Σχολιασμός/Φωτογραφίες του ps3 μου

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Σχολιασμός/Φωτογραφίες του ps3 μου

Ευχαριστώ !!! γιατί με τα δικά του δεν παλεύεται η κατάσταση... σε 1 /1,5 ώρα έχω μουδιάσει...είναι για μικρότερες παλάμες..
Όντως......ούτε και εγώ βολεύομαι.......ενώ το χειριστήριο του 360 είναι ότι πρέπει..........:happy_6:

Reaction score
7
Είναι όντως για μικρότερες παλάμες, ενώ και τα δάχτυλα γλιστράνε στις σκανδάλες.

Reaction score
0

Με πεισατε, το παραγγελνω!!!

ps μα αλλα ηταν τα χειριστηρια στην αρχη, αλλα ο κοσμος αυτα ηθελε!!!:crazy_1:
Εγώ μόλις τώρα παράγγειλα το Full Auto 2:Battlelines από το play.com στην τιμή των 47Ε........................smooth αν το πήρες από αλλού ακύρωσέ το γρήγορα!!!!!!!!!!!Το play.com έχει και το Motorstorm στην ίδια τιμή........εκτός κι αν το βρήκες φθηνότερα..................:prof:

Reaction score
0
:cool_4: ...Tο motorstorm είναι κατηγορία από μόνο του...μετά από καμιά ώρα παιχνιδιού καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται...Δεν νοείται να έχει κάποιος το ps3 και όχι το motorstorm...
Είναι αρκετά επαναλαμβανόμενο σαν gameplay αλλά γενικά είναι εμπειρία...
Σε μιά πίστα που βρίσκεται σε γκρεμούς και σε φαράγγια ( μην κοροιδέψει κανείς σας...τον σκότωσα..."happy_1" ) συγκινήθηκα......σοβαρά...
Παίζω στις 106" και ένιωσα το στομάχι μου όπως θα ένιωθα εάν έτρεχα στις στροφές τις Αράχωβας με το κενό δίπλα μου και ανηφόρες -κατηφόρες μαζί με 10 άλλους τρελαμένους....
Aυτό λοιπόν μαζί με το gotham , τα καλύτερα racing που έχω παίξει ever..:respect:

Αν είχε και full texture ανάλυση σε όλες τις στιγμές του + 1080ρ θα μιλούσα για μια αγορά που αξίζει μόνη της χρήματα του ps3..
Το φοβερό με το παιχνίδι αυτό είναι πως ενώ είναι arcade σου δίνει την αίσθηση simulation...

ps
κρίμα που ενώ το ps3 είναι σαν μηχανή πολύ καλό έχει τόσο τραγικά χειριστήρια...ξέρει κανείς αν θα βγάλει κάποια άλλη εταιρία controller?
Μου αρέσει το αρμονικό χάος που επικρατεί στον αγώνα, αλλά και το πόσα πράγματα γίνονται ταυτόχρονα. Κάποια στιγμή χθες τράκαρα μπροστά σε "γιγαντοοθόνη" της πίστας και έμεινα μ.....ας στο replay βλέποντας το τρακάρισμα κανονικά αλλά και στη γιγαντοοθόνη από άλλη γωνία!!

Όλο το gameplay των διαφορετικών οχημάτων, το χώμα, οι ζημιές στο αυτοκίνητο κλπ. είναι τα πάντα πάρα πολύ μελετημένα. Θα ήθελα και εγώ πιο πολλές πίστες, και να πεις ότι δεν είχαν χώρο...

Όσο για το sixaxis, εμένα μου αρέσει το ότι είναι πάρα πολύ ελαφρύ, κατά τα άλλα ούτε κρύο ούτε ζέστη, μια φωτοκόπια του Dualshock είναι χωρίς ανάδραση αλλά με καλύτερες σκανδάλες. Το motion sensing δεν το έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου, στο Motorstorm δε με βολεύει.

Reaction score
1

Το play.com έχει και το Motorstorm στην ίδια τιμή........
Σωστος:cool_4: Εγινε η παραγγελια! Σε ποσες μερες ερχεται περιπου?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Σχολιασμός/Φωτογραφίες του ps3 μου

Εγώ μόλις τώρα παράγγειλα το Full Auto 2:Battlelines από το play.com στην τιμή των 47Ε........................smooth αν το πήρες από αλλού ακύρωσέ το γρήγορα!!!!!!!!!!!Το play.com έχει και το Motorstorm στην ίδια τιμή........εκτός κι αν το βρήκες φθηνότερα..................:prof:
Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα γι' αυτό. Έχει περάσει λίγο απαρατήρητο λόγω Motorstorm, RR7 & F1 Championship αλλά 1-2 κριτικές που είδα ήταν πολύ αρνητικές, μήπως να το ξανασκεφτείς;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Σχολιασμός/Φωτογραφίες του ps3 μου

"happy_1"
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=35689
:cool_4:

Reaction score
4
Να πω και εγω με την σειρα μου οτι το motorstorm ειναι οντως παιχνιδαρα. Σου κραταει το ενδιαφερον συνεχεια γιατι εχει πολυ το απροβλεπτο στοιχειο και εισαι μια τριχα απο το να βγεις πρωτος μεχρι και τελευταιος.
Πραγματικα πολυ καλο παιχνιδι και δεν το περιμενα.

Οσο αφορα το χειριστηριο του ps3 , εγω θα πω οτι το θεωρω απαραδεκτο. Ειναι μονο για νανους και αν θελησεις να εχεις στις σκανδαλες το γκαζι τοτε απλα δεν γινεται. Αισχος
Αντιθετα του 360 που εχω πιστευω οτι ειναι το καλυτερο χειριστηριο που εχω πιασει στην ζωη μου.
Με το που το πιανεις απλα κουμπωνει στο χερι και απο βαρος-μεγεθος απλα τελειο.

Reaction score
0

Σωστος:cool_4: Εγινε η παραγγελια! Σε ποσες μερες ερχεται περιπου?
Κοίταξε εμένα τα blu-ray μου ήρθαν σε 5 μέρες.......τώρα επειδή είναι το Πάσχα στη μέση ίσως κάνει και μία εβδομάδα.........πάντως όταν έρθει το δικό μου θα έρθει και το δικό σου........................:happy_4:

Reaction score
0
Εμένα,πάλι,το μάτι μου έπεσε πάνω στο πικάπ.

Καμιά κοντινή φωτογραφία;
Σήμερα έβγαλα τις φωτό που είχα πει.
Είναι το πικάπ λοιπόν Pro-ject Xperience 2, με βραχίονα της ίδιας εταιρείας, με ανθρακονήματα (μοντέλο 9c) και κεφαλή Sumiko Blue Point no.2.

:cool_4:

Attachments

Reaction score
0
A.. Μιχαλη..., μηπως μπορεις να βαλεις και μια κοντινη φωτο του Gandalf;;;;;;;
Και οι φωτογραφίες του Gandalf.
Στο χέρι του έχω κρεμάσει κ το δαχτυλίδι... "happy_1"

Attachments

Reaction score
0
Όσον αφόρα το ps3, σήμερα έπαιζα με τις αναλύσεις του linux για την τηλ κ το έφερα σε τέτοιο σημείο που δεν έβλεπα τίποτα αλλά δεν μπορούσα κ να το αλλάξω πίσω...οπότε μόλις έκανα format...σύντομα νέα εγκατάσταση linux...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.927
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv