Στην ουρα για iPhone

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Στην ουρα για iPhone

Καλά, εδώ νομίζω η αγάπη σου για την Apple δε σε αφήνει να δεις καθαρά τα πράγματα... :happy_8:
Και να φανταστείς πως ούτε καν έχω. :happy_5:
Αλλά έχω στη δουλειά μου.

Reaction score
0
Η μεγαλυτερη οθονη οκ, αλλα δε θελω τουβλο στην τσεπη... αν ηθελα θα πηγαινα για αλλο PPC 3.5" Που δινει και ολα τα παραπανω.

Παχος και βαρος... οκ... μη τρελενεσαι... μισο εκατοστο παχος και 10γραμαρια βαρος ειναι γελεια ποσα στα 2εκατοστα μηκος και 1 πλατος παραπανω...
Δοκίμασε να βάλεις στην τσέπη μια συσκευή με πάχος 11 χιλιοστά και μία με σχεδόν 20 και μετά πες μου ποιό είναι το τούβλο... Επίσης η διαφορά στο βάρος είναι 25γρ και όχι 10.

ΕΓΩ δε θα το παρω οχι γιατι δε μου αρεσει... αλλα γιατι εχω απαιτησεις 4 χρονια τωρα στην κατηγορια... και δε θελω να παρω συσκευη με χαρακτηριστικα 2003 και περιβλημα 2008...
ΕΣΥ τωρα... αν εχεις απαιτησεις τηλεφωνου και mp3... παρτο... τα κανει καλα και πουλας και μουρη!
Κλασσικά πράγματα... "ΕΓΩ κάνω σημαντικά πράγματα, ΕΣΥ ακούς mp3." :crazy_1: Απάντησαν για εμένα ο giorgio-n και ο Eits-Nti

Εγώ δεν λέω ανακρίβειες αγαπητέ. Μάλλον εσύ το κάνεις.
Αντιγράφω από το περιοδικό PC WORLD τέυχος 31 ( Αυγουστος 2007) σελ 19
Παράγραφος "κλειστή αρχιτεκτονική"
"ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ WI-FI ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΗΟΤ SPOTS ΤΗΣ ΑΤ&Τ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ Η ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ (ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ..."

Τάδε εφη το περιοδικο, που δε νομιζω να λεει ανακρίβειες για να πληξει το iphone σας...
Να τους πάρεις στο περιοδικό και να τους πει ότι είναι άσχετοι. Το Wi-fi είναι ανοιχτό standard που διασφαλίζει interoperability. Για να μπορεί να γράφει κάποιος ότι η συσκευή του υποστηρίζει wi-fi είναι υποχρεωμένος να την κάνει συμβατή με όλα τα wi-fi hot-spots.

Δες τι λέει αυτό το άρθρο που κριτικάρει το iPhone:

Handcuffs chafe wireless users

Owners can access the Internet only via AT&T's network, unless they happen to be in range of a Wi-Fi hot spot.

Reaction score
5
Επίσης η διαφορά στο βάρος είναι 25γρ και όχι 10.
iPhone 135g - HTC P3600 150g - HTC Ρ3300 127g
Do the math...

Κλασσικά πράγματα... "ΕΓΩ κάνω σημαντικά πράγματα, ΕΣΥ ακούς mp3."
Κανω πραγματα που το iPhone δε μπορει... οχι εσυ! ...ειναι σημαντικο το να μπορεις να χρησιμοποιησεις το Bluetooth και για αλλες δουλειες εκτος ακουστικων... ή το GPS, ή τα χιλιαδες προγραμματα που θα καλυψουν οποιες αναγκες, ή η συμβατοτητα με συσκευες χρονων ή το 3G ή η ολη underground οικογενεια που το στηριζει και εξελησει και και και...

Ειμαι ολος αυτια αν μπορεις να μου πεις εστω και κατι που κανει το iphone και δε το κανει το p3300 ή p3600 πανω απο ενα χρονο τωρα ωστε να το πληρωσω σαν "καλυτερη συσκευη" ή κατι νεο...!

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Στην ουρα για iPhone

Κι εγώ έχω το Qtek S100 με WM2003.

Μπορει οτι ειπες να ειναι αληθεια για το s100... μονο που ειναι μια συσκευη του 2004 και εχουμε 2007... ολες οι ελληψεις του WM2003se καλυφθηκαν με τα WM2005 και πλεον εχουμε τα 06 που πετανε κιολας...
οι συσκευες που εχουν βγει ειναι απειρως καλυτερες απο τις τοτε και πολυ καλυτερες ή πληρεστερες απο το iphone...
αλλα και μονο που συγκρινεις στον χωρο της τεχνολογιας δυο προιοντα με διαφορα 3 ετη και ο αλλος (HD) σε επικροτει με κανουν να μη θελω να ασχοληθω παραπανω... παρε το iphone ειναι καλυτερο απο το s100!!! :crazy_1::happy_4:

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Στην ουρα για iPhone

και ο αλλος (HD) σε επικροτει με κανουν να μη θελω να ασχοληθω παραπανω... παρε το iphone ειναι καλυτερο απο το s100!!! :crazy_1::happy_4:
Ευχαριστούμε που μας αφήνεις να'χουμε τις επιλογές μας, ειλικρινά ευχαριστούμε. :crazy_1:

Reaction score
0
Καλησπερα στο forum
Τυγχανει να ειμαι κατοχος και iphone και HTC P3300 ME WM6.
Δυστυχως για εμας τους καταναλωτες κανενα απο τα 2 δεν ειναι πληρες.
Και τα δυο εχουν καποια δυνατα και καποια αδυνατα σημεια.
Ο καθενας μας πρεπει να επιλεξει αναλογως με τις αναγκες του.
Το να τσακωνομαστε ποιο ειναι καλυτερο και ποιο χειροτερο δεν βγαζει πουθενα

Reaction score
0
Φιλε LINANTONIS ,αν μπορεις ,
δεν μας λες 2 λογια
(δεν μας αναλυεις δηλαδη τις διαφορες τους )
η περισοτερα ; :happy_9:
Mιας και εχεις και το iphone ,
δωσε πιο πολυ βαρος εκει
απο την μεχρι τωρα συναναστροφη σου.
Αν μπορεις φυσικα .
Thanx.

Μιας και εισαι κατοχος και των 2 συσκευων
η αποψη σου εχει αλλο ειδικο βαρος .

Ηξερα για τον ΠΟΛΕΜΟ BR και HD DVD .
Για τον ΠΟΛΕΜΟ του iphone οχι. :happy_5:

Reaction score
14
Απάντηση: Στην ουρα για iPhone

Αφού δεν το δουλευει το τηλέφωνο ακόμα ως τηλέφωνο, τι να σου πει;

Τα χαρακτηριστικά των τηλεφώνων τα λένε όλα.

Reaction score
0
Δυστυχως το iphone δεν λειτουργει ακομα ως τηλεφωνο.
Ομως λειτουργει το WIFI και η μουσικη .
Στα δυο λοιπον αυτα κομματια το IPHONE ειναι μακρια μπροστα απο το HTC.
Δεν εχω δουλεψει σε MAC, αλλα αν το iphone πηγαινει ετσι στο ιντερνετ και τρεχει ετσι και τις εφαρμογες που υπαρχουν μαλλον πολυ συντομα θα ειμαι πελατης και στο imac.Ειναι απιστευτα γρηγορο και ο safari δινει ρεστα.
Η καμερα του ειναι μικρη και δεν εχω λογω δουλειας(ξενοδοχειο γαρ) ακομη δοκιμασει να εκτυπωσω.
Σαν περιβαλλον ειναι πολυ καλο και εχει και καλο ζουμ.
Σε γενικες γραμμες το περιβαλλον του iphone ειναι κατι διαφορετικο.

Reaction score
2
iphone, Παγκόσμια πρωτοτυπία: Ένα τηλέφωνο με το οποίο δεν μπορείς να τηλεφωνήσεις...

Reaction score
0
Oταν θα ερθει στην Ελλαδα να εισαι σιγουρος οτι θα μπορεις.
Τουλαχιστον στην Αμερικη που λειτουργει κανεις δεν εχει προβλημα.
Οποτε μην το κατακρινουμε σαν τηλεφωνο.
Ειναι αληθεια οτι η Αpple δεν λειτουργησε και τοσο καλα για τους καταναλωτες εκτος Αμερικης.
Αλλα απο αυτο, να θαβουμε οτι παραγει δεν πιστευω οτι βοηθαει.

Reaction score
3

Καλύτερη διαφήμιση από το να αργήσει να το λανσάρει στον υπόλοιπο κόσμο δεν έβρισκε,χεχεχεχεχεχεχεχε

Reaction score
5
Ομως λειτουργει το WIFI και η μουσικη .
Στα δυο λοιπον αυτα κομματια το IPHONE ειναι μακρια μπροστα απο το HTC.
ως μουσικη ναι, σιγουρα θα ειναι καλυτερο απο οποιοδηποτε HTC... αλλα ως wifi? γιατι τι προγραμματα εχει που χρησιμοποιουν wifi?
γιατι για PPC ξερω μερικες δεκαδες ++...

ακομη δεν εχω ακουσει κατι που δεν ειπα... και ρωτησα τι κανει καλυτερα ή περισσοτερο ενα iphone απο ενα υπαρχον ppc εκτος της (ισως) καλυτερης ποιοτητας στον ηχο ακουστικων...

για οσους αγαπουν το prada phone και το εψαχναν σε ppc edition μη κοιτουν την αντιγραφη το iphone :p αλλα τον πρωτο δημιουργο LG που τωρα το εβγαλε σε WM6...
http://www.gsmarena.com/lg_ks20_announced_at_ifa_2007-news-303.php

Reaction score
14

Καλύτερη διαφήμιση από το να αργήσει να το λανσάρει στον υπόλοιπο κόσμο δεν έβρισκε,χεχεχεχεχεχεχεχε
Μην το κάνει όμως όπως με το Sony Ericsson P1000 και την πατήσει.:smoking:

Reaction score
0

Ξεκλείδωμα τώρα!

Δεν νομίζω οτι είναι παγκόσμια πρωτοτυπία ένα τηλέφωνο που να μην έχει αρχίσει να πωλείται σε μια χώρα να μη δουλεύει. Μέρος του μάρκετινγκ ενός τέτοιου προϊόντος είναι το σπονσοράρισμα που μειώνει το κόστος και κάνει γρηγορότερη απόσβεση (ROI) των ποσών που δαπανήθηκαν για την ανάπτυξή του.

Επειδή όμως σας βλέπω λίγο ανυπόμονους, διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το πως θα ξεκλειδώσετε το iphone σας ώστε να λειτουργεί με οποιοδήποτε πάροχο στο παρακάτω λινκ του engadget που κλήθηκε από την ομάδα που το ξεκλείδωσε (iPhoneSIMfree.com) να δοκιμάσει τη λύση τους και να το επιβεβαιώσει! :happy_9:

http://www.engadget.com/2007/08/24/iphone-unlocked-atandt-loses-iphone-exclusivity-august-24-2007/

Αν θέλετε να βλέπετε το iphone σας σαν δίσκο στο PC σας:
http://unlockediphoneforsale.com/2007/08/access-your-iphone-as-a-drive-in-windows-with-iphonefs/

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.182
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe