Τελος εποχης!

Reaction score
25.408
εκφρασεις του στυλ παραμαγαζοφορουμ κλπ δεν νομιζω οτι εχουν καποιο ιδιαιτερο νοημα περαν απο το να προσβαλουν εμας που συμμετεχουμε σε αυτο.

στις κατηγοριες με τις οποιες ασχολουμαι (high end , audio , diy) δεν εχει δωθει καποια τετοια αφορμη στα δυο χρονια που ειμαι μελος.

σε καθε περιπτωση δεν καταλαβαινω τι ειδους συνειρμους προσπαθειτε να δημιουργησετε (οσοι προσπαθειτε) με το αν δουλευει η οχι το avforum και ποια σχεση μπορει να εχει με το κλεισιμο της laserland.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πλάκα κάνεις ρε Πάνο κι εσύ? Αν έπεσε έξω αυτός που έχει την laserland ΚΑΙ το avforum και υπήρχε και ο στενός σύνδεσμος μεταξύ των δύο, εσύ τι υποψιάζεσαι ότι θα γίνει?

Οι εκφράσεις φυσικά πρέπει να μην είναι τόσο τραβηγμένες.

Reaction score
7
Οι λογοι που εκλεισε το καταστημα και το avforum δεν ειναι online, ισως να τους μαθουμε ισως και οχι, ισως μας νοιαζει ισως και οχι και δεν ειναι εδω ο καταλληλος χωρος επιλυσης ή διερευνησης του πως και του γιατι.
Αυτο παντως που ειχα δει εγω χθες ηταν οτι -ασχετως της καταστασης του καταστηματος- το avf θα εμενε on line.

Σημασια εχει να μην υπαρχουν σχολιασμοι και για το ενα και για το αλλο.

Ας σεβαστουμε κυριως τους ανθρωπους και καταστασεις (που δε γνωριζουμε).

Παρακληση λοιπον απο εμενα στους "συγγραφεις" των μηνυματων αυτων να τα αλλαξουν... και στους επομενους να προσεξουν.
Και το σημαντικοτερο ειναι οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα αντιλογου απο την αλλη πλευρα, αλλα και να υπηρχε δε θα ειχε θεση στο avsite.

Και αν καποιος εχει πληγωθει ή θιχτει ή αδικηθει απο το εν λογω καταστημα ή το avf, ας εκφρασει τον πονο του καπου αλλου και οχι εδω ή ας το ειχε καταθεσει εκει και τοτε, για να επαιρναν απαντηση ή οτιδηποτε αλλο.
Το Εδω και το Τωρα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. Σχεδον 2 χρονια τωρα το αποφευγαμε αυτο. Ας μη γινει τωρα.

Εδω δεν πιανουν οι καταρες, δεν πιανουν οι ευχες
Εδω το τωρα ζητιανευει λιγη πικρα απ το χθες
Εδω οι αγγελοι δεν κλαινε ουτε γλυφουν πληγες
Εδω η θλιψη δεν κερδιζει ποτε....

Ευχαριστω...
Φιλικα...

Reaction score
0
Άρχισε να βγαίνει αληθινή η "διαφήμιση" του Mediamarkt πως πρέπει να τρέμουν οι υπόλοιποι της αγοράς?

Οι ορέξεις των Ελλήνων έχουν φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να αντισταθούν στα fast-food τυπου Mediamarkt?

Το μόνο σίγουρο: Μια μαύρη μέρα για τον χώρο...

Reaction score
6
Nick_Greek said:
Άρχισε να βγαίνει αληθινή η "διαφήμιση" του Mediamarkt πως πρέπει να τρέμουν οι υπόλοιποι της αγοράς?

Οι ορέξεις των Ελλήνων έχουν φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να αντισταθούν στα fast-food τυπου Mediamarkt?
Και η πλακα ειναι πως πολλοι θεωρουν το συγκεκριμένο κατάστημα ως το πιο φθηνο της αγορας (μην ξερασω).
Μην δουμε κατι καινούργιο...
Αμεσως τρέχουμε σαν τα προβατα .
Παντως ομολογουμένως εχει πολυ καλο προμοσιον (επιθετικο) και τους εχει βγει ως τωρα.
Απο τιμές ομως ειναι μια απο τα ιδια με εξαίρεση τις πρώτες μερες λειτουργίας του η σε κάποια κομμάτια που δίνη προσφορά .
Αυτο βεβαια το κανουν ολα τα καταστήματα.

Reaction score
1
Εκφράσεις όπως παραμαγαζο-forum είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΕΜΕΤΙΚΕΣ και επειδή ο συγγραφέας τους δεν έχει το θάρρος να τις αποσύρει (σιγά μην το είχε) καλό θα ήταν να τις διαγράψει κάποιος από τους διαχειριστές.

Το παραμάγαζοforum λειτουργεί έδώ και πολλά χρόνια και όπως έγραψε στο αρχικό post και ο Ανδρέας,σήμαινε πολλά πράγματα γι΄αυτόν αλλά και για όλους εμάς που γράφουμε και στο AVFORUM αλλά και στο AVSITE.
Και επειδή είναι σίγουρο ότι ο επικίνδυνος αυτός συγγραφέας το έγραψε για να γλύψει,είναι ακόμη πιο σίγουρο ότι το ίδιο θα κάνει και στο μέλλον και για το παρόν site.

ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ Η ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΟΥ!!!

Προσπαθώ να θυμηθώ όλα αυτά τα χρόνια κάποιες καταγγελίες από εξαπατημένους πελάτες του Στέλιου μαζί με τον Ανδρέα στη LASERLAND ή για την LASERLAND μετά τον Ανδρέα ή για την ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ στην οποία εργάζεται σήμερα ο Ανδρέας.
Πλην ΜΙΑΣ που τελικά ήταν πονηρή και προκλητική μαζί,δεν έχει αναφερθεί πελάτης που να τον έχουν εξαπατήσει ή κοροιδέψει.Θα έλεγα μάλιστα ότι μάλλον εμείς είμασταν και είμαστε οι κερδισμένοι από την συνεργασία μαζί τους,μιας και στο άκουσμα του ότι "σας βρήκα από το AVFORUM ή το AVSITE και είμαι ο τάδε nickname" ,έκαναν λες και μας γνώριζαν από καιρό και όφειλαν-τρομάρα τους-να μας προσέξουν τόσο στην τιμή όσο και στην εξυπηρέτηση.

Τόσο ο Στέλιος όσο και ο Ανδρέας όπως έχω γράψει στο παρελθόν,μάλλον για το μεράκι τους δουλεύουν παρά για να πλουτίσουν.Απλά νομίζουν ότι κάποτε ίσως βγάλουν και λεφτά.
Τόσο ο Στέλιος όσο και Ανδρέας είχαν τις άπειρες καλές στιγμές τους από τις οποίες απέκτησαν πολλούς φίλους και ελάχιστες κακές με ελάχιστους εχθρούς.

Τόσο ο Ανδρέας όσο και ο Στέλιος,εργάζονται πολλές ώρες την ημέρα,ίσως τις διπλάσιες από όλους εμάς,μιας και εκτός τις βιοποριστικής εργασίας τους,δουλεύουν και για τούτα εδώ τα site's,έτσι ώστε να μπορούμε όλοι εμείς να μπαίνουμε για να γράφουμε για ότι μας ενώνει ή μας χωρίζει.

Ο κόσμος όμως είναι κακός και σκέφθηκε πριν λίγα χρόνια:
"Για να γίνει η LASERLAND από μικρό μαγαζάκι,3όροφη μαγαζάρα,πάει να πει ότι αυτοί τα κονομάνε.Ρε συ,εδώ έχει ψωμί".
Και να΄σου οι νέοι κολλητοί.
Κολλητοί ζηζάνια όμως που σιγά σιγά άρχισαν να σπέρνουν τη διχόνοια ανάμεσά τους.

"Ρε συ,αυτός για υπάλληλος κονομάει πολλά λεφτά.Είδες ένα jeep που πήρε;"
"Ρε συ,αυτός όλη την ημέρα τα ξύνει και σενα σου βγαίνει ο πάτος"

Τη συνέχεια όλοι την γνωρίζετε...
Σήμερα το πρώτο θύμα ήταν ο Στέλιος και η LASERLAND.
Ελπίζω το τίμημα να είναι μόνο οικονομικό για τον Στέλιο και να είναι καλά στην υγεία του.
Ελπίζω και απεύχομαι να μην έχουμε και δεύτερο αργότερα,μιας και οι +15 ώρες δουλειάς την ημέρα δεν αφήνουν κανένα ανθρώπινο οργανισμό άτρωτο.

Κουμπάροι,πραγματικά μέσα από την καρδιά μου και έχοντας αρχίσει να βουρκώνω,
ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ.
ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΦΙΛΟ ΣΑΣ.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Αγαπητε μου Σωκρατη ,
σε ευχαριστω τοσο πολυ για τα καλα σου λογια αλλα κυριως το ανθρωπινο ενδιαφερον.
Σε ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου :oops:

Ομως θιγεις καποια θεματα στα οποια καλουμαι να απαντησω.
Ετσι εντελως περιγραφικα και λογω του ακαταλληλου της ωρας(ας προσεχα και ας επεστρεφα σπιτι νωριτερα) εχω να πω τα εξης:

1.Δεν υπηρξα ποτε υπαλληλος κανενος.Η συμφωνια μας ηταν ολα μισα μισα.Σε περιπτωση αποχωρησης μου απο την LL ο κος Σιδερακης δεν θα ειχε καμμια απαιτηση στο avforum και εγω καμμια στο καταστημα.
Αποχωρησα την ημερομηνια που εληγε το συμβολαιο για το μαγαζι της Ηλιουπολεως το οποιο ο ιδιοκτητης δεχοταν να ενοικιασει μονο σε εμενα.Υπαρχουν χαρτια και δικηγοροι που μπορουν να επιβεβαιωσουν τα παραπανω.Με χιλια παζαρια καταφερα να κανω το συμβολαιο για 18 μηνες αντι 5 χρονια και μετα την αποχωρηση μου θα μπορουσε να στεγαστει νομιμως η επιχειρηση που θα συμφωνουσα εγω στο να παραμεινει.
Οπερ και εγενετο.Την ημερα της ληξης του συμβολαιου αποχωρησα.
Απο την δικη μου πλευρα κρατησα τον λογο μου....

2.Το avforum το δημιουργησα εγω και μονο εγω.
Οταν αποφασισαμε να συνεργαστουμε μπηκε και αυτο σαν κομματι στην μοιρασια.
Επειδη ημουν υπερβολικα πολυασχολος καθως εργαζομουν και στο εργοστασιο του πατερα μου εστειλα τον κ.Σιδερακη να δηλωσει τα ονοματα μας.
Δηλωσε μονο το δικο του διοτι(απο οτι μου ειπε) επρεπε να ειμαι και εγω παρων
Ολα αυτα τα χρονια ολο θα πηγαινε να κανει την αλλαγη αλλα ολο το ξεχνουσε
Οποιος πιστευει κατι διαφορετικο ειτε υπερτιμα την νοημοσυνη του κ.Σιδερακη ειτε υποτιμα την δικη μου.
Σε ανυποπτο χρονο καποιας συνομιλιας μου με τον κ.Νικολουδακο του ειπα που να ψαξει και να βρει το τετραδιο με τα εξοδα του φορουμ στο οποιο αναγραφοταν καθαρα ποιος εχει πληρωσει και τι.
Δεν με ξαναπηρε ποτε τηλεφωνο για να μου πει τι βρηκε

3.Το διαστημα της παραμονης μου εκει το καταστημα εχρηματοδοτειτο κατα πολυ μεγαλο μερος απο τον πατερα μου.Οσοι γνωριζουν προσωπα και πραγματα ξερουν πολυ καλα...
Ισως επισης ξερουν πως τα χρηματα ποτε δεν γυρναγαν στην ωρα τους.

4.Οταν μου τηλεφωνησαν(μητερα και το υπολοιπο συγγενολοι) μετα απο οσα ειχαν γινει και μου ζητησαν να...κλεισω το AVSite διοτι...δεν θα μου εβγαινε σε καλο , απαιτησα οσα μου ανηκαν.
Μου απαντησαν με μια φωνη: "To avforum ανηκει στην Laserland.Aς προσεχες"
Τελος παντων , ας προσεχα :( Αλλα μηπως δεν ακουσες που ανηκει το avforum?
Θες να το ξαναπω?

5.Σημερα το πρωι ενα πολυ κοντινο μου προσωπο που εμαθε για την ιστορια μου ειπε:
"Μια κινεζικη παροιμια λεει πως εαν εχεις μεγαλη υπομονη και στεκεσαι διπλα στο ποταμι , δεν μπορει , καποια στιγμη θα δεις το πτωμα του εχθρου σου να περναει"
Του απαντησα πως δεν σκεφτομαι ακριβως ετσι.
Ο κ.Σιδερακης μπορει να με πληρωσε με ατιμια , χαρακτηρισμους και απειρα ψεμματα.
Θεε μου ποσα εχω ακουσει...
Απο εκει εως το να χαιρομαι για την οικονομικη καταστροφη ακομα και του χειροτερου εχθρου μου η διαφορα ειναι τεραστια.Λυπαμαι βαθυτατα και ειλικρινεστατα ελπιζω το παιδι να ξανασταθει στα ποδια του.

6.Τελος , και λυπαμαι εαν σε στεναχωρησω φιλε , δεν ειναι μεσα στα αμεσα σχεδια μου να τον ξανασυναντησω.
Ποτε!
Ουτε εγω , ουτε η κορη μου , ουτε και κανενα αλλο μελος της οικογενειας μου.
Οτι χαρες ηταν να μας δωσει , μας τις εδωσε!
Να ειναι καλα οπου ειναι...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.658
Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους μέσω e-mail γίνεται συντήρηση και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Σύντομα θα λειτουργει και πάλι το avforum οπότε θα δούμε σε λίγες ώρες.

Reaction score
1
εαν εκλεισε η λαζερλαντ που ειχε και το φορουμ φανταστειτε αλλα μαγαζια :(

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μακάρι να μην κλείσει το forum. Το αρχείο ειδικά τόσων ετών είναι ανεκτίμητο. Μιχάλη εμφανίστηκε ο Στέλιος ή κάποιος άλλος είναι υπεύθυνος?

Reaction score
25.408
εγω παλι και τωρα και χθες το βραδυ και το μεσιμερι μπηκα χωρις προβλημα, ποτε ακιρβως επεσε το forum?

Reaction score
0
Ηταν κλειστο από χθες το απογευμα μεχρι και σημερα το πρωί. Τωρα δουλευει.

Reaction score
7
Εμενα δεν ανοιγει... ουτε τωρα...

ERROR
The requested URL could not be retrieved

--------------------------------------------------------------------------------

While trying to retrieve the URL: http://www.avforum.gr/

The following error was encountered:

Connection Failed
The system returned:

(113) No route to hostThe remote host or network may be down. Please try the request again.

Your cache administrator is *********.helpdesk@***********.com.

--------------------------------------------------------------------------------

Generated Thu, 08 Jun 2006 06:35:40 GMT by localhost (squid/2.5.STABLE3)
Ποιος ομως θα αναλαβει τη χρηματοδοτηση του; (εχω μια απορια που αν δεν την πω θα σκασω... Το ανα μαθω την απαντηση δε με σκαει, αλλα δε μπορω να μη μιλησω)

Reaction score
0
Δυο λόγια και απο εμένα.
Τον Ανδρεα και τον Στελιο τους γνώρισα πριν 4 χρόνια απο το φόρουμ.
Το τι έγινε και δεν τα βρήκαν επαγγελματικά είναι δικαίωμα τους.
Και τους 2 τους εκτιμώ και δεν έχω να τους επισυνάψω τίποτα αρνητικό ως προς εμένα.
Επίσης ποτέ δεν είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα με το avsite αλλιος δεν θα εγραφα ουτε μια γραμμη.

Επειδή όμως έχει χυθεί πολύς ίδρωτας για το avforum (μαζί και του Ανδρεά) θεωρώ τουλάχιστον ανεπίτρεπτο κάποιοι τυχαίοι χρήστες να το δηλώνουν σαν παραμαγαζο φόρουμ.

Τυχαίοι χρήστες που ούτε τους ξέρω άλλα ούτε και θα ήθελα ποτέ να τους γνωρίσω.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το Avforum είναι on line και αυτό είναι πολύ ευχάριστο.
Με λύπη βλέπω όμως ότι κάποιοι έχουν στεναχωρηθεί με θέματα που ελέχθησαν.

Βεβαίως δεν μπορώ να κάνω και πολλά αλλά πρέπει να βάλουμε ορισμένα πράγματα στη θέση τους.
ΕΠΙΣΗΜΩΣ η θέση του AVSite ήταν απολύτως ξεκάθαρη, τόσο από πλευράς ιδιοκτήτη, όσο από πλευράς συντονιστών. Κανείς από αυτούς δεν χρησιμοποίησε λάθος φρασεολογία και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν χρησιμοποίησε αυτήν της ανακοίνωσης του αναπληρωτή γενικού διαχειριστή του avforum που όλοι διαβάσαμε και λίγο μετά αλλάχτηκε. Εγώ ο ίδιος δικαιολόγησα μάλιστα το θέμα, διότι μπορώ να καταλάβω πολύ καλά το κλίμα που επικρατεί.

Επίσημα το AVSite έπρεπε να ενημερώσει τον κόσμο για όσα γίνονται. ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ γράφτηκαν και με όμορφο τρόπο και όποιος έχει αντίθετη άποψη ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ας την εκθέσει... Ούτε κάποιο δικαστήριο έστησε κανείς, ούτε είπε καλά να πάθει ο Σιδεράκης, ούτε χάρηκε κανείς για την δύσκολη στιγμή του. Αν ήταν ποτέ δυνατόν...

Επιπλέον, σε καμία περίπτωση δεν νομίζω να μην πιστεύει κανείς, ότι ο σύνδεσμος laserland και avforum δεν είναι αρκετός για να κάνει κάποιους να αναρωτιώνται για την τύχη και του 2ου.

Οι περισσότεροι από εδώ δεν επιζητούν το κλείσιμο του avforum, τουλάχιστον με τον τρόπο και στον βαθμό που πιθανώς λανθασμένα κάποιοι νομίζουν. Μέλη του AVSite γράφανε επί σειρά ετών στο avforum και δεν θα θέλανε ποτέ να χαθεί όλο αυτό το αρχείο. Επιπλέον, υπάρχουν και εδώ συναισθηματικά δεμένοι άνθρωποι με αυτό, με πρώτον τον Ανδρέα, μιας και ο ίδιος το θεωρεί δικό του παιδί. Πολλοί δε άλλοι, δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγο να μην τον πιστεύουν, αντίθετα έχουν στοιχεία και επιχειρήματα και σε τελική ανάλυση είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει.

Παράκληση λοιπόν.
Πέραν των επισήμων απόψεων σίγουρα θα υπάρξουν και οι απόψεις άλλων μελών, τις οποίες φυσικά δεν ελέγχει κανείς με κάποιου είδους λογοκρισία, αφού, στο  AVSite δεν μάθαμε να αντιδράμε με τέτοιους τρόπους. Αυτό όμως ΔΕΝ είναι ικανό για να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις γι αυτό θα παρακαλούσα η μπάλα να μην παίρνει όποιον βρει μπροστά της...

Reaction score
8
Θα πρέπει όμως κατά τη ταπεινή μου άποψη, το post περί "παραμάγαζου" να διαγραφεί
ή τουλάχιστον ο συντάκτης να έχει το θάρος της γνώμης του και να απαντήσει.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847