- Reaction score
- 379
Συμφωνώ με τους δυο προλαλήσαντες.
Tο πρόβλημα δεν είναι η χρήση αλλά η κατάχρηση..Ρε παιδία, εγω τα βλέπω διαφορετικα λιγο τα πραγματα, αν και οφειλω να ομολογήσω ότι δεν γνωρίζω εντελώς τα διαχειριστικά θέματα ενός φορουμ (μέχρι moderator έχω διατελέσει στο παρελθον) και τα κόστη του, οπότε συγχωρέστε την αγνοια μου.
Για την υπεραπλουστευση της σκέψης μου, για να γίνω καλύτερα κατανοητός, θα υποθέσω ότι υπάρχουν τρεις ομάδες μεσα στο φόρουμ. Οι διαχειριστες, οι τακτικοι αναγνώστες του φόρουμ και οι αγγελιοθέτες.
Εστω λοιπον, οι τακτικοι αναγνώστες είναι εδω επειδη γουστάρουν και αντι για γκομενες, μιλανε για ηχεία, preamp, κλπ,κλπ,κλπ.
Αν λοιπον, παρουσιαστεί μια αγγελία απο κάποιον που απλα βαζει αγγελιες και να δεχθω ότι το κάνει για σκοπό το κέρδος, ΑΝ εγω κρίνω ότι με συμφέρει (σαν αναγνώστης χομπιστας, δλδ.) και το αγοράσω ΠΟΥ είναι το κακό; Κερδισμένος είμαι εγω, κερδισμένος και ο αγγελιοθέτης.
Εγω, γιατι είμαι σε ενα φορουμ που μιλαμε για hardware και παράλληλα βρήκα και κάτι που με ενδιαφέρει σε συμφέρουσα τιμη για μένα, ενω ο αγγελιοθέτης πουλησε το προιόν του και εβγαλε κέρδος. Είναι μια win-win κατάσταση κατ'εμε, κι ενώ εμφανισιακά η διαχειριστική ομάδα φαίνεται πως δεν έχει κάποιο κερδος χρηματικό (ποσοστο, γκανιότα, αγγελιοσήμο, πειτε το οπως θέλετε), πιθανον να αποκτάει μεγαλύτερη αξία (λογω μεγαλυτερου τράφικ) η τοποθέτηση διαφημιστικού μπάνερ.
Και γενικότερα θεωρω λάθος το σκεπτικό του ΑΝ βγάζει κάποιος κέρδος από μια αγγελία, ότι είναι μεμπτό, γιατι έτσι μπορει να χάσω εγω μια καλή ευκαιρία.
Για παράδειγμα, αν εγώ είχα κερδίσει σε διαγωνισμο ένα iPhone 6 και το εβαζα αγγελία 300€ σφραγισμένο, θα ήταν μεμπτό; Η' θα πρέπει σε κάθε αγγελία να παρουσιάζουμε και την αποδειξη αγοράς, ως "αποδεικτικό ανιδιοτελούς πώλησης";
Οπως και να εχει, για να κλεισω, μιας και θα πρέπει να ετοιμάσω τη μικρή για το σχολικό, η προσωπική μου άποψη, είναι να μπορεί ο οποιοσδήποτε να βάζει οποιαδήποτε αγγελία θέλει σε οποιαδήποτε τιμή θέλει.
Θα ηθελα να επεκταθω περισσότερο, αλλά δεν έχω χρόνο τωρα. Επιφυλάσσομαι για αργότερα.
Tο πρόβλημα δεν είναι η χρήση αλλά η κατάχρηση..
Ακριβώς!ακομα και ετσι να ειναι [δεν διαφωνω] το ουσιαστικο προβλημα ποιο ειναι;
Όλοι έχουμε διαβάσει για τις τρυφερες ιστορίες παππούδων που στα 70 τους πήγαν να δώσουν με τα εγγόνια τους ΜΙΚΡΟ ΙΙ για να πάρουν πτυχίο!Βρε παιδιά μοιάζει με την ιστορία με τους αιώνιους φοιτητές. Οπως λεμε εκει οτι ειναι αδικος ο νόμος γιατι υπαρχουν και οι εξαιρέσεις έτσι είναι και εδώ. Ειχαμε καταληξει σε εκεινο το θεμα οτι ειναι ασχημη η γενικευση και οτι ιδανικότερο θα ηταν η εξέταση της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά. Νομιζω οτι ειναι ευκολα εντοπισιμο το μελος που ασκεί αποκλειστική χρηση του forum στις αγγελίες. Τους ξέρουμε όλοι μας.
Όσοι σέβονται τον κανονισμό.Ακριβώς!
Καταχρηση μπορώ να θεωρήσω κάτι που γίνεται εις βάρος κάποιου άλλου. Στην συγκεκριμένη κατάχρηση, ποιός βγαίνει χαμένος;
είναι ότι δεν βλάπτεται κάποιος προσωπικά, αλλά βλάπτεται ο σκοπός ύπαρξης και λειτουργίας του forum. Όπως παραθέτει ο Akis_GΑλλά και πάλι, στο ζουμί της υποθέσεως, ακόμα και ένα μέλος να κάνει αποκλειστική χρήση του φόρουμ για τις αγγελίες, προσπαθω να καταλάβω ΠΟΙΟΝ βλάπτει;
γίνεται κατανοητό ότι το AVSite δεν είναι site αγγελιών. Είναι site αναζήτησης πληροφοριών και συζητήσεων. Ναι, μπορεί κάποιες συζητήσεις ή/και θεματολογίες σε subforums να "ξεφεύγουν" του "αυστηρού" χαρακτήρα του Audio/Video (π.χ. αθλητικά, πολιτικά κτλ), αλλά πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η δυνατότητα υποβολής αγγελιών είναι μια επιπλέον δυνατότητα που παρέχει το forum, αλλά ΟΧΙ ο αυτοσκοπός ύπαρξής του. Εάν κάποιος βρίσκεται στο forum και το 80-90% του χρόνου που περνάει στο forum είναι για να βάζει και να παρακολουθεί αγγελίες, να μας συγχωρεί η χάρη του, αλλά υπάρχουν εξειδικευμένα sites για το σκοπό αυτό, οπότε ας αποχωρήσει από το παρόν site κι ας πάει στα άλλα.Στο AVsite μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες για επερχόμενες αγορές, και να συζητήσετε για οτιδήποτε Audio/Video με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος.
Έχουμε πάνω από 27.000 μέλη και μας επισκέπτονται εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες κάθε μήνα.
Αν δεν είστε ακόμα μέλος ελάτε στην παρέα μας κάνοντας εγγραφή!"
Καταλαβαίνω τι εννοείς. Γιατι έτσι γίνεται αθέμιτος ανταγωνισμός για αυτους που τον τηρουν.Όσοι σέβονται τον κανονισμό.
Νίκο, δεν μου ανοίγει. Κοιτάξτε εδώ:Εντελώς πληροφοριακά , δείτε στο λινκ , πόσα νέα θέματα και με ποιό περιεχόμενο είχε ανοίξει στο avsite ο artvoice που είναι ο διαμαρτυρόμενος.
http://www.avsite.gr/forum/search/6335531/
E, ίσως επειδή μόνο οι Διαχειριστές και οι Super Mods έχουν τα απαραίτητα access rights.Μόνο σε μένα ανοίγει?![]()