- Reaction score
- 8
Το υβριστικό κείμενο είναι μεταγενέστερο, της ερώτησής του.

Αντρέα, δεν φαντάζεσαι πόσο καιρό περίμενα ένα τέτοιο μνμ από εσένα!!ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Μολις μιλησα με τον Γενικο και τον Α.Γενικο.
Δυστυχως(και το εννοω) αναγκαζομαστε να αλλαξουμε συμπεριφορα.
Απο εδω και περα αναλογα με τις συμπεριφορες να περιμενετε και τις σχετικες εξελιξεις.
Δεν ηθελα ποτε να φτασουμε σε αυτο το σημειο αλλα καποιοι ισως δεν εκμεταλλευτηκαν σωστα την απολυτη ελευθερια σε αυτο το βημα.
Ο μόνος τρόπος (πλέον) να μην εκλαμβάνεται από κάποιους η ευγένεια ως μαλθακότητα...ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Μολις μιλησα με τον Γενικο και τον Α.Γενικο.
Δυστυχως(και το εννοω) αναγκαζομαστε να αλλαξουμε συμπεριφορα.
Απο εδω και περα αναλογα με τις συμπεριφορες να περιμενετε και τις σχετικες εξελιξεις.
Δεν ηθελα ποτε να φτασουμε σε αυτο το σημειο αλλα καποιοι ισως δεν εκμεταλλευτηκαν σωστα την απολυτη ελευθερια σε αυτο το βημα.
Ανδρέα, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο συμφωνώ μαζί σου!!!Cinemusic - Ανδρεας said:Το εχω γράψει και αλλού , αλλα μια και το τοπικ αυτό αναφέρετε στην γενικότερη λειτουργία του site ,το παραθέτω και εδώ.
Πιστευω πως κάποια στιγμή αυτοί που ανήκουν σε αυτό που λεμε συντονιστική ομαδα πρέπει να καταλήξουν σε μια φόρμουλα ενεργειών που δεν θα επιτρέπει τέτοιους είδους καταστάσεις.
Ελπίζω κάποια στιγμή να μετριάσει ο φόβος που κατατρέχει κάθε συντονιστή που καταλαβαίνει μεν πως πρεπει να ενεργήσει αλλα φοβατε πως θα χαρακτηριστεί ψωνισμένος και εξουσιόπληκτος.
Σε ένα φλιτζάνι ελληνικού καφε , αυτό που δεν πίνουμε και στο τελος πετάμε, είναι ο ντελβές.
Ε μην μείνουμε με τον ντελβέ χάριν της απραξίας μας.
To οτι απαντησα σχετικα ευγενικα στην χοντραδα του ειναι δειγμα του ποσο με αγγιξε.Βαρεθηκα πια να τα βαζω με ανοητους - με την πιθανοτητα φυσικα να με θεωρουν κι αυτοι ανοητο, αλλα το συμπερασμα το ιδιο ειναι. Εγω μπηκα σε αυτο το site για κουβεντουλα με νοημονα ατομα, αλλιως θα διαβαζα οτι με ενδιεφερε στα τεχνικα θεματα και τιποτα αλλο. Χαιρομαι παντως που η συντριπτικη πλειοψηφια των παιδιων εδω μεσα "λεει" (κατα τη φρασεολογια σας ως νεωτερων!)preve said:Για ρίξε μια ματιά εδώ...HV said:Ποτε εχω βρισει καποιον ???? ( Καποιος να απαντησει 8) )
Όχι ότι ακριβώς θα χαρακτηριζόταν αβροφροσύνη ή πλακίτσα.... :?HV said:Στο τελος ξεχασες να βαλεις
" Λογια ενος παντρεμενου Γεροξεκουτη που του αρεσουν τα μικρα κοριτσακια "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ : Χιλιες αλλες αφορμες υπαρχουν αλλα εδω μεσα εγω μονο αυτη εχω δει......Αν εχεις δει και αλλη πεσμου Link να παω να υποβαλω τα σεβη μου και εκει![]()
Δεν το σώζουν ούτε καμμιά πενηνταριά smileys... Χοντρό. Πολύ χοντρό.