Most visitors online was 3241 , on 28 Sep 2025
Το HD προφανώς και δεν έχει παραλληλόγραμμα pixels. Άλλωστε μίλησα για PAL.Το High Definition προφανως δεν το οριζει ομως, γιατι και οι δυο αναλυσεις 1920χ1080 και 1280χ720 ειναι ακριβως για 16:9 με τετραγωνα πιξελς. Εξαλου πιο ωφελος μπορεις να εχεις με παραλληλογραμα pixels? Δε μπορω να σκεφτω κανενα.
Mα δεν ειπα κατι κακο.Κάποιοι βρισκόμαστε εκτός Αθηνών.
Δεν υπονόησα ότι λες κάτι κακό. Αλλωστε για την στοά Φέξη με είχες ενημερώσει με ΠΜ παλιότερα.
Αλλά δεν με εξυπηρετούσε. Με την ευκαιρία να δηλώσω ότι από χθες την έχω στο σπίτι και η πρώτη επαφή ήταν καλύτερη απ' ό,τι περίμενα.
Κατέβασα λίγο contrast και χρώμα για το burn-in και χωρίς καμμιά άλλη ρύθμιση είμαι ευχαριστημένος.
Θα ψαχτώ λίγο και ό,τι προκύψει θα το ποστάρω.
αν εχει καποιος το κουτι της πχ70ε μπορει να μου πει διαστασεις γιατι θελω να δω αν χωραει σε citroen xara με κατεβασμενα καθισματα
Την αγορασα κι εγω...............Περιμενω ανυπομονα να ερθει σπιτι..ανοιξα και ενα θεματακι σχετικα με το στρωσιμο ,ψαχνοντας καποιον που εχει η μπορει να ''καψει'' και να μου στειλει το dvd στρωσιματος...αν θελετε δες τε το και αν καποιος μπορει θα του ειμαι υποχρεως....εννοειτε εξοδα αποστολης δικα μου.....
ρε παιδια σημερα της εβαλα να παιξει 1080p απο pc.Εχασα την μιλια μου!