ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΗΧΕΙΩΝ

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Το καλύτερο μας χάλασε απο την αντιπροσωπία των mogami κλπ. Και ήθελα τόσο πολύ να διαβάσω μια σύγκριση απο κάποιο που είναι διατεθειμένος να επενδύσει σε ακριβότερα.

Reaction score
97
Το καλύτερο μας χάλασε απο την αντιπροσωπία των mogami κλπ. Και ήθελα τόσο πολύ να διαβάσω μια σύγκριση απο κάποιο που είναι διατεθειμένος να επενδύσει σε ακριβότερα.
Ο λόγος που δεν δοκιμάστηκαν τελικά τα καλώδια Belden, Mogami, Plus Analysis και Furutech, είναι η πολιτική της εταιρείας HIFI POWER, η οποία για να δώσει καλώδια για ακρόαση ζητά χρηματικό τίμημα (το οποίο όμως θα συμψηφίζετε εφόσον αγοραστεί κάποιο από τα προϊόντα της). Επειδή εμένα αυτό με βρίσκει αντίθετο, δεν προχώρησα στην επιλογή μου για ακρόαση αυτών των καλωδίων.
[DOUBLEPOST=1461069040][/DOUBLEPOST]
δοκιμασε αν θελεις και μπορεις κατι απο audioquest και audience au24
Φιλε dimitri τωρα πια ειναι αργα! οπως εγραψα στην αρχη τωρα στρωνω τα καινουργια μου καλωδια!
Σε ευχαριστω.

Reaction score
3.341
Για ενοικίαση τα έχουν η για πώληση ;
Έξυπνο μέχρι να το πουλήσει θα έχει βγάλει άλλο ένα!

Reaction score
97
Για ενοικίαση τα έχουν η για πώληση ;
Έξυπνο μέχρι να το πουλήσει θα έχει βγάλει άλλο ένα!
:):) τι να πω.......... και εγω πρωτη φορα το αντιμετωπισα!!!!

Αυτοι εχασαν;)

Reaction score
97
H εταιρεία HIFI POWER (Μάρνη 8 Αθήνα), έχει τα καλώδια Belden, Mogami, Saec, Inakustik, Plus Analysis και Furutech. Τώρα αν είναι και επίσημος αντιπρόσωπος σε όλα ή σε ορισμένα αυτό δεν το ρώτησα.

Reaction score
811
Νομίζω, πως ο αντιπρόσωπος των καλωδίων Mogami είναι ο Λάϊος στην Τρίτης Σεπτεμβρίου στο κέντρο.

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Ο λόγος που δεν δοκιμάστηκαν τελικά τα καλώδια Belden, Mogami, Plus Analysis και Furutech, είναι η πολιτική της εταιρείας HIFI POWER, η οποία για να δώσει καλώδια για ακρόαση ζητά χρηματικό τίμημα (το οποίο όμως θα συμψηφίζετε εφόσον αγοραστεί κάποιο από τα προϊόντα της). Επειδή εμένα αυτό με βρίσκει αντίθετο, δεν προχώρησα στην επιλογή μου για ακρόαση αυτών των καλωδίων.
Δηλαδή, αν δεν αγόραζες καλώδιο απο εκεί, τι θα συνέβαινε με το χρηματικό τίμημα...?

Reaction score
97
Θα το κρατουσαν, κατι σαν ενοικιο!!! και με περιορισμενο χρονο παρακαλω.
Θα μου τα εφερναν στο σπιτι να τα ακουσω στο συστημα μου, το πολυ για 2 ωρες μονο, γιατι ο υπαλληλος ειχε και αλλη δουλεια! Σκεψου να μην ειχαμε και κριση!!!!!!!

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Δεν ξέρω αν ο αντιπρόσωπος της Kimber επιθυμεί να αναφερθώ στον εξαίρετο τρόπο με τον οποίο δειγματίζει τα εμπορεύματά του, αλλά είναι επαγγελματίας. Δεν εκθειάζει βλακωδώς τα συστήματα ( βαρετό ), δεν θάβει τους ανταγωνιστές, απλά σου δίνει αυτό που ζητάς και όπως τον κατάλαβα, αν κρίνει ότι το σύστημα σηκώνει και κάτι καλύτερο, σου το προτείνει και άμα λάχει, στο δίνει για δοκιμή για να κρίνεις εσύ. Λυπάμαι φυσικά που δεν ψώνισα απο εκεί καθώς βρήκα το καλώδιο ηχείων σε μεταχειρισμένο ( γνήσιο, οκ.. ) και σε καλή τιμή, αλλά έχει κερδίσει την εκτίμησή μου πραγματικά για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί. ΟΚ, είναι και τα εμπορεύματά του που πουλάνε απο μόνα τους, οπότε νιώθει σιγουριά και δεν χρειάζεται εγγυήσεις, ούτε κολώνει να τα δώσει για δοκιμή, ούτε χρειάζεται να πουλήσει τρέλα για να μη συμμετάσχουν σε δοκιμή...............

Reaction score
97
Εχεις απολυτο δικιο Νικο και δραττομαι της ευκαιριας να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ τον εκπροσωπο της Kimber και της Nordost οι οποιοι μου παραχωρησαν τα καλωδια εν λευκο χωρις ΚΑΜΜΙΑ χρονικη δεσμευση (και μαλιστα ο κυριος Καραγιαννης της Kimber με παρακαλουσε να τα κρατησω και αλλο!!). Καλωδια συνολικης αξιας Nordost = 17000 Ευρω (ηταν ολα 4μ) και Kimber = 20000 Ευρω.!!

ΑΨΟΓΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ !!!!!!

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Δεν ξέρω αν ο αντιπρόσωπος της Kimber επιθυμεί να αναφερθώ στον εξαίρετο τρόπο με τον οποίο δειγματίζει τα εμπορεύματά του, αλλά είναι επαγγελματίας. Δεν εκθειάζει βλακωδώς τα συστήματα ( βαρετό ), δεν θάβει τους ανταγωνιστές, απλά σου δίνει αυτό που ζητάς και όπως τον κατάλαβα, αν κρίνει ότι το σύστημα σηκώνει και κάτι καλύτερο, σου το προτείνει και άμα λάχει, στο δίνει για δοκιμή για να κρίνεις εσύ. Λυπάμαι φυσικά που δεν ψώνισα απο εκεί καθώς βρήκα το καλώδιο ηχείων σε μεταχειρισμένο ( γνήσιο, οκ.. ) και σε καλή τιμή, αλλά έχει κερδίσει την εκτίμησή μου πραγματικά για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί. ΟΚ, είναι και τα εμπορεύματά του που πουλάνε απο μόνα τους, οπότε νιώθει σιγουριά και δεν χρειάζεται εγγυήσεις, ούτε κολώνει να τα δώσει για δοκιμή, ούτε χρειάζεται να πουλήσει τρέλα για να μη συμμετάσχουν σε δοκιμή...............
..θα συμφωνήσω με τον Νίκο, και εγώ ζήτησα να ακούσω κάποια μοντέλα της Kimber, μου τα έστειλε χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ίδιο έπραξε και ο αντ/πος των Transparent, και μάλιστα σε πολύ ακριβά μοντέλα (transparent Reference Series, Gen. 5, πλήρες σετ, ηχείων, και δύο xlr.). To ίδιο και ο αντ/πος των Shunyata, την ίδια προσφορά είχα και από τον Oρφέα Λάρισας, εάν χρειαστεί να ακούσω μοντέλα της Nordost. Ουδείς εκ των προαναφερομένων μου ζήτησε χρηματικό αντίτιμο, και μάλιστα μου τα αφήσανε ικανό αριθμό ημερών έτσι ώστε να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα.
Υπ'όψιν ότι δεν διαμένω στην Αθήνα, αλλά 350 χλμ μακριά από αυτή.
Με τους αντ/πους των Audience και Audioquest Δημήτρη από τους οποίους επίσης ζήτησα κάποια μοντέλα καλωδίων μου ζήτησαν καταθέσω στον τραπεζικό τους λογαριασμό ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ της αξίας τους, και σε περίπτωση μη αγοράς τους θα μου το επέστρεφαν. Σε ερώτησή μου μήπως είναι λίγο υπερβολική η αξίωσή τους, εις εξ αυτών μου απάντησε: "και εάν πάρει φωτιά το σπίτι σου και καούν πως καλύπτομαι εγώ?" Η απάντησή μου? "Σωστή η σκέψη σας , αλλά με την ίδια λογική θα σας ρωτούσα και εγώ, εάν πάθετε κάτι εσείς και αποδημήσετε, πως καλύπτομαι εγώ? Εισέπραξα σιωπή.
Καταλαβαίνω βέβαια ότι είναι δύσκολο για κάποιους να εμπιστευτούν μια φωνή που ακούνε στο τηλέφωνο, τους δικαιολογώ, αλλά είναι σωστό να ζητάνε το συνολικό κόστος προκειμένου να στείλουν αυτό που τους ζητιέται?
Τελικά νομίζω ότι κερδίζει αυτός που τολμά!
Έγραψα τα παραπάνω διότι πιστεύω ότι πρέπει να τονίζονται προσπάθειες αυτών των αντ/πων που είναι διατεθημένοι να βοηθήσουν τον καθένα από εμάς να δοκιμάσει, να συγκρίνει και στη συνέχεια να αποφασίσει ποιο προιόν είναι το καταλληλότερο για το σύστημά του.

Reaction score
97
Νομίζω, πως ο αντιπρόσωπος των καλωδίων Mogami είναι ο Λάϊος στην Τρίτης Σεπτεμβρίου στο κέντρο.
Νομιζω, ο Λαιος δεν εχει πια την αντιπροσωπια απο το 2014.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.688
- καλησπέρα STHEOFI , επειδή μου άρεσε η παρουσίαση που έκανες με τα καλώδια που άκουσες ,

και μιάς και στρώνεις τα καινούρια , θα μπορούσες να μας πείς τι διαφορές ακούς σταδιακά , ή όλες μαζί συνοπτικά ;

ευχαριστώ και καλοάκουστα

Reaction score
97
- καλησπέρα STHEOFI , επειδή μου άρεσε η παρουσίαση που έκανες με τα καλώδια που άκουσες ,

και μιάς και στρώνεις τα καινούρια , θα μπορούσες να μας πείς τι διαφορές ακούς σταδιακά , ή όλες μαζί συνοπτικά ;

ευχαριστώ και καλοάκουστα
Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι στην αρχη συμπεριφερονται αλλοπροσαλλα, δεν υπαρχει κατι σταθερο να ακουσεις. Μετα απο καποιες ωρες (περιπου 60) αρχιζουν να αποκτουν μια σταθερη εικονα η οποια πλεον βελτιωνεται με καθε ωρα παιξιματος . Στις 120 ωρες εχεις καλυψει πιστευω το 70% της αποδοσης........ και συνεχιζουμε!!!

Last edited:

Reaction score
15.469
Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι στην αρχη συμπεριφερονται αλλοπροσαλλα, δεν υπαρχει κατι σταθερο να ακουσεις. Μετα απο καποιες ωρες (περιπου 60) αρχιζουν να αποκτουν μια σταθερη εικονα η οποια πλεον βελτιωνεται με καθε ωρα παιξιματος . Στις 120 ωρες εχεις καλυψει πιστευω το 70% της αποδοσης........ και συνεχιζουμε!!!
αν καταλαβα καλα μιλατε για καλωδια ... το στρωσιμο σ' ενα ηχειο το καταλαβαινω (περιπου:)) ... στο καλωδιο τι πραμα "στρωνει" ?

Reaction score
2.357
Να ρωτησω και εγω κατι ο αδαής? Αν παρεις μεταχειρισμενα καλωδια ειναι ετοιμα, στρωμενα? Τα καλωδια που κανατε demo σπιτι σας ηταν καινουρια η χρησιμοποιημενα σε καποια αλλη επιδειξη?

Reaction score
30.455
αν καταλαβα καλα μιλατε για καλωδια ... το στρωσιμο σ' ενα ηχειο το καταλαβαινω (περιπου:)) ... στο καλωδιο τι πραμα "στρωνει" ?
Ρε συ όλντυ κάτι απορίες που έχεις...

Τα άστρωτα καλώδια, οι άπλυτοι δίσκοι και η κακιά ΔΕΗ με το βρωμερό και ανισόρροπο ρεύμα της ,είναι απαραίτητες διευκρινίσεις κάθε φορά που έχουμε καλεσμένους ,προκειμένου να αποφύγουμε τα πισώπλατα χαϊενδικά μαχαιρώματα...:whistling:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.076
Members
38.525