V
VIDEOMIX
Guest
Re: Προσφορά εκπομπών κλασσικής μουσικής σε Dvd!!!! για όλα τα μέλη του Avsite!!!!

Το θέλω με "τρέλλα". Ειναι ο αγαπημένος μου κλασσικός συνθέτης. Ευχαριστώ τον Κύριο Κανελόπουλο και φυσικά το AVsite που ήταν και ειναι ο μεσάζων για πολλά θέματα και γνώσεις που τώρα πιά διαθέτω στην ζωή μου, απο τότε δηλαδή που γνώρισα το site.Αγαπητοί φίλοι του site και του forum
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ολοκλήρωσα την ηχογράφηση του μεγάλου αφιερώματος στον Μότσαρτ, του μεγαλύτερου που έκανα ποτέ στα 19 σχεδόν χρόνια της εκπομπής μου. Έτσι, απο τη Δευτέρα θα βρίσκεται στα χέρια του συντονιστή και του site administrator από ένα master του DVD που σας υποσχέθηκα, με όλες τις εκπομπές.
Το αφιέρωμα πραγματοποιήθηκε για τα 250 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου αυστριακού συνθέτη και περιλαμβάνει τα 250 ωραιότερα έργα του, σε 25 εκπομπές. Τελικώς, οι εκπομπές βγήκαν 25, αντί των περίπου 30 που είχα αρχικά προϋπολογίσει. Έτσι, ο δίσκος έχει 50 mp3 υψηλής ανάλυσης (25 εκπομπές Χ 2 μέρη η καθεμιά). Επίσης, για διευκόλυνσή σας, περιλαμβάνει ένα φύλλο XLS με όλο τον κατάλογο του Κέχελ, όπου σημειώνονται με σκίαση τα έργα που ακούγονται στις εκπομπές και μάλιστα σε ποιον αριθμό. Τέλος, συμπεριέλαβα και το εξώφυλλο που έφτιαξα σε jpg (300 dpi), για να το εκτυπώσετε.
Από τη Δευτέρα, λοιπόν, όσοι δηλώσατε ενδιαφέρον, μπορείτε να ενοχλείτε τους έχοντες.
Η κριτική και τα ερωτήματά σας είναι πάντα καλοδεχούμενα.
Νίκος Κανελλόπουλος
"Κλασική Κόμπακτ Δισκοθήκη"
Αθήνα 984 fm