Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

Reaction score
1.685
Απάντηση: Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

Γιαννακο δεν εχει να κανει με το παλιες οι νεες.
Οι κεφαλες με εξοδο πανω απο 0.4 mv θελουν μεγαλυτερο βαρος αναγνωσης...

Reaction score
2.248

Το βασικό είναι η κατανομή του βάρους ανάγνωσης στην επιφάνεια του δίσκου. Ο Κώστας μιλάει για line contact ακίδες (Benz, VDH, Clearaudio)

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε γενικά τους τύπους των ακίδων και την επιφάνεια επαφής κατά την ανάγνωση.

Οσο μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής έχουμε τόσο καλύτερη αναγνωσιμότητα υπάρχει αφού η ακίδα τείνει προς την επιφάνεια επαφής της κεφαλής κοπής.

Εαν εφαρμόσεις VTF 2γρ σε μία ελλειπτική ακίδα με επιφάνεια επαφής 20.6um θα φθαρεί.
Με την ίδια VTF σε μιά SAS gyger (benz πχ) με τριπλάσια επιφάνεια επαφής 62.1um θα σου βγάλει ότι έχει γραφεί χωρίς να πάθει τίποτα το βινύλιο.

Βέβαια τα προβλήματα σε αυτές τις ακίδες είναι άλλα. Τέλος πάντων.....

Reaction score
11

Ειδικά αυτή την εποχή, παρατηρώ ένα περίεργο φαινόμενο: πολλοί κατασκευαστές πάσης φύσεως αναλογικών συστημάτων, λειτουργούν σαν να απευθύνονται σε πρωτόγονους που μόλις έχουν ανοίξει τα μάτια τους σε έναν, αναλογικό, πλανήτη, σε μία (μετά)αναλογική εποχή, όπου η γνώση της περιόδου της ακμής έχει χαθεί!

Κάτι σαν σε ταινία του Σπήλμπεργκ ασούμε ναμ!

:107:

Reaction score
11

Το βασικό είναι η κατανομή του βάρους ανάγνωσης στην επιφάνεια του δίσκου. Ο Κώστας μιλάει για line contact ακίδες (Benz, VDH, Clearaudio)

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε γενικά τους τύπους των ακίδων και την επιφάνεια επαφής κατά την ανάγνωση.

Οσο μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής έχουμε τόσο καλύτερη αναγνωσιμότητα υπάρχει αφού η ακίδα τείνει προς την επιφάνεια επαφής της κεφαλής κοπής.

Εαν εφαρμόσεις VTF 2γρ σε μία ελλειπτική ακίδα με επιφάνεια επαφής 20.6um θα φθαρεί.
Με την ίδια VTF σε μιά SAS gyger (benz πχ) με τριπλάσια επιφάνεια επαφής 62.1um θα σου βγάλει ότι έχει γραφεί χωρίς να πάθει τίποτα το βινύλιο.

Βέβαια τα προβλήματα σε αυτές τις ακίδες είναι άλλα. Τέλος πάντων.....

Ωραίο!

Βέβαια καλό θα ήταν να πούμε εδώ ότι η κωνική βελόνα, παρ' όλο που έχει μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής με τον δίσκο από την ελλειπτική, προκαλεί σημαντικά μεγαλύτερη φθορά λόγω του τρόπου λειτουργίας της. (Δυστυχώς δεν είναι πάντα άσπρο-μαύρο).

Reaction score
1.685

29 κατασκευαστες κεφαλων....προστατευουν τα βινυλια μας.
Αυτοι ξερουν...

Reaction score
7.038

Έχω και εγώ ένα ΜΚ2 που ίσως θέλει ρύθμιση αλλά εδώ
που μένω δεν υπάρχει ντιλίβερυ.
Μόνο προβατίνα έχουμε και άφθονο κρασί:114:

Reaction score
1.685

Να φτιαξει ο καιρος και θα το οργανωσουμε σαν εκδρομη...μονοημερη....

Reaction score
7.038

Να φτιαξει ο καιρος και θα το οργανωσουμε σαν εκδρομη...μονοημερη....
Aν και δεν καπνίζουμε σπίτι εγώ δεν θα σας βγάζω
έξω, αντιθέτως,θα σας ρίχνω μέσα στο τζάκι :119:
Χώρια την πλάκα όποτε θέλετε, και ειδικά με το κρύο
είναι πιο όμορφα για δοκιμές και ρυθμίσεις :107:

Reaction score
7.038

Παλικάρια κλείνει το ίντερνετ για σήμερα.
Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α ΣΕ ΟΛΟΥΣ
και ΜΟΝΟ ΥΓΕΊΑ!!!

Reaction score
29.547

Νάσαι καλά αγοράκι μου να χαίρεσαι το sl σου και είς χρόνου τα σπουδαία.
Οπως λέμε και ες αυριον , ε , ενα τέτοιο .....ιδιο.....

Reaction score
1.815
Xρόνια Πολλά κι από μένα και η επόμενη Χρονιά να φέρει σε όλους μας αυτό που επιθυμούμε περισσότερο!!! Υγεία, χαρά, ζωή και αγάπη για όλους μας!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!:605:

Reaction score
2.248

Ειδικά αυτή την εποχή, παρατηρώ ένα περίεργο φαινόμενο: πολλοί κατασκευαστές πάσης φύσεως αναλογικών συστημάτων, λειτουργούν σαν να απευθύνονται σε πρωτόγονους που μόλις έχουν ανοίξει τα μάτια τους σε έναν, αναλογικό, πλανήτη, σε μία (μετά)αναλογική εποχή, όπου η γνώση της περιόδου της ακμής έχει χαθεί!

Κάτι σαν σε ταινία του Σπήλμπεργκ ασούμε ναμ!
Σε αυτό δεν έχεις άδικο. Οταν βλέπεις τέτοια πικάπ νομίζεις ότι είσαι στην ζώνη του λυκόφωτος :118:

Παρόλα αυτά το ρουλεμάν της καθ΄ύψους κίνησης του βραχίονα είναι κατά Kesler! (Χωρίς off-set !!!!!!!!!!!!!!!) :135::143:

Reaction score
11

Σε αυτό δεν έχεις άδικο. Οταν βλέπεις τέτοια πικάπ νομίζεις ότι είσαι στην ζώνη του λυκόφωτος :118:
Αυτό είναι ένα προϊόν της νέας STANTON, που δημιουργήθηκε σαν συνέχεια της προηγούμενης, με νέα έδρα και προσωπικό, μετά τον θάνατο του ιδρυτή της, ευφυούς μηχανικού και εφευρέτη Walter Stanton, το 2001.

Εδώ είναι φανερό πως έχει χαθεί η γνώση του τι σημαίνει ότι ο δίσκος είναι...στρογγυλός και έτσι έχουν κοτσάρει βραχίονα κατάλληλο για ευθύγραμμες...ταινίες βινυλίου!

Μέχρι να (ξανα)ανακαλυφθεί η σημασία της...γεωμετρίας του κύκλου...νταξ' χρειάζεται έρευνα...

Όσο για το ρουλεμάν, είναι ο μοναδικός τόσο απόλυτα ευθύγραμμος βραχίονας, (περνάει και το σήμα πιο γρήγορα), που οραματίζεται το αύριο, όπου θα έχει (ξανα)ανακαλυφθεί η σημασία της offset κεφαλής! Λίγο τόχεις;

Καλημέρα 01/01/2011.

Reaction score
1.815
Καλημέρα σε όλους τους γνώστες και μη, τους λάτρεις του υπέροχου αυτού χόμπυ! Καλά ξεκίνησε η νεα χρονιά! Με πολλές πληροφορίες και specifications. Άντε και φέτος να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας και τις αναζητήσεις μας. Καλή Χρονιά σε όλους!!!!!!!

Reaction score
1.685

Καλη χρονια αναλογικοβαρεμενοι....

Τακη και οποιος αλλος τελικα ειναι για το καφεδακι αυριο Κυριακη, ας γραψει εδω ωρα και τοπο συναντησης...

Reaction score
29.547

Παιδάκια ετοιμαστείτε για μάζωξη στο σπίτι μου.
Μου ήρθε ειδιποίηση απο ΕΛΤΑ, αρα εχουν έρθει τα headshell τα ελαφρά της yamamoto.
Και λεω τα γιατί είναι ενα δικό μου και ενα του αδερφού πλέον (αναβαθμιστήκαμε)
geomiat.
Ο λόγος ανήκει στον geovaz, πρώτα , που θα κανονίσει την συνάντηση , βάσει του πότε μπορεί.Οι υπόλοιποι είστε καλεσμένοι εννοείται , delamostre, θα πρέπει να φέρεις τους προτράκτορες που ξέχασα σπίτι σου.

Reaction score
29.547

Και επειδή κάποιος με δουλεύει για τον chuck manzione , και το δίσκο μου , πρώτης κοπής κλπ , θα τον βάλουμε να παίξει 40 φορές.
Τώρα ειδικά με τους νεους πυκνωτές ο sansui φυσάει , εννοώ σκίζει.Το λέω αυτό για να προλάβω μερικά παλιόπαιδα.

Reaction score
1.815
Μέσα είμαι Γιαννάκοοοοοο!!!!!!!!
Ας πει ο GeoVaz πότε μπορεί και έρχομαι ...πετώντας!
Μαζί με τους προτράκτορες που ξέχασες εννοείται! (αχ αχ....)
Προβλέπω να τον λιώνεις τον Chuck Manzione δεν τον λυπάσαι??
Ανυπομονώ να ακούσω το θεριό σου απαπαπααα... Κόλαση!!!:141:

Χμμμμμ.... θα έχεις και φωτογράφο ή να φέρω τη μηχανή μου??:143::135:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis