ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ

Reaction score
23
Απάντηση: ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ

@ Αγαπητέ Κύριε Ντοκατζη

Eχθές ήταν η ονομαστική μου εορτή και μου τηλεφώνησαν κάποιοι φίλοι για ευχές, μεταφέροντας μου ότι ένας Κύριος μου άφησε ένα δώρο.
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κύριο Καφάτο και τις προς το κείμενο μου αναφορές Σας, αποδέχτηκα την παράκληση του να κλείσει αυτή η λεκτική αντιπαράθεση.
Θέλω όμως να Σας ευχαριστήσω για τις επισημάνσεις Σας, που αφορούσαν το ύφος και την δομή της γραφής μου, καθώς και το επιπεδό μου.
Πως θα μπορούσα άλλωστε να μην προβώ σε μια τέτοια ενέργεια ‘’αναμετρώμενος’’ με το Κύρος και την Γνώση ενός Ανθρώπου ειδικού στο μουσικό χώρο, αν και δεν ασχολείται καθόλου με την ουσία του θέματος;
Πως θα μπορούσα να μην Σας ευχαριστήσω εκ μέρους του κλάδου των πωλητών της λαχαναγοράς – από τον οποίο αντιδιαστέλλετε τον προσωπικό μανάβη Σας! - για το επίπεδο τους, που τόσο απαξιωτικά υπογραμμίζετε;
Φαίνεται ότι Σας διαφεύγει το γεγονός ότι το επίπεδο των ανθρώπων ορίζεται από την ποιότητα τους και όχι από το επάγγελμα τους. Γιατί στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να γίνουν ανάλογες αναφορές σε γιατρούς, δικηγόρους, καλλιτέχνες, κ.λ.π., καθώς και στον τρόπο διαχείρισης της ενασχόλησης τους (καλή, κακή, ερασιτεχνική κ.λ.π.).
Πως θα μπορούσα να μην Σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία, που μου δίνετε, να παραθέσω τα διαπιστευτήρια μου, αν και γνωστά στον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο;
Βλέπετε, το καημένο το παιδί (εγώ είμαι ο καημένος!!!) φεύγοντας σε ηλικία 13 χρονών για σπουδές στο εξωτερικό, ήδη είχε ένα πτυχίο μουσικής για διδασκαλία στο Γυμνάσιο – Λύκειο.
Πως θα μπορούσα να μην Σας ευχαριστήσω, που βγάλατε από μέσα μου τον… «Μπαμπινιώτη», αν και εγώ είμαι της σχολής του Αείμνηστου Θανάση Κανελόπουλου;
Κλείνοντας είναι καλό να γνωρίζουμε όσοι ασχολούμαστε με τα φόρα ότι είναι χώρος αντιπαράθεσης Ιδεών από ανθρώπους με διαφορετική επιστημονική κατάρτιση και διαφορετική υποδομή, που όμως έχουν ως κοινό γνώμονα την αγάπη τους για το ίδιο χόμπι και την καλή πρόθεση.

Ελπίζω να Σας κάλυψε η απολογία μου και επιτρέψατέ μου να επιλέγω εγώ τον τρόπο έκφρασης μου, έστω και αν προσβάλει την αισθητική Σας.
Όπως δε διαπιστώνετε ο τρόπος γραφής του καθενός είναι θέμα προσωπικής επιλογής του, αν βέβαια μπορεί να επιλέγει. Και εγώ είμαι σε θέση να επιλέγω.

Και για να γυρίσουμε στον παλιό γνώριμο Μιχάλη, γιατί παραψήλωσαν και βάρυναν οι τόνοι: σε έναν άνθρωπο στρογγυλό χωρίς γωνίες είναι ακραίο και ρατσιστικό να μιλάει κανείς για επίπεδα!

Reaction score
23

@ Β. Τσαντουλη
''Ο Μιχάλης φαίνεται ένα ιδιαίτερα ευφυές άτομο που είναι πρόδηλο
ότι δεν χρειάζεται συνηγόρους .
Πιστεύω ότι και ο ίδιος αντελήφθη ότι το ταμπεραμέντο του τον
οδήγησε σε υπέρβαση πιθανόν των εσκαμμένων .''

Βασίλη σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για το δείκτη...ευθείας μου.
Φυσικά δεν χρειάζομαι δικηγόρους. Ευτυχώς που έβαλες την λέξη "πιθανόν" πριν τα σκαμμένα και τα άσκαφτα,διότι θα γινόταν "Αμέρικαν μπαρ" η κατάσταση.
Για πια υπέρβαση εσκαμμενων μιλάς Βασίλη; Θα μας τρελάνετε και από πάνω. Τους λακους με τα φίδια, που ανοίγετε κάθε δυο και τρεις, μέσα στα θέματα και πυροβολατε παρείστικα δεν τα βλέπεις, που έχουν ως αντίκτυπο την απομάκρυνση των μελών;
Και μην αρχίσουμε πάλι την αριθμητική.
Και που ήσασταν και αναφέρομαι σε εσένα και τον Νίκο, διότι ο άλλος είναι Φαντομάς, όταν γραφόταν το πρώτο μήνυμα από τον Κώστα Φ. προσπαθώντας να γελοιοποιείσει τα ελληνικά μου, νομίζοντας ότι ετσι ισχυροποιεί την άποψη του για το μεταξωτο και αραχνούφαντο θέμα;
"μάλλον πρέπει να γυρίσουμε τη συζήτηση σε άλλη γλώσσα γιατί με τα ελληνικά δε βγάζουμε άκρη. με μάπα ηχείο μπορείς να πάρεις καλό ήχο αρκεί ο χώρος να είναι καλός "Γιατι δεν βγηκατε να γράψετε τα ίδια με αυτά που αναφέρεις περι άνδρων, φτερών και πούπουλων στον G. Kar, όπως τώρα για τον κύριο Ντοκατζή;
Εκτός και αν η δικιά μου επαγγελματική ιδιότητα είναι αμελητέα και όταν μάλιστα αυτη εχει αναφερθεί ανάμεσα στα μηνυματά μου. Γιατι έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμα;
Εσείς, δηλαδή, τι νομίζατε; Θα κάτσω να διακωμωδηθώ και να περάσουν αυτοί καλά και οι άλλοι καλυτέρα: Μήπως έπρεπε να επέμβετε πριν τα "προ(σ)καλω" και τα πόσα μηνυματα εχω στο φόρουμ:
Θέλω να υπενθυμίσω σε μερικους, που ξεχνάνε εύκολα, ότι με τρία - τέσσερα μηνυματα έγινα διαχειριστής στο προηγούμενο φόρουμ, με εικοσιτόσα πάω μάλλον για αγορά.
Λοιπόν αφήστε να τα πούμε τα υπόλοιπα στην έκθεση και το να χαλάσει ένα θέμα δεν τρέχει κατι.
Εχουν γίνει "κωλος" στο παρελθόν δεκάδες, αρκεί να βγει και κάτι.
Διαφορετικά θα πρέπει να γίνει το χατίρι του συγχωρεμένου Σπύρου να υπαρχει μόνο μια κατηγορία Audio και να ξεμπερδεύουμε.

Αντε, σας προσεξα παλι την γραμματικη και το συντακτικο μου!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ

...Και που ήσασταν και αναφέρομαι σε εσένα και τον Νίκο...όταν...
Ωχουυυυυυ (δις)...
Αν κι εσύ ρε χρειάζεσαι μπαμπά ή θείο για να μην παραπονιέσαι, θα φύγω εγώ αυτή τη φορά στη Γερμανία, αλλά όχι για σπουδές, για μετανάστης. You know better than this που λένε οι αγγλικανοί οπότε δεν σε πιστεύω. :happy_9:

Λαμβάνοντας μέρος σε δημόσιες συζητήσεις, άπαντες οφείλουν να έχουν την υπομονή και την διάθεση να συζητήσουν με τους όρους που ενδεχομένως κάποιοι άλλοι θέτουν, είτε αυτοί είναι οι υπόλοιποι συζητητές, είτε είναι οι συντονιστική ομάδα του χώρου που μας φιλοξενεί. Επιπροσθέτως, όταν κάνουμε γιουρούσι ως δολοφόνος, φάντης μπαστούνι από άλλες εποχές και την βγαίνουμε με κόκκινο στη στροφή (χιουμοριστικά ή όχι ήτοι εδώ βάλε τα... σκαμμένα που τους ξέφυγες), πρέπει να είμαστε σε θέση, να έχουμε τα συκώτια λένε οι φίλοι στην λαχαναγορά, (ά ρε και νά 'χαμε μια σκωταριά), να ακούσουμε αν μη τι άλλο έναν ιδίου ύφους αντίλογο ή έναν ίσως πιο ικανό στα μπαντιλίκια και στις στροφές ομιλητή που ενοχλήθηκε. Τα πάντα όπως είπα είναι θέμα διάθεσης, προσαρμοστικότητας, υπομονής και καλής θέλησης.
Με εννοείς?...

Τελικά, αν θέλεις την προσωπική και ταπεινή μου άποψη ως αρχισυντονιστογενικοαναπληρωτής, σε ότι αφορά στον φίλτατο Κώστα Φου, νομίζω ότι με τον τρόπο του είχε απαντήσει επί της ουσίας και όχι για να σχολιάσει τα ελληνικά σου. Αλλά anyway αυτή είναι μόνον η δική μου προσέγγιση.
...το χατίρι του συγχωρεμένου Σπύρου να υπαρχει μόνο μια κατηγορία Audio και να ξεμπερδεύουμε.
Άνευ ουσίας το σχόλιό μου αλλά επειδή πάτησες σε ευαίσθητες προσωπικές χορδές, θα μου επιτρέψεις να σου πω πως όχι μόνον είχε αλλάξει άποψη ο Σπύρος, αλλά αν ήταν μαζί μας σήμερα, θα συντόνιζε αυτήν την κατηγορία...

Κανόνισε να τα π)ούμε αύριο, να πάμε και μια βόλτα να σου γνωρίσω και τον φίλτατο Ντοκ (που προφανώς θα τριγυρνάει στην έκθεση), τον οποίον εκτιμώ ιδιαιτέρως, ένα παραπάνω που δεν είναι από την βρωμερή και τρισάθλια χαμουτζία σας.:happy_9:

...

Reaction score
23

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

Ωχουυυυυυ (δις)...τρις και το λουρί της δόλιας μάνας Μαρκόπουλος αφού πας για μετανάστης.
Αν τύχη και πας στη Γερμάνια ελπίζω να μην ασχοληθείς με φόρουμ και ήχο γιατί εκεί υπάρχουν σεσχιζενς και ναζιαριδες και δεν αρκούνται στο δικό μου χιούμορ.
Και για να μην παρεξηγηθώ από κανέναν άλλο αεροποριστή εξηγούμε:
να έχουμε τα συκώτια λένε οι φίλοι στην λαχαναγορά από άνθρωπο που παίρνει γνώμη από την λαχαναγορά για συκωταριές τι να περιμένεις, για βετσετεριαν γνωρίζουν εκεί όχι για κρέατα…
Τα πάντα όπως είπα είναι θέμα διάθεσης, προσαρμοστικότητας, υπομονής και καλής θέλησης.
Με εννοείς?...

Εγώ σε εννοώ για να σας δω όμως στην πράξη.
επειδή πάτησες σε ευαίσθητες προσωπικές χορδές, όσες χορδές και να σου πατήσω καλό ήχο δεν σε βλέπω με τίποτα να βγάζεις.

Σε ότι αφορά στον φίλτατο Κώστα Κουν - Φου λύθηκε η υποτιθεμένη παρεξήγηση και ανταλλάξαμε αναμνηστικά δώρα.
Εγώ του έδωσα μεταξωτό μαντήλι εκ Σουφλίου το οποίο και δώρισε στην κοπέλα του και αυτός μαχαίρι με Κρητική μαντινάδα «στα Ζωδιανα αν τυχη και βρεθείς/ ντουμάνι να μη ψάξεις για να βρεις/ γιατί σε μπλόκο μέσα θα πιαστείς
Αποτι είδα ήταν από τους λίγους που ασχολούνται με ήχο και έσκασε με γυναίκα αυτό για τα περί ψαρέματος...
Συμφωνήθηκε από τις αντιμαχόμενες πλευρές αυτός να μου μάθει ορθογραφία (αν και αποτι φαίνεται δεν την χρειάζομαι) και εγώ τα περί μουσικής μπας και ξεμπλέξει από εσάς τους να μην πω τώρα.
Και φυσικά να μην μας ξαναχαλαση κανένας έναν τόσο ωραίο προσυμφωνημένο καυγά που ιδρώσαμε να στήσουμε.
Πήρα το θέμα στις 2100 και σε τρεις μέρες το πήγα στις 5000 πλας.

Ο μαγαζάτορας του φόρουμ κατάλαβε το ατόπημα του όταν προσπάθησε να με δικαιολογήσει για το επίμαχο χορευτικό.
Διότι όπως τα δημώδη άσματα έχουν συγκεκριμένη χορογραφία πχ τα τραγούδια της τάβλας, ο μπαλος κ.α. έτσι και ο Καπετανάκης ανήκει στα κλασικά αριστουργήματα επιβάλετε δε συγκεκριμένη χορογραφία και δεν κρύβει κανένα σεξομαζοχιστικομαρξιστικο υπονοούμενο.
Κάτσε στους προβολείς βρε Ανδρέα αφού δεν σκαμπάζεις από ήχο.
Να μην ξεχνιόμαστε στις 6000 μου έταξες προβολέα κάτω του κόστους, καθώς να βγαίνει το όνομα μου στο Currently Active Users με φωσφορούχο χρώμα για να ξεχωρίζω.

Τελείες, κόμματα, δίφθογγους και τρίφθογγους αι, ε, ο, ω, οι, η, ει, ……. ,,,,,, κλπ ας τα βάλει ο καθένας όπου θέλει για να τελειώνουμε.

Υ.Γ. για να μην τρελαθούμε τώρα η έκθεση τελείωσε η εκεχειρία έληξε καιρός να βγούνε πάλι τα μαχαίρια αλλιώς τι Hi κατηγορία θα είναι αυτή.

Reaction score
0
Έχοντας φτάσει την ανάγνωσή μου, μέχρι την σελίδα 9, μπορώ να κάνω την πρώτη μου ερώτηση? (Επόμενες ερωτήσεις αφού έχω προχωρήσει την ανάγνωση)

Ύψος χώρου: 2,53μτ
Πλάτος¨4,27μτ
Μήκος: 4,25μτ…. Άρα τείνει σε χαμηλοτάβανο τετράγωνο…

Οι τοίχοι γυψοσανίδα για τα σημεία πίσω από το σύστημα, πίσω από τον ακροατή, πλάγια αριστερά του ακροατή και τούβλο πλάγια δεξιά του ακροατή.
Ο τοίχος πλάγια δεξιά καλυμμένος με κουρτίνα, διπλή, με εσωτερική καραβόπανο, με εξωτερική λεπτή για να δίνει «χρώμα» στο χώρο.

Στο αριστερό ηχείο υπάρχει και μία εσοχή μήκους 1,70μτ.

Οι τοίχοι τώρα, με εξαίρεση τον τοίχο πίσω από το σύστημα, που έχει ένα κάδρο με τζάμι!, κενοί.

Ο χώρος έχει μόνο μία καρέκλα στη θέση ακρόασης και μία ακόμα πίσω αριστερά του ακροατή για τη φιλοξενία ενός ακόμη φίλου.

Οι απαιτήσεις εντάσεων στο χώρο, περί των 95db.

Μπορείτε να μου πείτε αν εκεί έμπαινε ένα μέτριο σύστημα και ένα καλό σύστημα, πιο θα απέδιδε καλύτερα?

Μπορείτε να επιλέξετε ηχεία, ενισχυτικά, πηγή, θέση ακρόασης που θα μπορούσε να αποδώσει τα μέγιστα?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.924
Έχοντας φτάσει την ανάγνωσή μου, μέχρι την σελίδα 9, μπορώ να κάνω την πρώτη μου ερώτηση? (Επόμενες ερωτήσεις αφού έχω προχωρήσει την ανάγνωση)

Ύψος χώρου: 2,53μτ
Πλάτος¨4,27μτ
Μήκος: 4,25μτ…. Άρα τείνει σε χαμηλοτάβανο τετράγωνο…

Οι τοίχοι γυψοσανίδα για τα σημεία πίσω από το σύστημα, πίσω από τον ακροατή, πλάγια αριστερά του ακροατή και τούβλο πλάγια δεξιά του ακροατή.
Ο τοίχος πλάγια δεξιά καλυμμένος με κουρτίνα, διπλή, με εσωτερική καραβόπανο, με εξωτερική λεπτή για να δίνει «χρώμα» στο χώρο.

Στο αριστερό ηχείο υπάρχει και μία εσοχή μήκους 1,70μτ.

Οι τοίχοι τώρα, με εξαίρεση τον τοίχο πίσω από το σύστημα, που έχει ένα κάδρο με τζάμι!, κενοί.

Ο χώρος έχει μόνο μία καρέκλα στη θέση ακρόασης και μία ακόμα πίσω αριστερά του ακροατή για τη φιλοξενία ενός ακόμη φίλου.

Οι απαιτήσεις εντάσεων στο χώρο, περί των 95db.

Μπορείτε να μου πείτε αν εκεί έμπαινε ένα μέτριο σύστημα και ένα καλό σύστημα, πιο θα απέδιδε καλύτερα?
Κανένα.

Reaction score
0
Η όλη «παγίδα» βρίσκεται πίσω από τις λέξεις «θέση ακρόασης».

Εκτός του χώρου, που μπορεί πραγματικά να μας χαλάει τη στερεοφωνική εικόνα, μετράει πάρα πολύ ΚΑΙ η θέση ακρόασης.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να σκεφτόμαστε ΚΑΙ το που θα καθόμαστε εκτός του χώρου.

Οι περισσότεροι προτιμούν μία θέση ακρόασης σε ισοσκελές τρίγωνο με την έδρα στην πλευρά των ηχείων και τις δύο νοητές πλευρές που οδηγούν στην κορυφή του τρίγωνου απομακρυσμένες.

Για σκεφτείτε τώρα, σε αυτό το χώρο να τοποθετήσετε τα ηχεία περίπου ,65εκ. από τον πίσω τοίχο, περίπου 1,23μτ από τον πλάγιο αριστερό, 0.84 από τον πλάγιο δεξί, να καθίσετε στα 2,20μτ ή 2,40μτ από τον άξονα των ηχείων και να αφήσετε «αέρα» πίσω σας 1,20μτ…

Όσοι έχετε μετρητικά, χρησιμοποιήστε τα…

Επιλέξτε και ηχεία «κλειστά», σχετικά μικρού όγκου (το σχετικά πηγαίνει σκεπτόμενος ένα μεγάφωνο αναπαραγωγής μέσο-χαμηλών τουλάχιστον 7").

Πείτε μου τώρα, σε αυτή τη διάταξη τοποθέτησης και απόστασης σε ένα μέτριο χώρο, το ακριβό σύστημα θα αποδώσει καλύτερα του μέτριου… χειρότερα… ίδια?

Μπορείτε να «κλέψετε» τη γνώση των μετρητικών σας ;-)

Σε αυτή τη διάταξη τοποθέτησης, θα προλάβει ο χώρος να συμμετέχει στο ακουστικό μας αποτέλεσμα?
Αν ναι, σε τι βαθμό έντασης για τις «ενοχλητικές» αντανακλάσεις?

Ξεκίνησε το θέμα, σαν θέμα για χώρο ας το συνεχίσουμε όπως πρέπει :)

Μη βιάζεστε Κε Κόγια, χρησιμοποιείστε τις διαστάσεις τοποθέτησης παραπάνω ;-)

Reaction score
3.477
Η όλη «παγίδα» βρίσκεται πίσω από τις λέξεις «θέση ακρόασης».

Εκτός του χώρου, που μπορεί πραγματικά να μας χαλάει τη στερεοφωνική εικόνα, μετράει πάρα πολύ ΚΑΙ η θέση ακρόασης.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να σκεφτόμαστε ΚΑΙ το που θα καθόμαστε εκτός του χώρου.

Οι περισσότεροι προτιμούν μία θέση ακρόασης σε ισοσκελές τρίγωνο με την έδρα στην πλευρά των ηχείων και τις δύο νοητές πλευρές που οδηγούν στην κορυφή του τρίγωνου απομακρυσμένες.

Για σκεφτείτε τώρα, σε αυτό το χώρο να τοποθετήσετε τα ηχεία περίπου ,65εκ. από τον πίσω τοίχο, περίπου 1,23μτ από τον πλάγιο αριστερό, 0.84 από τον πλάγιο δεξί, να καθίσετε στα 2,20μτ ή 2,40μτ από τον άξονα των ηχείων και να αφήσετε «αέρα» πίσω σας 1,20μτ…

Όσοι έχετε μετρητικά, χρησιμοποιήστε τα…

Επιλέξτε και ηχεία «κλειστά», σχετικά μικρού όγκου (το σχετικά πηγαίνει σκεπτόμενος ένα μεγάφωνο αναπαραγωγής μέσο-χαμηλών τουλάχιστον 7").

Πείτε μου τώρα, σε αυτή τη διάταξη τοποθέτησης και απόστασης σε ένα μέτριο χώρο, το ακριβό σύστημα θα αποδώσει καλύτερα του μέτριου… χειρότερα… ίδια?

Μπορείτε να «κλέψετε» τη γνώση των μετρητικών σας ;-)

Σε αυτή τη διάταξη τοποθέτησης, θα προλάβει ο χώρος να συμμετέχει στο ακουστικό μας αποτέλεσμα?
Αν ναι, σε τι βαθμό έντασης για τις «ενοχλητικές» αντανακλάσεις?

Ξεκίνησε το θέμα, σαν θέμα για χώρο ας το συνεχίσουμε όπως πρέπει :)

Μη βιάζεστε Κε Κόγια, χρησιμοποιείστε τις διαστάσεις τοποθέτησης παραπάνω ;-)
Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Τρεξτε ένα simulation χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα CARA.

Αν δεν υπάρχει στην library το μαθηματικό μοντέλο του ηχείου σας, φτιάξτε το μόνος σας.

Διαφορετικά υπολογίζουμε με βάση την διασπορά και τα χαρακτηριστικά του ηχείου μας την περιοχή του near field ωστε να έχουμε μικρότερο effect από τις ανακλάσεις του χώρου.

Μην ξεχάσετε σε ποιο ύψος από το έδαφος τοποθετείται το κέντρο του bass unit.

Αν είστε πολυ ψηλός ρυθμίστε αναλόγως το κάθισμα στη θέση ακρόασης.
Προσοχή με τα καθίσματα αεροπορικού τύπου γιατί πάνε μόνο μπρος πίσω.

Reaction score
23

Πριν την ενάτη σελίδα το φθηνό, μετά την ενάτη το ακριβό.
Μια μόνο συμβουλή, καλό θα είναι να αρκεστει σε μικρότερες εντάσεις αν δεν θέλει να επέμβει στο χώρο και να αγοράσει καναπέ να κάθονται και oi φίλοι του.
Αν δεν μπορεί να αλλάξει ξενοδοχείο.

Reaction score
3.477
Re: Απάντηση: ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ

Πριν την ενάτη σελίδα το φθηνό, μετά την ενάτη το ακριβό.
Μια μόνο συμβουλή, καλό θα είναι να αρκεστει σε μικρότερες εντάσεις αν δεν θέλει να επέμβει στο χώρο και να αγοράσει καναπέ να κάθονται και oi φίλοι του.
Αν δεν μπορεί να αλλάξει ξενοδοχείο.
Αμα έχει αρκουδάκια και μαλλιαρά γατάκια επάνω στον καναπέ και στις γωνίες, δεν χρειάζονται καν οι φίλοι, άσε που μετά σου θάβουν και το σύστημα :happy_9:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός