Προτάσεις περί θεματολογίας και γενικότερης λειτουργίας AVSite ...

Status
Not open for further replies.

Reaction score
298
Τι θες εσύ? Είμαι αγουροξυπνημένος και στον πρώτο καφέ, οπότε οι δυνατότητές μου για multitasking είναι περιορισμένες. Επιφυλάσσομαι όμως να σου βρω ένα στέμμα (όχι σαν του Καφάτου, πιο σεμνό) ευκαιρίας δοθείσης :wink:

Reaction score
0
HV said:
Οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται σωστα ?
Αν αυτο καταλαβες ομως απο οσα ειπα μεγεια σου με χαρα σου.
Αρκετοι = Οι Περισσοτεροι ?
Σκεφτηκες ποτε να φτιαξεις λεξικο τυπου μπαμπινιωτη ? :p
Ναι, το σκέφτηκα μόλις τώρα.. Και θα είναι μεγάλο και χοντρό...

Ειδικά για εσένα ...

HV

Reaction score
0
Re: Προτάσεις περί θεματολογίας και γενικότερης λ&

Im flattered :p ( Στο ενα t κολησες ? lol )

Τωρα χωρις πλακα, το οτι σε τσαντισε καποιος δεν ειναι λογος να ξεσπας και σε αλλους.
Coolαρισε....

Reaction score
0
HV said:
Im flatered :p

Τωρα χωρις πλακα, το οτι σε τσαντισε καποιος δεν ειναι λογος να ξεσπας και σε αλλους.
Coolαρισε....
Δεν με έχει τσαντίσει κάποιος ιδιαίτερα αλλά αν θες να βρω κάποιον, you are on top of my list baby...

A, τι είναι flatered ? Από το flat tire βγαίνει? Κλατάρησες ?

Μήπως να φτιάξω με ειδική παραγγελία και για ένα Oxford Dictionary ?

:p

Reaction score
0
Η αγαπημένη μου θεατρική παράσταση: Alice in wonderland...

Πάω έξω έχει ωραία μέρα... Καλημέρα σας...

Reaction score
118
Νίκος Τσαρουχάς said:
VIDEOMIX said:
Αυτά όσον αφορά τις πρώτες 7-8 σελίδες. Στις τελευταίες, διάβασα για αλλαγή πλεύσης του σάιτ!!! :shock:
Χαίρομαι λοιπόν που πρόλαβα και ήμουν moderator στην πρώην υγιή εποχή.
Σταμάτησα να είμαι μόντ οχι λόγο τεμπελιάς στην κατηγορία μου διοτι ποτέ δεν ήκμασε τόσο πολύ παρα μόνο τότε.Με σταμάτησαν διοτι δεν ήταν ποιά αρεστές οι απόψεις μου σε διάφορα θέματα.
Θα το κάνω λοιπόν και υπογραφή το οτι <<ήμουν και εγώ εκεί>>. Mod σε ενα "άλλο" σάιτ, διαφορετικό. 8)
Οι λόγοι που δεν είσαι πια moderator είναι εντελώς διαφορετικοί από αυτούς σε συμφέρει να θέτεις με κάθε ευκαιρία μη θέλοντας να δεις την πραγματικότητα, θίγοντας μάλιστα την διαχειριστική ομάδα διότι ισχυρίζεσαι εμμέσως ότι λογοκρίθηκες. Αν δεν θιγόμουν προσωπικά δεν θα απαντούσα.

Πέραν αυτού, επειδή συχνά πυκνά το αναφέρεις και το ξανα-αναφέρεις, είναι προφανές ότι δείχνεις την δυσαρέσκειά σου κάτι που προφανώς όμως δεν έχεις αναρωτηθεί αν ενδιαφέρει τα υπόλοιπα 3500 μέλη, δημιουργώντας παράλληλα και ένα περίεργο κλίμα. ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος που δεν είσαι moderator και ότι κατάλαβες κατάλαβες.

Φυσικά αφού έχουμε περάσει σε μια μη υγιή εποχή του site, σε ένα διαφορετικό κατά την γνώμη σου site, είναι δικαίωμά σου να μην θέλεις να επανέλθεις ως moderator, πιθανολογώ ότι μετά από αυτές τις απόψεις σου δεν θα σου ζητηθεί κιόλας, αλλά ούτως ή άλλως δεν είναι δουλειά μου. Κάνε ότι θέλεις δεν υπάρχει πρόβλημα. Το μόνο που δεν θέλω είναι να ξαναπείς ότι λογοκρίθηκες διότι είναι προσβλητικό και φυσικά δεν ισχύει.

Βέβαια, επειδή το θέμα αυτό είναι μια (ακόμη) προσωπική σου υπόθεση, νομίζω ότι δεν είναι σωστό να το συζητάμε ενώπιον 3500 μελών. Από την άλλη μη νομίζει κανείς ότι έχουμε και τίποτε να κρύψουμε.
Θα λέω ότι θέλω όποτε θέλω.
Απο την στιγμή που είδα την μικρότητα πως μετά απο τόση προσπάθεια και δουλειά παρατώντας τις δικές μου δουλειές στο να ευχαριστήσω εσένα και πρίν στο τέστ που πήγα και φωτογράφησα, δεν μου είπατε κάτι για την θέση που μου πήρατε τόσο άτιμα και δίχως λόγο, αποφάσισα να γράφω σαν απλό μέλος. Δίχως να προσπαθώ πιά να χαϊδεύω αυτιά.
Και ενας λόγος παραπάνω είναι πως δεν λειτουργείτε ως παρέα.
Κάνετε συμμαχίες κατα το δοκούν, σιγοντάρετε κάποια μέλη απλά επειδή θέλετε να πετύχετε κατι που δεν ξέρω τι αλλα και δεν με νοιάζει αλλα και ούτε φυσικά και θέλω να μάθω, κλειδώνετε θέματα και ευτυχώς τότε που ήμουν στην διαχειριστική ομάδα και εσύ δεν ήσουν στην παραπάνω θέση που χάλασε και την συμπεριφορά σου, δεν γίνονταν αυτά.
Δυστυχώς το λάθος μου εμένα ήταν πως σύστησα το σάιτ σε ενα άτομο που απο τότε που το γνώρισα, μόνο ζημιές μου έκανε και μου έδειξε το τι θα πεί προστυχιά. Και σας μιλά ενας άνθρωπος που απο μικρό παιδί έχει ζήσει πολλά. Δεν είμαι κανας φοιτητάκος ούτε μπούλης.
Και αυτό το άτομο το έχετε εδώ μέσα στα όπα όπα για ανεξήγητους λόγους. Τέλος πάντων. Δεν με νοιάζει αυτό το τελευταίο αλλα η δική σας στάση είναι που με στεναχώρησε που δείχνει πως δεν είσαστε άξιοι εμπιστοσύνης. Επίσης μου έδειξε πως δεν υπάρχει φιλία παρα μόνο κλίκες. Και αυτό φυσικά ισχύει για ορισμένους. Μην φανούν κάποιοι αλαζόνες και σκεφτούν τον εαυτό τους κάνοντας μου κλασική επίθεση μετά.
Κανονικά δεν θα έπρεπε να απαντήσω διοτι μερικοί με έχετε κατατάξει ήδη και έτσι τα λόγια αγανάκτησης κάποιου σαν και μένα, μόνο ως κόκκινο πανί τα βλέπετε. Δίχως αγάπη και κατανόηση.
Ίσως θα πρέπει και εγώ κάποια στιγμή να βγώ στην Ρούλα, αλλα ξέχασα. Κόπηκε η εκπομπή της.
Εαν εσείς οι 4-5 που δεν με γουστάρετε (και μαζί σας άλλοι 10 που "κουκιά τρώνε κουκιά μαρτυράνε") θέλετε να με μπανάρετε, κάντε το να ησυχάσετε κιόλας.
Έτσι κι αλλιώς αγκάθι είμαι και τίποτε άλλο.
Και εξ'άλλου βαρέθηκα να ακούω ανοησίες απο πολλούς πως όταν μιλάω το κάνω για να ασχολείσθε μαζί μου. Το έχετε δεί πολύ περίεργα το θέμα και δεν μπορώ να σας αλλάξω την στραβή εξ'αρχής γνώμη. Για εσάς τους λίγους μιλάω. Μην σφετερισθείτε πάλι το avsite και μιλήσετε εξ'ονόματος της πλειοψηφίας διοτι θα σας ζητήσω δημοψήφισμα ως απόδειξη. Ειδ'άλλως θα το θεωρήσω λάσπη εκ νέου.

Reaction score
25.676
πωπω τι δακρυβρεχτο
πραγματικα συγκινηθηκα
μας τα χεις κανει τσουρεκια ρε φιλε με την κλαψα σου καθε 3 και λιγο και την παγκοσμια συνομοσια εναντιων σου.
ταυτοχρονα το μονο που κανεις ειναι να προσβαλεις κοσμο (πχ τωρα πηρε η μπαλα τους φοιτητακους)

4-5 δε σε γουσταρουνε?????? καντε ρε παιδια αυτο το δημοψηφισμα βγει η αληθεια στην επιφανεια

και με την ευκαιρια αυτο ειναι το avsite , αν δε σου αρεσει παρε το σακουλακι με τη λασπη που σου πεταξαμε και κλεισε και την πορτα , ωχουυυυυ....

Reaction score
118
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Νά'σαι καλά ρε παιδί.

Στο δημοψήφισμα βάλτε 20 επιλογές.
Κρόκος, ασπράδι, τσόφλι, κότα, πετεινάρι, γαλοπούλα κλπ, ώστε να έχει περισσότερη βαρύτητα η άποψη των πτηνών. :D

Επίσης μια παράκληση.
Οι πορδές να μην πετάγονται γιατι βρωμάνε άσχημα. Και κυρίως βρωμάνε για την ψυχική τους σαπίλα.

Reaction score
118
Μαζέψτε το σίχαμα και πείτε του να κοιτάξει την στραβομάρα του. :D
Σόρυ, με κοπρολάγνους δεν κάνω παρέα και γι'αυτό σταματώ να του απαντώ.

Εκτός απο φερέφωνα και μαιντανούς πάντως θα ήθελα την γνώμη και απο μη γραφικούς υπανθρώπους.

Reaction score
25.676
κυριε τσαρουχα με ειπε αυγοοοοοοοοοοοοο
και σκατοοο με ειπε.......

να του κανετε νταααααααααα

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Πολυ ωραια, πολυ ωραια...
Συγχαρητηρια και στους δυο σας.
Αυτα θα λεγατε και εαν βρισκοσασταν face to face?
Θανο κουλαρε λιγο σε παρακαλω.
Εαν βλεπεις κατι που σε εκνευριζει, ειτε μην απαντας , η πηγαινε μια βολτα πρωτα για να απαντησεις με καθαρο μυαλο.
Επιτελους πρεπει να καταλαβεις πως δεν συνωμοτει κανεις εναντιον σου.

Πανο, αστον ησυχο ρε συ...

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.128
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt