Τα 1,2 και 1,4 tsi μοτερ της VW δεν εχουνε ιντερκουλερ?????

Reaction score
261
Re: Απάντηση: Τα 1,2 και 1,4 tsi μοτερ της VW δεν εχουνε ιντερκουλερ?????

Πολύ ωραία η κουβέντα με διαφορετικές απόψεις ανάλογα τον χαρακτήρα του εκάστοτε οδηγού και υποκειμενικού γούστου ομορφιάς του αυτοκινήτου. Εδώ ψηφίζω δαγκωτό alfa. Είναι "αλλού" οι σχεδιαστές.
Κάποιος που θα διαβάσει αυτό το νήμα θα νομίσει ότι υπάρχει καυγάς. Η άποψή μου είναι ΟΧΙ. Ένταση υπάρχει γιατί το θεωρώ πιο αντρικό σπορ.

πλαστικά (να μην γδέρνονται από κινητά) το είδα κι αυτό, τριξίματα και ένας κινητήρας σε λογικά πλαίσια ιπποδύναμης και ροπής χωρίς να θέλει και την bp αγκαλιά.
Το ford focus μοντ του 2005-2006 τι λενε με 1.600cc και 115 αλογατα???????Τριζουνε οι πορτες η' θελει και εκει αρκετο κοψε-ραψε????Εχω βρει ενα πολυ καλο και σε καλα λεφτα.Τι λες προφεσορα???

Reaction score
261
Re: Απάντηση: Τα 1,2 και 1,4 tsi μοτερ της VW δεν εχουνε ιντερκουλερ?????

Γνωριζει κανενας να μας πει τον τροπο με τον οποιο δουλευει το ιντερκουλερ στα μοτερ tsi 1,2 και 1,4???Αποδιδουνε καλα η' ..................??????

Reaction score
11.698
Δεν είπαμε; Υδρόψυκτο μέσα στην πολλαπλή εισαγωγής. Από αυτό βγάζεις συμπεράσματα.

Reaction score
1
Το μέλλον για μένα είναι στα υβριδικά μόνο εκει θα δεις διάφορα στην κατανάλωση βενζίνης.

Η καταχώρηση έγινε από το iPhone μου, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Tapatalk
Εγώ πάλι γιατί τα θεωρώ ως την ύψιστη "μπούρδα" με τη σημερινή τους μορφή?

Μιλάμε για διαφορές στην κατανάλωση της τάξης του 1 lt κατά μέσο όρο, το οποίο και στο χρεώνουνε ουσιαστικά πολλαπλάσιο στην τιμή αρχικής αγοράς και θα το καταλάβεις στην τσέπη σου στα σερβις που θα ακολουθήσουνε...

Reaction score
41
Απάντηση: Re: Τα 1,2 και 1,4 tsi μοτερ της VW δεν εχουνε ιντερκουλερ?????

Εγώ πάλι γιατί τα θεωρώ ως την ύψιστη "μπούρδα" με τη σημερινή τους μορφή?

Μιλάμε για διαφορές στην κατανάλωση της τάξης του 1 lt κατά μέσο όρο, το οποίο και στο χρεώνουνε ουσιαστικά πολλαπλάσιο στην τιμή αρχικής αγοράς και θα το καταλάβεις στην τσέπη σου στα σερβις που θα ακολουθήσουνε...

Συμπληρωματικά....
Πέρα από άθλια οδηγική συμπεριφορά (και μέτρια οδική) να αναφέρω πως μετά από πολλές προσπάθειες και τηλεφωνικές επικοινωνίες κατάφερα να μάθω το κόστος των μπαταριών αντικατάστασης.
Όχι για το Prius III, ούτε καν το ΙΙ
Οι μπαταρίες στο Prius I κοστίζουν σαν ανταλλακτικό γύρω στα 3300€ (±) και δεν υπάρχει τιμή εργασίας......
Και υποθέτω πως στην 10ετία (βία 12ετία) θα θέλουν αντικατάσταση....

Reaction score
41
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα 1,2 και 1,4 tsi μοτερ της VW δεν εχουνε ιντερκουλερ???

60 είναι πολλά!! Αυτά και Corvette!!!

Είχα διαβάσει παλιά για σχέσεις σε Audi αλλά πιθανότατα να ήταν TD οπότε τα 55 και 60km/h//1000rpm είναι λογικό νούμερο.
Ψάχνω για σχέσεις σε TSi και ενημερώνω
Μια γρήγορη βόλτα σε σελίδες περιοδικών μου έδωσε και 45άρια αλλά πιστεύω θα βρω και μακρύτερα

Reaction score
3

Και υποθέτω πως στην 10ετία (βία 12ετία) θα θέλουν αντικατάσταση....
Το πολύ σε 6 με 7 χρόνια, στην καλύτερη περίπτωση, θα έχει πέσει η απόδοση των μπαταριών τόσο, που η μόνη βοήθεια που θα προσφέρει ο ηλεκτροκινητήρας θα είναι κατά την εκκίνηση και αυτό όχι πάντα.
Ανεπίσημα γνωρίζω (και στο έχω μεταφέρει αλλά προφανώς ξεχνάς) ότι το κόστος για το Prius ΙΙ είναι περίπου 5500€ το ανταλλακτικό στη χονδρική, αλλά δε γνωρίζω εάν η τιμή είναι με ή χωρίς ΦΠΑ!

Reaction score
1.830
Απάντηση: Τα 1,2 και 1,4 tsi μοτερ της VW δεν εχουνε ιντερκουλερ?????

αυτοί που παίρνουν σήμερα υβριδικά είναι ήρωες!

Χρηματοδοτούν τα projects για να μπορέσει ο λαός να έχει φθηνότερα αυτή την τεχνολογία 10 χρόνια μετά.

Όπως και με αυτούς που παίρνουν πάντα την αιχμή της τεχνολογίας σε οτιδήποτε.

Reaction score
41

(και στο έχω μεταφέρει αλλά προφανώς ξεχνάς)

Δεν το θυμόμουν καθόλου!! :120:
Από εδώ και στο εξής θα το θυμάμαι Jo :107:

Reaction score
3

Δεν το θυμόμουν καθόλου!! :120:
Από εδώ και στο εξής θα το θυμάμαι Jo :107:
Συμβιβάσου, τα χρόνια περνούν :138:
(και οι τιμές στις μπαταρίες δε λένε να πέσουν... :144:)

Reaction score
26.683

ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΕΛΗ ΤΑΞΙΝΟΜΙΣΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΟΖΥΓΩΝ.

Reaction score
0
μερικές παρατηρήσεις ώς κάτοχος Golf 6 TSi (160hp)

- με 6η το αυτοκίνητο προσπερνάει μια χαρά στην εθνική χωρίς ανάγκη κατεβάσματος.
τωρα με κατακαλοκαιρο-aircondition-4 ατομα και αποσκευές, ναι πρεπει να κατεβασεις
αν θες να φυγεις γρήγορα, αλλά με άλλο ατμοσφαιρικό θα είχες κάνει το ίδιο.

- Η κατανάλωση σε ταξιδι με 110χλμ/ωρα (4 ατομα και αποσκευες) ειναι στα 7 λίτρα/ 100
με 130-140 ανεβαινει στα 8-8.2lit/100 και πάλι δεν νομιζω άλλο στην κατηγορια του
ατμοσφαιρικο να καιει τοσο λίγο. Ναι στα αστραπιαια προσπερασματα βλεπεις στιγμιαια και 20lit
αλλά δεν είναι μονιμο.

- το αυτοκινητο εμενα μου εβγαλε μη επισκευασιμη βλαβη με το που το πηρα (μαλλον αστοχια υλικου),
αλλά όταν αλλαχτηκε ο κινητηρας με φρεσκο, δεν εχει κανει "τσικ"

Αν και σιχτιριζα όλο το group, τελικα νομιζω το κοστος των VW-Audi ειναι δικαιολογημενο,
η ποιοτητα κυλισης, το επιπεδο θορυβου και η κατασκευαστική τους αρτιοτητα δικαιολογουν (εν μερει)
την διαφορα στην τιμη. Μια alfa ας πουμε με ίδια λεφτα που εν ετει 2010 μπορει να τριζει ειναι αδιακιολογητη (Γιαννη το ειδα σε 159)

Reaction score
26.683

ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΖΟΥΛΙΕΤΑ ΑΣΠΡΗ (ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ) ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΗ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΑΠ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.475
Members
38.457
Νεότερο μέλος
citizen$