ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νικ, η μόνη ταμπέλα που έχει απ' έξω αυτή η κατηγορία είναι το γνωστό "Κλουβί με τις τρελές", με νονό τον αείμνηστο Σπύρο μας που την αγαπούσε πολύ. Τα υπόλοιπα είναι για προέδρους, γραμματείς, φαρισαίους και αεροπόρδους... :happy_9:

...

Reaction score
23
Απάντηση: ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ

@ Νικο Τσαρουχά
Originally Posted by VLASSIS-S
Προς Δημ.Δολοφονακη
δεν γα..ς που δεν γα..ς δεν πας για ψάρεμα?

Σε πληροφορώ, εκ πείρας, ότι το ένα σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί το άλλο...
Εγώ όμως σου λέω με σιγουριά ότι το αναιρεί.
Φ. μας συνηθίζει να καταθέτει την άποψή του συχνά πυκνά εδώ μέσα. Επιπροσθέτως, αυτή είναι πάντα τεκμηριωμένη, άρα νομίζω ότι είσαι λίγο, έως πολύ, άδικος μαζί του.
Δεν ξέρω αν για σένα είναι σύντροφος η ανήκετε στην ίδια αδελφότητα και νιώθεις ότι πρέπει να τον στηρίξεις τον προαναφερόμενο, εμένα δεν μου είναι τίποτα και αναλόγως το τι γράφει του απάντησα, δεν θα μπω στην διαδικασία να του απαντήσω και για την δεύτερη απάντηση που έγγραψε, για να μην πεις ότι δεν είμαι καλός άνθρωπος και τον στολίσω σαν χριστουγεννιάτικο δένδρο μέρες που έρχονται.
Αν και πρέπει να του το αναγνωρίσω αυτό, το παλεύει το χιούμορ το παληκαρι, αλλά έχει δρόμο ακόμα μπροστά του.
Κώστας Φ. vbmenu_register("postmenu_570382", true);
Aν κάποιος καταλαβαίνει το "χώρος-ηχείο-ενισχυτής-πηγή" σαν "με μάπα ηχείο μπορείς να πάρεις καλό ήχο αρκεί ο χώρος να είναι καλός", μάλλον πρέπει να γυρίσουμε τη συζήτηση σε άλλη γλώσσα γιατί με τα ελληνικά δε βγάζουμε άκρη.
Τώρα αν εσύ βρίσκεις την κατάθεση της γνώμης του τεκμηριωμένη στο συγκεκριμένο θέμα να το σεβαστό, αλλά από την άλλη αν αυτή είναι η σωστή θα πρέπει η άποψη η δικιά μου να είναι λάθος και εκτός θέματος, τότε τι με προσκαλείς να γράφω και να σας χαλάσω την αγρανάπαυση.
Δεύτερον, μακάρι να άρεσε σε όλους αυτό που αρέσει και σε σένα
Που είδες να αναφέρω ότι θέλω να γίνει έτσι η γιουβέτσι για να αρέσει σε εμένα η για να είναι στα μέτρα μου.
Εγώ ξέρω πολλούς που αρκούνται στο να κρίνουν τις απόψεις των άλλων, ή αν δεν έχουν οι ίδιοι άποψη, απλά κατηγορούν αυτούς που έχουν ως... πολύξερους.
Όταν μου γράψεις μερικά ονόματα αυτών που εννοείς άνοιξε άλλο θέμα και θα σου απαντήσω.
Δεν παίζω το σπασμένο τηλέφωνο, γράψε ονόματα να σου απαντήσω.
Ομολογώ πάντως, ότι για μέλος με παρουσία στο AVSite λίγων μόνο ημερών, έχεις άποψη (ασχέτως αν συμφωνούμε ή όχι), για θέματα για τα οποία δεν έχουν άποψη πολύ παλιότερα μέλη.
Δεν ήξερα ότι η άποψη μου για να την καταθέσω και να είναι τεκμηριωμένη θα έπρεπε να μετρήσω τα post μου να την αφήσω κιόλας να σιτέψει, εκτός και μιλάμε για αρνάκι σούβλας και πρέπει να το προσέξουμε να μην σκληρίνει και δεν τρώγετε μετά.
Νίκο εγώ δεν ζήτησα από κανέναν να συμφωνήσει με την άποψη μου γιαυτο και σε κάθε μήνυμα λέω ότι είναι η προσωπική μου άποψη, αν και θα έπρεπε να εννοείται, αλλά επειδή ξέρω ότι κάποιος θα πετάξει την εξυπνάδα του, το γραφώ για να μην αναγκάζομαι να απολογούμαι συνεχώς.
Τώρα το αν γνωρίζω καλά αυτά που γράφω, είναι άλλη ιστορία και αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

:happy_6: Πάντως είσαι και εσύ προσκεκλημένος μου αν κατεβείς στην έκθεση εφόσον έχεις εμπιστοσύνη στις παραγγελίες μου αλλά να ξέρεις ότι το μενού είναι πλέον Βετσετεριαν διότι έχω χάσει δυο τρία κιλά και δεν θέλω να το χαλάσω.

Reaction score
23

@ Νικο Τσαρουχα
Επειδή με προ(σ)κάλεσες να σου απαντήσω για μην νομίζεις ότι στρίβω δια του αραβώνος και μασάω τα λόγια μου.
Αλλά πριν για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα η γνώμη μου μου ζητήθηκε από τον Ανδρέα και του την είπα παρουσία πολλών συμπεριλαμβανομένων και των δυο άλλων συντονιστών της κατηγορίας και το μενού συμπεριλάμβανε εκτός από τα της κατηγορίας και την άποψη μου για εσένα καθώς και του Αναμουρλα, δεν νομίζω να του το είπα στο αυτί αλλά μπροστά σε όλους, αυτό για το έξω από τα δόντια για την συνεχιζόμενες χαριτωμενιές του συντρόφου σου περί Καρβέλα και τα συναφή.

Τώρα για να ξεμπερδεύουμε ευχαριστώ για την πρόσκληση πάντως, αλλά δεν νομίζω ότι θα με τρομάξουν οι όψιμες κλασομπαν.έρες για να μπω να γράψω την άποψη μου, που η μονή επαφή με τον ήχο είναι μια ώρα στα περίπτερα τις έκθεσης, 5 ώρες στο καφενείο του ξενοδοχείου, οι φωτογραφίες των μηχανημάτων και πέντε ψαξίματα στο 6 μουν…
Χωρίς δε ποτέ να είχαν μηχανήματα, για τα οποία συζητάτε σε αυτή την κατηγορία, διότι αυτό λέγετε πορνογραφία και όχι γνώση με το αντικείμενο.
Όσο για τους αεροπόρδους θα ξέρεις το παραμύθι βέβαια ότι με πορδές δεν βάφεις αυγά.
Και για να σου φύγει η απορία διότι δεν νομίζω ότι δεν καταλαβαίνεις, κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.
Αυτό ακριβώς που έγραψα εγώ για το 50% και την απόδοση ενός ακριβού μηχανήματος το έγγραψε και ένας άλλος και τον πήρατε με τις πέτρες.
Οτι μοστράρει τα μηχανήματα του, είναι δήθεν και τις κλασικές μαλακ.ες για να επαναφέρετε τα πράγματα στην μιζέρια τους, που τι λέει ότι ανακαλύψατε την Αμερική και όλοι οι άλλοι είναι επιδειξίες με τα ακριβά μηχανήματα και δεν ξέρουν τι τους γίνετε.
Ευτυχώς που βγηκε ο Τσαντουλής και ηρέμησε λίγο την κατάσταση γιατί είχε γίνει κώλος όπως και αυτή τι στιγμή.
Το ίδιο επιχείρησε και ο πρώτος που απάντησε όταν εγγραψα εγώ, άρχισαν οι αναφορές περί μουρατων και ο δεύτερος με τη μάπα, να το γυρίσουμε στο ολυμπιακός παναθηναϊκός και να το φέρουμε στα μέτρα μας
Για τους θαμώνες που ψάχνεις όπως και ο 50% την κοπάνησε, και αποτι φαίνεται, δεν αναμένεται σύντομα επανεμφάνιση.
Αλλά θα μου πεις έχασε η Βενετιά βελόνι, σιγά τα αυγά, έχουμε τόσους εδώ που γράφουν και έχουν μηχανήματα για τα οποία συζητάτε, οπότε τι είχαμε τι χάσαμε.
«Δε μου λες και εμένα ρε Νίκο δέκα μέλη εκτός από τους συντονιστές που έχουν συστήματα που γράφει η ταμπέλα στην είσοδο της ρεσεψιόν.»
Και μην μου αρχίσεις το γνωστό παραμύθι ότι δεν είναι απαραίτητο για να καταθέσει την γνώμη του να έχει ακριβό σύστημα, το ίδιο υποστηρίζω και εγώ ο καθένας μπορεί να γράψει ότι θέλει ασχέτως μηχανημάτων.
Δεν βρίσκεις και τους άλλους όμως με τα ακριβά μηχανήματα, διότι αυτό λέει η ταμπέλα έξω, να τους δω και να τους ξεματιάσω μήπως και μείνουν αυτή την φορά.
Θα σου λύσω την λοιπόν απορία δεν είναι αισθητή η απουσία τους διότι απλούστατα δεν υπάρχουν, πλην ίσως ελαχιστων που δεν γνωρίζω και όχι ότι είναι σνομπ και δεν θέλουν να συμμετέχουν στην παρέα σας, απλώς δεν έχετε διάθεση να τους ακούσετε, μη και σας χαλάσουν την Νιρβάνα σας, με τα μπέρια χαμπέρια διότι δεν σηκώνετε κουβέντα πέραν αυτών...
Εκτός και θέλεις να δεχτώ ότι μπαίνεις σε μια κατηγορία με ακριβά αυτοκίνητα δεν έχει κανένας ακριβό αμάξι έχουν όλοι οι άλλοι άποψη επί πάντως επιστητού από τις πορνογραφίες και οι κάτοχοι μηχανημάτων για να γράψουν πρέπει να πάρουν άδεια από το παπά της ενορίας πριν τους πετροβολήσετε.
Και μη μου πεις πάλι τα περί Ντοχερτυ, Κογια κλπ. γιατί αν και πάλι παρεκτρέπετε ο καθένας, είναι δουλειά των συντονιστών να κάνουν ένα βήμα πίσω, πρώτα η ίδιοι και μετά να φέρουν τις ισορροπίες και τις κυρώσεις που χρειάζονται, για να μην γίνονται όλα τα θέματα μπουρδελο, για να ψαρεύει ο κάθε αγαμ….ς.

Τότε να είσαι σίγουρος επειδή λες που βρίσκομαι θα έκανα το χατίρι του Ανδρέα, που μου το ζητάει όποτε τον βλέπω, να μπαίνω που και που όταν βρίσκω χρόνο να γράφω κανένα μήνυμα.
Για να μου το ζητάει, μάλλον θα θέλει να με προβάλει η για τα ωραία γαλαζοπράσινα μάτια μου.
Και μην νομίζεις ότι δεν ξέρω πως για πολλούς είμαι στενός κορσές.
Αλλά είναι σαν το αγγούρι το στορι, άλλη το τρώνε και δροσίζονται άλλη το τρώνε και ζορίζονται.
Λοιπόν τι νομίζεις τώρα ότι φοβάμαι να καταθέσω την άποψη μου και γνωρίζεις καλά ότι δεν ανήκω στο χώρο των χαι-τενταδων, διότι έχω τελείως διαφορετική σχέση με τον ήχο.
Έχω βαρεθεί να ακούω όλες αυτές τις μαλ.κιες και από τις δυο μεριές, διότι δεν είναι και οι άλλοι με φωτοστεφανα έχει μεγάλη ανωμαλία το άθλημα.
Αλλά χωρίς θαμώνες δεν υπάρχει μαγαζί.

Νικ, η μόνη ταμπέλα που έχει απ' έξω αυτή η κατηγορία είναι το γνωστό "Κλουβί με τις τρελές",
Λάθος παιδική χαρά είναι για να βρίσκουν δικαιολογία τα παιδιά να πηγαίνουν για ψάρεμα.

Αυτά είχα να πω και σε όποιον αρέσουν…

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Άντε τώρα να μάθει ο Καρβέλας, στα γεράματα, από ποιοτική μουσική...
Χαμένη υπόθεση.

[youtube]gAnRYfVOrWg[/youtube]

Reaction score
23

@ Κώστας Φ.
Δεν το γλυτώνεις το δενδράκι σου τελικά..
Όταν επιστρέψεις με το καλό από Λονδίνο, έλα σου μάθω τα τραγούδια της φυλακής και να σε πάρω στα ποδαράκια μου για να σου τραγουδήσω τον Καπετανάκη πουχει μπούκλα το μουστάκι…..
Να δεις ότι έχω και άλλο ρεπερτόριο μην το πάμε μονότονα και μου βαρεθείς.
Αγόρι μου αγόρι μου ανάσα μου και αίμα μου Τζένη Βάνου
Μαζί σου νοιώθω ότι θα ζήσω έναν έρωτα όλο τρέλα σαν νάναι η τελευταία μας φορά Λευτ. Πανταζής.
Θα σου πρότεινα να μην το συνεχίσεις γιατί θα δημιουργηθεί έρωτας και δεν θα ξεκολλάω από το πληκτρολόγιο.

Υ.Γ. αποσυνδέομαι από το φόρουμ και ήδη μου λείπεις..

Είδες με τι ταχύτητα γίνεται κώλος ένα θέμα Νίκο μου.

Ευτυχώς που έβαλε και τη λέξη κωλος ο Τσαντουλής και δεν ξεφεύγουμε τελείως.

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Πωπω, τί βλέπουν τα ματάκια μου? 15ο post και αρχίσαμε τις προσωπικές απειλές?
Είμαι σίγουρος πως η διαχείριση θα πράξει τα δέοντα...

Πάντως απορώ...Πόσο ακόμη να βελτιωθώ στο γραπτό λόγο - και είσαι σίγουρος ότι αυτό σε συμφέρει? Σίγουρα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο αλλά αν ήμουν λίγο καλύτερος θα είχες τσιμπήσει εγκεφαλικό από τα νεύρα σου.

Πάντως χαίρομαι που δεν είσαι καλό παιδί γιατί θα έπρεπε να είμαι κι εγώ καλό παιδί μαζί σου και δεν θα είχε πλάκα...

Τα περί σεξουαλικών επιδόσεων τα παραβλέπω γιατί κι εγώ, όταν περάσω την ανδρόπαυση, τα ίδια θα λέω μάλλον για να μη μου πει κανείς πως έχασα τον ανδρισμό μου. Το ότι δηλώνεις ερωτευμένος μαζί μου πάντως δε βελτιώνει τη θέση σου. Είμαι ερωτεύσιμος, δε λέω, αλλά συνήθως μου το λένε γυναίκες (λέω συνήθως γιατί έχουμε περάσει κι από το UK).

Πάμε στο παρασύνθημα γιατί, εκτός από τα χριστουγεννιάτικα δένδρα, στην παράδοσή μας έχουμε και τον Βασιλιά Καρνάβαλο (και ως σωστός νέος ξέρω και οφείλω να κρατάω τις παραδόσεις).

Το αν λέω κι αν δε λέω την άποψη μου το ξέρουν όσοι παρακολουθούν, έστω και λίγο, το forum.
Για το θέμα της ακουστικής χώρων έχουμε μιλήσει πολλές φορές και με μία αναζήτηση στα παλιότερα post μου θα βρεις την άποψη μου (αν σε ενδιαφέρει πραγματικά κι αν δεν γράφεις απλά για να προκαλέσεις). Επίσης μπορείς να βρεις πολλά θέματα που έχω ανοίξει με άρθρα για το θέμα. Τα άρθρα αυτά δεν τα έχουν γράψει τίποτε τυχαίοι και σίγουρα δεν τα έχω γράψει εγώ. Έχουν γραφτεί από έμπειρα άτομα, επαγγελματίες και "μεγάλα ονόματα" του χώρου που δεν είσαι σε θέση να τους κρίνεις.

Αντίθετα η δική σου προσφορά στο θέμα ήταν το να μας πεις ότι "σε ένα τυπικά καλό χώρο ένα ακριβό σύστημα θα δώσει πάνω από το 50% της απόδοσής του" και ότι "ένα μάπα ηχείο σε άριστο χώρο θα παίξει μάπα"...
Για τα παραπάνω κερδίζεις τον τίτλο του:

...αλλά μέχρι εκεί.
Ειλικρινά δεν ξέρω πόσα χρόνια έφαγες στο κουρμπέτι, πόσες ώρες στις εκθέσεις, πόσα λεφτά έφαγες και πόσα φεγγάρια έχουν τα έντυπα που διαβάζεις για να καταλήξεις σε αυτό το συμπέρασμα - το οποίο μας παρουσίασες και με εξαιρετικά τεκμηριωμένο τρόπο σε αντίθεση με τα δικά μου post.

Πάντως, για να πάρω προλάβω τη θέση του Αναπληρωτή Master of the Obvious έχω να πω ότι το καλύτερο ηχείο του κόσμου σε μία τουαλέτα 2x2 θα παίξει μάπα.

Βέβαια θα πρέπει να σου πω ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος που άνοιξε το thread o Βασίλης.. Το θέμα αυτό το καλύψαμε σε διπλανό thread έτσι κι αλλιώς.
Μάλλον ο άνθρωπος ήθελε να πει ότι ο χώρος, είτε τον βάζεις ως Νο1 είτε ως Νο2 είτε ως ΝοΧ στην ηχητική σου αλυσίδα, είναι αδιαμφισβήτητα πολύ σημαντικός και σίγουρα πιο σημαντικός από παιχνίδια με καλώδια και λοιπά μαντζούνια και, παραδόξως, όλοι παίζουν με καλώδια λίγο ως πολύ και ελάχιστοι με το χώρο τους. Το έχω πει και αλλού... Το να δώσεις 30 χιλιάρικα σε καλώδια και να παίζεις με ένα χάλια στημένο σύστημα-χώρο (μην αναφέρουμε ονόματα και θίξουμε υπολήψεις - όλοι γνωρίζουμε τέτοιες περίπτωσεις) δεν είναι hobby, αλλά διαστροφή. Αντί να δίνεις κι άλλα χρήματα, προστάτεψε και αξιοποίησε την επένδυση που έχεις ήδη κάνει σε μηχανές ρε άνθρωπε, βελτιώνοντας τον χώρο σου! Όσο μεγαλύτερη επένδυση έχεις κάνει σε μηχανές, τόσο πιο επιτακτική είναι η ανάγκη να έχεις ένα καλό χώρο.
Μάλλον αυτό ήθελε να πει ο Βασίλης.
Bέβαια αυτά δεν είναι πιασάρικα, δεν είναι πολύ χαριτωμένα και δεν πουλάνε, οπότε το πιθανότερο να μη σε ενδιαφέρουν.

Κάτι ακόμα... Ήθελα να μου ξεκαθαρίσεις αν πρέπει να γράφω εδώ ή αν θα πρέπει να περιοριστώ στην Audio...Κάπου σε έχασα.
Στην αρχή κατάλαβα πως δεν πρέπει να ξαναμπω στην κατηγορία εφόσον με φωτογραφίζεις (ανεπιτυχώς μεν, προσπαθείς δε και πρέπει να σου το αναγνωρίσω) σαν:

"οι όψιμες κλασομπαν.έρες για να μπω να γράψω την άποψη μου, που η μονή επαφή με τον ήχο είναι μια ώρα στα περίπτερα τις έκθεσης, 5 ώρες στο καφενείο του ξενοδοχείου, οι φωτογραφίες των μηχανημάτων και πέντε ψαξίματα στο 6 μουν…
Χωρίς δε ποτέ να είχαν μηχανήματα, για τα οποία συζητάτε σε αυτή την κατηγορία, διότι αυτό λέγετε πορνογραφία και όχι γνώση με το αντικείμενο."
..αλλά μετά πετάς κι ένα:

...ο καθένας μπορεί να γράψει ότι θέλει ασχέτως μηχανημάτων.
Πάντως, αν βελτιώνει τη θέση μου, προσφάτως απέκτησα καλώδια με βύσματα ροδίου.

Επίσης να σου ζητήσω ταπεινά συγγνώμη που στα 18 μου είχα σύστημα των 1.000 ευρώ και στα 26 μου σύστημα των 3.000 ευρώ με το ζόρι. Έχω φάει και πολλά περισσότερα στο άλλο μου hobby, τα PC, και δεν έμεινε σάλιο. Βλέπεις εδώ στο Ηράκλειο, σε αντίθεση με τα Β.Π. για παράδειγμα (ας μην πούμε πάλι ονόματα), ο κόσμος δίνει λίγα χρήματα στα παιδιά όταν λένε τα κάλαντα και δεν μπόρεσα να αγοράσω κάτι ακριβότερο μέχρι τώρα. Μπορούσα βέβαια να σηκώσω λεφτά από διάφορους λογαριασμούς αλλά μου φαίνεται παράλογο να έχω σύστημα των 15.000 στα 26 μου όταν ο πατέρας μου, στα 50φεύγα του, οδηγεί αυτοκίνητο των 20.000 ευρώ και δεν το αλλάζει με ακριβότερο "μέχρι να τελειώσουν τα παιδιά τις σπουδές". Γενικά ζω ένα δράμα. Βασιλάκης Καϊλας και βάλε.

Αυτά και ελπίζω να με αφήσεις να συνεχίσω να συμμετέχω στην κατηγορία...

Για το θέμα των "φυγάδων HiEndάδων" (κάνει και ρίμα - τσίμπα το και καντο σουξέ εσύ που είσαι καλός σε αυτά) έχω βαρεθεί να ακούω. Είμαι σίγουρος πως σύντομα θα φτιάξουν ένα δικό τους forum όπου θα λένε ό,τι θέλουν, όπως θέλουν και θα μοιράζονται τις πολλές εμπειρίες τους και γνώσεις τους με το συνάφι τους. Ελπίζω να μη μου πεις ότι υπάρχει ήδη κάτι τέτοιο. Απ'όσο ξέρω AVSite και AVClub έχουν χαρακτηριστεί anti-HiEnd, ενώ στο forum του ACA....άσε καλύτερα. Περιμένω με αγωνία το νέο HiEnd forum. Είμαι σίγουρος ότι θα "σφύζει από ζωή", με 100δες ενεργά μέλη και δεν θα τους (σας) προλαβαίνουμε..

By the way, θα είμαι στην έκθεση το Σάββατο το απόγευμα οπότε αν είσαι εκεί θα τα πούμε κι απο κοντά.
Στην ποδιά σου πάντως δεν ξέρω αν θα κάτσω γιατί θα συνοδεύομαι και θα ζηλέψει η δικιά μου.
Έλα, μην κάνεις μουτράκια! Να'μαστε καλά και θα τα ξαναπούμε. :cool_11:

Attachments

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Καλα να παθεις. Δεν σε λυπαμαι καθολου. Στα λεω χρονια τωρα. Μην πεις οτι δεν στα εχω πει. Δεν θελει σχεδον κανεις να μαθει. Δεν ενδιαφερεται σχεδον κανεις. Αμα θελεις να γραφεις φτιαξε ενα prive με αλλους που ενδιαφερονται και εχουν απο αυτα που δεν εχουν οι πολλοι και ανταλλαξτε αποψεις και καντε οτι θελετε. Διαβασε τωρα αυτα που σου γραφει ο γελοιος. Καλα να παθεις. Που μου θες να γραφεις και στα φορουμ. Και να μην ξαναγραψεις. 3 μερες ελειψα και να τι εγινε.

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Α, βλέπω δεν είμαι ο μόνος με "συντρόφους".
Οι υβριστικές εκφράσεις τύπου "γελοίος" είναι ενάντια στους κανόνες του forum και ίσως αναγκαστούμε να σας στερήσουμε το δικαίωμα να βάζετε αγγελίες..
Επίσης, αν αυτό το ύφος και ήθος θέλετε να "μας μάθετε" εσείς και οι σύντροφοί σας, ευχαριστούμε δε θα πάρουμε. Δεν θα κάνετε το forum...Ζωνιανά.

Το prive forum ήταν δική μου ιδέα και θέλω έσοδα από τις διαφημίσεις όταν το φτιάξετε.

Reaction score
250

Σας παρακαλώ θερμά

αυτού του τύπου η αντιπαράθεση να σταματήσει εδώ!

Μεγάλα παιδιά είμαστε ας κρατήσουμε λίγο το επίπεδο.

Ας συνεχίσουμε μόνο με αναφορές στο θέμα συζήτησης...

Reaction score
23

@ κωστας φ.
Βρε Βλάση γιατί μου στεναχωρεις το παιδί τωρα που πηρε καλωδια ραδίου, αστο να εκφραστή εσύ και εγώ που είμαστε από τα Β.Π. τον καταλαβαίνουμε, για το δράμα που περνάει ο Βασιλάκης.
Να μπω και εγώ σε ένα φόρουμ για φεραρι και να τους χεσω γιατί δεν έχω λεφτά να την αγοράσω, άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους του πετάς στα τάρταρα.
Δεν θέλω ηττοπάθειες ξεκίνησες την διακωμώδηση και δεν αντέχεις τις απαντήσεις γιατί βρε αγόρι μου τι δεν αντέχεις, να το διορθώσω αν είναι να σου αρέσω.
Πάντως έχεις αρχίσει να χάνεις και το λίγο χιούμορ που είχες και με απογοητεύεις.
Για το 2χ2 που γραφείς θα αναφέρεσαι στο γνωστό άσμα καμαρούλα μια σταλιά 2χ2 κλπ. Πουλόπουλος
Τα ελληνικά μου έχουν κάποια ζόρια γιατί το μισό σχολείο το έβγαλα στο εξωτερικό τα αυτιά μου που ενδιαφέρουν τον ήχο είναι τζάμι.
Τα δικά σου αυτιά είναι μακριά από το στόμα σου οπότε μην ασχοληθείς με το τραγούδι γιατί θα φας το κεφάλι σου και θα σε κόψει ο Ψινάκης.
Αν θέλεις να σου συστήσω μερικά site με ποίηση και λογοτεχνία για να ευχαριστηθείς ελληνικά, πεστο καθαρά μη φοβάσαι.
Εμένα πάντως έχεις κάτι που μου αρέσει ότι και λένε οι άλλοι, αν είσαι στην έκθεση το Σάββατο, να μου πεις τι θα φοράς μην τυχόν και χαθούμε.
Έχεις τρελαθεί ρε Βλάση που να καταλάβει ότι κάνεις πλάκα δεν βλέπεις ότι το έχασε το χιούμορ του.
Γραφείς για φόρουμ λες και άλλη όρεξη δεν είχα να γράφω για hiend μηχανήματα μια φορά την έκανα την μαλακ.α παλιότερα και δεν το ξανακάνω σιγά μη φτιάξω και δικό μου φόρουμ.
Σε αυτά που γράφω μου αρκούν, είναι αυτά που αναφέρετε το παλικάρι και που κάνει copy paste τις πληροφορίες, κάτι πριβε μαγαζιά για επαγγελματίες αλλά εκεί δεν έχει χώρο για επιφοιτήσεις και σοφίες 2χ2, πόσο μάλλον για κόστος.

Υ.Γ. ανυπομονώ να σε γνωρίσω δεν κάνω μουτράκια μη μου στεναχωριέσαι, έχεις κάτι το τραβηχτικό πάντως και δεν μπορώ να ξεκολλήσω.
Με έχεις συνεπαρει με τις σαφέστατες απόψεις σου και το σοφό λογο σου αν το συνεχίσεις θα έχουμε εξελίξεις…και που ξέρεις όλα παίζονται μπορεί να τα ξαναπούμε.
Αλλά μην μου χαλάς την στολή δεν είσαι εντάξει, αφού βλέπεις την έχω έτοιμη μπα και θες να στην δανείσω?

Reaction score
23

βασιλη δεν προλαβα και το εβαλα πριν δω το μηνυμα σου αν σε ενοχλει σβηστο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τα 'χετε μπλέξει όλα, σαλάτα τα έχετε κάνει Μιχάλη. Τι τα θες, καλά δεν ήσουν με τα κρέατα?...

Διευκρινήσεις άλλη ώρα.

...

Reaction score
23

@Νικος Τσαρουχας
Στο είπα και εγώ αλλά φαγώθηκες να τα γράψουμε εδώ μέσα.

Τέλος πάντων δεν έχω καμία διάθεση να σας χαλάσω την παρέα οπότε θα τα πουμε στην έκθεση με όλους καλή συνέχεια.

Reaction score
250

Μιχάλη σε παρακαλώ αν θέλεις σβηστό εσύ !

Βοήθησε να μην το δολοφον(ακ)ήσουμε το thread !

Reaction score
384
Re: Απάντηση: ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ

Για το πως θα γίνει η σωστή ρύθμιση δεν αναφέρεται κανένας. Επι της ουσίας ουδείς προσφέρει ουσιαστική γνώση που πιάνει τόπο και κυρίως για να βοηθήσουμε τους νέους στο χόμπι μας.

Εχουν γίνει ορισμένες προτάσεις κατά το περελθόν για ειδικές παρουσιάσεις τεχνικού περιεχομένου.
Ισως οταν οργανωθει μια τετοια παρουσιαση-εργαστηριο, να ειναι πιο ευκολο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

@Νικος Τσαρουχας
Στο είπα και εγώ αλλά φαγώθηκες να τα γράψουμε εδώ μέσα.

Τέλος πάντων δεν έχω καμία διάθεση να σας χαλάσω την παρέα οπότε θα τα πουμε στην έκθεση με όλους καλή συνέχεια.
Μιχάλη, είπες αρκετά αλλά δεν έχω διάθεση να απαντήσω γιατί είναι μάταιο να κουράζουμε και όσους μας κάνουν την τιμή να μας διαβάζουν. Ίσως τα συζητήσουμε από κοντά. Έχω μόνον να πω λίγα πράγματα γενικά:

- Είτε τόσο καιρό διαβάζετε άλλο φόρουμ, είτε δεν ξέρετε να διαβάζετε. Και μιλάω στον πληθυντικό γιατί βλέπω ότι έχεις και έναν - δύο φίλους που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Αλλιώς δεν εξηγούνται όσα γράφεις. Εκτός κι αν είσαι σε θέση, εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος, να μου υποδείξετε που είναι γραμμένα τα όσα λες.

- Πιστεύω ακράδαντα ότι ο αναγνώστης της εν λόγω κατηγορίας έχει να πάρει πάρα πολλά από τους θαμώνες της και όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς. Ανάμεσά μας υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι με γνώσεις και εμπειρίες υψηλού επιπέδου. Μπορεί να φανεί εγωιστικό αλλά δεν ξέρω κανέναν άλλον δικτυακό τόπο που να έχει αντίστοιχου επιπέδου ανθρώπους. Ένα γρήγορο search αποδεικνύει του λόγου μου το αληθές, φυσικά και για τον Κώστα Φ. που νομίζω ότι παρεξήγησες. Αν κάποιοι δεν αναγνωρίζουν αυτήν την πραγματικότητα, τότε αυτό δεν είναι πρόβλημα όσων κυκλοφορούν εδώ μέσα, αλλά δικό τους.

- Τελειώνοντας, θα επαναλάβω αυτό που έχω πει άπειρες φορές. Εδώ γράφει όποιος μπορεί. Δεν είμαστε ούτε ψυχαναλυτές, ούτε μπαμπάδες κανενός. Το επίπεδο των παροικούντων, ευτυχώς είναι πολύ υψηλό και δεν είναι εύκολο για τον καθένα να γράψει, το αναγνωρίζω. Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται και αυτοί που γράφουν εδώ χομπίστες είναι, με αγάπη για τον ήχο. Το τι μηχανές έχουν ή τι πορτοφόλι έχουν, δεν είναι κάτι που πραγματεύεται η κατηγορία, δεν είναι αυτή η δουλειά της. Υπάρχουν φίλοι με 10Κ, 20Κ, 30Κ και πάνω μηχανές αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Είναι λογικό ο καθένας να υπερασπίζεται την μέθοδο που ακολουθεί για να φτάσει στο ζητούμενο και αυτή είναι η μαγεία των φόρουμς. Εδώ όμως δεν προσπαθεί να αποδείξει κανένας τίποτα. Απλά μάλλον μας-τους έχεις παρεξηγήσει...

...

Reaction score
3.487
To συμπέρασμα είναι ένα, το ακόλουθο :

Επιδέξια tweeters δεν είναι μόνον αυτά με τους μεταξωτούς θόλους.

Reaction score
0

Χάι εντ συζητήσεις και αντεγκλήσεις με την ανάλογη μουσική υπόκρουση .

Reaction score
23

@ Νικο Τσαρουχα
Είναι και το τελευταίο μήνυμα που γράφω για να λύσω όλες τις παρεξηγήσεις, το Hiend στα Ελληνικά φόρα πάντα είχε έντονες και χαζές αντιπαραθέσεις.
Δεν χρειάζεται να σου υποδείξω το που είναι γραμμένα, παραμένουν στην θέση τους και εφόσον έχουν – έχεις υψηλό δείκτη νοημοσύνης ψαξτα και στα τρία φόρα.
Δεν υπερασπίζομαι κανέναν όσο για τον έναν – δυο φίλους που αναφέρεσαι δυστυχώς για σένα, γνωρίζω τους περισσοτέρους με τα μηχανήματα που πραγματεύεται η κατηγορία και θα ήθελαν να συμμετέχουν αλλά από την άλλη καταλαβαίνω την δυσκολία σου να βρεις δέκα εδώ μέσα.
Αυτό δεν στο γραφώ για να σου πω ότι δεν είναι καλή η κατηγορία, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουν όλοι, ότι η εμμονή να επιβάλεις την άποψη σου ντε και καλά και αναφέρομαι και στις δυο πλευρές δεν φέρνει μαγεία αλλά στο τέλος απομόνωση.
Τώρα για τον Κώστα Φ. για να μην μείνει παρεξηγημένος τον πήρε η μπάλα με το πρώτο μήνυμα που έγγραψε χωρίς να με γνωρίζει, νομίζοντας ότι θα κάνω πίσω μόλις αρχίσει το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.
Δεν θα απαντούσα αλλά ήθελα να δείτε ότι κάποιος που έχει αντοχή και γερά νεύρα εύκολα αντιμετωπίζει και το χιούμορ και την διακωμώδηση.
Από την άλλη όμως όσο άσχημο είναι να κοπανάς σε έναν ότι δεν έχει χρήματα για μηχανήματα, άλλο τόσο είναι όταν τα πράγματα έρθουν σε αντιπαράθεση, να τον διακωμωδείς και να τον θεωρείς δήθεν, γιατί πλήρωσε ένα καράβι χρήματα, είτε είναι διάνοια στον ήχο είτε είναι στόκος.
Όπως είπες πολύ σωστά είναι χόμπι και έτσι πρέπει να παραμείνει.
Πάντως να ξέρεις ότι όλα αυτά που εγγραψα τα έχω πληρωθεί από τον Ανδρέα για να ταρακουνήσω τα νερά και να ανεβάσω τις φορουμο-θεάσεις.
Μην ανησυχείς για αυτά που γράφτηκαν εδώ μέσα, αν όντως έχουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης όσοι γράφουν και δεν γράφουν εδώ μέσα, αν διαβάσουν και αποκρυπτογραφήσουν σωστά αυτή την «κόντρα» έχουν περισσότερα να κερδίσουν αποτι να χάσουν.

Υ.Γ. @ Κώστα Φ. για να δοθεί και ένα τέλος σε αυτή την παρεξήγηση, έχω και εγώ σχέση οπότε μάλλον δεν θα τα φτιάξουμε, το Σάββατο θα είμαι στην έκθεση αν θέλεις έλα να τα πούμε από κοντά.

@ Ανδρέα θα περάσω από το μαγαζί να πάρω το φακελάκι, αλλα βάλε κάτι παραπάνω από την αρχική συμφωνία, είπαμε δυο - τρία μηνύματα που και που και έγγραψα με μιας 16.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

@ Ανδρέα θα περάσω από το μαγαζί να πάρω το φακελάκι, αλλα βάλε κάτι παραπάνω από την αρχική συμφωνία, είπαμε δυο - τρία μηνύματα που και που και έγγραψα με μιας 16.
19 βγηκαν.Να τα αφησω?:cool_11:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo