Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Σταμάτα ρεεεεεεεεεεε...........

Ναι, το σκέφτηκα μόλις τώρα.. Και θα είναι μεγάλο και χοντρό...HV said:Οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται σωστα ?
Αν αυτο καταλαβες ομως απο οσα ειπα μεγεια σου με χαρα σου.
Αρκετοι = Οι Περισσοτεροι ?
Σκεφτηκες ποτε να φτιαξεις λεξικο τυπου μπαμπινιωτη ?![]()
Δεν με έχει τσαντίσει κάποιος ιδιαίτερα αλλά αν θες να βρω κάποιον, you are on top of my list baby...HV said:Im flatered
Τωρα χωρις πλακα, το οτι σε τσαντισε καποιος δεν ειναι λογος να ξεσπας και σε αλλους.
Coolαρισε....
χμ...γκουχου,γκουχου... ....RDoherty said:Άλλο Μπαμπινιώτης, άλλο Μπάμπης Νιώτης.
Θα λέω ότι θέλω όποτε θέλω.Νίκος Τσαρουχάς said:Οι λόγοι που δεν είσαι πια moderator είναι εντελώς διαφορετικοί από αυτούς σε συμφέρει να θέτεις με κάθε ευκαιρία μη θέλοντας να δεις την πραγματικότητα, θίγοντας μάλιστα την διαχειριστική ομάδα διότι ισχυρίζεσαι εμμέσως ότι λογοκρίθηκες. Αν δεν θιγόμουν προσωπικά δεν θα απαντούσα.VIDEOMIX said:Αυτά όσον αφορά τις πρώτες 7-8 σελίδες. Στις τελευταίες, διάβασα για αλλαγή πλεύσης του σάιτ!!! :shock:
Χαίρομαι λοιπόν που πρόλαβα και ήμουν moderator στην πρώην υγιή εποχή.
Σταμάτησα να είμαι μόντ οχι λόγο τεμπελιάς στην κατηγορία μου διοτι ποτέ δεν ήκμασε τόσο πολύ παρα μόνο τότε.Με σταμάτησαν διοτι δεν ήταν ποιά αρεστές οι απόψεις μου σε διάφορα θέματα.
Θα το κάνω λοιπόν και υπογραφή το οτι <<ήμουν και εγώ εκεί>>. Mod σε ενα "άλλο" σάιτ, διαφορετικό. 8)
Πέραν αυτού, επειδή συχνά πυκνά το αναφέρεις και το ξανα-αναφέρεις, είναι προφανές ότι δείχνεις την δυσαρέσκειά σου κάτι που προφανώς όμως δεν έχεις αναρωτηθεί αν ενδιαφέρει τα υπόλοιπα 3500 μέλη, δημιουργώντας παράλληλα και ένα περίεργο κλίμα. ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος που δεν είσαι moderator και ότι κατάλαβες κατάλαβες.
Φυσικά αφού έχουμε περάσει σε μια μη υγιή εποχή του site, σε ένα διαφορετικό κατά την γνώμη σου site, είναι δικαίωμά σου να μην θέλεις να επανέλθεις ως moderator, πιθανολογώ ότι μετά από αυτές τις απόψεις σου δεν θα σου ζητηθεί κιόλας, αλλά ούτως ή άλλως δεν είναι δουλειά μου. Κάνε ότι θέλεις δεν υπάρχει πρόβλημα. Το μόνο που δεν θέλω είναι να ξαναπείς ότι λογοκρίθηκες διότι είναι προσβλητικό και φυσικά δεν ισχύει.
Βέβαια, επειδή το θέμα αυτό είναι μια (ακόμη) προσωπική σου υπόθεση, νομίζω ότι δεν είναι σωστό να το συζητάμε ενώπιον 3500 μελών. Από την άλλη μη νομίζει κανείς ότι έχουμε και τίποτε να κρύψουμε.