Τελος εποχης!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Καλωσήρθες sam1.

Θα σας παρακαλούσα όμως όλους να μην συνεχίσετε εδώ μία συζήτηση που ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ AVSITE!!!!

Ευχαριστώ πολύ
Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής

Υ.Γ. Επειδή πάω στα Ποσειδώνια ελπίζω να εισακουστεί η παράκλησή μου και αργά το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι να μην έχω... διάβασμα!

Reaction score
7
Sam (δε σε καλοσωριζω για να μη φανει καλωσορισμα και βγει αληθινος ο αναζητητης!!!!)

Με ενοχλησε που σταθηκες ΜΟΝΟ σε 1-2 επιθετικα μηνυματα και αναφερθηκες μονο και μονο σε αυτα και σε κανενα αλλο.
Μετεφερες στο avforum μονο τη μια αποψη που αναφερθηκε εδω, οποτε ο αναγνωστης βγαζει τα -μονομερη και λανθασμενα- συμπερασματα του βασισμενα μονο σε αυτα.
Αυτος ειναι ο λογος που σου "επιτεθηκα".

Αυτα.
Νομιζω οτι παραπανω κουβεντα για το θεμα (και στα 2 fora) μονο περισσοτερο κακο ή αναστατωση μπορει να κανει σε ολους και ειδικα στον κ. Στελιο.

Φιλικα παντα.

Reaction score
7
Απο εμενα ΤΕΛΟΣ (αν και συνεχιζονται διαφορες αναφορες περι υποκρισιας).

Φιλια (ο τονος στο Α) σε ολους και ολες.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, επισης και εδω και εκει...

Reaction score
0
Κύριε Τσαρουχά,

Δεν τσουβάλιασα κανέναν, νομίζω ότι στο πρώτο ΠΟΣΤ μου, έγραψα ΟΧΙ ΟΛΟΙ, αλλά φυσικά όλοι κάπου-κάπου διαβάζουμε επιλεκτικά.

Περιστασιάκα ευσίασθητη δεν είμαι, που ξέρετε μπορεί να μην είμαι κ αναίσθητη.

Η' εγώ δεν τα γράφω σωστά ή ο καθένας διαβάζει ότι θέλει. Συνέκρινα τα 2 ποστ, το κακόβουλο κ το καλόβουλο σε σχέση με κάποιον χρήστη που το σχολίασε, τίποτα παραπάνω.

Όπως επίσης σχολίασα ότι κάποια μέλη κ των δύο φόρουμ δεν μπήκαν αυτή την μικρή τους "μπηχτή" να την γράψουν στο ΆΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ. Όπως έκανε κάποιος κύριος που πόσταρε το  ποστ κ στα δύο ΦΟΡΟΥΜ.

Η θέση μου ήταν κ είναι ότι όταν αρχίζουν κ θίγονται ΠΡΟΣΩΠΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ κλπ. καλό θα είναι οι υπέθυνοι να δίνουν ένα τέλος σ'αυτήν την ιστορία. Δεν είναι σωστό να αφήνουν το κάθε τυχάρπαστο (επαναλαμβάνω) με ένα ψευδώνυμο, να λέει το μακρύ του κ το κοντό του στο όνομα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Πιστεύω ότι αν ήθελαν κάποιοι τα κακόβουλα σχόλια θα είχαν αποφεχθεί, διαγραφεί κλπ.
Ούτε με έβαλε κανείς, ούτε κ έχει ανάγκη ο Στέλιος από τέτοια, απλά διάβαζα το θέμα, διάβαζα τα σχόλια κ αναρωτιώμουν, σε τι οφελεί κ ποιον, να γράφονται τέτοιου είδους σχόλια.

Φυσικά κ ξέχασα να διευκρινήσω από την αρχή ότι ο κύριος Ακρατοπουλος έπραξε αξιοπρεπέστατα κ χωρίς κανενός είδους σχόλιο.

Γνωρίζω τον κύριο Σιδεράκη κ κατά την γνώμη που πρόκειται για έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο, χαμηλών τόνων.

Ευχαριστώ πολύ κ λυπάμε που η αφορμή της έγγραφής μου είναι ένα τόσο δυσάρεστο γεγονός.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Sam, no problem...

Εγώ όμως θα πω μια κουβέντα ακόμη πριν τελειώσω. Διότι τα δάκρυα έχουν λόγο ύπαρξης. Διότι όλα έχουν γίνει μια τυπική διαδικασία, για τους σωτήρες αυτού που κάποτε λεγόταν... avforum. Ε αφού το σώσατε μπράβο σας ρε παιδιά. Μόνο που ίσως θα έπρεπε τουλάχιστον να αλλάξετε όνομα...

Ιδού λοιπόν, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

----------------------------------------
Printable Version of Topic
Click here to view this topic in its original format
AVForum _ AVForum Cafe _ Τα του οίκου μας
Posted by: Κόγιας Κώστας Nov 30 2003, 04:33 AM
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως ίσως γνωρίζετε, αυτό εδώ το φόρουμ είναι ένα ιδιωτικό site, (συντηρείται οικονομικά από τους συντελεστές του καταστήματος Laserland, δηλαδή τους Ανδρέα Καφάτο και Στέλιο Σιδεράκη), κάτι συνηθισμένο δηλαδή, όπως συμβαίνει και με τόσα άλλα φόρουμ. Η πορεία του ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2000. Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς, ότι και κάποιοι άλλοι μπορεί να είχαν την ιδέα να ξεκινήσουν κάτι παρόμοιο, αλλά να μην μην το επεχείρησαν ποτέ, διακρίνοντας μικρή πιθανότητα επιτυχίας, ή να το ξεκίνησαν εγκατελείποντας στη συνέχεια την προσπάθεια. λλοι πάλι μπορεί να συνεχίζουν, αλλά ίσως όχι με την επιτυχία του AVForum.
Είναι αλήθεια, ότι κατά τους πρώτους 12 μήνες (πάνω - κάτω) λειτουργίας του φόρουμ, χρέη Γενικού Διαχειριστή εκτελούσε ο ιδρυτής του, ο Ανδρέας Κ. Μετά την παρέλευση αυτού του διαστήματος, και βλέποντας την αναπτυσσόμενη δυναμική του όλου εγχειρήματος, ο ιδρυτής του διέκρινε την ανάγκη παράδοσης της ηγεσίας του φόρουμ σε χέρια τρίτων.

Posted by: ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. Nov 30 2003, 09:57 AM
Στα οσα εγραψε ο κ.Γενικος για την ενημερωση σας, σπαταλωντας το πολυτιμο Σαββατοβραδο του, θα ηθελα να προσθεσω τα εξης:

1.Το avforum ιδρυθηκε τον Ιουλιο του 2000.

Η επαγγελματικη συνδιαλλαγη μου με την Laserland ξεκινησε 9 μηνες μετα.

Επαναλαμβανω για ΧΙΛΙΟΣΤΗ φορα.

Πρωτα ξεκινησε το avforum και κατοπιν προσεχωρησα στην Laserland.

-------------------------------------------------------

Η αλήθεια πάντα κάπου είναι γραμμένη και κάποιοι ή την αγνοούν ή δεν θέλουν να την μάθουν. Βρείτε την μόνοι σας.

Άντε γειά.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Η αλήθεια είναι γνωστή σε όλους Νίκο...

Μετά από την τότε απάντηση του τότε Γενικού Διαχειριστή του avforum, του Κώστα Κόγια δεν νομίζω να υπάρχει ακόμα ενδοιασμός...

Απλά είναι όπως το έγραψες: "για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι". Ας μείνουμε σε αυτό...

Αυτή η Ιστορία είναι και ο λόγος που και σε εμένα και σε πολλούς άλλους εδώ η λέξη "avforum" σημαίνει πολλά και σημαντικά πράγματα... Γι' αυτό και η στάση μας τις τελευταίες 2 μέρες δεν υπαγορεύεται μόνο από θέμα προσωπικής αξιοπρέπειας αλλά έχει και πολύ βαθύτερα συναισθήματα...

B

BOB

Guest
Κανεις δεν εχει προβλημα με τα μη "εμπλεκομενα"  μελη του AV FROUM που ειναι και η συντριπτικοτατη πλειοψηφεια. Με τον "χρηματοδοτη" ομως και με τα παπαγαλακια του εχουν προβλημα ολοι αυτοι που πιαστηκαν θυματα.  Ο εφευρετης της δημοκρατιας με τα δεκαδες διαγεγραμενα μηνυματα, τις επιθεσεις και τις προσβολες εναντιον οποιουδηποτε εξεφραζε διαφορετικη αποψη απο την "πρεπουσα", τις δεκαδες διαγραφες "διαφωνουντων" και παντα με γνωμονα την κατευθυνομενη πωληση απο το μαγαζι του, παντα μεσω του παραμαγαζου του,  εις βαρος των αδαων μελων, κοιμαται οπως εστρωσε. Ας προσεχε. Οχι πως ο Καφατος ειναι κανενας αγιος. Αλλα τουλαχιστον μεσα απο το AVSITE δεν εχει δωσει δειγματα προσπαθειας φιμωσης των μελων. Κανει την δουλεια του χωρις να ενοχλει τουλαχιστον μεχρι αυτη την στιγμη. Αυτη ειναι και η διαφορα μεταξυ των 2 φορα. Εδω ο καθενας λεει την αποψη του και ειναι μελος χωρις να χρειαζεται να γλυφει τον ιδιοκτητη. Αυτα για τωρα αλλα εαν προκληθω θα συνεχισω. Αλλωστε εχω ολο το αρχειο του AVFORUM στον σκληρο μου και καθε αντιπαραθεση με δεδομενα δεκτη.  8)

Reaction score
164
Είναι κρίμα πάντως να έχουμε φτάσει τόσες σελίδες για ένα κατάστημα που έκλεισε και για πράξεις του παρελθόντος, και παραδίπλα, η παρουσίαση του BR να μην έχει φτάσει ούτε τις μισές... :(

V

VIDEOMIX

Guest
Το μέλος VG είναι ευυπόληπτο άτομο και η γνώμη του αλλα και οι γνώσεις του, έχουν βαρύνουσα σημασία. Δεν είναι σοβαρό το να ζητάμε την λογοκρισία στην γνώμη του επειδή δεν μας αρέσει. Εμένα προσωπικά δεν με πείραξε καθόλου. Ίσως επειδή δεν με ενδιαφέρει καν η ύπαρξη  του σάιτ avforum, μιας και δεν μπαίνω ποτέ. Κάποτε το επισκέφθηκα και έγραψα 10 μηνύματα περίπου. Εδώ και 1,5 χρόνο, δεν ξέρω ούτε και που πέφτει στον χάρτη.
Όσο για το θέμα, κρίμα να κλείνει μια Ελληνική εταιρία, ελπίζω να τα καταφέρει να σταθεί τελικά. 8)

Στο θέμα ιδιοκτησίας του site, γνωρίζω κάποιες λεπτομέρειες και πιστεύω στο δίκιο του Ανδρέα, διοτι ξέρω τι είναι να σου παίρνουν κάτι δικό σου, κάτι   που αγαπάς, με τρόπο μη θεμιτό. :?

Reaction score
4
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Να ειναι καλα οπου ειναι...
Αντρεα εχω τυχει και εγω αναλογης μεταχειρισης απο "πρωην συνεργατες" και μαλιστα σχετικα με καποιο site. Αυτο που λες εσυ ομως, αν και εχουν περασει 10 χρονια απο τοτε δεν εχω κατορθωσει να το πω. Ακομα και τωρα ευχομαι καπου, καποτε να δω οτι καταστραφηκαν, οτι ειναι φυλακη!. Δεν τον συγχωρεις αλλα δεν θες και την καταστροφη του, τουλαχιστον δειχνεις οτι διπλα στην καρδια δεν παει και η λογικη. Απλα, επειδη διαβασα και στο αντιπαλο δεος μυνηματα σχετικα με τα τελευταια γεγονοτα, νομιζω οτι εχουν λαθος.. Μπραβο ρε Αντρεα, απο την ψυχη μου

Reaction score
3
ΒΟΒ,το πιθανότερο είναι να έχεις περασμένα στον σκληρό κάποια αρχεία απο το AVforum απο τότε που ήσουν κάτι παραπάνω απο ενεργό μέλος.
Καλά κάνεις κατά την άποψή μου,όμως σε τι θα μας χρειαστούν εδώ και το αναφέρεις ?
Το καλύτερο για εμάς θα ήταν όπως έγραψε και ο άλλος Γιώργος,κάποιες ταινίες HD... :)

Reaction score
3
Ακόμη,ο λόγος που "έφυγα" και δεν ξανα γύρισα στο συγκεκριμένο site ήταν δύο πρόσωπα,το ένα ήταν ο Σιδεράκης.
Σίγουρα πολλοί απο εδω μέσα το γνωρίζουν καλά.

ΟΜΩΣ ποτέ δεν έκανα λόγο επ'αυτού,ούτε και πρόκειται να κάνω,ακόμη και αν με προκαλέσετε...!!! :lol:
Το μόνο που έχω να πω στον Στέλιο Σιδεράκη είναι, Στελάρα κουράγιο και υπομονή, κοίτα μπροστά με θάρρος για να περάσουν τα δύσκολα. :| :( και εαν μπορώ να βοηθήσω...

Reaction score
0
Εν τω μεταξύ, από κεί, κατά την προσφιλή τους συνήθεια, τα κλειδώματα και οι απαγορεύσεις συνεχίζονται..

Η ιστορία μου θυμίζει τους τίτλους του Ριζοσπάστη, την εποχή του Τσερνομπίλ:

Την ημέρα του ατυχήματος: "Κανένας κίνδυνος από το ατύχημα"

Την επομένη: "Πέρασε ο κίνδυνος"  (Κανενός είδους μομφή για την εφημερίδα, χαριτολογώντας το λέω).

Και μιάς κι αναφέρθηκαν σε ουσιαστική (η οποία υποτίθεται ίσχυε μέχρι σήμερα) και τυπική αυτονομία του φόρουμ:

Ποιός θα ξεχάσει σχετικά πρόσφατο thread που άνοιξε ο τωρινός ιδιοκτήτης, σχετικά με τα δεινά που εγκυμονεί το "ψωνίζειν" προβολείς εις την αλλοδαπήν (δηλ. σε ιντερνετομάγαζα)?

Εννοείται ότι φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να δηλώσουν ευθαρσώς από που και μόνο ψωνίζουν το προβόλι τους.

Αλλά όπως καλά λέει κι ο BOB, όχι ότι κι από δω είναι άγιοι.

Την ίδια στιγμή που βάλλουν ομαδόν κατά του συντάκτη που τόλμησε να αμφισβητήσει την υπεροχή συσκευής που αγοράστηκε ομαδικά,  με σαφείς υπαινιγμούς για deal που δεν "έγιναν" και για τον καημένο τον Νάσο (ο αντιπρόσωπος), "που είναι πολύ θλιμμένος", δημοσιεύεται αποτέλεσμα θετικού review για κάποιο σετ ηχείων της Monitor Audio και ο νοών νοείτο. Αντίθετα, πολύ ικανοποιητικό ήταν για όλους και το αποτέλεσμα review συγγενούς με το πρώτο εντύπου, που εκθείαζε το εν λόγω προιόν.

Όσοι είναι αρκούντως αφελείς να λειτουργούν ως οπαδοί, ας συνεχίσουν αυτόν τον πόλεμο χαρακωμάτων μεταξύ των δύο φόρα, που απευθύνονται "από χομπίστες σε χομπίστες" και διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για την "ενημέρωση" και τη "διαφώτισή" μας.

Πάντως ας δώσω και λίγο credit στο avsite, δεδομένου ότι τέτοιου είδους μηνύματα δε θα ευδοκιμούσαν στους απο κει πάνω από λίγα λεπτά της ώρας.

Έχοντας βρεθεί κι εγώ στη θέση του ανθρώπου που βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, δε θα το ευχόμουν ούτε στο χειρότερο εχθρό μου. Δε γνωρίζω τον ιδιοκτήτη του άλλου φόρουμ, όμως είναι άλλο πράγμα η κουβεντούλα, κι ενίοτε η ανταλλαγή πυρών, μεταξύ φίλων ενός χόμπι που φθίνει παγκόσμια, για θέματα που ένα απειροελάχιστο ποσοστό του πληθυσμού ενδιαφέρουν, κι άλλο η οικονομική καταστροφή ενός ανθρώπου.

B

BOB

Guest
Η Γενική Διαχείρηση του AVForum σας ενημερώνει ότι η εν λόγω κατηγορία θα επαναλειτουργήσει στις 9 το πρωι της 9-6-2006. Αν συνεχιστούν θέματα και μηνύματα τα οποία εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία του AVForum θα γίνεται κλείδωμα της κατηγορίας περιοδικά. Αν κάποιος δημοσιεύσει θέμα που ανήκει στην Εκτός θέματος σε άλλη άσχετη κατηγορία , αυτό θα διαγράφεται επί τόπου χωρίς καμμία προειδοποίηση απο τους διαχειριστές. Βαγγέλης Νικολουδάκος Γενικός Διαχειριστής www.avforum.gr

COPY-PASTE ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ........... :p

Reaction score
0
δεν ξέρω τι διαφορές έχετε και δεν έχω καταλάβει ακριβώς κ νομίζω πως ούτε θέλω
αλλα αυτό με το κλείδωμα των θεμάτων και τις διαγραφές είναι το λιγότερο αστείο.
Γιατί αν δεν το πάρεις στο αστείο είναι είναι φασιστικό

εγώ πάντως ήμουν ήμουν απο εκεί και όλα μια χαρά στην αρχή αλλα αυτή η νοοτροπία
δεν σε γουστάρω σε κόβω η κλειδώνω όποτε θέλω ότι δεν με συμφέρει είναι τελείως %%@#$
.

έβλεπα το θέμα δίπλα με το G-spot που έχετε βάλει δονητές και ένα σωρό και είχα πεθάνει στα γέλια
και τότε "ένιωσα" ότι απο κει τους έχει φάει το κόμπλεξ

σε κάθε τι που δεν γουστάρουνε σου απαντάνε

"Τι το πέρασες εδώ είναι avforum" και κλειδώνουν το θέμα

ή προσοχή γιατι καραδωκούν μυνήσεις

έλεος δηλαδή

Reaction score
25.413
ενα περιεργο πραμμα ρε παιδι μου, ξαφνικα βλεπεις να γραφονται νεα μελη εκατεροθεν.
οχι μονο αυτο αλλα να εχουν  αποψη κι ολας!
τι σου ειναι η τεχνολογια...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss