Σχολιασμός/Φωτογραφίες του ps3 μου

Reaction score
5
χμμμ... κοιτα να δεις που με τρώει... αλλα πολλά λεφτά ρε γαμώτο...

με 670€ αγοράζω πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματάκια...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Σχολιασμός/Φωτογραφίες του ps3 μου

Εμένα,πάλι,το μάτι μου έπεσε πάνω στο πικάπ.

Καμιά κοντινή φωτογραφία;
χαχαχαχαχαχαχαχα :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
0

Η σκόνη είναι πρόβλημα...μόλις σκονιστεί φαίνεται αμέσως...:mad_3:
Και 'μένα το ίδιο.........όλη μέρα είμαι με το Swiffer στο χέρι......"happy_1" "happy_1" :happy_5: :happy_5:

Reaction score
4
Και εγω ενα σουιφερ του το εχω παντα εκει κοντα.........:cool_4:
Μπραβο μιχαλη και συνεχισε να μας φτιαχνεις....θα κοιταξω να του περασω και εγω linux να δουμε τι γινεται.
Εχω την αισθηση οτι υπαρχει ο kmp player για linux? Αν ναι θα παιζει HD ή υπαρχει κατι αλλο για linux εκτος απο vlc ?

Reaction score
62
χμμμ... κοιτα να δεις που με τρώει... αλλα πολλά λεφτά ρε γαμώτο...

με 670€ αγοράζω πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματάκια...

Ρέγκουνα αγόρι μου...μην κλαίγεσαι...αφού ξέρω ότι θα τα σκάσεις...:happy_5::happy_5:

Reaction score
0

Και εγω ενα σουιφερ του το εχω παντα εκει κοντα.........:cool_4:
Μπραβο μιχαλη και συνεχισε να μας φτιαχνεις....θα κοιταξω να του περασω και εγω linux να δουμε τι γινεται.
Εχω την αισθηση οτι υπαρχει ο kmp player για linux? Αν ναι θα παιζει HD ή υπαρχει κατι αλλο για linux εκτος απο vlc ?
Εγώ προσωπικά δεν βάζω το linux(ακόμα) επειδή δεν ξέρω........:happy_9: ...........εξάλου το πήρα μόνο για blu-ray player.............όμως δεν θα με χαλούσε η αναπαραγωγή όλων των άλλων αρχείων........:happy_6:

Reaction score
4.390
Re: Απάντηση: Re: Σχολιασμός/Φωτογραφίες του ps3 μου

χαχαχαχαχαχαχαχα :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Γιατί καλέ; :happy_5: :happy_5:

Μ'άρεσε αυτό που είδα και θέλω να το δω καλύτερα. :prof:

Reaction score
1
Απάντηση: Σχολιασμός/Φωτογραφίες του ps3 μου

Μπραβο Μιχαλη, πολυ καλο. Θα επισπευσω την εγκατασταση:cool_4:

Reaction score
5
Ρέγκουνα αγόρι μου...μην κλαίγεσαι...αφού ξέρω ότι θα τα σκάσεις...:happy_5::happy_5:
in your dreams... ain't worth it mate.

ειδικα για μενα που δεεεν... αν το πάρει ο αδερφός μου μπορει να το ψήσω να το πάρουμε μισο μισο για να εχω δικαιώματα πάνω του ως blu-ray player. αλλα μεχρι εκει...

670+καλωδιο hdmi+κανα παιχνιδι+BR controller...

ισα μωρη σόνυ που θες και τα λεφτά μου

Παιχνίδια στο κτηνοπισί μου uber alles :respect::respect:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σχολιασμός/Φωτογραφίες του ps3 μου

Γιατί καλέ; :happy_5: :happy_5:

Μ'άρεσε αυτό που είδα και θέλω να το δω καλύτερα. :prof:
Έλα ρε Γιώτα που δεν κατάλαβες τώρα :crazy_1: ............απλώς γέλασα επειδή όλοι οι άλλοι μιλούσαμε για το PS3..................ενώ εσένα το μάτι σου πήγε αμέσως στο πικάπ..............:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
173

Εγώ προσωπικά δεν βάζω το linux(ακόμα) επειδή δεν ξέρω........:happy_9: ...........εξάλου το πήρα μόνο για blu-ray player.............όμως δεν θα με χαλούσε η αναπαραγωγή όλων των άλλων αρχείων........:happy_6:

Σε λιγο καιρο θα βαλεις.Οι δυνατοτητες δεν εχουν τελος Γιαννη.Μπραβο Μιχαλη να το χαρεις.Κι εγω δεν τη γλυτωνω την αγορα δεχομαι πιεσεις εντονες!

Reaction score
0
Απάντηση: Σχολιασμός/Φωτογραφίες του ps3 μου

φιλε μιχαλη μεσο ασυρματου modem μπωρει να συνδεθει στο internet? επισης με πληκτρολογιο και ποντικι ασυρματα? Και παρεπιπτοντως τα ηχεια σου που ειδα στις φωτο τι ειναι?

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Σχολιασμός/Φωτογραφίες του ps3 μου

φιλε μιχαλη μεσο ασυρματου modem μπωρει να συνδεθει στο internet? επισης με πληκτρολογιο και ποντικι ασυρματα? Και παρεπιπτοντως τα ηχεια σου που ειδα στις φωτο τι ειναι?
Για πληκτρολόγιο/ποντίκι εγώ πήρα ένα ασύρματο σετ της logitech (με usb δέκτη) στα 40 ευρώ και το έβαλα πάνω στο ps3 και το είδε κατευθείαν. Δεν έχει πολύ καλή εμβέλεια βέβαια, αλλά με εντυπωσίασε το επίπεδο του plug and play.

Reaction score
49

Eγώ χρησιμοποιώ στο pc μου WiFi Router της Linksys.
Έκανα αναζήτηση από το PS3 και το βρήκε άμεσα.
Με αυτή τη σύνδεση κατέβασα και την αναβάθμιση αλλά και τα demos.
Και βεβαίως μπορώ να σερφάρω στο internet (έχω βάλει και φωτό του AVsite μέσα από το ps3)

Reaction score
0

Eγώ χρησιμοποιώ στο pc μου WiFi Router της Linksys.
Έκανα αναζήτηση από το PS3 και το βρήκε άμεσα.
Με αυτή τη σύνδεση κατέβασα και την αναβάθμιση αλλά και τα demos.
Και βεβαίως μπορώ να σερφάρω στο internet (έχω βάλει και φωτό του AVsite μέσα από το ps3)
Αν κατάλαβα καλά εννοεί με χρήση linux και απ' ό,τι διάβασα η κάρτα wi-fi δεν υποστηρίζεται ακόμα από το linux αλλά ας μας το επιβεβαιώσει καλύτερα ο Μιχάλης.
Εγώ με βάση όσα έχω διαβάσει για το YDL θα περιμένω ακόμα, οι ελλείψεις είναι σημαντικές και η εγκατάσταση μου φάνηκε ψιλοδύσκολη.

Reaction score
620
Να πω συγχαρητήρια στον Μιχάλη για τα DVD που έχει στο διπλανό ραφάκι από αυτό που κάθεται το PS3.....

Reaction score
14
Παιδιά , το ουσιαστικό όφελος της εγκατάστασης linux ποιό πιστεύετε πως είναι? Δηλαδή ποιά είναι πχ η λειτουργία που δεν μπορεί να υποστηριχθεί από το native λειτουργικό? Thanks προκαταβολικά...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.927
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv