Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Σοβαρα μιλας οτι εγραφαν τετοια?legolas111 said:Η ιστορία μου θυμίζει τους τίτλους του Ριζοσπάστη, την εποχή του Τσερνομπίλ:
Την ημέρα του ατυχήματος: "Κανένας κίνδυνος από το ατύχημα"
Την επομένη: "Πέρασε ο κίνδυνος" (Κανενός είδους μομφή για την εφημερίδα, χαριτολογώντας το λέω).
Εγω πάλι ουτε που ειχα γεννηθείΓιώργος Ανδρεάδης said:Σοβαρα μιλας οτι εγραφαν τετοια?legolas111 said:Η ιστορία μου θυμίζει τους τίτλους του Ριζοσπάστη, την εποχή του Τσερνομπίλ:
Την ημέρα του ατυχήματος: "Κανένας κίνδυνος από το ατύχημα"
Την επομένη: "Πέρασε ο κίνδυνος" (Κανενός είδους μομφή για την εφημερίδα, χαριτολογώντας το λέω).
Το 1986 δεν ημουν Αθηνα, ασε που ημουν δεν ημουν 6 χρονων, αρα δεν ειχα μαθει να διαβαζω....
Προσεχε μονο για ποιο G μιλας, γιατι μπορει να σε δουμε και στον Κιτρινο Τυποtakeda said:.....
έβλεπα το θέμα δίπλα με το G-spot που έχετε βάλει δονητές και ένα σωρό και είχα πεθάνει στα γέλια
...........
Aγαπητε μου φιλε Σωκρατη ,ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:Ανδρέα,όπως σου έχω πει και από κοντά,εμένα αν μου είχαν κλέψει το "παιδί" μου,δεν θα πήγαινα να υιοθετήσω άλλο ΠΡΙΝ μου το κλέψουν.
Και αυτό το ΠΡΙΝ είναι που έχει μεγάλη σημασία.
Αυτός είναι ο δεύτερος λόγος της αποχώρησης πολλών απο εκεί.BOB said:Η Γενική Διαχείρηση του AVForum σας ενημερώνει ότι η εν λόγω κατηγορία θα επαναλειτουργήσει στις 9 το πρωι της 9-6-2006. Αν συνεχιστούν θέματα και μηνύματα τα οποία εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία του AVForum θα γίνεται κλείδωμα της κατηγορίας περιοδικά. Αν κάποιος δημοσιεύσει θέμα που ανήκει στην Εκτός θέματος σε άλλη άσχετη κατηγορία , αυτό θα διαγράφεται επί τόπου χωρίς καμμία προειδοποίηση απο τους διαχειριστές. Βαγγέλης Νικολουδάκος Γενικός Διαχειριστής www.avforum.gr
COPY-PASTE ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ...........![]()
μαλλον δεν το "επιασες" αλλα δεν πειραζει καθολου.Μηπως προσπαθεις/προσπαθειτε να βρειτε καποιες δικαιολογιες για να δικαιολογησετε τις οποιες αποφασεις σας?(
Φίλε μου Σωκράτη, νομίζω ότι είναι κοινή πεποίθηση ότι στο avsite δεν θα δείς κλειδωμένα τόπικς και πολύ σπάνια θα ψάχνεις για "σβησμένα" μυνήματα..!! Ο μόνος λόγος που θα μας υποχρέωνε να σβήσουμε κάποιο μυνήμα κάποιου μέλους είναι αν τα γραπτά αυτά περιείχαν βωμολοχίες (βρωμολογίες όπως εχω ακούσει να το λένε και μερικοί!!) ή λόγια/λέξεις που θα υποβάθμιζαν το επίπεδο που επιθυμούμε να διατηρήσουμε στο φόρουμ μας.ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:Εκφράσεις όπως παραμαγαζο-forum είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΕΜΕΤΙΚΕΣ και επειδή ο συγγραφέας τους δεν έχει το θάρρος να τις αποσύρει (σιγά μην το είχε) καλό θα ήταν να τις διαγράψει κάποιος από τους διαχειριστές.
Εγώ κατέθεσα την άποψή μου με οπτικό υλικόΓιώργος Ανδρεάδης said:οποιος ξερει περισσοτερα περι G να μας το πει....