ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΗΧΕΙΩΝ

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Το οτι συνεχιζεις να απαντας με φθηνα ευφυολογηματα χωρις αντικρισμα, μονο και μονο για να προσπαθησης να αιτιολογησης το αξιωμα σου εδω, αντι να απαντησης ή να βοηθησης με την τυχουσα γνωση σου πανω στο θεμα που ανοιξα, με κανει ακομη πιο αληθη σε αυτο που σου εγραψα πιο πανω (εαν να το καταλαβες).
Συνεχισε ετσι να προβοκαρεις οποιον τολμησει να εγειρει ερωτηματα και να αξιωσει τεκμηριωμενες απαντησεις - γνωμες μεσα στον (κατα τα αλλα) δικο σου χωρο.
Ας σε κρινουν και ας με κρινουν οι υπολοιποι συμφουρητες.
Εγω απαξιω να σου απαντησω πλεον.

Δεν πας καλά μου φαίνεται...

Γίναμε και συμφουρήτες...ω τι συμφουρά!

Reaction score
596
ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΝΤΑΙ οσοι ΔΕΝ εχουν σχεση με το με το τρεχον θεμα (καλωδια)
ΝΑ ΜΗΝ δίνουν συμβουλές δημοσίως!
Ευχαριστω.

Z

Zdimis

Guest
δικαίωμα για την εκφραση γνωμης σε καλώδια δεν εχουν μονο οσοι εχουν χασει λεφτα σε αχρηστα εκουαλάιζερ αλλα και αυτοί που απέφυγαν την παγιδα να πληρώσουν για να μάθουν επειδή ειχαν σωστές πηγες (ηχολήπτες -μηχανικοι ηχου και οχι hi end dealers με φουλαράκια στο λαιμό και λαγνεια για την ασημένια μπορντώ τρέσσα γυρω απο τον τερματισμό ) και δεν ιδρωνε το αυτακι τους για παραποιήσεις που τις βρίσκουν σωστες ,μαγικές ,η οτι αλλο θες γιατι αυτο ο νικολας το λεει για μένα καθώς γνωρίζει την αποψή μου για την κοροιδια που εχει υποστει μεγάλη μερίδα χομπιστών ΜΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΆΛΟΥ με τις τιμές των hi end καλωδίων που ξεφευγουν ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥΘΑΠΕΠΕ ΝΑΧΟΥΝ -ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΗΜΑΤΟΣ.Κ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ.

Last edited by a moderator:

Z

Zdimis

Guest
Κ Ω ναι παίζουν διαφορετικά ,μερικές φορές δε τόσο παραποιημένα απο τις επιλογές του καλλιτέχνη για τον ηχο πουθελε ναχει το εργο του που καταντάει αστείο.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΝΤΑΙ οσοι ΔΕΝ εχουν σχεση με το με το τρεχον θεμα (καλωδια)
ΝΑ ΜΗΝ δίνουν συμβουλές δημοσίως!
Ευχαριστω.
Eσύ με ποιά ιδιότητα μιλάς?

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
δικαίωμα για την εκφραση γνωμης σε καλώδια δεν εχουν μονο οσοι εχουν χασει λεφτα σε αχρηστα εκουαλάιζερ αλλα και αυτοί που απέφυγαν την παγιδα να πληρώσουν για να μάθουν επειδή ειχαν σωστές πηγες (ηχολήπτες -μηχανικοι ηχου και οχι hi end dealers με φουλαράκια στο λαιμό και λαγνεια για την ασημένια μπορντώ τρέσσα γυρω απο τον τερματισμό ) και δεν ιδρωνε το αυτακι τους για παραποιήσεις που τις βρίσκουν σωστες ,μαγικές ,η οτι αλλο θες γιατι αυτο ο νικολας το λεει για μένα καθώς γνωρίζει την αποψή μου για την κοροιδια που εχει υποστει μεγάλη μερίδα χομπιστών ΜΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΆΛΟΥ με τις τιμές των hi end καλωδίων που ξεφευγουν ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥΘΑΠΕΠΕ ΝΑΧΟΥΝ -ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΗΜΑΤΟΣ.Κ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ.
Δηλαδή, τα Mogami και η παρέα τους κοντράρουν στα ίσα τα "χάλι έντ" καλώδια;

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Κ Ω ναι παίζουν διαφορετικά ,μερικές φορές δε τόσο παραποιημένα απο τις επιλογές του καλλιτέχνη για τον ηχο πουθελε ναχει το εργο του που καταντάει αστείο.
Εντάξει. Αφού η παραμόρφωση και το πέπλο είναι τεχνοτροπία, πάω πάσο.

Z

Zdimis

Guest
Αγαπητε δεν τιθεται θεμα κοντρας ,τα mogami αποτελούν μια γραμμή μεταφοράς χωρίς να παρεμβάλλουν καποιο χαρακτηρα στο σήμα oso ayto einai efikt;o ,κοστίζουν όσο πρέπει και ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ σε ιδεοληπτικους πουχουν εφιάλτες οτι το καλώδιο τους δεν ειναι hi end.

gonis

Luger
Reaction score
12.502
Κάνετε λίγο υπομονή και τα καλά καλώδια όπου να ναι έρχονται :dance2::dance2::dance2:
Μέχρι τότε διορθώστε ότι διορθώνετε στο σύστημα και τα υπόλοιπα αφήστε τα στον ....

Z

Zdimis

Guest
οσο για την παραμόρφωση και το πεπλο που λες ....τοχεις μετρησει ,η εκανες καμμια παραγωγή εσυ και η χρηση των mogami σου στερησε διαφάνεια και εβγαλαν παραμόρφωση εκει που ειχες με εμμονή προσέξει να μην βγει και ησουνα απο πάνω απο την κονσολα ?Αν δεν συνεβη κατι τετοιο φρονιμα πας πάσο .

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Αγαπητε δεν τιθεται θεμα κοντρας ,τα mogami αποτελούν μια γραμμή μεταφοράς χωρίς να παρεμβάλλουν καποιο χαρακτηρα στο σήμα oso ayto einai efikt;o ,κοστίζουν όσο πρέπει και ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ σε ιδεοληπτικους πουχουν εφιάλτες οτι το καλώδιο τους δεν ειναι hi end.
Μη παίζουμε με τις λέξεις. Αυτό που περιγράφεις είναι οι αρετές που κυνηγάμε στα ακριβά καλώδια και μου λες ότι το κάνουν τα mogami. Άρα, κοντράρουν τα ακριβά. Ναι ή ου;

οσο για την παραμόρφωση και το πεπλο που λες ....τοχεις μετρησει ,η εκανες καμμια παραγωγή εσυ και η χρηση των mogami σου στερησε διαφάνεια και εβγαλαν παραμόρφωση εκει που ειχες με εμμονή προσέξει να μην βγει και ησουνα απο πάνω απο την κονσολα ?Αν δεν συνεβη κατι τετοιο φρονιμα πας πάσο .
Όχι, δεν έχω κάνει καμία παραγωγή. Μήπως έχεις κάνει εσύ και σε ενόχλησε το αποτέλεσμα ακούγοντάς το μέσα απο ακριβά καλώδια; Με βάση αυτά που υποστηρίζεις, το καλό καλώδιο είναι αυτό που θα μεταδόσει το σήμα χωρίς παρεμβολές χαρακτήρα. Χαρακτήρας είναι και η αφαίρεση πληροφοριών. Και μπορεί να μην είμαι ηχολήπτης ή καλλιτέχνης, αλλά απο τη στιγμή που βάζω επάνω τα απλά καλώδια και ακούω καλά και βάζω τα ακριβότερα και ακούω πληροφορίες που δεν γνώριζα την ύπαρξή τους, χωρίς να γίνονται προβολικά, κάτι συμβαίνει. Ή που τα KS1016 και τα 8TC προσθέτουν ήχους ή που τα φθηνότερα καλώδια αποκρύπτουν.

Reaction score
596
Πες τα συνονόματε, πες τα!
Για να μην νομιζω ότι είμαι μονος μου εδώ μεσα!

Reaction score
2.357
Δεν θα επρεπε να αλλαχτει και η καλωδιωση εσωτερικα του ηχειου με τα ιδιας ποιοτητας καλωδια?

• Like
Reactions: SDr

Reaction score
1.391
αλλος για μετρησειειειειειςςςς ??? :slow:
[DOUBLEPOST=1458763163][/DOUBLEPOST]
Πες τα συνονόματε, πες τα!
Για να μην νομιζω ότι είμαι μονος μου εδώ μεσα!
δεν εισαι μονος σου... κανα δυο τρεις ειναι μονοι τους, και δεν πονηρεύονται να δουν τι τρεχει...

Reaction score
5.713
Προβλεπω οτι θα γινει χαμος στο θεμα ...
Τελος παντων αφηστε τον ανθρωπο να δοκιμασει οτι θελει ...
Απο την στιγμη που εχει νορντοστ ιντερκονεκτ το λογικο ειναι να βαλει νορντοστ παλι ...
Βεβαια τωρα αλλος να πληρωνει και αλλος να εκφερει αποψη οτι του ειπαν οτι το ταδε καλωδιο ειναι καλο και θα ταιριαξει με το συστημα που δεν εχει ακουσει ποτε χωρις να ξερει καν πως ειναι στημενο στο χωρο ειναι μια αλλη ιστορια ...
Εχουν γινει πολλες τετοιες διενεξεις εδω μεσα και αυτη δεν θα ειναι η τελευταια ...
Χωρια που πολλοι πιστευουν εδω μεσα οτι και το hdmi εχει διαφορα απο του κιλου , οπως και εγκαταστες που δεν εχουν μαγαζια για να εχουν συμφερον απο καποια πωληση.
Απλα βαρεθηκαν να πρεπει να πεισουν τον καθε ενα γνωστη του πληκτρολογιου οτι δεν ειναι ελεφαντες ...

Reaction score
1.019
Πολυ σωστη η παρατηρηση του φιλου πιο πανω , τι γινεται με την καλωδιοση μεσα στο ηχειο???
Δεν βλεπω κανενα να σχολιαζει...μαλλον δεν θα παιζει και μεγαλο ρολο εεεεεε!!!!?????:errwhat:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp