- Reaction score
- 49
Απάντηση: Τα 1,2 και 1,4 tsi μοτερ της VW δεν εχουνε ιντερκουλερ?????
Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω.....
Έχουμε την άνεση να μην είμαστε αγκυλωμένοι και να φαρδαίνουμε την κουβέντα όσο θέλουμε. Μάλλον σας ενοχλεί πως δεν μείναμε κολλημένοι σε αυτά που θέλατε...
Δεν χρειάζεται να χαρακτηρίσω κάτι ως off topic
Είναι ελεύθερο το βήμα να μιλάμε όσο θέλουμε και εντός λογικών αποκλίσεων (πχ αν μιλάμε για TSi δεν θα αρχίσουμε να λέμε συνταγές για ιμάμ. Παρόλο που υπάρχει ο συνδετικός κρίκος του...λαδιού :138: )
Έκανα και εγώ και σας απάντησα ήδη.....
Αλλά έχω το θάρρος της γνώμης μου και το δηλώνω σαφέστατα στην υπογραφή μου για να βοηθάω τους συνομιλητές μου....
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση το «αντιπάθεια προς άλλους»
Δεν τρέφω καμία αντιπάθεια για κανέναν
Πως θα μπορούσα άλλωστε?
Ακόμα κι αν είχα οποιαδήποτε κουβέντα με μέλος που είχε εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη από μένα, ποτέ δεν θα έμπαινα στην λογική της...αντιπάθειας.
Ακόμα και βαριές κουβέντες να λέγαμε (υποθετικά μιλώ), αν βρισκόμουν φάτσα κάρτα με κάποιον θα μιλούσα χαλαρά μαζί του.
Ξεκαθαρίστε κάτι στο μυαλό σας.
Το ανέφερα και νωρίτερα αλλά μάλλον πάλι δεν διαβάζατε.
Δεν είμαι συντάκτης σε περιοδικό αυτοκινήτων
Επομένως, το ότι μου αρέσουν οι Alfa Romeo δεν με κάνει λιγότερο αντικειμενικό.
Γιατί?
Γιατί δεν χρειάζεται κανείς να ενδιαφερθεί για την άποψή μου.
Όμως, θεωρώ πολύ αντικειμενικότερο τον εαυτό μου από όσο φαντάζεστε γιατί δεν έχω κανένα μα κανένα όφελος υποστηρίζοντας την Alfa Romeo ή οποιαδήποτε άλλη μάρκα
Και είναι η αδυναμία διόρθωσης και επεξεργασίας των κειμένων μετά από μερικά λεπτά.
Επομένως όσα γράφονται, μένουν στον αέρα.
Δεν δημιουργώ εντυπώσεις.
Τα γραπτά σας το κάνουν και ευτυχώς κάθε μέλος που θέλει να βγάλει συμπέρασμα δεν χρειάζεται να κάτι κάτι άλλο από το να διαβάσει από την αρχή το thread
Και το έχω αναφέρει πιο πάνω.
Μιλήσατε για «για τις χαζομάρες περί αναξιοπιστίας των TSi»
Το γράψατε στο post #8?
Πριν καν μιλήσω για οτιδήποτε?
Ρωτάω ευθέως για ακόμα μια φορά και ελπίζω αυτή τη φορά να το διαβάσετε σωστά:
Είναι χαζομάρες οι απόψεις για αναξιοπιστία των TSi?
Εδώ έχω αντιρρήσεις από την αρχή.....
Δεν θέλετε να το καταλάβετε, ΟΚ
Κανένα πρόβλημα
Μην προσπαθείτε να μας βγάλετε τρελούς ή ανάξιους να καταλάβουμε μια απλή κουβέντα
Εμμέσως πλην σαφώς, αφού αποκαλείτε ψέμματα σχόλια για την αναξιοπιστία των TSi, αποκαλείτε και ψεύτες όσους τα λένε. Συμπεριλαμβανομένου και εμού!!
Εγώ κατασκεύασα κατηγορίες ή οι χαρακτηρισμοί σας?
Έδωσα links να διαβάσετε....
Ααα...ναι.....Ξέχασα.
Τώρα, χαρακτηρίζετε τα αντίστοιχα θέματα στα Γερμανικά ως «μεμονωμένα»
Μάλλον η αντικειμενικότητά σας πήγε περίπατο.
Και μάλλον μακρινό!!!
Είμαι ήρεμος για έναν λόγο
Δεν χρειάζεται να χάσω την ψυχραιμία μου και να χαλάσω την ηρεμία μου.
Έχω γράψει ένα κατεβατό από σκέψεις, με επιχειρήματα και παραδείγματα και εσείς κάνετε την πάπια......
Σε μια τόσο εύκολη κατάσταση, βρείτε μου έναν λόγο για τον οποίο θα έπρεπε να χάσω την ψυχραιμία μου!!
Και εγώ για ακόμα μια φορά θα σας απαντήσω......Για τελευταία φορά θα σας απαντήσω:
Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω.....
Δεν έχουμε «κλειδωμένα» θέματα και τίτλους.Δεν μπορείτε να δεχτείτε ότι σε μια κουβέντα περί TSi είναι off topic η ιστορική αναδρομή σε όλα τα λάθη της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας ή θεωρείτε ότι λόγω θέσεως είστε υπεράνω υποδείξεων;
Έχουμε την άνεση να μην είμαστε αγκυλωμένοι και να φαρδαίνουμε την κουβέντα όσο θέλουμε. Μάλλον σας ενοχλεί πως δεν μείναμε κολλημένοι σε αυτά που θέλατε...
Δεν χρειάζεται να χαρακτηρίσω κάτι ως off topic
Είναι ελεύθερο το βήμα να μιλάμε όσο θέλουμε και εντός λογικών αποκλίσεων (πχ αν μιλάμε για TSi δεν θα αρχίσουμε να λέμε συνταγές για ιμάμ. Παρόλο που υπάρχει ο συνδετικός κρίκος του...λαδιού :138: )
Μπράβο σας για την αυτοκριτική.Εγώ έκανα την αυτοκριτική μου και απολογήθηκα γι' αυτό. Εσείς;
Έκανα και εγώ και σας απάντησα ήδη.....
Ναι, μου αρέσουν οι Alfa Romeo.Νομίζω ότι είναι γνωστή σε όλους η λατρεία που τρέφετε για τα Alfa Romeo (και η αντιπάθεια σε κάποιους άλλους) και πως σας εμποδίζει να είστε αντικειμενικός.
Αλλά έχω το θάρρος της γνώμης μου και το δηλώνω σαφέστατα στην υπογραφή μου για να βοηθάω τους συνομιλητές μου....
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση το «αντιπάθεια προς άλλους»
Δεν τρέφω καμία αντιπάθεια για κανέναν
Πως θα μπορούσα άλλωστε?
Ακόμα κι αν είχα οποιαδήποτε κουβέντα με μέλος που είχε εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη από μένα, ποτέ δεν θα έμπαινα στην λογική της...αντιπάθειας.
Ακόμα και βαριές κουβέντες να λέγαμε (υποθετικά μιλώ), αν βρισκόμουν φάτσα κάρτα με κάποιον θα μιλούσα χαλαρά μαζί του.
Ξεκαθαρίστε κάτι στο μυαλό σας.
Το ανέφερα και νωρίτερα αλλά μάλλον πάλι δεν διαβάζατε.
Δεν είμαι συντάκτης σε περιοδικό αυτοκινήτων
Επομένως, το ότι μου αρέσουν οι Alfa Romeo δεν με κάνει λιγότερο αντικειμενικό.
Γιατί?
Γιατί δεν χρειάζεται κανείς να ενδιαφερθεί για την άποψή μου.
Όμως, θεωρώ πολύ αντικειμενικότερο τον εαυτό μου από όσο φαντάζεστε γιατί δεν έχω κανένα μα κανένα όφελος υποστηρίζοντας την Alfa Romeo ή οποιαδήποτε άλλη μάρκα
Αγαπητό μέλος, υπάρχει το καλό της υπόθεσης.Αυτά είναι πράγματα που όχι μόνο δεν είπα, αλλά ούτε καν υπαινίχθηκα. Γιατί θέλετε να δημιουργήσετε εντυπώσεις, δημιουργώντας περαιτέρω ένταση κύριε διαχειριστά;
Και είναι η αδυναμία διόρθωσης και επεξεργασίας των κειμένων μετά από μερικά λεπτά.
Επομένως όσα γράφονται, μένουν στον αέρα.
Δεν δημιουργώ εντυπώσεις.
Τα γραπτά σας το κάνουν και ευτυχώς κάθε μέλος που θέλει να βγάλει συμπέρασμα δεν χρειάζεται να κάτι κάτι άλλο από το να διαβάσει από την αρχή το thread
Το προφανές είναι ένα.Νομίζω ότι ήταν προφανές από την αρχική παραπομπή μου ότι το ράδιο αρβύλα αναφερόταν στις φήμες που κυκλοφορούν ευρέως περί αύξησης της ιπποδύναμης μέσω αναβάθμισης εντός του επισήμου δικτύου. Σας το ξαναέγραψα, αλλά εσείς επιμένετε.
Και το έχω αναφέρει πιο πάνω.
Μιλήσατε για «για τις χαζομάρες περί αναξιοπιστίας των TSi»
Το γράψατε στο post #8?
Πριν καν μιλήσω για οτιδήποτε?
Ρωτάω ευθέως για ακόμα μια φορά και ελπίζω αυτή τη φορά να το διαβάσετε σωστά:
Είναι χαζομάρες οι απόψεις για αναξιοπιστία των TSi?
Εδώ έχω αντιρρήσεις από την αρχή.....
Δεν θέλετε να το καταλάβετε, ΟΚ
Κανένα πρόβλημα
Μην προσπαθείτε να μας βγάλετε τρελούς ή ανάξιους να καταλάβουμε μια απλή κουβέντα
Έχω αναφερθεί και παλιότερα σε προβλήματα αξιοπιστίας των TSiΕΛΕΟΣ! Ποιον χαρακτήρισα ψεύτη; Γιατί κατασκευάζετε τέτοιες κατηγορίες;
Εμμέσως πλην σαφώς, αφού αποκαλείτε ψέμματα σχόλια για την αναξιοπιστία των TSi, αποκαλείτε και ψεύτες όσους τα λένε. Συμπεριλαμβανομένου και εμού!!
Εγώ κατασκεύασα κατηγορίες ή οι χαρακτηρισμοί σας?
Για ποια μεμονωμένα θέματα μιλάτε?Και ποια αλήθεια περιγράφετε; Το ότι υπάρχουν μεμονωμένα θέματα αξιοπιστίας, όπως σε όλους τους ευρωπαίους κατασκευαστές;
Ναι, κατά την άποψη μου, είχα δίκιο και περί αρβυλών (όταν αναφερόμουν στην εργοστασιακή αναβάθμιση) και περί χαζομαρών (όταν αναφερόμουν στην προβληματική αναξιοπιστία).
Έδωσα links να διαβάσετε....
Ααα...ναι.....Ξέχασα.
Τώρα, χαρακτηρίζετε τα αντίστοιχα θέματα στα Γερμανικά ως «μεμονωμένα»
Μάλλον η αντικειμενικότητά σας πήγε περίπατο.
Και μάλλον μακρινό!!!
Σαφέστατα και δεν έχω χάσει την ψυχραιμία μου.Καταλαβαίνω ότι έχετε χάσει την ψυχραιμία σας και τον έλεγχο, προσπαθώντας να δημιουργήσετε ένταση, ενώ θα έπρεπε λόγω θέσης να κάνετε το αντίθετο. Γι' αυτό ΔΕΝ θα συνεχίσω να γράφω σε αυτό το thread, όσο κι αν συνεχίσετε να με προκαλείτε. Το έκανα μια φορά το λάθος και επανήλθα, δεν πρόκειται να το κάνω και δεύτερη...
Είμαι ήρεμος για έναν λόγο
Δεν χρειάζεται να χάσω την ψυχραιμία μου και να χαλάσω την ηρεμία μου.
Έχω γράψει ένα κατεβατό από σκέψεις, με επιχειρήματα και παραδείγματα και εσείς κάνετε την πάπια......
Σε μια τόσο εύκολη κατάσταση, βρείτε μου έναν λόγο για τον οποίο θα έπρεπε να χάσω την ψυχραιμία μου!!