Ν
Νίκος Σταθόπουλος
Guest
Το καλύτερο μας χάλασε απο την αντιπροσωπία των mogami κλπ. Και ήθελα τόσο πολύ να διαβάσω μια σύγκριση απο κάποιο που είναι διατεθειμένος να επενδύσει σε ακριβότερα.
Ο λόγος που δεν δοκιμάστηκαν τελικά τα καλώδια Belden, Mogami, Plus Analysis και Furutech, είναι η πολιτική της εταιρείας HIFI POWER, η οποία για να δώσει καλώδια για ακρόαση ζητά χρηματικό τίμημα (το οποίο όμως θα συμψηφίζετε εφόσον αγοραστεί κάποιο από τα προϊόντα της). Επειδή εμένα αυτό με βρίσκει αντίθετο, δεν προχώρησα στην επιλογή μου για ακρόαση αυτών των καλωδίων.Το καλύτερο μας χάλασε απο την αντιπροσωπία των mogami κλπ. Και ήθελα τόσο πολύ να διαβάσω μια σύγκριση απο κάποιο που είναι διατεθειμένος να επενδύσει σε ακριβότερα.
Φιλε dimitri τωρα πια ειναι αργα! οπως εγραψα στην αρχη τωρα στρωνω τα καινουργια μου καλωδια!δοκιμασε αν θελεις και μπορεις κατι απο audioquest και audience au24
Για ενοικίαση τα έχουν η για πώληση ;
Έξυπνο μέχρι να το πουλήσει θα έχει βγάλει άλλο ένα!
Δηλαδή, αν δεν αγόραζες καλώδιο απο εκεί, τι θα συνέβαινε με το χρηματικό τίμημα...?Ο λόγος που δεν δοκιμάστηκαν τελικά τα καλώδια Belden, Mogami, Plus Analysis και Furutech, είναι η πολιτική της εταιρείας HIFI POWER, η οποία για να δώσει καλώδια για ακρόαση ζητά χρηματικό τίμημα (το οποίο όμως θα συμψηφίζετε εφόσον αγοραστεί κάποιο από τα προϊόντα της). Επειδή εμένα αυτό με βρίσκει αντίθετο, δεν προχώρησα στην επιλογή μου για ακρόαση αυτών των καλωδίων.
..θα συμφωνήσω με τον Νίκο, και εγώ ζήτησα να ακούσω κάποια μοντέλα της Kimber, μου τα έστειλε χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ίδιο έπραξε και ο αντ/πος των Transparent, και μάλιστα σε πολύ ακριβά μοντέλα (transparent Reference Series, Gen. 5, πλήρες σετ, ηχείων, και δύο xlr.). To ίδιο και ο αντ/πος των Shunyata, την ίδια προσφορά είχα και από τον Oρφέα Λάρισας, εάν χρειαστεί να ακούσω μοντέλα της Nordost. Ουδείς εκ των προαναφερομένων μου ζήτησε χρηματικό αντίτιμο, και μάλιστα μου τα αφήσανε ικανό αριθμό ημερών έτσι ώστε να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα.Δεν ξέρω αν ο αντιπρόσωπος της Kimber επιθυμεί να αναφερθώ στον εξαίρετο τρόπο με τον οποίο δειγματίζει τα εμπορεύματά του, αλλά είναι επαγγελματίας. Δεν εκθειάζει βλακωδώς τα συστήματα ( βαρετό ), δεν θάβει τους ανταγωνιστές, απλά σου δίνει αυτό που ζητάς και όπως τον κατάλαβα, αν κρίνει ότι το σύστημα σηκώνει και κάτι καλύτερο, σου το προτείνει και άμα λάχει, στο δίνει για δοκιμή για να κρίνεις εσύ. Λυπάμαι φυσικά που δεν ψώνισα απο εκεί καθώς βρήκα το καλώδιο ηχείων σε μεταχειρισμένο ( γνήσιο, οκ.. ) και σε καλή τιμή, αλλά έχει κερδίσει την εκτίμησή μου πραγματικά για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί. ΟΚ, είναι και τα εμπορεύματά του που πουλάνε απο μόνα τους, οπότε νιώθει σιγουριά και δεν χρειάζεται εγγυήσεις, ούτε κολώνει να τα δώσει για δοκιμή, ούτε χρειάζεται να πουλήσει τρέλα για να μη συμμετάσχουν σε δοκιμή...............
Νομιζω, ο Λαιος δεν εχει πια την αντιπροσωπια απο το 2014.Νομίζω, πως ο αντιπρόσωπος των καλωδίων Mogami είναι ο Λάϊος στην Τρίτης Σεπτεμβρίου στο κέντρο.
Πάντως W2549 βρήκα και 3103 έχει.Νομιζω, ο Λαιος δεν εχει πια την αντιπροσωπια απο το 2014.
Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι στην αρχη συμπεριφερονται αλλοπροσαλλα, δεν υπαρχει κατι σταθερο να ακουσεις. Μετα απο καποιες ωρες (περιπου 60) αρχιζουν να αποκτουν μια σταθερη εικονα η οποια πλεον βελτιωνεται με καθε ωρα παιξιματος . Στις 120 ωρες εχεις καλυψει πιστευω το 70% της αποδοσης........ και συνεχιζουμε!!!- καλησπέρα STHEOFI , επειδή μου άρεσε η παρουσίαση που έκανες με τα καλώδια που άκουσες ,
και μιάς και στρώνεις τα καινούρια , θα μπορούσες να μας πείς τι διαφορές ακούς σταδιακά , ή όλες μαζί συνοπτικά ;
ευχαριστώ και καλοάκουστα
αν καταλαβα καλα μιλατε για καλωδια ... το στρωσιμο σ' ενα ηχειο το καταλαβαινω (περιπουΤο μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι στην αρχη συμπεριφερονται αλλοπροσαλλα, δεν υπαρχει κατι σταθερο να ακουσεις. Μετα απο καποιες ωρες (περιπου 60) αρχιζουν να αποκτουν μια σταθερη εικονα η οποια πλεον βελτιωνεται με καθε ωρα παιξιματος . Στις 120 ωρες εχεις καλυψει πιστευω το 70% της αποδοσης........ και συνεχιζουμε!!!
Ρε συ όλντυ κάτι απορίες που έχεις...αν καταλαβα καλα μιλατε για καλωδια ... το στρωσιμο σ' ενα ηχειο το καταλαβαινω (περιπου) ... στο καλωδιο τι πραμα "στρωνει" ?