ika
News
- Reaction score
- 16.619
θα έχει ψυχρό ήχο έτσιΒαλε το πικαπ μέσα στο καταψυκτη, ......
Last edited:
θα έχει ψυχρό ήχο έτσιΒαλε το πικαπ μέσα στο καταψυκτη, ......
Θα δεις όμως αν μειώνεται η ανάδραση, μιας που τα ηχεία δεν θα κοιτάνε το πικάπ.Το έχω σκεφτεί και αυτό αλλα μειώνεται η απόσταση, τα ηχεία το ένα θα έχει κενό στο πλάι και το άλλο όχι, δεν ξέρω αν χωράνε ρακ + δίσκοι ανάμεσα, θάχω και τις αντανακλάσεις ακριβώς πίσω απτο κεφάλι μου...
Είναι μωρέ απο αυτά τα παλιά μασίφ σύνθετα/έπιπλα, καλή λύση θα ήταν, ίσως σε κάποιο απο τα ντουλάπια που έχει κάτω... αλλα πρεπει να αρχίσω να τρυπάω και δεν ενδείκνυταιΘα δεις όμως αν μειώνεται η ανάδραση, μιας που τα ηχεία δεν θα κοιτάνε το πικάπ.
Έλεγα για τα ηχεία δεξιά-αριστερά από το μαύρο έπιπλο, όχι μετά το γκρι (ρακ)
Πάνω στον μπουφέ δεν μπαίνουν τα μηχανήματα?
Πάντως αυτοί που έχουν το υλικό που λέει στο #10 ο thva, φαίνονται ειδικοί στην απόσβεση των κραδασμών.
Δεν είναι θέμα καλωδίων και ρεύματος, καλού κακού τα τσέκαρα πάλι όλα αλλα δεν...... αστειευομαι , καθως εχει ξανασυζητηθει καποιες φορες αυτο το φαινομενο,
αναζητηστε τιτλους θεματων:
-> βομβος
-> γειωση
+ οταν λεω ολα τα καλωδια, εννοω ολα τα καλωδια, βραχιoνα-κεφαλης..rca...ηχειων...μπριζες και ολα.
και να μπουν σωστα η φαση και ο ουδετερος(?) στις πριζες.
Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω (δεν έχω κιν με κάμερα οπότε λίιιιγο υπομονή!!!Μια φωτογραφία του ικριώματος που έφτιαξες, είναι εύκολο να ανεβάσεις;
οκ θα δοκιμάσωπάτωμα (μωσαϊκό ) ....να έχει δονήσεις ! .....σπίτι του 70-80 ....
ΟΥΤΕ μία στο εκατομμύριο !
-
πάρε μια μπαλαντέζα και δώσε ρεύμα στο πικάπ απο την πρίζα που το είχες πρίν την ανακατάταξη .
Αν η κατάσταση συνεχίζει ,
την ώρα που παιζει το πικάπ με κλειστό το καπάκι σηκωσέτο προσεχτικά , σιγά σιγά ισομερώς στον αέρα ( 5-10 εκ. ) και αφουγκράσου αν διακρίνεις διαφορά .
- .....για πές ;
Θα το δοκιμάσω και αυτό... το πικάπ το αλφάδιασα απτην αρχή, ρύθμισα τα πάντα ξανά...-> δοκιμασε να το βαλεις στο πατωμα, οχι σε ρακ.
-> μετακινησε το ρακ παραδιπλα.
-> δοκιμασε με neubauten με αλμπουμ πριν το '90.![]()
-
βρε, σιγουρα ειναι σωστα στημενο το πικαπ ?
πριν επαιζε σωστα σε οποια θεση ηταν ?
----
τεσπα, αντικραδασμικα μπορεις να βαλεις και πλυντηριου, μεχρι να βρεις κατι.
-
κατα βαση αποκλειουμε τα παντα, και επιβεβαιωνουμε τον λογο που συμβαινει το οποιο φαινομενο.
Τώρα πως είναι δυνατόν κατασκευή βαρους 150 κιλών να κουνιέται από ηχειάκια βάσης μου φαίνεται αδιανόητο. Μήπως είναι έτοιμο να καταρεύσει το ρακ;το συνολικό του βάρος (ρακ + μηχανήματα + 2 μαρμάρινες πλάκες) ίσως ξεπερνάει τα 150 κιλά
......, είναι μασίφ ξύλο και όχι pdf ...
στο #1 λέει πως είναι μωσαϊκό.Το δάπεδο είναι ξύλινο;
Σε συγχωρούμε για πρώτη και τελευταία φορά.Συγγνώμη δεν το είδα...
Επειδή ένα σύστημα ευαίσθητο στην ανάδραση βουίζει και παίζοντας την αρχή του δίσκου, το "κενό αυλάκι", και δεδομένου πως το συγκεκριμένο πικάπ είναι πολύ μελετημένη σχεδίαση, μήπως τελικά, απλώς, μπουμάρουν τα ηχεία;Δοκιμάζοντας πιο ''απαλές'' μουσικές με λιγότερο γρήγορη και έντονη πληροφορία/μπάσα (prog folk δισκάκια πχ) δεν είναι τόσο έντονο, σε σημεία και σε υψηλότερες εντάσεις ακούγεται αλλα όχι και τόσο έντονα... Το πρώτο δισκάκι όμως που δοκίμασα ήταν το Defenders of the Faith απο Judas Priest, ε εκεί με το που μπει νιώθεις να σε πνίγει...