Τελος εποχης!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
ΦΩΤΗΣ Μ. said:
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
ΦΩΤΗΣ Μ. said:
Ποιός ο Αρβανιτάκης με φίλη. Οχι ρε παιδιά τέτοια πράγματα οικογενειάρχης άνθρωπος είναι !!!!
Kαι οι παντρεμενοι εχουν ψυχη :lol:
Και οι γυναίκες τους Tefal !! :lol:
Μπα σε κανένα blue train τον βλέπω να πηγαίνει μαζί με άλλους "εκλεκτούς".

Αρβανιτάκη από βδομάδα που θα κατεβώ στας Αθήνας σε θέλω μάχιμο με μπύρες και τεκίλες στο "Αμερικάνικο" (οι Πειραιώτες ξέρουν)

Reaction score
0
Γνωρίζω ότι η περίοδος δεν είναι η καλύτερη και πολύ θα ήθελα να μην συμμετάσχω σε καμμία συζήτηση.
Πραγματικά θεωρώ ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν θα έπρεπε να είχε ανοίξει ειδικά αυτή την περίοδο.
Όλο αυτό τον καιρό δεν έχω εμπλακεί ποτέ στην διαμάχη των δύο φόρουμ και δεν πρόκειται να το πράξω και πάλι.
Ο Ανδρέας όμως μου ζήτησε να αναφέρω πότε αποφασίτηκε η δημιουργία του avsite.gr (δεν έχω πρόβλημα να αναφέρω κάποιο γεγονός αν μου το ζητήσει και ο Στέλιος)

Το πότε το σκέφτηκε ο Ανδρέας προφανώς δεν το ξέρω. Ξέρω όμως ότι μου ζήτησε να στηθεί ένα φόρουμ, το όνομα του οποίου το σκέφτηκε αργότερα, όταν αφαιρέθηκαν τα διακιώματά του στο avforum.

Δεν ξέρω γιατί όμως πρέπει να θεωρούμε σημαντικά τέτοια θέματα. Το καλύτερο θα ήταν τα δύο φόρουμ να συνεχίσουν να λειτουργούν χωρίς να σκέφτεται κανείς σε ποιον ανήκουν, αφού όπως τέθηκε σε κάποιο post τα φόρουμ ανήκουν τελικά σε αυτούς που γράφουν σε αυτά.

Και για να λυθεί ακόμα μία παρεξήγηση. Το avforum δεν έχει κανένα μυστικό χρηματοδότη που εξασφαλίζει την λειτουργία του. Μπροστά στον κίνδυνο θέματα τόσων ετών να χαθούν, κάτι που πιστεύω ότι δεν θα ικανοποιούσε κανέναν, αλλά και δεδομένης της φιλικής σχέσης μου με τον Στέλιο (όπως φιλική είναι και με τον Ανδρέα) το site φιλοξενείται προσωρινά στους δικούς μου server και χωρίς καμμία χρέωση, αλλά με πραγματικά σημαντικό πρόβλημα κορεσμού για την μισθωμένη μου. Το ίδιο θα έπρατα φυσικά και για το avsite αν χρειαζόταν.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ευχαριστω πολυ Τασο!
Τουλαχιστον σε αυτο το thread επεσαν πολλοι "μυθοι".
Και συγχαρητηρια για οσα κανεις αφιλοκερδως για το αλλο site.
Ακομα και εγω(για τους απιστους) το εκτιμω.Η ιστορια δεν πρεπει να χαθει!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Τασο ,μπραβο εισαι σωστος!
Στα δικα μας τωρα.
Σπύρος Μπλάτσιος said:
ΦΩΤΗΣ Μ. said:
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
ΦΩΤΗΣ Μ. said:
Ποιός ο Αρβανιτάκης με φίλη. Οχι ρε παιδιά τέτοια πράγματα οικογενειάρχης άνθρωπος είναι !!!!
Kαι οι παντρεμενοι εχουν ψυχη :lol:
Και οι γυναίκες τους Tefal !! :lol:
[/quote}

Μπα σε κανένα blue train τον βλέπω να πηγαίνει μαζί με άλλους "εκλεκτούς".

Αρβανιτάκη από βδομάδα που θα κατεβώ στας Αθήνας σε θέλω μάχιμο με μπύρες και τεκίλες στο "Αμερικάνικο" (οι Πειραιώτες ξέρουν)
Το βραδυ θα ειμαι στο BOARDING PASS στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ,το οποιο Χαλανδρι ειναι και το νοτιοτερο σημειο που παω για διασκεδαση.Οποιος θελει ας ερθει.Οποιος φοβαται,πεφτει και κοιμαται :lol

Reaction score
3
Leonidas Paraskevopoulos said:
Νίκος Τσαρουχάς said:
Πλάκα κάνεις ρε Πάνο κι εσύ? Αν έπεσε έξω αυτός που έχει την laserland ΚΑΙ το avforum και υπήρχε και ο στενός σύνδεσμος μεταξύ των δύο, εσύ τι υποψιάζεσαι ότι θα γίνει?

Οι εκφράσεις φυσικά πρέπει να μην είναι τόσο τραβηγμένες.
Έλα που παίζει όμως το avforum....

Να δω τώρα αυτοί που έσπευσαν μαζί με το ηλεκτρονικό τους μελάνι να χύσουν και δηλητήριο, τι θα πουν τώρα!!!!
Ελα ντε... :)
Οι καϋμένοι θα μείνουν χωρίς δουλειά,άστεγοι,νυστικοί και το κυριώτερο "μαυρισμένοι" για πάντα... :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Αχ,ευτυχώς πρόλαβα και έκανα το εμβόλιο πρίν με χτυπήση και εμένα αυτή η επιδημία.... :roll: :roll: :lol:

Reaction score
4.281
Γιώργος Ανδρεάδης said:
legolas111 said:
Η ιστορία μου θυμίζει τους τίτλους του Ριζοσπάστη, την εποχή του Τσερνομπίλ:
Την ημέρα του ατυχήματος: "Κανένας κίνδυνος από το ατύχημα"
Την επομένη: "Πέρασε ο κίνδυνος" (Κανενός είδους μομφή για την εφημερίδα, χαριτολογώντας το λέω).
Σοβαρα μιλας οτι εγραφαν τετοια?
Το 1986 δεν ημουν Αθηνα, ασε που ημουν δεν ημουν 6 χρονων, αρα δεν ειχα μαθει να διαβαζω....
9 ήσουν...

Reaction score
0
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Λεωνίδα,το μήνυμά μου δεν αφορά ούτε εσένα ούτε κανέναν απο το άλλο fora.Αφορά μόνον την νοοτροπία της διοίκησής του. :|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Τάσος Μαγκούτας said:
Ξέρω όμως ότι μου ζήτησε να στηθεί ένα φόρουμ, το όνομα του οποίου το σκέφτηκε αργότερα, όταν αφαιρέθηκαν τα διακιώματά του στο avforum.
Τον Αύγουστο του 2004 ο Ανδρέας είπε σε πολλά μέλη του avforum την εκδοχή του για το ποιά ήταν η αλήθεια. Εγώ τον πίστεψα. Άλλοι όχι...

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;

Γιατί έπρεπε επί 2 χρόνια πολλοί να πιστεύουν λανθασμένα ότι ο Ανδρέας είχε ξεκινήσει το avsite ΠΡΙΝ του πάρει ο Σιδεράκης το avforum? Γιατί αυτή η αλήθεια, που αποτελούσε αιτία διχογνωμιών, δεν είχε επιβεβαιωθεί τον Αύγουστο του 2004?

Για μένα το θέμα κλείνει εδώ. Τώρα που όλοι επιτέλους μάθαμε τι πραγματικά έγινε τότε...

V

VIDEOMIX

Guest
Πολύ φοβάμαι οτι και τώρα που το μάθανε, δεν θα αλλάξει κάτι. :(
Ύδωμεν βέβαια. :?

Reaction score
0
Αν και ειναι το πρωτο μηνυμα που γραφω, θα ηθελα να πω καποια πραματα.

Ειναι γεγονος οτι παρολο που οι καιροι ειναι δυσκολοι οικονομικα, ολοι (τα μελη των 2 φορουμ) προσπαθουν να συντηρησουν το hobby τους και να εκφρασουν τις αποψεις τους για αυτο σε οποιο περιβαλλον τους αρεσει περισσοτερο. Κατα τη γνωμη μου, (παντα προσωπικα βεβαια), η αγορα της Ελλαδας ειναι πολυ μικρη σχεδον σε ολους τους τομεις και στο χωρο του AV. Το ιδιο ισχυει και για τα διαφορα Fora. Αν καποιος εκανε μια προσεκτικη αναλυση των χρηστων, θα εβλεπε πως οι πολλοι χρηστες διαβαζουν ΚΑΙ τα 2 φορα, οχι απο αλλη αναγκη, αλλα απο την αναγκη μηπως γραφτει και κατι παραπανω . Οι hardcore χρηστες ειναι εθισμενοι. Ορισμενοι μαλιστα, επειδη πολλες φορες η αγορα η Ελληνικη ειναι βαλτωμενη, και δεν γραφονται θεματα, πανε και ασχολουνται και στο AVSforum.

Ο προλογος αυτος εχει μια βαση: Το γεγονος οτι ουσιαστικα, σαν μυρηκαστικα, αναμασιεται πολλες φορες το ιδιο thread απο πολυ κοσμο. Γι αυτο και δνε εκρινα σκοπιμο την ενεργη συμμετοχη μου και στα 2 φορα. Απο την αλλη πλευρα, ειναι γεγονος οτι εχουν δημιουργηθει παρεες και στα 2 φορα, εξ'αιτιας αυτων.Και οχι μονο αυτο, αλλα και ενας ανταγωνισμος ο οποιος καποιες φορες παρηγαγε καλα αποτελεσματα (Παρουσιασεις και αλλα τινα) για τα μελη.

Εγω θα σταθω στα κακα αποτελεσματα.
1. Ειλικρινα δεν μπορω και δεν θελω να εμπλακω στο θεμα σε ποιον ανηκει το ενα και το αλλο forum. Το Forum για σους ΔΕΝ το εχουν καταλαβει, ανηκει στα μελη, που με το ενδιαφερον τους τροφοδοτουν με thread τις σελιδες του. Αρα καλο ειναι να μην πεσει κανενα Forum, μονο και μονο γιατι θα μασαμε την τροφη ΜΙΑ φορα (και απ οτι βλεπω δεν φτανει σε πολλους). Επισης, το ποιος εχει η οχι το site στα χαρτια, δεν μου κανει καμια αισθηση, εγω δεν συμμετεχω λογω ιδιοκτησιας αλλα λογω hobby.
2. Διακρινω μια πικροχολη αντιμετωπιση απο πολλους και ενα eπιμονο συσχετισμο μεταξυ Laserland και AVforum. Πολλοι μαλιστα βιαστηκαν να "κλεισουν" την Ιστοσελιδα με το που εκλεισε το μαγαζι. Γιατι τοση εμπαθεια βρε παιδια? Οποιο απο τα 2 και αν κλεισει(μαγαζι η φορουμ), απωλεια για ολους ειναι, ΔΕΝ το καταλαβαινετε? Ειλικρινα, εχει νοημα να κερδισει το ενα η το αλλο φορουμ?Αφου και να κλεισει καποιο απο τα 2 φορουμ ΔΕΝ σημαινει οτι δικαιωθηκε κανεις, τα μελη ζημειωνονται...
3. Καποιοι εχουν ξεκινησει (στο παρελθον) να βγαζουν το ψωμι τους απο το κλειστο πια μαγαζι και το ανοικτο φορουμ, και δεν αναφερομαι στον κ. Καφατο μονο. Θα επρεπε (παντα κατα τη γνωμη μου) να εχουν περισσοτερο σεβασμο για ενα κομματι της ζωης τους και της καριερας τους το οποιο ξεκινησε απο κει, ειτε αδικηθηκαν κατα την γνωμη τους ειτε οχι.
4. Δεν κατανοω το γιατι καποιοι επιχαιρουν μιας καταστασης που ανηκει στην γνωστη κατηγορια "Εκει που εισαι ημουνα και κει που ειμαι θαρθεις". Σε ολους μας μπορει να συμβει μια τετοια ΣΥΜΦΟΡΑ. Για μπειτε στη θεση αυτου του ανθρωπου και φανταστειτε οτι εισαστε στο καναβατσο και σας χτυπανε καποιοι εμπαθεις ανθρωποι παρολο που προσωρινα δεν μπορειτε να απαντησετε. Μπειτε στη θεση του.

Με το που εγινε αυτο, εγω ειδα πολυ λιγους να κρατανε την αξιοπρεπη σταση που επρεπε. Στην πλειονοτητα ομως τα μελη αυτου του φορουμ, ορμησαν σαν τα κορακια πανω απο το "πτωμα" της Laserland και βιαστηκαν να σκοτωσουν και το φορουμ. Αυτο δεν δειχνει σοβαροτητα, ωριμοτητα.Δειχνει κακεντρεχεια, ανωριμοτητα, κατινια, εμπαθεια. Και δεν καταλαβα ποτε τους λογους. Καλα , πες, αντε ο κ. Καφατος να ειχε λογους. Οι υπολοιποι ομως? γιατι? Και οποιος θελει ας με ρωτησει ποιους ενοοω. Εχω για το καθε ποστ και μια κριση(εφοσον εχει δημοσιευτει).

Εγω θα ειχα την εξης παραινεση να κανω:

Ας σταματησουν ολοι να ασχολουνται με τον επαγγελματικο θανατο του Κ. Σιδερακη. Αρκετα "πεθανε' και "πεθαινει" καθε μερα
Ας σταματησουν να επιχαιρονται με τους "κραδασμους" στο AVForum. Το φορουμ κανει καλο στα μελη που το παρακολουθουν. Αν καποιοι ευχονται κρυφα το θανατο του φορουμ, ευχονται και στα μελη του το ιδιο πραγμα. Και αυτο δεν ειναι καλο. Γιατι εγω π.χ. σαν μελος δεν εχω κανει κακο σε κανενα μελος του AVSite. Γιατι να γινει το αντιθετο? Εχει νοημα? Και οχι μονο για την ιστορια, αλλα και για την συνεισφορα που εχει το φορουμ στην διαμορφωση γνωσεων, στον επηρεασμο και καλυτερη κριση των μελων....

Επομενως, ας ασχοληθουνε ολοι με τις δουλειες τους, ας εξασφαλισουν την οικονομικη ευημερια των οικογενειων τους, ας ευχηθουνε στους πασχοντες και καταστραφεντες οικονομικα να αναρρωσουν, και ας αφησουνε τα φορουμ να υπηρετουνε την τρελλα τους.

Οτιδηποτε εξω απο την παραπανω παραγραφο, αποτελει οπτικη και γραπτη αποδειξη οτι δεν μπαινουν στο φορουμ για το hobby αλλα για τα κομπλεξ τους...

Σας ευχαριστω για το χρονο σας

Reaction score
164
Προσωπικά δεν είδα αυτή την εμπάθεια που ανέφερε ο συνονόματός μου Βασίλης. Πουθενά δεν είδα κανέναν να χαίρεται είτε για τον ατυχήσαντα κο Σιδεράκη (που ουδέποτε συνάντησα, αλλά δηλώνω την ειλικρινή λύπη μου για ό,τι συνέβη), πουθενά δεν είδα πανηγυρισμούς για την πιθανότητα να κλείσει το Avforum. Το μόνο που είδα είναι σχόλια περί κροκοδείλιων δακρύων, μέλη που γράφτηκαν μόνο και μόνο για να δείξουν τη χολή τους προς τους "εδώ" ή τους "από 'κει". και μια έντονη κριτική για πράγματα που πολλοί θα ήθελαν να γραφτούν, αλλά δεν γράφτηκαν...
Κάποια σχόλια περί "παραμάγαζων" τα θεωρώ απλή παραφωνία.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Βασίλης Σωκρατίδης said:
Με το που εγινε αυτο, εγω ειδα πολυ λιγους να κρατανε την αξιοπρεπη σταση που επρεπε. Στην πλειονοτητα ομως τα μελη αυτου του φορουμ, ορμησαν σαν τα κορακια πανω απο το "πτωμα" της Laserland και βιαστηκαν να σκοτωσουν και το φορουμ. Αυτο δεν δειχνει σοβαροτητα, ωριμοτητα.Δειχνει κακεντρεχεια, ανωριμοτητα, κατινια, εμπαθεια. Και δεν καταλαβα ποτε τους λογους. Καλα , πες, αντε ο κ. Καφατος να ειχε λογους. Οι υπολοιποι ομως? γιατι? Και οποιος θελει ας με ρωτησει ποιους ενοοω. Εχω για το καθε ποστ και μια κριση(εφοσον εχει δημοσιευτει).
Καταρχήν καλωσόρισες στο φόρουμ μας.

Νομίζω ότι το μήνυμά σου είναι αυτό που δεν δείχνει την απαιτούμενη σοβαρότητα και ωριμότητα. Ακόμα και ο Κακαλιός Γενικός Διαχειριστής του avforum έγραψε: "Κατά την άποψή μου τα παλιά μέλη του avsite, αυτοί οι οποίοι γνωρίζουν καλά την ιστορία, στάθηκαν στο ύψος τους και αυτό τους τιμά ιδιαίτερα."

Γιατί λοιπόν ήρθες στο avsite να ρίξεις λάδι στην φωτιά;;; Θέλεις μήπως να σου απαντήσουν λίγο "άγρια" κάποια μέλη μας για να μπορείς να μας λες κοράκια μετά;;;

Φτηνό το κόλπο και δεν πιάνει... κοίτα την απάντηση του unforgiven λίγο μετά το μήνυμά σου και θα καταλάβεις την νοοτροπία που επικρατεί στο avsite!

Υ.Γ. Πολύ σωστές οι παρεναίσεις σου αλλά αντί να τις γράφεις μόνο φρόντισε και να τις εφαρμόσεις πρώτα...

Υ.Γ.2 Αυτα τα σπεκουλαδόρικα, συνδικαλιστικά τρυκ τα κάναμε στα 18 μας... δεν αξίζει παιδιά να προσπαθείτε με τέτοιες μεθόδους να φορτίσετε το κλίμα... από ότι είδατε τα μέλη μας βαρέθηκαν να συζητούν γι' αυτά... Τώρα μάλιστα που όλοι ξέρουν την πραγματική αλήθεια δεν έχει κανένα νόημα να ξαναασχοληθούμε...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δυστυχώς δεν μπορούμε να μην ασχολούμαστε όταν υπάρχουν τέτοιες απόψεις... ίσως έχει να κάνει με θέματα απαγόρευσης αλλού... δεν ξέρω.

Συγγνώμη κε Σωκρατίδη αλλά είτε δεν έχετε διαβάσει καθόλου την επίσημη στάση του AVSite, είτε πραγματικά έχετε μπερδευτεί.

1. Κακή αντιμετώπιση υπάρχει από αρκετούς, και από τους μεν και από τους δε. Μονόπλευρα θα μιλούν πάντα πολλοί, το ίδιο κάνετε κι εσείς... Εσάς όμως πρέπει να σας ενδιαφέρει η επίσημη άποψη του θέματος από το avsite.

2. Η laserland ήταν στενά συνδεδεμένη με το avforum. Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για να το καταλάβει κανείς αυτό. Κοινές διαφημίσεις, link υποστήριξη από την laserland στο avforum και κοινός... ιδιοκτήτης.

3. Υποχρέωση του avsite ήταν αφενός να συμπαρασταθεί στον σε πολλούς γνωστό Στέλιο Σιδεράκη, αλλά και δεύτερον να ενημερώσουν για το ότι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς κανέναν από πίσω ήταν ακόμη στον αέρα.

4. Έχει ξαναγραφτεί 500 φορές αλλά δεν θέλετε να το καταλάβετε. Δεν θέλουμε κε Σωκρατίδη να κλείσει το avfroum όπως νομίζετε και όποιος ήθελε να το δηλώσει το εδήλωσε. Του το απαγορεύετε μήπως εσείς ήκάποιος άλλος?

