Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Οχι! Εχει καμια σχεση με το Kung fu hustle? Aν ναι, θα το δω σιγουρα!! :D

American Dreamz. Καλουτσικη, με μερικες αστειες στιγμες...
Μemoirs of a geisha. Αρκετα καλη, αλλα και φλυαρη...

Reaction score
6
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Stelios said:
Magnolia

Το είχα ξεκινήσει κάποτε και το έκλεισα στο δεκάλεπτο. Χθες το είδα (τεράαααααααααστιο) και το κατατάσω στις αγαπημένες μου ταινίες.
Μια πραγματικά πάρα πολύ καλή ταινία, με παράλληλες ιστορίες που τέμνονται, η οποία κατά τη γνώμη μου αδικήθηκε λόγω της τεράααααααστιας διάρκειάς της. Μου έχει μείνει η εξαιρετική ερμηνεία του Φίλιπ Σέυμουρ Χόφμαν και το ωραιότατο συμβολικό τέλος!
Το εχω εδώ και αρκετό καιρο στα χερια μου .
Ελπιζω να καταφέρω μεσα στην βδομάδα να το δω

Reaction score
786
Το Μagnolia ειναι μια απο τις ταινιες που θελω πολυ καιρο να δω αλλα ποτε δεν βρισκω το κουραγιο να την ξεκινησω...

VG

Reaction score
0
Μπρούτζος Θεμιστοκλής said:
Το Μagnolia ειναι μια απο τις ταινιες που θελω πολυ καιρο να δω αλλα ποτε δεν βρισκω το κουραγιο να την ξεκινησω...
Κουράγιο και ο πονος θα περασει μα τον αγιο

Reaction score
298
Την "Μαρία Αντουανέττα" της Σοφίας Κόππολα (μέτρια) και το "The Queen" του Steven Frears (καλή).

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.038
A History of Violence OAR 720p DD5.1 :)

Καλο για μια φορα στο σπιτι ..................

Reaction score
0
Πρωτη φορα προσεξα η Odeon να βγαλει τοσες ωραιες ταινιες (dvd) μαζι την ιδια χρονικη περιοδο.
Failure to launch, She`s the man, Just friends
16 Blocks
Ice Age 2
Μονο το Candy δεν μου αρεσε, ηταν σαν διαφημιστικο εναντια στα ναρκωτικα.

VG

Reaction score
0
United 93

http://www.imdb.com/title/tt0475276/

Σκληρη η προσπαθεια του σκηνοθετη να γυρίσει ενα εργο με αντικειμενικη ματια πανω στα γεγονοτα και παραλληλα σε πολυ περιορισμενους χωρους.Το εγχειρημα μαλλον δεν στεφεται απο ιδιαιτερη επιτυχια,αν και προσωπικα μου αρεσε ο τροπος που κλιμάκωνε την ενταση.
Εναι μια ταινια που καλο ειναι να την δεις στο σινεμα, και οχι σε σπιτι,για να νιωσεις την οποια ατμοσφαιρα.
Τελος, αν δεν την δεις καθολου ειναι σιγουρο οτι δεν θα εχεις χασει πολλά.

Βαθμολογια 5/10

Reaction score
5
X-men3 σε R2 με DD 5.1 & DTS 6.1 και Αγγλικούς υπότιτλους

Να ξεκαθαρίσω λίγο το τοπίο. Δεν ήμουνα ποτέ φαν της ταινίας X-men. Μόνο το ένα μου άρεσε λίγο και ιδιαίτερα στην αρχή όπου όταν ο Xavier διάβαζε τις σκέψεις κάποιου Mutant, άκουγες την φωνή του από όλα τα ηχεία. Είχα πάθει surround πλάκα !

Είδα και το 2, δεν τρελάθηκα........

Τώρα όσον αφορά στο 3 (Last Stand)....... θα είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορώ. Τι άλλο να ζητήσει κάποιος από ένα sequel του συγκεκριμένου είδους? Δράση, χιούμορ, υπέροχα (εξωπραγματικά) εφέ, απίστευτο transfer σε dvd (δεν θέλω καν να σκεφτώ πως θα είναι σε HD, πάλι σε έξοδα θα μπούμε), φυσιολογική διάρκεια και ήχος που δεν ηρεμεί ούτε δευτερόλεπτο, με τα surround να τρελαίνονται και το sub στην αρχή διακριτικά και εν συνεχεία βίαια να δίνει το στίγμα του.

Προτείνετε ανεπιφύλακτα για αγορά και εύχομαι η Ελληνική έκδοση να είναι το ίδιο καλή.

Εικόνα: 10/10
Ήχος: 10/10

GTX

Reaction score
39
Clerks (1994)

Μιλάμε για πολύ γέλιο, έχω πάρα πολύ καιρό πιθανόν χρόνια να γελάσω τόσο πολύ με ταινία!!!
Ίσως το χιούμορ της δεν είναι για πολλούς αλλά πέρασα πολύ καλά. Μου την πρότεινε κάποιος φίλος και ήμουν πολύ δύσπιστος μέχρι τα πρώτα 3-4 λεπτά που πλέον έπεσα κάτω απο τα γέλια. Όλη κι όλη η ταινία είναι η μέρα 2 τύπων που δουλεύουν σ'ενα mini-market στο οποίο φυσικά γίνονται τα απίστευτα. Πολλοί ίσως ξέρετε τους Jay και Silent Bob που παίζουν στο clerks και είναι γνωστοί για τους sidekick ρόλους τους. O Kevin Smith (Silient Bob) έχει γράψει και σκηνοθετήσει την ταινία η οποία είναι ασπρόμαυρη.

http://www.imdb.com/title/tt0109445/

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Eight below (Ανταρκτική, στα όρια του αδύνατου)

Ο Τζέρυ Σέπαρντ (Paul Walker) αναλαμβάνει να μεταφέρει έναν αμερικάνο γεωλόγο (Bruce Greenwood) στην Ανταρκτική για να ανακαλύψουν κάποιο σπάνιο εύρημα. Θα αναγκαστούν όμως, λόγω μιας ξαφνικής καταιγίδας, να εγκαταλείψουν όχι μόνο την αποστολή τους αλλά και την Ανταρκτική, αφήνοντας πίσω την ομάδα των σκύλων του Τζέρυ. Τα σκυλιά θα αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν το πολικό ψύχος και τις ανάγκες τους για τροφή, έως ότου κάποιος καταφέρει να τους διασώσει. (από το cine.gr).

Την ταινία με παρέσυραν να τη δω, αλλά τελικά πρέπει να πω ότι είναι καλή, αν και με σκηνοθετικές πατάτες που περνάνε απαρατήρητες λόγω του συναισθηματισμού που βγάζει και της εξαιρετικής ηθοποιίας των... σκυλιών. Βέβαια θα ήθελα να δω την ιαπωνική ταινία, στην οποία είναι βασισμένη (Nankyoku Monogatari).

Σε μένα αυτό που έμεινε από την υπόθεση της ταινίας είναι η ανθρώπινη αλαζονεία: "Δεν αξίζει τον κόπο να οργανωθεί μια επικίνδυνη αποστολή για να διασωθούν οκτώ σκύλοι, παρόλο που επιπλέον προηγουμένως είχαν σώσει ανθρώπους από τη χιονοθύελλα". Αν σε κίνδυνο ήταν ένας άνθρωπος (όχι οκτώ), έστω και ένα χαμένο κορμί, μια εγκληματική φυσιογνωμία, που διασωνόμενος κακό θα ξαναέκανε και όχι καλό, θα άξιζε και θα παραάξιζε...

Γι΄αυτόν τον προβληματισμό και μόνο, καλά έκανα και είδα την ταινία.

Reaction score
4.428
Amy's Orgasm Θα γελάσετε!!!

Haute Tension Το γαλλικό θρίλερ που έχει αίμα αλλά μου άφησε απορίες...

Reaction score
427
Mrs Henderson Presents
Στο 10 λεπτο όπου η πλούσια χήρα Henderson συζητάει με την συνομήλικη φίλη της-θηλυκός Mr Bean 80 ετών-αυτό ήταν, εκνευρίστικα.
Μακριααααά.

Reaction score
4.428
Serendipity

John Cusack - Kate Beckinsale

Πολύ τρυφερή ταινία γι' αυτούς που δεν σταματούν να ψάχνουν για να βρουν το ταίρι τους.

Reaction score
3
Pride & Prejudice:
Αν και την είχα δει στο σινεμά, την ξαναείδα στον 700 για να απολαύσω τα τοπία και την Κίρα.

Firewall:
Ωραία ταινία και με πολλή δράση.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988