Προτάσεις περί θεματολογίας και γενικότερης λειτουργίας AVSite ...

Status
Not open for further replies.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μολις μιλησα με τον Γενικο και τον Α.Γενικο.
Δυστυχως(και το εννοω) αναγκαζομαστε να αλλαξουμε συμπεριφορα.
Απο εδω και περα αναλογα με τις συμπεριφορες να περιμενετε και τις σχετικες εξελιξεις.
Δεν ηθελα ποτε να φτασουμε σε αυτο το σημειο αλλα καποιοι ισως δεν εκμεταλλευτηκαν σωστα την απολυτη ελευθερια σε αυτο το βημα.

Reaction score
51
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Απο εδω και περα αναλογα με τις συμπεριφορες να περιμενετε και τις σχετικες εξελιξεις.
Δεν ηθελα ποτε να φτασουμε σε αυτο το σημειο αλλα καποιοι ισως δεν εκμεταλλευτηκαν σωστα την απολυτη ελευθερια σε αυτο το βημα.
Αντρέα, δεν φαντάζεσαι πόσο καιρό περίμενα ένα τέτοιο μνμ από εσένα!! :D

Να είστε σίγουροι (και οι τρεις) ότι όποια υποστήριξη χρειάζεστε θα την έχετε από εμένα!!
Θεωρώ ότι είναι καιρός να αρχίσουν να βγαίνουν οι κόκκινες κάρτες!! Και κάποια ΒΑΝ.....

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Ο μόνος τρόπος (πλέον) να μην εκλαμβάνεται από κάποιους η ευγένεια ως μαλθακότητα...

Τα σομπρέρος τα φοράμε όλοι μας... Τα όπλα όμως κάποιος έπρέπε να τα δώσει ώστε να μην περνάνε τα πιστολάκια των λίγων...

Δεν θα πω μπράβο που είναι αυτονόητο αλλά about time...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται φίλε Nick_Greek.
Το χειρότερο για εμάς είναι ότι άνθρωποι που έχουν χρόνια εδώ μέσα και έχουν προσφέρει πολλά, δυστυχώς όταν οι καταστάσεις δυσκολεύουν (για τους ίδιους) δεν μας βοηθάνε.

Και εις άλλα με υγεία λοιπόν αλλά κάνετε μεγάλο λάθος όσοι χαίρεστε με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα...

HV

Reaction score
0
Εγω δεν χαιρομαι γιατι καποιοι θα παρεξηγησουν αυτη την ελευθερια.....

Reaction score
6
Το εχω γράψει και αλλού , αλλα μια και το τοπικ αυτό αναφέρετε στην γενικότερη λειτουργία του site ,το παραθέτω και εδώ.

Πιστευω πως κάποια στιγμή αυτοί που ανήκουν σε αυτό που λεμε συντονιστική ομαδα πρέπει να καταλήξουν σε μια φόρμουλα ενεργειών που δεν θα επιτρέπει τέτοιους είδους καταστάσεις.
Ελπίζω κάποια στιγμή να μετριάσει ο φόβος που κατατρέχει κάθε συντονιστή που καταλαβαίνει μεν πως πρεπει να ενεργήσει αλλα φοβατε πως θα χαρακτηριστεί ψωνισμένος και εξουσιόπληκτος.

Σε ένα φλιτζάνι ελληνικού καφε , αυτό που δεν πίνουμε και στο τελος πετάμε, είναι ο ντελβές.
Ε μην μείνουμε με τον ντελβέ χάριν της απραξίας μας.

Reaction score
62
Cinemusic - Ανδρεας said:
Το εχω γράψει και αλλού , αλλα μια και το τοπικ αυτό αναφέρετε στην γενικότερη λειτουργία του site ,το παραθέτω και εδώ.

Πιστευω πως κάποια στιγμή αυτοί που ανήκουν σε αυτό που λεμε συντονιστική ομαδα πρέπει να καταλήξουν σε μια φόρμουλα ενεργειών που δεν θα επιτρέπει τέτοιους είδους καταστάσεις.
Ελπίζω κάποια στιγμή να μετριάσει ο φόβος που κατατρέχει κάθε συντονιστή που καταλαβαίνει μεν πως πρεπει να ενεργήσει αλλα φοβατε πως θα χαρακτηριστεί ψωνισμένος και εξουσιόπληκτος.

Σε ένα φλιτζάνι ελληνικού καφε , αυτό που δεν πίνουμε και στο τελος πετάμε, είναι ο ντελβές.
Ε μην μείνουμε με τον ντελβέ χάριν της απραξίας μας.
Ανδρέα, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο συμφωνώ μαζί σου!!!

HV

Reaction score
0
Οι συντονιστες συμφωνουνε μεταξυ τους....Περιεργο :shock:

Οτι και να λεμε ο χρονος θα δειξει αν ηταν σωστη κινηση η θα γυρισει μπουμερανγκ...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ο χρόνος δεν έχει να δείξει τίποτα απολύτως. Όποιος δεν μπορεί, ασχολείται με κάτι άλλο.

HV

Reaction score
0
Re: Προτάσεις περί θεματολογίας και γενικότερης λ&

Συνονοματε το υφος σου τοσο στα PM οσο και εδω ειναι καπως εριστικο.
Αν δεν δινει το καλο παραδειγμα αυτος που εχει την εξουσια ποιος θα το δωσει ?
Στο τελος της ημερας αυτο μετραει περισσοτερο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νομίζεις ότι ζήτησα την γνώμη σου? Το ξεπεράσαμε αυτό το στάδιο είπαμε.

Ο γράφων σου απευθύνθηκε 3 φορές σε αυτό το φόρουμ με τον καλύτερο τρόπο και τον γείωσες, θεωρώντας ότι είσαι σε θέση να κρίνεις εσύ καλύτερα από αυτόν για το καλό της σελίδας. Η αλλαγή ύφους είναι απλή συνέπεια των παραπάνω και δεν είναι αναγκαίο να σου αρέσει.

HV

Reaction score
0
Re: Προτάσεις περί θεματολογίας και γενικότερης λ&

Ποιος κρινει ποιος μπορει να κρινει καλυτερα το καλυτερο για την σελιδα ?
Ολα φιλε μου ειναι αντικειμενικα...Εσυ νομιζεις πως μπορεις εσυ , εγω νομιζω πως ΙΣΩΣ το ολο θεμα να βγει εκτος ελεγχου.
Αντι να καθεσαι και να μου την λες θα μπορουσες απλα να δεχτεις την αποψη μου ασχετα με το αν την συμμεριζεσαι η οχι.
Αντιθετα ομως μου απαντας κατηγορηματικα πως εχω αδικο....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μίλησα απλά με γεγονότα. Ο υπεύθυνος του site σου ζήτησε κάτι και δεν ανταποκρίθηκες. Απλά πράγματα. Δείχνεις να μην ακούς κανέναν άλλον εκτός του εαυτού σου. Αυτό φαίνεται γενικά στις συζητήσεις σου.

Τέλος πάντων επειδή δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να συνεννοηθούμε, δεν έχει και νόημα αυτή η συζήτηση. Το site έχει χιλιάδες άλλα θέματα, σε άλλες κατηγορίες.

Όσα είπα παραπάνω συνάδουν με την λογική που εξέφρασε και ο ιδρυτής. Η συνέχεια επί της οθόνης.

HV

Reaction score
0
Φιλε μου δεν πιστευω στο "Αλανθαστο" Κανενος ουτε ακομα του Παπα.
Φυσικα μπορει να κανει οπως νομιζει στο site του αυτο ομως δεν σημαινει πως πρεπει να εχω την ιδια αποψη επι του θεματος.

Εσυ απο την αλλη εχεις λογο που θελεις να γινει κατι τετοιο επειδη σου την ειπε καποιος ασχημα.
Απο την αλλη 3 μερες τωρα βριζεις αβερτα οποτε βαση οσων ζητησες θα επρεπε η αρχη να γινει μαζι σου σωστα ?

I Rest My Case...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
preve said:
HV said:
Ποτε εχω βρισει καποιον ???? ( Καποιος να απαντησει 8) )
Για ρίξε μια ματιά εδώ...

HV said:
Στο τελος ξεχασες να βαλεις

" Λογια ενος παντρεμενου Γεροξεκουτη που του αρεσουν τα μικρα κοριτσακια "

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΓ : Χιλιες αλλες αφορμες υπαρχουν αλλα εδω μεσα εγω μονο αυτη εχω δει......Αν εχεις δει και αλλη πεσμου Link να παω να υποβαλω τα σεβη μου και εκει :)
Όχι ότι ακριβώς θα χαρακτηριζόταν αβροφροσύνη ή πλακίτσα.... :?
Δεν το σώζουν ούτε καμμιά πενηνταριά smileys... Χοντρό. Πολύ χοντρό.
To οτι απαντησα σχετικα ευγενικα στην χοντραδα του ειναι δειγμα του ποσο με αγγιξε.Βαρεθηκα πια να τα βαζω με ανοητους - με την πιθανοτητα φυσικα να με θεωρουν κι αυτοι ανοητο, αλλα το συμπερασμα το ιδιο ειναι. Εγω μπηκα σε αυτο το site για κουβεντουλα με νοημονα ατομα, αλλιως θα διαβαζα οτι με ενδιεφερε στα τεχνικα θεματα και τιποτα αλλο. Χαιρομαι παντως που η συντριπτικη πλειοψηφια των παιδιων εδω μεσα "λεει" (κατα τη φρασεολογια σας ως νεωτερων!)

HV

Reaction score
0
Πρωτα προσβαλλες εμενα με αυτα που ειπες στην ROSE για να την καλοπιασεις.
Γιατι βαζεις τα μισα στο Quote σου ?
Βαλτα ολα και μετα τα λεμε.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.134
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead