Στήσιμο νέου συστήματος 5.1 με προοπτική για atmos 5.1.4 σε μερικούς μήνες - Γνώμες

Reaction score
2.316
Θα μπορούσαν ενδεχομένως να προταθουν και παθητικά σετάπ που ειναι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Και οχι παραδείγματα απο διαφημιστικές μπροσούρες.Ζητησε ο άνθρωπος φωτό απο μέλη και του ανεβάζει ο άλλος απο το ίντερνετ. Λογικά ο φίλος για να γράφει εδώ έχει ιντερνετ. Ημαρτον....

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.858
Φωτογραφίες αναρτήθηκαν μόνο για το αισθητικό του πράγματος, δηλαδή αυτό που ζήτησε, ενεργά σε σαλόνια.
Και βέβαια 5" στα 2.5m είναι αστεία πρόταση. Θέλει 8" οπωσδήποτε και καλό είναι να μην δίνει σημασία στα λεγόμενα των dealers.
Post automatically merged:

Θα μπορούσαν ενδεχομένως να προταθουν και παθητικά σετάπ που ειναι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Και οχι παραδείγματα απο διαφημιστικές μπροσούρες.Ζητησε ο άνθρωπος φωτό απο μέλη και του ανεβάζει ο άλλος απο το ίντερνετ. Λογικά ο φίλος για να γράφει εδώ έχει ιντερνετ. Ημαρτον....
Μπροσουρες είναι μόνο τα KEF, τα Genelec σχεδόν όλα είναι πραγματικά σαλόνια από χρήστες του εξωτερικού.

Last edited:

Reaction score
2.316
Aπο μέλη ζήτησε. Η μαγκιά θα ήταν αφού είσαι τόσο ένθερμος καθοδηγητής να ξεκινήσεις απ τον δικό σου χώρο. Λέει ο άλλος ότι ήθελα να δωσω 1000 ευρώ άντε να παω στις 2000 και του προτείνεις genelec με 350 το ενα.Και θελει και σαμπ που μετα θα του λέτε ότι θελει κι άλλο. Και πώς θα παίζουν αυτά μονα τους ? Είναι τόσο καλά πια αυτά τα ενεργά?
Αφήστε και κάποιο θέμα να εξελιχθεί διαφορετικά.Ιδίως οι ακόλουθοι.

alexis

Reaction score
32.858
Aπο μέλη ζήτησε. Η μαγκιά θα ήταν αφού είσαι τόσο ένθερμος καθοδηγητής να ξεκινήσεις απ τον δικό σου χώρο. Λέει ο άλλος ότι ήθελα να δωσω 1000 ευρώ άντε να παω στις 2000 και του προτείνεις genelec με 350 το ενα.Και θελει και σαμπ που μετα θα του λέτε ότι θελει κι άλλο. Και πώς θα παίζουν αυτά μονα τους ? Είναι τόσο καλά πια αυτά τα ενεργά?
Αφήστε και κάποιο θέμα να εξελιχθεί διαφορετικά.Ιδίως οι ακόλουθοι.
Προφανώς ο άνθρωπος δεν γνωρίζει για αυτό και ζήτησε να μάθει από τον @costas EAR τη σύστημα έχει. Όποιος παρακολουθεί δε ρωτάει τέτοια πράγματα.
Δεν έχω ουδεμία ανάγκη να ανεβάσω το σύστημα μου, όπως επίσης αν παρακολουθούσες εσύ θα ήξερες τη σύστημα έχω γιατί έχει γραφτεί, και ότι δεν κάνω τον έξυπνο γιατί γνωρίζω τα προβλήματα του τα οποία οφείλονται σε νοοτροπίες του παρελθόντος όπου ο φίλος μας εδώ θέλει να ακολουθήσει.
Του προτάθηκαν από εμένα ενεργά ηχεία, ξαπλωτα όπως τα θέλει με 2 6,5αρια το καθένα στα 350€.
Το bugdet του οδηγεί μόνο σε ενεργά.
5 PRESONUS έχουν 1750€. Υπάρχουν 5 παθητικά ηχεία με 2 6,5αρια ή ένα 8αρι το καθένα, με τον πεντακαναλο τελικό τους, τα dsp τους κλπ στα 1750€ με τέτοιο ματσάρισμα; Που είναι να τα δούμε;

Με νευράκια ξυπνήσαμε σήμερα;

Άντε καλημέρες.

Κυριακή είναι, χαλαρώστε.

Last edited:

Reaction score
2.316
Προφανώς ο άνθρωπος δεν γνωρίζει για αυτό και ζήτησε να μάθει από τον @costas EAR τη σύστημα έχει. Όποιος παρακολουθεί δε ρωτάει τέτοια πράγματα.
Δεν έχω ουδεμία ανάγκη να ανεβάσω το σύστημα μου, όπως επίσης αν παρακολουθούσες εσύ θα ήξερες τη σύστημα έχω γιατί έχει γραφτεί, και ότι δεν κάνω τον έξυπνο γιατί γνωρίζω τα προβλήματα του τα οποία οφείλονται σε νοοτροπίες του παρελθόντος όπου ο φίλος μας εδώ θέλει να ακολουθήσει.
Του προτάθηκαν από εμένα ενεργά ηχεία, ξαπλωτα όπως τα θέλει με 2 6,5αρια το καθένα στα 350€.
Το bugdet του οδηγεί μόνο σε ενεργά.
5 PRESONUS έχουν 1750€. Υπάρχουν 5 παθητικά ηχεία με 2 6,5αρια ή ένα 8αρι το καθένα, με τον πεντακαναλο τελικό τους, τα dsp τους κλπ στα 1750€ με τέτοιο ματσάρισμα; Που είναι να τα δούμε;

Με νευράκια ξυπνήσαμε σήμερα;

Άντε καλημέρες.

Κυριακή είναι, χαλαρώστε.
Λόγω αντικειμένου δεν ξύπνησα τωρα. Επεξεργαστή δεν θελουν αυτά ?

Reaction score
1
Το εμπόδιο του κεντρικού ηχείου πάντως δεν είναι ανύπαρκτο. Οκ στο δικό σου χώρο το βάζεις και αυτό όρθιο και ξεμπέρδεψες. Στο δικό μου όμως αναγκαστικά πρέπει να μπει ξάπλα και το όλο look του ηχοσυστήματος να είναι κάπως εμφανίσιμο, άρα αυτό το εμπόδιο παραμένει ακόμα προς επίλυση..

Θα πάω πάντως να ακούσω ενεργό τώρα που είναι νωρίς γιατί αν μετά από όλα αυτά διαπιστώσω κατόπιν εορτής ότι είχες δίκιο θα ξενερώσω! :)

Sub έχω παραγγείλει ήδη, το XTZ 12.17 edge, το περιμένω από βδομάδα!! 1 προς το παρόν και στο μέλλον βλέπουμε ;)

Υπάρχει κάποιο μέλος του φόρουμ ρε παιδιά που να έχει εφαρμόσει τη λύση ενεργών ηχείων σε σαλόνι να δούμε καμιά φωτό ή να μας πει πως συνδύασε την ποιότητα ήχου των ενεργών με την πιο χλιδάτη εμφάνιση των παθητικών σετ;
Τα Kef q350 τα έχεις ακούσει; Ίσως τα έχουν στημένα στα mediamarkt. Εγω είμαι ανάμεσα σε kef q350 και klipsch rp 600.

alexis

Reaction score
32.858
Δωρεαν είναι αυτο;
Συμβιβασμό το λένε.
Ή θα πάρει 3 ίδια ηχεία μπροστά για αρχή και ένα καλό AV που να κάνει και για Pro στο μέλλον ως 5.1.2, ή θα τα πάρει όλα μαζί με 5" ή 6" και αργότερα θα λέει άλλα, αν δεν τον ικανοποιούν.
Θαύματα με λίγα χρήματα δεν γίνονται στον ήχο.
Όλοι σιγά σιγά τα φτιάξαμε.
Επειδή δεν είχαμε χρήμα για όλα μαζί ή γιατί αγοράζαμε χαζομάρες και μετά τα δίναμε για τα επόμενα.

Η ζωή πάει κάπως έτσι:
Οι χαζοί μαθαίνουν από τα λάθη τους, οι έξυπνοι από τα λάθη άλλων.

Κανονικά οι γιατροί μας εδώ και άλλοι, θα έπρεπε να πουλάνε πληροφορίες. Ή και εκπαίδευση στα udemy.com & στο lurn.com
Η σωστή πληροφορία είναι πολύ ακριβή.

Απλά πρέπει να καταλάβουμε την αξία της πληροφορίας. 100€ πχ για ένα guide line ειναι πολύ λίγα αν σου γλιτώσουν 1000€.

Reaction score
2.316
Συμβιβασμό το λένε.
Ή θα πάρει 3 ίδια ηχεία μπροστά για αρχή και ένα καλό AV που να κάνει και για Pro στο μέλλον ως 5.1.2, ή θα τα πάρει όλα μαζί με 5" ή 6" και αργότερα θα λέει άλλα, αν δεν τον ικανοποιούν.
Θαύματα με λίγα χρήματα δεν γίνονται στον ήχο.
Όλοι σιγά σιγά τα φτιάξαμε.
Επειδή δεν είχαμε χρήμα για όλα μαζί ή γιατί αγοράζαμε χαζομάρες και μετά τα δίναμε για τα επόμενα.

Η ζωή πάει κάπως έτσι:
Οι χαζοί μαθαίνουν από τα λάθη τους, οι έξυπνοι από τα λάθη άλλων.

Κανονικά οι γιατροί μας εδώ και άλλοι, θα έπρεπε να πουλάνε πληροφορίες. Ή και εκπαίδευση στα udemy.com & στο lurn.com
Η σωστή πληροφορία είναι πολύ ακριβή.

Απλά πρέπει να καταλάβουμε την αξία της πληροφορίας. 100€ πχ για ένα guide line ειναι πολύ λίγα αν σου γλιτώσουν 1000€.
Γίνε τουλάχιστον σ αυτο μπροστάρης και ξεκίνα να στελνεις εμβάσματα.Γιατί μέχρι τώρα κάνεις προτάσεις να ξοδευτούν άλλοι.

alexis

Reaction score
32.858
Γιατί μέχρι τώρα κάνεις προτάσεις να ξοδευτούν άλλοι.
Κανείς δεν σε υποχρέωσε να διαβάζεις τη γράφω.

Και δεν καταλαβαίνω την επίθεση αλλά όχι ότι δώσω και σημασία βέβαια.

Καλή Κυριακή.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.871
Η μαγκιά θα ήταν αφού είσαι τόσο ένθερμος καθοδηγητής να ξεκινήσεις απ τον δικό σου χώρο.
Τι ψάχνεις;
Μάγκες;
Θες να δούμε ποιος είναι ο μεγαλύτερος μάγκας εδώ μέσα;
Θες να μετρήσουμε τα πουλιά μας;
Θες να πουλήσεις μαγκιές ή θες να πουλήσουν οι άλλοι μαγκιές;

Είσαι στα καλά σου άνθρωπε;

ΥΓ. +1 στη λίστα μου.

Reaction score
2.207
Συστήματα μελών με ενεργά που μου ήρθαν στο μυαλό.

Του μέλους @melina με ενεργά αν και νομίζω δεν είναι το τελευταίο του setup. Μην βλέπεις την μαυρίλα,
σαλόνι είναι :)

1575194632396.png

Και του μέλους @Zizik σαλόνι μεν αλλά άλλη κατηγορία, έτσι για να πάρεις μάτι :geek:
1575195515310.png

1575195348657.png

Reaction score
2.316
Με αποστομώσατε. Καλό είναι να βάζετε και κοστολόγια κατω απ τις φωτο γιατί ο άνθρωπος ξεκίνησε με 1000 και είπε να ταβανώσει στις 2000 ευρώ,

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.299
Με αποστομώσατε. Καλό είναι να βάζετε και κοστολόγια κατω απ τις φωτο γιατί ο άνθρωπος ξεκίνησε με 1000 και είπε να ταβανώσει στις 2000 ευρώ,
εγώ ρε φίλε ειλικρινά δεν έχω καταλάβει το πρόβλημά σου και γιατί είσαι τόσο επιθετικός??
από την μία είχες θέμα μα τις φωτό από το ιντερνετ....
τώρα έχεις με τις φωτό από τα μέλη?
+έβαλες στη μέση και κοστολόγια(που κάποια καλύπτονται από το ποσό του φίλου)
τι παίζει?:idk:

Reaction score
7.890
Του μέλους @melina με ενεργά αν και νομίζω δεν είναι το τελευταίο του setup. Μην βλέπεις την μαυρίλα,
σαλόνι είναι :)
Ναι και γω νομίζω τα έχει αλλαξει με παθητικά :o:whistling:

Reaction score
1.068
Οπως εχω ξαναγράψει, παρε τα μεγαλα/δυνατα. Συνήθως εκει καταληγουμε αφού εχουμε ξοδεψει χρονο και χρημα (κι εγω έτσι την πατησα, δυο φορες μαλιστα, τα δεξι-αριστερο τα αλλαξα δυο φορές, απο 4" κατεληξα σε 2x8").

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef