Προσφορά 30 εκπομπών κλασσικής μουσικής σε Dvd!!!! για όλα τα μέλη του Avsite!!!!

Reaction score
51
Φυσικά και Ολοι μπορείτε να έχετε ένα δισκάκι!!!
Με μεγάλη χαρά φίλε από την Νάπολη να σου το στείλω μόλις πρωτοπέσειστα χέρια μου! :wink:

Reaction score
0
kai vevaia oxi ....
twra pleon einai akomi pio epikindyno na stamatiseis me kokkino sto fanari :) giati mporei na sou paroun to aytokinito :) ...exei ginei kai ayto metaksy twn allwn !!!
Napule !!!

Reaction score
0
Εάν υπάρχει δυνατότητα θα ήθελα και εγώ το dvd και ευχαρίστως να βοηθήσω σε περαιτέρω διάθεσή του για φίλους της κλασικής και του Mozart στα Ιωάννινα.

Reaction score
77
Φτάνοντας στο τέλος των ηχογραφήσεων των εκπομπών αυτών, θέλω να σας ενημερώσω ότι προς το τέλος της εβδομάδας ολοκληρώνεται τελικά η δουλειά μου στο αφιέρωμα για τον Μότσαρτ.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, τα DVD που σας υποσχέθηκα θα είναι έτοιμα για διανομή ή/και αναπαραγωγή. Μάλιστα, το DVD θα περιλαμβάνει ένα φύλλο XLS με τον πλήρη κατάλογο των έργων του συνθέτη (του Κέχελ), όπου θα είναι σημειωμένα τα έργα που περιέλαβα στο σφιέρωμα και σε ποια εκπομπή ακούγονται.

Η συμπίεση σε mp3 γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στην υψηλότερη ποιότητα, για να απολαύσουμε -εκτός από την καλή μουσική- και καλό ήχο (βέβαια σε ραδιοφωνικά πρότυπα).

Νίκος Κανελλόπουλος
"Κλασική Κόμπακτ Δισκοθήκη"
Αθήνα 9.84 fm

Reaction score
49
Kλασικά......
Στο παρά 5!!!

Εγώ μπορώ να έχω ένα δισκάκι??? :sad:

Μπράβο σε όλους! Στον Κο Κανελλόπουλο, στον Αντρέα και τους αγαπητούς συντονιστές!!!
ΆΨΟΓΟΙ!! :D :D :D :D :D :D

Reaction score
77
Re: Προσφορά εκπομπών κλασσικής μουσικής σε Dvd!!!! για όλα τα μέλη του Avsite!!!!

Αγαπητοί φίλοι του site και του forum

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ολοκλήρωσα την ηχογράφηση του μεγάλου αφιερώματος στον Μότσαρτ, του μεγαλύτερου που έκανα ποτέ στα 19 σχεδόν χρόνια της εκπομπής μου. Έτσι, απο τη Δευτέρα θα βρίσκεται στα χέρια του συντονιστή και του site administrator από ένα master του DVD που σας υποσχέθηκα, με όλες τις εκπομπές.

Το αφιέρωμα πραγματοποιήθηκε για τα 250 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου αυστριακού συνθέτη και περιλαμβάνει τα 250 ωραιότερα έργα του, σε 25 εκπομπές. Τελικώς, οι εκπομπές βγήκαν 25, αντί των περίπου 30 που είχα αρχικά προϋπολογίσει. Έτσι, ο δίσκος έχει 50 mp3 υψηλής ανάλυσης (25 εκπομπές Χ 2 μέρη η καθεμιά). Επίσης, για διευκόλυνσή σας, περιλαμβάνει ένα φύλλο XLS με όλο τον κατάλογο του Κέχελ, όπου σημειώνονται με σκίαση τα έργα που ακούγονται στις εκπομπές και μάλιστα σε ποιον αριθμό. Τέλος, συμπεριέλαβα και το εξώφυλλο που έφτιαξα σε jpg (300 dpi), για να το εκτυπώσετε.

Από τη Δευτέρα, λοιπόν, όσοι δηλώσατε ενδιαφέρον, μπορείτε να ενοχλείτε τους έχοντες.
Η κριτική και τα ερωτήματά σας είναι πάντα καλοδεχούμενα.

Νίκος Κανελλόπουλος
"Κλασική Κόμπακτ Δισκοθήκη"
Αθήνα 984 fm

Reaction score
51
Κε Κανελλόπουλε, για άλλη μία φορά εκ μέρους της "Μουσικής" σας ευχαριστώ θερμά!

Περιμένω τα νέα σας από Δευτέρα, και κατόπιν θα προχωρήσουμε στην διανομή των DVD, σε συνεννόηση με τους ενδιαφερομένους και με τους προσφερθέντες να βοηθήσουν στην διανομή!

Reaction score
51
Τα μέλη που έχουν δηλώσει είναι:
1 ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
2 Nick_Greek
3 NikosR
4 sothoms
5 EUROIP
6 VIDEOMIX
7 Χρυσόστομος Μ.
8 Σπύρος Μπλάτσιος
9 kostakhs
10 Κώστας Φ.
11 ak1s
12 Gregory
13 Κώστας Δ.
14 Νίκος Τσαρουχάς
15 Μάριος Λαζάρου
16 ΛΕΥΤΕΡΗΣ 2175
17 johnywh
18 Μάνος Μπράιλας
19 parkos
20 Geo2
21 Web_Nautilus
22 eNeRGy
23 Greecstrike
24 Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης
25 giotamike
26 dimM
27 Πάνος Οπλοποιός
28 Χρήστος Ακρατόπουλος
29 Andrew
30 ΘΑΝΑΣΗΣ Τ.
31 iannos
32 loukitsa Λαμπρου
33 doctor-x
34 kaizen
35 Κυρίτσης Ευάγγελος
36 gonzo
37 VG
38 g.kar
39 George
40 exile
41 jimdamian
42 Χρυσόστομος Μ
43 LM
44 Kozanitis_1
45 NIX
46 tipoliani
47 cdel2000
48 Γ. ΚΟΨ.
49 pskapin2
50 Γιάννης Δημητρόπουλος
51 geolad
Νομίζω πως Κλείσαμε!!!!! :D :roll:

Παρακαλώ όσους δεν μου έχουν στείλει PM με τα ονμοατεπώνυμα και διευθύνσεις να μου τα στείλλουν!

Reaction score
77
Κάτι ακόμα, συμπληρωματικά.

Εάν κάποιος ενδιαφέρεται για την πρωτότυπη βιογραφία του Μότσαρτ που έγραψε ο γνωστός έλληνας βιογράφος συνθετών, Γιώργος Δρόσος, έχετε την εξής προσφορά:
Για όσουν το ζητήσουν και πουν ότι το άκουσαν στην εκπομπή μου (Κλασική Κόμπακτ Δισκοθήκη) το αγοράζουν στην ειδική τιμή των 12 €.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Ζαχαρόπουλος", Σταδίου 5, τηλ. 210-32 31 525.

Ο εκδοτικός οίκος κυκλοφορεί και ένα ακόμη βιβλίο με τα λιμπρέτα (τα κείμενα) από τις όπερες Don Giovanni και Μαγικός Αυλός, σε παράλληλη μετάφραση Γερμανικών πρωτοτύπου και Ελληνικών της Αλ. Καμπουροπούλου. Η προσφορά ισχύει και για αυτό το βιβλίο.

Νίκος Κανελλόπουλος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas