Gojakla
Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
- Reaction score
- 7.494
... και ψηφοφόροι????Και πρόβατα;![]()

... και ψηφοφόροι????Και πρόβατα;![]()
Και στα πατίνια αυξήθηκε η κυκλοφορία τελευταία. Να πουλήσουμε τα αυτοκίνητα;τυχαίο που η παγκόσμια αγορά vinyl δίσκων έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια; και μη μου πεις ότι είναι θέμα marketing.
Και στα πατίνια αυξήθηκε η κυκλοφορία τελευταία. Να πουλήσουμε τα αυτοκίνητα;
Εγώ θα πω ενδιαφέροντα μου ακούγονται όλα αυτά, από περιέργεια και μόνο, υπάρχει περίπτωση να μας κάνεις μια παρουσίαση του συστήματός σου.......αλλά ένα καλό full analog ηχητικό σύστημα είναι άλλο πράγμα....
Εγώ θα πω ενδιαφέροντα μου ακούγονται όλα αυτά, από περιέργεια και μόνο, υπάρχει περίπτωση να μας κάνεις μια παρουσίαση του συστήματός σου....![]()
Καλά του λες. Που μας έχει πρήξει με το σύστημά του. Άσε που έχει μόνο ένα.Όχι φίλε, sorry! δεν το κάνω δημόσια και δεν έχω ένα σύστημα.
Σωστά! Αλλά τί είναι το πολύμπιτο CD??Εχω την εντύπωση ότι για άλλη μια φορά βγήκαμε εκτός θέματος.
Είσαι εσύ μια σουπιά...Συστημα αναφοράς είναι μονον του BasilisM......
Πραγματικα, μετα τις βελτιωσεις που εκανες στο χωρο σου, ντρεπομαι να σε φωναξω σπιτι.....Είσαι εσύ μια σουπιά...![]()
![]()
16-bit και τις ειρωνείες αλλού παρακαλώ.Σωστά! Αλλά τί είναι το πολύμπιτο CD??
το καταλαβαίνω και δεν σε παρεξηγώ....Πραγματικα, μετα τις βελτιωσεις που εκανες στο χωρο σου, ντρεπομαι να σε φωναξω σπιτι.....
Είστε λίγο ευερέθιστος για κάποιος που με ευκολία μας αποκάλεσε κουφούς, πρόβατα κλπ κλπ...16-bit και τις ειρωνείες αλλού παρακαλώ.
Είναι πικρή η αλήθεια, γι' αυτό δεν την αντέχεις.Είστε λίγο ευερέθιστος για κάποιος που με ευκολία μας αποκάλεσε κουφούς, πρόβατα κλπ κλπ...![]()
..να και ο πληθυντικός! ε ρε γλέντια.Είστε λίγο ευερέθιστος για κάποιος που με ευκολία μας αποκάλεσε κουφούς, πρόβατα κλπ κλπ...![]()