:happy_5:Εγω παντω ψηφιζω LG Prada, ψιλοαντιγραφη του prada μου θυμιζει το i-phone
Most visitors online was 3767 , on 23 Sep 2025
:happy_5:Εγω παντω ψηφιζω LG Prada, ψιλοαντιγραφη του prada μου θυμιζει το i-phone
Χα χα...λές; :happy_5:Ρε θα τους πάρει ο διάολος !!!!:happy_5: :happy_5: :happy_5:
Δώρο πρέπει να μου το κάνουν !!!:happy_9:
Και να φανταστείς πως ούτε καν έχω. :happy_5:Καλά, εδώ νομίζω η αγάπη σου για την Apple δε σε αφήνει να δεις καθαρά τα πράγματα... :happy_8:
Δοκίμασε να βάλεις στην τσέπη μια συσκευή με πάχος 11 χιλιοστά και μία με σχεδόν 20 και μετά πες μου ποιό είναι το τούβλο... Επίσης η διαφορά στο βάρος είναι 25γρ και όχι 10.Η μεγαλυτερη οθονη οκ, αλλα δε θελω τουβλο στην τσεπη... αν ηθελα θα πηγαινα για αλλο PPC 3.5" Που δινει και ολα τα παραπανω.
Παχος και βαρος... οκ... μη τρελενεσαι... μισο εκατοστο παχος και 10γραμαρια βαρος ειναι γελεια ποσα στα 2εκατοστα μηκος και 1 πλατος παραπανω...
Κλασσικά πράγματα... "ΕΓΩ κάνω σημαντικά πράγματα, ΕΣΥ ακούς mp3." :crazy_1: Απάντησαν για εμένα ο giorgio-n και ο Eits-NtiΕΓΩ δε θα το παρω οχι γιατι δε μου αρεσει... αλλα γιατι εχω απαιτησεις 4 χρονια τωρα στην κατηγορια... και δε θελω να παρω συσκευη με χαρακτηριστικα 2003 και περιβλημα 2008...
ΕΣΥ τωρα... αν εχεις απαιτησεις τηλεφωνου και mp3... παρτο... τα κανει καλα και πουλας και μουρη!
Να τους πάρεις στο περιοδικό και να τους πει ότι είναι άσχετοι. Το Wi-fi είναι ανοιχτό standard που διασφαλίζει interoperability. Για να μπορεί να γράφει κάποιος ότι η συσκευή του υποστηρίζει wi-fi είναι υποχρεωμένος να την κάνει συμβατή με όλα τα wi-fi hot-spots.Εγώ δεν λέω ανακρίβειες αγαπητέ. Μάλλον εσύ το κάνεις.
Αντιγράφω από το περιοδικό PC WORLD τέυχος 31 ( Αυγουστος 2007) σελ 19
Παράγραφος "κλειστή αρχιτεκτονική"
"ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ WI-FI ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΗΟΤ SPOTS ΤΗΣ ΑΤ&Τ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ Η ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ (ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ..."
Τάδε εφη το περιοδικο, που δε νομιζω να λεει ανακρίβειες για να πληξει το iphone σας...
Owners can access the Internet only via AT&T's network, unless they happen to be in range of a Wi-Fi hot spot.
iPhone 135g - HTC P3600 150g - HTC Ρ3300 127gΕπίσης η διαφορά στο βάρος είναι 25γρ και όχι 10.
Κανω πραγματα που το iPhone δε μπορει... οχι εσυ! ...ειναι σημαντικο το να μπορεις να χρησιμοποιησεις το Bluetooth και για αλλες δουλειες εκτος ακουστικων... ή το GPS, ή τα χιλιαδες προγραμματα που θα καλυψουν οποιες αναγκες, ή η συμβατοτητα με συσκευες χρονων ή το 3G ή η ολη underground οικογενεια που το στηριζει και εξελησει και και και...Κλασσικά πράγματα... "ΕΓΩ κάνω σημαντικά πράγματα, ΕΣΥ ακούς mp3."
Κι εγώ έχω το Qtek S100 με WM2003.
Ευχαριστούμε που μας αφήνεις να'χουμε τις επιλογές μας, ειλικρινά ευχαριστούμε. :crazy_1:και ο αλλος (HD) σε επικροτει με κανουν να μη θελω να ασχοληθω παραπανω... παρε το iphone ειναι καλυτερο απο το s100!!! :crazy_1::happy_4:
ως μουσικη ναι, σιγουρα θα ειναι καλυτερο απο οποιοδηποτε HTC... αλλα ως wifi? γιατι τι προγραμματα εχει που χρησιμοποιουν wifi?Ομως λειτουργει το WIFI και η μουσικη .
Στα δυο λοιπον αυτα κομματια το IPHONE ειναι μακρια μπροστα απο το HTC.
Μην το κάνει όμως όπως με το Sony Ericsson P1000 και την πατήσει.:smoking:Καλύτερη διαφήμιση από το να αργήσει να το λανσάρει στον υπόλοιπο κόσμο δεν έβρισκε,χεχεχεχεχεχεχεχε