Σχολιασμός/Φωτογραφίες του ps3 μου

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Σχολιασμός/Φωτογραφίες του ps3 μου

φιλε μιχαλη μεσο ασυρματου modem μπωρει να συνδεθει στο internet? επισης με πληκτρολογιο και ποντικι ασυρματα? Και παρεπιπτοντως τα ηχεια σου που ειδα στις φωτο τι ειναι?
Για ασύρματα πληκτρολόγιο/ποντίκι/modem δεν ξέρω γιατί δεν έχω.
Τα ηχεία που είδες τα δαπέδου είναι τα Audiovector m3 signature.
Τα ηχεία που φαίνονται περιφερειακά σε λίγο πιο ανοιχτό χρώμα μαζί με το κεντρικό κτλ είναι της jbl.

Reaction score
0
Παιδιά , το ουσιαστικό όφελος της εγκατάστασης linux ποιό πιστεύετε πως είναι? Δηλαδή ποιά είναι πχ η λειτουργία που δεν μπορεί να υποστηριχθεί από το native λειτουργικό? Thanks προκαταβολικά...
Καταρχήν μπορείς να έχεις έναν κανονικό υπολογιστή πια στο σαλόνι, με επεξεργαστή κειμένο, λογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις, να βλέπεις email, να μπαίνεις ίντερνετ κτλ...από εκεί κ πέρα μπορείς να βλέπεις divx, xvid, mpeg2/4 κ.α. αρχεία ενώ σύντομα θα μπορεί να κάνει προβολή κ HD αρχεία σε 1080 ανάλυση. Όλα αυτά δεν μπορεί να τα κάνει το "λειτουργικό" του ps3.:cool_4:

Reaction score
173
Απάντηση: Σχολιασμός/Φωτογραφίες του ps3 μου

Μιχαλη πες μου κατι σε παρακαλω.Στο δυκτιο σου βλεπεις το δισκο του PS3;Μπορεις δλδ να διαχειριστεις τα αρχεια του απο το pc;

Reaction score
173

Οποτε το δοκιμασεις πες μας.Αν παντως γινετε κατι τετοιο το εργαλειο κανει τα παντα

Reaction score
0

Οποτε το δοκιμασεις πες μας.Αν παντως γινετε κατι τετοιο το εργαλειο κανει τα παντα
Από ότι έχω διαβάσει το ίντερνετ, τον δίσκο του το βλέπει αλλά βλέπει μόνο το partition του linux. Άλλη λύση δεν υπάρχει. Αν βγάλεις τον δίσκο για παράδειγμα από το ps3 κ τον βάλεις σε υπολογιστή, το partition του ps3 είναι κρυπτογραφημένο...

Reaction score
164
Να την πω την κακία μου;
Όλο το φωτογραφίζετε, το συνδέετε, θα του βάλετε linux, θα κάνει αυτό, θα κάνει το άλλο...
Κανένα παιχνίδι παίζετε; :happy_8: :happy_8:

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχολιασμός/Φωτογραφίες του ps3 μου

Από ότι έχω διαβάσει το ίντερνετ, τον δίσκο του το βλέπει αλλά βλέπει μόνο το partition του linux. Άλλη λύση δεν υπάρχει. Αν βγάλεις τον δίσκο για παράδειγμα από το ps3 κ τον βάλεις σε υπολογιστή, το partition του ps3 είναι κρυπτογραφημένο...
λογικο

Reaction score
0
Να την πω την κακία μου;
Όλο το φωτογραφίζετε, το συνδέετε, θα του βάλετε linux, θα κάνει αυτό, θα κάνει το άλλο...
Από χθες έχω ξεκινήσει το Call of Duty 3 που αγόρασα, ανάλυση 720p, 5κάναλος ήχος, καλούτσικα γραφικά, όχι φοβερά. Επίσης έχω τελειώσει το grand turismo hd demo.:cool_4:

Reaction score
49
Να την πω την κακία μου;

Eσύ Billy θα μας πεις κάτι???
Πότε θα το αγοράσεις το PS3??? :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
164
Eσύ Billy θα μας πεις κάτι???
Πότε θα το αγοράσεις το PS3??? :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Όταν βγει για PS3 το Project Gotham Racing :happy_8: :happy_8:
Μάλλον θα το πάρω καμία μέρα που θα έχω φαγούρα στην τσέπη... Κάτσε να βγάλει και κανένα παιχνίδι, να δούμε τι θα γίνει με το HD-DVD vs BR...

Reaction score
0
Από χθες έχω ξεκινήσει το Call of Duty 3 που αγόρασα, ανάλυση 720p, 5κάναλος ήχος, καλούτσικα γραφικά, όχι φοβερά. Επίσης έχω τελειώσει το grand turismo hd demo.:cool_4:
Λέγεται ότι το FPS που αξίζει να πάρει κανείς είναι το Resistance. Κατέβασα το demo και μου φάνηκε πράγματι καλό, αν και δεν έχω πολλή εμπειρία στο είδος για να κρίνω. Τα γραφικά είναι καλά αλλά όχι να πέσεις κάτω.
Παίξε Motorstorm επειγόντως, δε θα κουραστώ να το λέω.
Τέλος σήμερα μου έστειλε το αγαπητό Amazon το ΝΒΑ Homecourt, θα σας πω τις εντυπώσεις μου (ελπίζω) σύντομα.

Reaction score
1

Ποιο amazon εννοεις? Γιατι οταν προσπαθησα να κανω αγορα απο το .com δεν γινοταν!

Reaction score
0

Ποιο amazon εννοεις? Γιατι οταν προσπαθησα να κανω αγορα απο το .com δεν γινοταν!
Το co.uk εννοούσα.
Δε στέλνουν παιχνίδια από Αμερική στην Ελλάδα, ε; Κρίμα, από τη στιγμή που είναι region-free είναι βλακώδες.

Reaction score
14
Λέγεται ότι το FPS που αξίζει να πάρει κανείς είναι το Resistance. Κατέβασα το demo και μου φάνηκε πράγματι καλό, αν και δεν έχω πολλή εμπειρία στο είδος για να κρίνω. Τα γραφικά είναι καλά αλλά όχι να πέσεις κάτω.
Παίξε Motorstorm επειγόντως, δε θα κουραστώ να το λέω.
Τέλος σήμερα μου έστειλε το αγαπητό Amazon το ΝΒΑ Homecourt, θα σας πω τις εντυπώσεις μου (ελπίζω) σύντομα.
:cool_4: ...Tο motorstorm είναι κατηγορία από μόνο του...μετά από καμιά ώρα παιχνιδιού καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται...Δεν νοείται να έχει κάποιος το ps3 και όχι το motorstorm...
Είναι αρκετά επαναλαμβανόμενο σαν gameplay αλλά γενικά είναι εμπειρία...
Σε μιά πίστα που βρίσκεται σε γκρεμούς και σε φαράγγια ( μην κοροιδέψει κανείς σας...τον σκότωσα..."happy_1" ) συγκινήθηκα......σοβαρά...
Παίζω στις 106" και ένιωσα το στομάχι μου όπως θα ένιωθα εάν έτρεχα στις στροφές τις Αράχωβας με το κενό δίπλα μου και ανηφόρες -κατηφόρες μαζί με 10 άλλους τρελαμένους....
Aυτό λοιπόν μαζί με το gotham , τα καλύτερα racing που έχω παίξει ever..:respect:

Αν είχε και full texture ανάλυση σε όλες τις στιγμές του + 1080ρ θα μιλούσα για μια αγορά που αξίζει μόνη της χρήματα του ps3..
Το φοβερό με το παιχνίδι αυτό είναι πως ενώ είναι arcade σου δίνει την αίσθηση simulation...

ps
κρίμα που ενώ το ps3 είναι σαν μηχανή πολύ καλό έχει τόσο τραγικά χειριστήρια...ξέρει κανείς αν θα βγάλει κάποια άλλη εταιρία controller?

Reaction score
0
ps
κρίμα που ενώ το ps3 είναι σαν μηχανή πολύ καλό έχει τόσο τραγικά χειριστήρια...ξέρει κανείς αν θα βγάλει κάποια άλλη εταιρία controller?
Κάποια υπάρχουν ήδη :
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=832&product=934666
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=832&product=936839

Ενώ άλλα έρχονται :
http://www.play.com/Games/PlayStati...ytech_Fusion_Wireless_Controller/Product.html
http://www.play.com/Games/PlayStati.../Joytech_Fusion_Wired_Controller/Product.html

:cool_4:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Σχολιασμός/Φωτογραφίες του ps3 μου

:cool_4: ...Tο motorstorm είναι κατηγορία από μόνο του...μετά από καμιά ώρα παιχνιδιού καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται...Δεν νοείται να έχει κάποιος το ps3 και όχι το motorstorm...

ps
Με πεισατε, το παραγγελνω!!!

ps μα αλλα ηταν τα χειριστηρια στην αρχη, αλλα ο κοσμος αυτα ηθελε!!!:crazy_1:

Reaction score
14
Ευχαριστώ !!! γιατί με τα δικά του δεν παλεύεται η κατάσταση... σε 1 /1,5 ώρα έχω μουδιάσει...είναι για μικρότερες παλάμες..

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Σχολιασμός/Φωτογραφίες του ps3 μου

Μιχάλη γιατί το δεύτερο χειριστήριο του Πλαισίου δείχνει μπροστά ένα δέκτη σαν και αυτόν του PS2?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv