Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

Reaction score
29.559
Απάντηση: Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

Εγω ευτυχισμένο , αλλά αν δεν αλλάξεις φωτογράφο η κάμερα, εγω δεν ξανακάθομαι για φωτό.Μέ βγάζεις , άσχημο, αξύριστο, στραβό , χοντρό ,με αγγυλωμένο δάχτυλο, με ενα ποτήρι άδειο πάντα στο χέρι, ούτε ο Ορέστης Μακρής να ήμουν, και κυρίως κόκκινο.
Εχω κόκκινο χρωματάκι, απο φυσικού μου, ε, λέμε και καμιά λαλακία να περνάει η ώρα με μερικές νοσοκόμες , αλλά αυτά δεν πρέπει να βγαίνουν παραέξω.....:142::204:

Reaction score
2.237
Μπράβο, μπράβο! Αν κατάλαβα καλά το 1200 "καθάρισε" το clearaudio? Ποιο μοντέλο είναι και με ποια κεφαλή έπαιξε; (Αυτό το αποτέλεσμα πάντως είναι από αυτά που είτε ξεκινάνε θέματα 100 σελίδων ή βουλώνουν στόματα!!:116:)

Reaction score
1.685

Μπραβο παιδια, τελεια πραγματα.

Ζηλεψα,,

Γιαννη, Γιωργο και Αντωνη, "θα σας φτιαξω καλα". :126:

Reaction score
1.285
Εύγε και από μένα !

Μόνο πρόσεχε τα βράδια μην κάνει πάρτι ο Μπομπ ο Σφουγαράκης και Σκρατσάρει στο Mk2 ! ! ! !
:114::114::114:

Αλήθεια πώς είναι ο συνδυασμός Μηχανήματα+παιδιά ???

Reaction score
1.788

παντως ειστε παλιοχαραχτηρες!!!!!!!!! το κανατε επιτηδες!!!

Η Θεσσαλονικη εχει παρει φωτια με την γνωστη κοντρα!!!!! και εσεις τον χαβα σας!!!!
Παρτε ρε ενα pc να μαθετε να ακουτε χαιβανια!!! Ασε που μπορει να φατε και bun !!!:136::138::135:

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

παντως ειστε παλιοχαραχτηρες!!!!!!!!! το κανατε επιτηδες!!!

Η Θεσσαλονικη εχει παρει φωτια με την γνωστη κοντρα!!!!! και εσεις τον χαβα σας!!!!
Παρτε ρε ενα pc να μαθετε να ακουτε χαιβανια!!! Ασε που μπορει να φατε και bun !!!
Συνονόματε με φλακάκια ξεκινήσαμε! Για δες το πισάκι στις φωτό...
Συνδεμένο με οπτική ίνα και κατευθείαν στο Dac του Sony EP-9ES.. Ξύπνησαν αναμνήσεις του Γιαννάκη μ' αυτό!
Καλό και εύκολο το να ακούς από πισάκι αλλά σαν το πικάπ τίποτα δεν αξίζει!!!

Όσο για την ...κοντρίτσα, μιας και δε γράφουν τα περιοδικά συγκριτικά, μας έφαγε η περιέργεια, σαν παιδιά κι εμείς!

Reaction score
1.815
Εύγε και από μένα !

Μόνο πρόσεχε τα βράδια μην κάνει πάρτι ο Μπομπ ο Σφουγαράκης και Σκρατσάρει στο Mk2 ! ! ! !

Αλήθεια πώς είναι ο συνδυασμός Μηχανήματα+παιδιά ???
Κι αυτό έχει γίνει! Το ...αλάνι της παρέας, ο μικρός Νικόλας, ένα βράδυ κατά τις 11 άνοιξε τα μηχανήματα και (πως έγινε τώρα αυτό δεν ξέρω, αυτό το παιδί θα περάσει το Σκαλούμπακα) κελάηδησε το σύστημα από το tuner το γνωστό "Συγνώμη κύριε ποιός είστε??":143::139:

Reaction score
1.788
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

Συνονόματε με φλακάκια ξεκινήσαμε! Για δες το πισάκι στις φωτό...
Συνδεμένο με οπτική ίνα και κατευθείαν στο Dac του Sony EP-9ES.. Ξύπνησαν αναμνήσεις του Γιαννάκη μ' αυτό!
Καλό και εύκολο το να ακούς από πισάκι αλλά σαν το πικάπ τίποτα δεν αξίζει!!!

Όσο για την ...κοντρίτσα, μιας και δε γράφουν τα περιοδικά συγκριτικά, μας έφαγε η περιέργεια, σαν παιδιά κι εμείς!
Να μετρηθουμε!!!! που ειναι ο Σκαλουμπακας να μας οργανωσει!! υπαρχη περιπτωση καποιοι να μας παρουν με τους σκληρους!!!!:142:

Reaction score
29.559

Μπραβο παιδια, τελεια πραγματα.

Ζηλεψα,,

Γιαννη, Γιωργο και Αντωνη, "θα σας φτιαξω καλα". :126:

Ολο υποσχέσεις είσαι....:137:

Reaction score
1.815
Να μετρηθουμε!!!! που ειναι ο Σκαλουμπακας να μας οργανωσει!! υπαρχη περιπτωση καποιοι να μας παρουν με τους σκληρους!!!!

Εγώ πάντως ένα έχω να πω! Ότι και να παίζει το ψηφιακό, το πικάπιο είναι φετίχ!
Άλλο πράμα είναι να πιάνεις το εξώφυλλο και να το διαβάζεις! Με τα ψηφιακά, ένα ξερό τίτλο διαβάζεις και σιγά μη θυμάσαι στα επόμενα 5 λεπτά τον καλλιτέχνη!
Καλή η κόντρα αναλογικού-ψηφιακού, αλλά αυτό που ζήσαμε χθες, ποιό πισάκι θα μας το έκανε???:138:

Reaction score
1.685

Ολο υποσχέσεις είσαι....:137:
Θα σας φερω βρε, μολις γυρισει η Colibri και μετα, ξερεις, εξοχικο εσυ και οι αλλοι, γαλακτομπουρεκο εγω...

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

Θα σας φερω βρε, μολις γυρισει η Colibri και μετα, ξερεις, εξοχικο εσυ και οι αλλοι, γαλακτομπουρεκο εγω...
Ναι ρε παίδες!!! Τον Κώστα γιατί δεν τον καλέσαμε??? Γι αυτό έλεγα ρε γμτ που είναι το γλυκο??
Κώστα συγνώμη ρε φίλε μεγάλη μου παράλειψη...
Επιφυλλάσομαι για την επόμενη:615:

Reaction score
1.788

κυριοι τι λετε την Κυριακη να παμε Μοναστηρακι στην γνωστη βινυλιακη στοα και μετα για καφεδακι;

Reaction score
1.815
Ωραία ιδέα αλλά αυτήν την Κυριακή θα είναι μια δύσκολη μέρα για μένα δεδομένου οτι θα παίζω με τα παιχνίδια του Αη Βασίλη.. (Του γνωστού Άγιου αλλά και του Ζizik..:143: )
Άλλη Κυριακή πολύ ευχαρίστως!

Reaction score
1.685

Ναι ρε παίδες!!! Τον Κώστα γιατί δεν τον καλέσαμε??? Γι αυτό έλεγα ρε γμτ που είναι το γλυκο??
Κώστα συγνώμη ρε φίλε μεγάλη μου παράλειψη...
Επιφυλλάσομαι για την επόμενη:615:
Η πιο συγκινητικη προσκληση απο εναν ανθρωπο που δεν γνωριζω καν. Με συγκινησες πολυ φιλε μου, ειναι σαν να ημουν μαζι σας, το ενοιωσα πραγματικα, σ ευχαριστω. Το γλυκο σου (σας) αξιζει...

κυριοι τι λετε την Κυριακη να παμε Μοναστηρακι στην γνωστη βινυλιακη στοα και μετα για καφεδακι;
Δηλωνω Παρων.!!!
Τι τσαμπα μου πεσαν τα χερια απο το καπακι του προ που κρατουσα..?

Reaction score
29.559

Βλέπω αποφεύγεις τα σχόλια περί φωτογράφου και φωτογραφιών.:116:

@delamostre

Reaction score
29.559

Η πιο συγκινητικη προσκληση απο εναν ανθρωπο που δεν γνωριζω καν. Με συγκινησες πολυ φιλε μου, ειναι σαν να ημουν μαζι σας, το ενοιωσα πραγματικα, σ ευχαριστω. Το γλυκο σου (σας) αξιζει...

Δηλωνω Παρων.!!!

Αφού δεν θα έχει γαλακτομπούρεκο?:142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης