Τελος εποχης!

Reaction score
14
Δυστυχώς εγώ από εχθές δεν μπορώ να "μπω" στο avforum.

Μια απαραίτητη διευκρίνηση.
Ένα site τύπου forum ανήκει τύποις σε κάποιον ιδιοκτήτη.
Στην ουσία ένα forum ανήκει στο κόσμο του.
Χωρίς αυτόν είναι ...τίποτα. Και μαζί με αυτό και ο "τύποις" ιδιοκτήτης του.  

Θα λυπηθώ ειλικρινά αν μια επιχειρηματική γκέλα πάρει σβάρνα και το forum αρκετών ανθρώπων....   :(

Reaction score
7
Θα διαφωνησω εν μερει. Ενα forum εμπλουτιζεται απο τα μελη, αλλα ουσιαστικα ***και πρακτικα*** ανηκει στη δυνατοτητα και επιθυμια καποιου να το χρηματοδοτει.

***το edit ή το add in....

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Η απάντηση του Νίκου Τσαρουχά κάλυψε απόλυτα το avsite.gr!

Η προσωπική μου άποψη για το όλο θέμα είναι ότι κακώς συγχέουμε το κλείσιμο της Laserland με το avforum σε αυτό το θέμα...

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις καταστημάτων που έκλεισαν και τα σχολιάσαμε στο avsite σχεδόν όλες τις φορές με συμπάθεια και ακόμα και με πικρία γιατί τα Ελληνικά εξειδικευμένα καταστήματα είναι καλό να υπάρχουν. Πιστεύω ότι σχεδόν όλοι εκφράστηκαν με συμπάθεια για τον κ. Σιδεράκη ανεξάρτητα αν υπήρξαν πελάτες του ή όχι. Όλοι εκφράσαμε την ελπίδα ο κ. Σιδεράκης να ορθοποδήσει και πάλι. Όμως σε τελική ανάλυση η Laserland ήταν μία επιχείρηση και ως επιχείρηση πρέπει να την βλέπουμε και τίποτα περισσότερο.

Το avforum από την άλλη είναι ένα φόρουμ του χώρου. H άποψή μου είναι ότι όσα περισσότερα μέσα ενημέρωσης για τον καταναλωτή υπάρχουν τόσο καλύτερα. Τα Ελληνικά φόρα είναι καλό να υπάρχουν γιατί, το καθένα με τις δυνατότητές του, προσφέρουν πολλά στον Έλληνα καταναλωτή.

Το αν το τελευταίο χρονικό διάστημα η Laserland ήταν παραμάγαζο του avforum ή το avforum ήταν παραμάγαζο της Laserland ή αν τίποτα από αυτά δεν ίσχυε, ανήκει πια στην Ιστορία μιας και η Laserland δεν υπάρχει πια. Οπότε δεν έχει κανένα νόημα πλέον αυτή η συζήτηση από κανέναν και ειδικά όταν γίνεται στο avsite...

Εγώ αυτό που ξέρω και ακόμα και σήμερα πιστεύω είναι ότι το avforum δεν ανήκε ποτέ στον κ. Σιδεράκη... γι' αυτό και σε κανένα μήνυμά μου δεν έχω συνδέσει το επιχειρηματικό πρόβλημα του κ. Σιδεράκη με το avforum. Και ούτε πρόκειται ποτέ να συνδέσω στην συνείδησή μου το παρελθόν και μέλλον του κ. Σιδεράκη με το παρεθλόν και το μέλλον του avforum.

VG

Reaction score
0
NICK D. said:
Θα πρέπει όμως κατά τη ταπεινή μου άποψη, το post περί "παραμάγαζου" να διαγραφεί
ή τουλάχιστον ο συντάκτης να έχει το θάρος της γνώμης του και να απαντήσει.
Το post περι παραμαγαζου δεν προκειται να διαγραφει,οχι απο εμενα τουλαχιστον, γιατι το θεωρω από λιγο εως πολυ ακριβές.
Εχω καθε θαρρος σε αντιθεση με καποιον (πρωην πια) καταστηματάρχη.

Δεν προκειται να γραψω εδω τιποτα παραπανω για το θεμα σεβόμενος την (λογική) επιθυμια των διαχειριστων, οποιος θελει μπορει να επικοινωνησει μαζι μου με πμ,εξυπναδες του στυλ οτι δεν εχω το θαρρος της γνωμης μου επειδη δεν ειμαι 24/24 online να γραφω στο εν λογω θέμα,ας εκλείψουν.

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
5.Σημερα το πρωι ενα πολυ κοντινο μου προσωπο που εμαθε για την ιστορια μου ειπε:
"Μια κινεζικη παροιμια λεει πως εαν εχεις μεγαλη υπομονη και στεκεσαι διπλα στο ποταμι , δεν μπορει , καποια στιγμη θα δεις το πτωμα του εχθρου σου να περναει"
Του απαντησα πως δεν σκεφτομαι ακριβως ετσι.
Ο κ.Σιδερακης μπορει να με πληρωσε με ατιμια , χαρακτηρισμους και απειρα ψεμματα.
Θεε μου ποσα εχω ακουσει...
Απο εκει εως το να χαιρομαι για την οικονομικη καταστροφη ακομα και του χειροτερου εχθρου μου η διαφορα ειναι τεραστια.Λυπαμαι βαθυτατα και ειλικρινεστατα ελπιζω το παιδι να ξανασταθει στα ποδια του.
Παντα αναρωτιωμουνα γιατι τα κροκοδειλεια δακρια ειναι τα πιο καυτα... :mrgreen:

Reaction score
5
Ότι και να έγινε, εύχομαι προσωπικά καλύτερες μέρες στον επιχειρηματία. Το να προσπαθείς με μια δική σου επιχείρηση στο ελληνικό χαοτικό επιχειρηματικό τοπίο, είναι τουλάχιστον άξιο συγχαρητηρίων. Ακόμα και να μην πετυχαίνεις μια φορά, αν ανασκουμπωθείς και συνεχίσεις ή αρχίσεις ξανά, έχεις κερδίσει τη μισή μάχη ήδη από τα αποδυτήρια.

Θα ήθελα να επισημάνω όμως, ότι αν το avforum.gr έκλεισε/κλείσει, μια ευθύνη πέφτει και σε εμάς τους συντονιστές και ενεργά μέλη του avsite, να καλωσορίσουμε όποια (αποκλειστικά) μέλη του avforum θα ήθελαν να συνεχίσουν την συμμετοχή τους στην ελληνική A-V κοινότητα, μέσω του avsite. Δεν πρέπει να υπάρχει αντιπαλότητα με κανέναν τρόπο, μιας και μας ενώνει το κοινό ενδιαφέρον, ένα από τα πολλά hobbies του καθενός.

EDIT: Έβαλα bold/underlined. Γιατί κάποιοι ξέρουν μόνο να παρερμηνεύουν και όχι να εκτιμούν.

Reaction score
8
VG said:
NICK D. said:
Θα πρέπει όμως κατά τη ταπεινή μου άποψη, το post περί "παραμάγαζου" να διαγραφεί
ή τουλάχιστον ο συντάκτης να έχει το θάρος της γνώμης του και να απαντήσει.
Το post περι παραμαγαζου δεν προκειται να διαγραφει,οχι απο εμενα τουλαχιστον, γιατι το θεωρω από λιγο εως πολυ ακριβές.

Δεν προκειται να γραψω εδω τιποτα παραπανω για το θεμα σεβόμενος την (λογική) επιθυμια των διαχειριστων, οποιος θελει μπορει να επικοινωνησει μαζι μου με πμ,εξυπναδες του στυλ οτι δεν εχω το θαρρος της γνωμης μου επειδη δεν ειμαι 24/24 online να γραφω στο εν λογω θέμα,ας εκλείψουν.
Σε ευχαριστώ πολύ, με κάλυψες απόλυτα.

Reaction score
164
aries said:
Παντα αναρωτιωμουνα γιατι τα κροκοδειλεια δακρια ειναι τα πιο καυτα... :mrgreen:
Εγώ αναρωτιώμουνα πότε θα εμφανιστεί κανένα τέτοιο φυντάνι... Υποθέτω ότι αυτό θα είναι το πρώτο σου και το τελευταίο Post. Ή τουλάχιστον δεν πρόκειται να ποστάρεις σε άλλο θέμα... :roll:

Reaction score
7
Και επειδη η δημοκρατια εκανε παλι την εμφανιση της στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου κλειδωνοντας ενα θεμα εχοντας αξαπολυσει αδικες κουβεντες για εμας (χωρις δυνατοτηα αντιλογου) και δημιουργωντας μια κατασταση στα υπολοιπα μελη που δεν ετυχε να μπουν εδω και να διαβασουν την πραγματικοτητα. θα απαντησω εδω....

"Αγαπητη sam

Λυπαμαι που καταλαβες αυτο που καταλαβες και εβγαλες αυτο το συμπερασμα γι αυτα που γραφτηκαν εδω.
Λυπαμαι επισης που απο ολα αυτα που γραφτηκαν εδω χρησιμοποιησες ΜΟΝΟ αυτα που ηθελες ΧΩΡΙΣ να αναφερεις ΚΑΘΟΛΟΥ οτι ολοι οι συντονιστες και καποια μελη ΑΝΤΙΤΑΧΘΗΚΑΝ και ΔΗΛΩΣΑΝ το ΛΑΘΟΣ του post.
Δεν ανεφερες ΚΑΘΟΛΟΥ οτι ηταν ενα μεμονωμενο post.
Δεν ανεφερες ΚΑΘΟΛΟΥ τη συνολικη συμπαθεια συντονιστων, μελων και Ανδρεα ΚΑΙ προς τη Laserland και το Στελιο.
Λες (και αν εχεις προβλημα διαγραφω τα λογια σου)
::ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΘΙΓΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ.:: :: Αφήστε για τις όποιες εκκρεμμότητες λέτε ότι άφησε ο κύριος Σιδεράκης να τις λύσει η δικαιοσύνη. :: :: Λυπάμαι που έφτασα 30 χρονών για να καταλάβω πόσο μίσος κ κακία μπορεί να κρύβει ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ::
Ποιος κρυβει κακια ποιος μισος; Ο Καφατος; Ξαναδιαβασε το μηνυμα του σ επαρακαλω, γιατι ειναι ο ΜΟΝΟΣ που δεν εβγαλε κακια.
Και εγω 30 χρονων εφτασα αλλα ακομα δε μπορω να καταλαβω τις γυναικες.
ΑΛΛΑ απο ο,τι φαινεται ΔΕ διαβασες ή ηθελημενα ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΣ τα γραφομενα τα δικα μου.

Γιώργος Ανδρεάδης said:
Οι λογοι που εκλεισε το καταστημα και το avforum δεν ειναι online, ισως να τους μαθουμε ισως και οχι, ισως μας νοιαζει ισως και οχι και δεν ειναι εδω ο καταλληλος χωρος επιλυσης ή διερευνησης του πως και του γιατι.
Αυτο παντως που ειχα δει εγω χθες ηταν οτι -ασχετως της καταστασης του καταστηματος- το avf θα εμενε on line.

Σημασια εχει να μην υπαρχουν σχολιασμοι και για το ενα και για το αλλο.

Ας σεβαστουμε κυριως τους ανθρωπους και καταστασεις (που δε γνωριζουμε).

Παρακληση λοιπον απο εμενα στους "συγγραφεις" των μηνυματων αυτων να τα αλλαξουν... και στους επομενους να προσεξουν.
Και το σημαντικοτερο ειναι οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα αντιλογου απο την αλλη πλευρα, αλλα και να υπηρχε δε θα ειχε θεση στο avsite.

Και αν καποιος εχει πληγωθει ή θιχτει ή αδικηθει απο το εν λογω καταστημα ή το avf, ας εκφρασει τον πονο του καπου αλλου και οχι εδω ή ας το ειχε καταθεσει εκει και τοτε, για να επαιρναν απαντηση ή οτιδηποτε αλλο.
Το Εδω και το Τωρα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. Σχεδον 2 χρονια τωρα το αποφευγαμε αυτο. Ας μη γινει τωρα.

Εδω δεν πιανουν οι καταρες, δεν πιανουν οι ευχες
Εδω το τωρα ζητιανευει λιγη πικρα απ το χθες
Εδω οι αγγελοι δεν κλαινε ουτε γλυφουν πληγες
Εδω η θλιψη δεν κερδιζει ποτε....

Ευχαριστω...
Φιλικα...
ΚΑΝΕΝΑΣ δε χαρηκε που εκλεισε ενα καταστημα και δε μπορω να καταλαβω πως και γιατι εβγαλες τετοιο συμπερασμα. Εισαι ευπροσδεκτη εδω να γραφτεις για να απαντησεις, ακομα και με πμ σε εμενα μονο μιας και "επιτιθεμαι" σε εσενα μονο και οχι στο avforum (στο οποιο ειμαι και ημουν μελος απο παλια). Θεωρω οτι οχι μονο εχεις βγαλει λαθος συμπερασμα, αλλα οτι το περασες και σε οσους διαβασαν -μονο- το μηνυμα σου.

Τωρα για οσους νομιζουν οτι ακομα και τα συμπονετικα σχολια γραφτηκαν μονο για τα ματια του κοσμου (αγαπητε BROWSER) τοτε ΚΑΙ γι αυτους λυπαμαι.
Λυπαμαι που ειναι ΤΟΣΟ υποπτα σκεπτομενοι και ΔΕΝ αναγνωριζουν καποιο πραγματικο συναισθημα που βγαζει καποιος.

Για καποιους η κακοσυνη ειναι αληθινη ενω η συμπαθεια και η καλοσυνη ειναι υποκριτικη.

Φιλικα και κριμα
ΓΑ

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Διαβάζω πολύ άσχημα πράγματα στο Internet σήμερα...

Κρίμα, πολύ κρίμα...

Ελπίζω ότι όλα αυτά γράφονται "εν βρασμώ ψυχής"... πιστεύω ότι στο τέλος θα επικρατήσουν οι ψύχραιμες φωνές!

Ότι και να γίνει όμως ας μην ΞΕΧΝΑΜΕ ότι όλο αυτό το θέμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ AVSITE! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής avsite.gr

Reaction score
786
Δεν μπορω να καταλαβω ποιος ειναι ο λογος που μπαινουμε στα χαρακωματα... Μαλλον ως εθνος ειμαστε "φτιαγμενοι" για την διχονοια. Πρεπει να υπαρχει παντα ο αντιπαλος, ο κακός, ο αδικος ακομα και αν αυτος ειναι ιδιος με εμας.

Το οτι καποια στιγμη δυο συνεταιροι διαφωνησαν και πηραν διαφορετικους δρομους, δεν βλεπω γιατι πρεπει να μας αναγκασει εμας (τους απλους καταναλωτες-μελη) να παρουμε το μερος του ενος ή του αλλου. Εκτος αν ειμαστε σε θεση να γνωριζουμε τοσο καλα πραγματα και καταστασεις και βαζουμε τον εαυτο μας στην θεση του συνηγορου.

Ειμαι μελος στο AVforum απο πολυ παλια και δηλωνω οτι μεσα απο αυτο μου ανοιξαν τα ματια. Οταν "χωριστηκαμε" στα δυο αρχισα να γραφω περισσοτερο στο AVsite απλα λογω καλυτερης πλατφορμας. Για ενα διαστημα εγινα συντονιστης στο AVsite και αποφασισα να σταματησω να γραφω στο AVforum καθως θεωρησα (ισως χωρις λογο) πως υπηρχε ασυμβιβαστο. Διαβαζα ομως καθημερινα και το "αλλο" φορουμ. Προσφατα αποφασισα οτι δεν εβρισκα πλεον τον λογο να "ανηκω" σε ενα απο τα δυο "στρατοπεδα" και αρχισα να συμμετεχω παλι ενεργα στο AVforum.

Δεν ειμαστε εχθροι ρε παιδια! Εχουμε το ιδιο ενδιαφερον, παθος, αναγκη για επικοινωνια. Αν καποιοι φανατιζονται και θεωρουν τους "αλλους" εχθρους, τι να πω... GROW UP!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε τι ψάχνετε τώρα? Σαν να μην πέρασε μια μέρα...

Κάποιοι ζούνε κοιτώντας μόνον τον καθρέφτη, βγάζουν μανιφέστα, συμπεράσματα δικά τους. Αφήστε τους ήσυχους...

Στο AVSite κύριοι είναι καλοδεχούμενοι όλοι όσοι θέλουν να προσφέρουν τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους. Δεν είναι καλοδεχούμενοι όσοι σκοπό τους έχουν μόνον την προσωπική προβολή ή το κέρδος. Δεν είναι καλοδεχούμενοι όσοι δεν ξέρουν να φέρονται. Δεν είναι καλοδεχούμενοι όσοι είναι κακοπροαίρετοι. ΞΕΡΟΥΝ καλά ποιοί δεν είναι καλοδεχούμενοι. Κάποιοι δε, γιατί έχουν ήδη δοκιμάσει να διαπραγματευτούν μαζί μας θεωρώντας τους εαυτούς τους... φίρμες.

Αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι αυτό από...

Reaction score
7
VG said:

Διαφωνω ΣΦΟΔΡΑ (και δεν ξερω τι και ποσο κακο σου εχουν κανει απο το καταστημα) με τους χαρακτηρισμους σου, αλλα εχουμε δημοκρατια και εχεις δικαιωμα να εκφραζεις ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αποψη, που ΔΕΝ εκφραζει τους υπολοιπους.

Γενικα ειμαι ΚΑΤΑ των διαγραφων μελων ή post και το εχω δηλωσει, αλλα αυτη τη φορα αν το κρινει η διαχειριση οτι πρεπει (επειδη η κατασταση αφορα και καποιον επιχειρηματια)...ειμαι συμφωνος.

Reaction score
0
Να πω κι εγώ τη γνώμη μου?

Είμαι μέλος και στα δύο sites, στο πρώτο μάλιστα αρθογραφώ επώνυμα και με πολύ πιό ενεργό συμμετοχή..

Η σχέση αμφοτέρων με καταστήματα του χώρου ήταν γνωστή στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ και για μένα ήταν και παραμένει μελανό σημείο, λόγω της αναπόφευκτης σύγκρουσης ενδιαφέροντος...

Ωστόσο, το κλείσιμο ενός καταστήματος παραμένει ένα τραγικό γεγονός, ένας εν δυνάμει θάνατος, που δε μπορεί παρά να συγκλονίσει όλους τους ενδιαφερόμενους, εμπλεκόμενους ή μη με τη λειτουργία του..

Επιπλέον, στο Avforum αρθρογραφεί πλήθος σοβαρών ανθρώπων, οι οποίοι δεν ασχολούνται με μικρότητες (περα από αυτούς που έχουν πιάσει "στασίδι", σχολιάζοντας επί παντός επιστητού), πολλούς από τους οποίους είχα την τιμή να γνωρίσω και των οποίων η γνώση μου προσέφερε πολλά..

Θα ήθελα να εκφράσω από εδώ (από το άλλο site) τη συμπάθειά μου στο Στέλιο, που τον γνωρίζω και προσωπικά, με τις ειλικρινείς ευχές μου για ταχύτατη ανάκαμψη.

Προκάλεσε πάντως αλγεινή εντύπωση, (εμένα προσωπικά με σόκαρε), ότι το θέμα έγινε γνωστό σε μας τους απλούς χρήστες μέσω καταγγελίας  απλού πελάτη, ενώ απουσίασε οποιαδήποτε έγκαιρη αναφορά στο θέμα από τους ιθύνοντες, οι οποίοι εμφανίζονται τώρα (κι εκ των υστέρων) λαύροι κατά του AVsite, χωρίς καμία ικανοποιητική εξήγηση για ποιό λόγο δεν υπήρξε καμία  ενημέρωση για τα γεγονότα, για τη χτεσινή πτώση του φόρουμ ή για το τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον..

Ζώντας βέβαια σε μία δημοκρατική κοινωνία, τείνουμε να ξεχνάμε ότι τέτοιου είδους "φόρουμ" (αναφέρομαι σε αμφότερα) κάθε άλλο παρά φόρουμ είναι στη σημειολογική διάσταση του θέματος. Ανήκουν στον εκάστοτε ιδιοκτήτη (και ναι, υπάρχει πρόβλημα όταν αυτός είναι καταστηματάρχης) ο οποιός κατά το δοκούν διαμοιράζει τις υπερεξουσίες του στους διορισμένους τοποτηρητές (κοινώς mods).

Όσοι ενθυμούνται τα παλιότερα ποστ μου στο AVsite, θα γνωρίζουν ότι κάθε άλλο παρά στους φανατικούς "οπαδούς" του συγκαταλλέγομαι (συχνά κινήθηκα στα όρια του ban, βλ. θεοποίηση της AMOI), ωστόσο οφείλω να αναφέρω ότι κατά την ταπεινή μου γνώμη, η στάση τόσο του κ. Καφάτου, όσο και τα γραφόμενα των κ.κ. Ακρατόπουλου, Τσαρουχά, Ανδρεάδη, χαρακτηρίστηκαν από σοβαρότητα, ευαισθησία και σεβασμό στο τραγικό γεγονός, τη στιγμή μάλιστα που όλοι οι ενδιαφερόμενοι κατέφευγαν στο Avsite για την ενημέρωσή τους..

Παρακολουθώντας πολλά χρόνια την πορεία του AVforum και τα τελευταία δύο του AVsite, πάντα παρατηρούσα την αξιοπρεπέστατη στάση των ιθυνόντων του τελευταίου όταν οι διαξιφισμοί εκατέρωθεν οδηγούσαν στη σύγκρουση.

Θα ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά του AVsite για τη στάση τους στο θέμα..

Και πάλι τις καλύτερες ευχές μου στο Στέλιο και στα παιδιά του Avforum, τα οποία νομίζω ότι θα συνεχίσουν τη λειτουργία του, αν και τίποτα πιά δε θα είναι όπως παλιά..

Reaction score
6
Είμαστε εκτος θέματος στα εκτος θέματος για ένα θέμα που δεν αξίζει την συμπλήρωση 5 σελίδων posts.
Πάμε για αλλα…

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Sam όπως δεν σβήστηκαν τα παραμαγαζοφόρουμ έτσι δεν σβήστηκε και η (από ότι φαίνεται) άποψή σου περί των δακρύων του Καφάτου, ενός άλλου μέλους με ένα μόνο post... Εκδηλώθηκες λίγο άγαρμπα με αυτό το bold και μπορώ να εξηγήσω καλύτερα τώρα την επιλεκτική σου ευαισθησία...

Εύγε... βοηθάς ιδιαίτερα...

Reaction score
0
Καλησπέρα,

Κύριε Τσαρούχα θα πρέπει να ανακαλέσετε μάλλον τις κατηγορίες σας για το ότι μπήκα έγραψα ένα μήνυμα ως aries........κ έφυγα.

Μόλις ξαναπροσπάθησα, γιατί μου είπαν τι πρέπει να πατήσω κ τα κατάφερα. Βλέπεται γυναίκα....είμαι!

Είμαι εδώ λοιπόν να μου 'πουν όσους έθιξα ότι ακριβώς θέλουν.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Διαβάζοντας καλύτερα την φράση μου θα καταλάβεις ότι ξεκάθαρα λέω ότι συμφωνείς απόλυτα με την άποψη ενός μέλους με ένα μόνο post. Τα άλλα είναι λανθασμένες σου ερμηνείες.

Επίσης λέω ότι πρώτον τσουβαλιάζεις τα πάντα και δεύτερον ότι επιλεκτικά δείχνεις ευαίσθητη, μόνο στο post του BOB ή του VG αλλά στα δάκρυα βάζεις bold...

Αυτά είπα... καλώς όρισες, θα ήθελα να μου μιλάς στον ενικό και τέλος, το όνομά μου έχει αλλού τον τόνο. thnx

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.851
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss