Προσφορά 30 εκπομπών κλασσικής μουσικής σε Dvd!!!! για όλα τα μέλη του Avsite!!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Re: Προσφορά εκπομπών κλασσικής μουσικής σε Dvd!!!! για όλα τα μέλη του Avsite!!!!

Αγαπητοί φίλοι του site και του forum

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ολοκλήρωσα την ηχογράφηση του μεγάλου αφιερώματος στον Μότσαρτ, του μεγαλύτερου που έκανα ποτέ στα 19 σχεδόν χρόνια της εκπομπής μου. Έτσι, απο τη Δευτέρα θα βρίσκεται στα χέρια του συντονιστή και του site administrator από ένα master του DVD που σας υποσχέθηκα, με όλες τις εκπομπές.

Το αφιέρωμα πραγματοποιήθηκε για τα 250 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου αυστριακού συνθέτη και περιλαμβάνει τα 250 ωραιότερα έργα του, σε 25 εκπομπές. Τελικώς, οι εκπομπές βγήκαν 25, αντί των περίπου 30 που είχα αρχικά προϋπολογίσει. Έτσι, ο δίσκος έχει 50 mp3 υψηλής ανάλυσης (25 εκπομπές Χ 2 μέρη η καθεμιά). Επίσης, για διευκόλυνσή σας, περιλαμβάνει ένα φύλλο XLS με όλο τον κατάλογο του Κέχελ, όπου σημειώνονται με σκίαση τα έργα που ακούγονται στις εκπομπές και μάλιστα σε ποιον αριθμό. Τέλος, συμπεριέλαβα και το εξώφυλλο που έφτιαξα σε jpg (300 dpi), για να το εκτυπώσετε.

Από τη Δευτέρα, λοιπόν, όσοι δηλώσατε ενδιαφέρον, μπορείτε να ενοχλείτε τους έχοντες.
Η κριτική και τα ερωτήματά σας είναι πάντα καλοδεχούμενα.

Νίκος Κανελλόπουλος
"Κλασική Κόμπακτ Δισκοθήκη"
Αθήνα 984 fm
Το θέλω με "τρέλλα". Ειναι ο αγαπημένος μου κλασσικός συνθέτης. Ευχαριστώ τον Κύριο Κανελόπουλο και φυσικά το AVsite που ήταν και ειναι ο μεσάζων για πολλά θέματα και γνώσεις που τώρα πιά διαθέτω στην ζωή μου, απο τότε δηλαδή που γνώρισα το site. :cool:

Reaction score
51

Χθές παρέλαβα το DVD από τον κ.Κανελλόπουλο!!! :lol:
Τον ευχαριστώ θερμά εκ μέρους όλων μας!!!!

Αρχίζω τις αντιγραφές και τις διανομές!!! :wink:

Reaction score
77
Παρακαλώ να παραλείψουμε τις επισημότητες, τουλάχιστον εμείς στο forum.
Χωρίς "κύριος", απλώς Νίκος, με βολεύει καλύτερα.
Εξάλλου, εμείς εδώ αγαπάμε με πάθος τα ίδια πράγματα: την καλή μουσική και τον πιστό ήχο (και τη φωτογραφία, αγαπητέ VIDEOMIX).

V

VIDEOMIX

Guest
Νίκο, με λένε Θάνο. Τέλειο το χόμπι της φωτογραφίας, μεγάλη η συγγένεια με την μουσική. Με βάση του γούστου σας σε αυτήν, φαντάζωμαι πως θα συλλαμβάνεται, άριστα κάδρα και θέματα φωτογραφίας.

Reaction score
23
Mέχρι το βράδυ θα γίνει μια μικρή "επεξεργασία" των 51 ονομάτων και όσων έχουν δηλώσει προθυμία για να βοηθήσουν στην αναπαραγωγή.

Απλά για να ..."μοιραστεί" η δουλειά!

Υ.Γ. Νίκο σε ευχαριστούμε πολύ !!

Reaction score
23
1 ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
2 Nick_Greek
3 NikosR
4 sothoms
5 EUROIP
6 VIDEOMIX
7 Χρυσόστομος Μ.
8 Σπύρος Μπλάτσιος
9 kostakhs
10 Κώστας Φ.
11 ak1s
12 Gregory
13 Κώστας Δ.
14 Νίκος Τσαρουχάς
15 Μάριος Λαζάρου
16 ΛΕΥΤΕΡΗΣ 2175
17 johnywh
18 Μάνος Μπράιλας
19 parkos
20 Geo2
21 Web_Nautilus
22 eNeRGy
23 Greecstrike
24 Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης
25 giotamike
26 dimM
27 Πάνος Οπλοποιός
28 Χρήστος Ακρατόπουλος
29 Andrew
30 ΘΑΝΑΣΗΣ Τ.
31 iannos
32 loukitsa Λαμπρου
33 doctor-x
34 kaizen
35 Κυρίτσης Ευάγγελος
36 gonzo
37 VG
38 g.kar
39 George
40 exile
41 jimdamian
42 MAD
43 LM
44 Kozanitis_1
45 NIX
46 tipoliani
47 cdel2000
48 Γ. ΚΟΨ.
49 pskapin2
50 Γιάννης Δημητρόπουλος
51 geolad

Αυτοί είναι λοιπόν οι 51 "δικαιούχοι" του DVD με τα έργα του Mozart.
Από αυριο θα αρχίσω μια ομαδοποίηση ανα προορισμό για να διεκολυνθεί και η "αναπαραγωγή" και η "διανομή"

Θα παρακαλούσα τους ενδιαφερόμενους να είναι "σε ετοιμοτητα" γιατί σε κάποιους θα χρειαστώ διευθυνσεις.
Οσοι έχουν στείλει PM στον sambalis ας μην μου ξαναστείλουν τα στοιχεία τους γιατί τα έχω....

Keep In Touch!!

Reaction score
23
Παρακαλώ τα παρακάτω μέλη να μου στείλουν με PM την διευθυνσή τους για να στείλουμε το DVD με τις 25 εκπομπές του Νίκου Κανελλόπουλου για τα 250 χρόνια του Mozart.

Nick_Greek
NikosR
Χρυσόστομος Μ.
Κώστας Φ.
Gregory
Κώστας Δ.
Νίκος Τσαρουχας
Μάριος Λαζάρου
Geo2
eNeRGy
Greecstrike
dimM
Πάνος Οπλοποιος
Χρήστος Ακρατόπουλος
iannos
kaizen
Κυρίτσης Ευαγγελος
g.kar
George
exile
jimdamian
Kozanitis_1
NIX
cdel2000
Γ.ΚΟΨ

Για τους υπολοιπους εχω διευθυνση...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Παρακαλώ τα μέλη μας που είναι στη λίστα και διαμένουν στη λεβεντογέννα Κρήτη να μου στείλουν τα στοιχεία τους με PM. Θα φροντίσω εγώ για την αναπαραγωγή και προώθηση του δώρου τους. :)

Reaction score
23
Παρακαλώ τα μέλη μας που είναι στη λίστα και διαμένουν στη λεβεντογέννα Κρήτη να μου στείλουν τα στοιχεία τους με PM. Θα φροντίσω εγώ για την αναπαραγωγή και προώθηση του δώρου τους. :)
Κώστα κανένα πρόβλημα να αναλάβεις τους συμπολίτες σου , Χρυσόστομος Μ. & jimdamian.
Πρέπει ομως να μου στείλεις τουλάχιστον την δική σου διευθυνση!

Reaction score
23
Μετά από μια αρχική ταξινόμηση και έχοντας αρκετά μέλη ακόμα να μην έχουν στείλει την διευθυνσή τους , η κατάσταση έχει ως εξής:

Την διαδικασία της αναπαραγωγής και της ταχυδρομικής αποστολής θα την αναλάβουν 4-5 άτομα.

Ηδη ο γράφων , ο συν-διαχειριστής -Music-Doc- sambalis και ο Γιάννης Δημητρόπουλος έχουν πάρει το "έργο" που τους αναλογεί.
Επίσης ο Κώστας Φ. θα αναλάβει τους άλλους 2 συντοπίτες του στο Ηράκλειο Κρήτης
( αφού παραλάβει απο εμένα φυσικά το δικό του dvd).

Αρκετοί από εσας έχετε προσφερθεί να βοηθήσετε επίσης.
Κάποιοι απο εσας θα βοηθήσετε στην πορεία , αφού συγκεντρωθούν όλες οι διευθυνσεις.

Παρακαλώ λοιπόν για μια ακόμα φορά τα μελη που δεν έχουν στείλει την διευθυνσή τους , να μου την στείλουν με ΡΜ , για να συντονίσω άμεσα και ευκολα τις αποστολές!

Αυτοί είναι οι παρακάτω:

NikosR
Κώστας Δ.
Μάριος Λαζάρου
Geo2
eNeRGy
Greecstrike
dimM
Πάνος Οπλοποιός
iannos
Κυρίτσης Ευαγγελος
g.kar
Kozanitis_1
NIX
cdel2000
Γ.ΚΟΨ

Επειδή από αυριο-μεθαυριο θα αρχίσουν κάποιες αποστολές , παρακαλώ όσουν παραλαμβάνουν να το γράψουν εδώ , για να "κλείνουμε" τον κύκλο όπως πρέπει.

Ευχαριστώ!

Reaction score
73
Μία μεγάλη προσφορά από τον φίλο κ.Νίκο Κανελλόπουλο από τον σταθμό 9.84, που σας την μεταφέρω από το αφιέρωμα στον Μότσαρτ:

Ο μέγιστος αριθμός των μελών τίθεται στα 50 μέλη!!!
Παρακαλώ λοιπόν τις δηλώσεις από τώρα σε αυτό το post και τις διευθύνσεις σας σε pm σε μένα!!!

(Κατόπιν προσωπικής επικοινωνίας που είχα με τον κ.Νίκο Κανελλόπουλο σήμερα, τον ευχαρίστησα εκ μέρους όλων μας , και προσέφερα την δική μου βοήθεια και άλλων πιθανά φίλων μελών, στην εγγραφή αυτών των DVD) !!!!!

Aν δεν εχει συμπληρωθει ο αριθμός "50" ... τοτε θα ηθελα και εγω το DVD αυτό...
σας παρακαλώ....

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Reaction score
73
Ο αριθμός 50 έχει συμπληρωθεί φίλε Δημήτρη , αλλά δεν υπάρχουν μέχρι τώρα 50 διευθυνσεις , αρα είσαι μέσα!
ok ευχαριστω πολυ ... σου εστειλα πμ με τη δ/νση μου...
Τα ταχυδρομικά πως θα τα πληρωσουμε...? Φανταζομαι μπορουμε
να πληρωσουμε εμεις στο ταχυδρομειο σαν αντικαταβολή..?

Reaction score
0
Παρακαλώ τα παρακάτω μέλη να μου στείλουν με PM την διευθυνσή τους για να στείλουμε το DVD με τις 25 εκπομπές του Νίκου Κανελλόπουλου για τα 250 χρόνια του Mozart.

Nick_Greek
NikosR
Χρυσόστομος Μ.
Κώστας Φ.
Gregory
Κώστας Δ.
Νίκος Τσαρουχας
Μάριος Λαζάρου
Geo2
eNeRGy
Greecstrike
dimM
Πάνος Οπλοποιος
Χρήστος Ακρατόπουλος
iannos
kaizen
Κυρίτσης Ευαγγελος
g.kar
George
exile
jimdamian
Kozanitis_1
NIX
cdel2000
Γ.ΚΟΨ

Για τους υπολοιπους εχω διευθυνση...
Εγώ να σου στείλω τη διεύθυνσή μου ή όχι???
Ιδού η απορία!!!????

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members