5. Η πλειοψηφία των μελών του avsite έδειξε την συμπάθειά της σε αυτό που περνάει ο Στέλιος Σιδεράκης. Κανένας δεν πάτησε πάνω σε κανενός πτώμα κύριε Σωκρατίδη. Κανένας δεν χάρηκε. Μήπως είδατε τον Καφάτο να πέφτει σαν το κοράκι όπως λέτε? ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΑ? Τα διαβάσατε, σας τα είπανε? ΠΟΥ? Σας ρωτάω εγώ ευθέως λοιπόν. Τι ειπώθηκε που έδειξε ότι πατάνε πάνω σε πτώματα. ΠΟΙΟ ΨΕΜΑ, ΠΟΙΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΣΧΟΛΙΟ?

Μήπως αυθυποβάλονται κάποιοι και επηρεάζεστε κι εσείς ή κάτι άλλο συμβαίνει?

Φυσικά όμως, αυτοί οι κάποιοι δεν επέτρεψαν ούτε αυτό να γίνει. Κάποιοι ΑΚΡΩΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ με κάτι που δεν έχω ακόμη καταλάβει, θεώρησαν ότι είμαστε όλοι κακόβουλοι. Λες και το avforum που εσείς λέτε ότι ανήκει στα μέλη του, δεν είχε μέλη από εδώ. Λες και δεν υπάρχουν εδώ παιδιά με χιλιάδες μηνύματα εκεί. Και μετά μου λέτε ότι δεν ανήκει σε κανέναν? Μήπως αυτό το κοράκι ο Καφάτος δεν είχε το δικαίωμα να στεναχωρηθεί για το avforum? Για εσένα δεν είχε κανένα δικαίωμα λες και μπορείς να μου εξηγήσεις πως ο μέχρι το 2004 αναφερόμενος σε άπειρα thread του avforum, σε περιοδικά του χώρου και αλλού, «ιδιοκτήτης και ιδρυτής», άφησε την ιδιοκτησία του και αυτό το πράμα που ίδρυσε, αν δεν το πούλησε ή δεν του το κλέψανε?... Κύριε Σωκρατίδη ο καθένας έχει δικαίωμα να στεναχωριέται για ότι θεωρεί δικό του και δικαίως ή αδίκως δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να τον πιστεύει ή όχι. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να στεναχωριέται ή όχι. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να χαίρεται ή όχι.

Η αλήθεια ξέρετε ποιά είναι κε Σωκρατίδη?
Ότι κανείς δεν έδωσε χαρακτηρισμούς στα μέλη του avforum, ενώ εισπράξαμε (και από εσάς φυσικά) πολλούς. Κοράκια, κακόβουλοι εμπαθείς, ολόκληρος τίτλος θέματος υπάρχει δίπλα: «οι κακόβουλα στεναχωρημένοι». Για πείτε μου ποιός σας είπε εμπαθή κε Σωκρατίδη και κακόβουλο. ΠΟΙΟΣ?

Αλλά μάλλον περιορίζετε εδώ μόνον την κριτική σας...

Φαντάζομαι τι θα εισέπραξε ο Μαγκούτας που τόλμησε ακόμη και ύστερα από 2 χρόνια να πει τι? ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ότι δεν σας πούλησε ο Καφάτος όπως σας βόλεψε να πιστέψετε τότε. Το χειρότερο όμως από ότι βλέπω είναι ότι δεν ενδιαφέρουν και πολύ όλα αυτά. Αυτό που ενδιαφέρει μια παρέα 5 ανθρώπων του avforum, είναι να φανατίζουν τον κόσμο γιατί αλλιώς δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον τρόπο για να τον συσπειρώσουν. Ούτε η αλήθεια μετράει για κάποιους πλέον. Μήπως τελικά το avforum δεν ανήκει σε όσους γράφουν εκεί? Μήπως ανήκει σε κάποιους ΜΟΝΟ? Μήπως ανήκει μόνον σε όσους γράφουν εκεί και αυτοί που γράφουν και αλλού είναι κωλόπαιδα?

Και τέλος πάντων, ο αναπληρωτής γενικός διαχειριστής, του avforum είπε τα αντίθετα από εσάς. Ότι δηλαδή η πλειοψηφία των παιδιών εδώ κράτησε σωστή στάση όπως άλλωστε έπρεπε. Εσείς ή άλλοι με αντίθετη άποψη τι ακριβώς προσπαθείτε να αποδείξετε? Γιατί είστε τόσο προκατελημένοι?

Και ιδού το πρώτο σας μήνυμα ύστερα από 2 χρόνια. Aλήθεια είναι δυνατόν κάποιος να ξέρει και τα δύο φόρα και για 2 χρόνια να μην έχει πει ούτε λέξη στο avsite? Είναι νομίζετε δυνατόν να γνωρίζει κάποιος χομπύστας την ύπαρξη του avsite και να μην εμπλακεί σε μια από τις συζητήσεις μας, σε κάποια από τα δεκάδες test, ακράσεις, συγκεντρώσεις κλπ. Τα είχατε όλα και δεν θέλατε τίποτα ή σας έχει κάνει κάτι ο Καφάτος? Διότι το πρώτο σίγουρα δεν συμβαίνει, ας μην παραμυθιαζόμαστε. Τώρα αν συμβαίνει το δεύτερο να μας το πείτε...

Reaction score
9
Ημαρτον ρε παιδια ας βαλει καποιος ενα τελος σ αυτη την κουβεντα.Κλεινουν δεκαδες μαγαζια καθε μερα ας μην γινεται θεμα.Παντου υπαρχουν οι φανατικοι ,καλο ειναι να μην δινεται συνεχεια.
Απολαυστε το μουντιαλ :lol:

Reaction score
5
Καλά, εγώ φαίνεται ζω σε αλλά forum!! Τώρα πρόσεξα η τώρα έκανα  τον κόπο να μπω εδώ  μέσα. Και ο λόγος ο τίτλος! Το τέλος εποχής δεν μου  κίνησε την περιέργεια! Αν ήταν όμως Το τέλος No2 αποκλείεται να το προσπερνούσα!

Τέλος πάντων, το κλείσιμο της Laserland κάθε άλλο παρά καλό μπορεί να είναι και για τους ιδιοκτήτες αλλά και τους καταναλωτές.  Περνούμε αλλά έρχονται ακόμα πιο δύσκολες μέρες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και τους καταναλωτές γενικότερα. Κάθε είκοσι μικρές επιχειρήσεις που κλείνουν ανοίγει μια μεγάλη υπεραγορά πράγμα που δεν βοήθα καθόλου στον καλός νοούμενο υγιή ανταγωνισμό, και οι συνέπειες αυτής τις κατάστασης θα φανούν στο πολύ άμεσο μέλλον. Άποψη μου!

Reaction score
0
δεν έχεις καταλάβει ότι δεν απασχολεί κανέναν το κλείσιμο του μαγαζιού;
νταξ, δεν τα κατάφερε, πάμε για άλλα που λέμε (μόνο κερδισμένος βγαίνει κάτι πολεμόντας κ δεν νομίζω
να υπάρχει κανένας άνθρωπος που να απολαμβάνει την αποτυχία του άλλου)

σε ποιον ανήκει τι, είναι το ζήτημα, και αν πήρε κάποιος κάτι με δόλιο τρόπο.
αυτό απασχολεί και μπορεί να διχάσει το κοινό. είναι σημαντικό να διευκρινιστεί.

αυτό όμως που με στενοχωρεί περισσότερο είναι ότι οι απέναντι δεν έχουν βγάλει κουβέντα.

δεν μπορώ να πιστέψω πως σε μια ιστορία που εμπλέκονται τόσα πολλά άτομα (μάρτυρες εννοώ)
να υπάρχουν 2 αλήθειες (2 απόψεις που να ενισχύονται εκατέρωθεν). κάπου θα υπάρχει η αλήθεια
πολύ πιθανόν στην μέση.

Reaction score
14
Με στεναχωρεί που βγήκαν απλυτα στην φόρα, με στεναχωρεί που αναφέρθηκαν κάποια νέα μέλη για δήθεν εμπάθεια πρός τους "others" αλλά LOST. Οι "others" δεν είναι ξυπόλυτοι και κακοί όπως στην σειρά που προανέφερα, είναι χρήστες που απλά επέλεξαν να ζούνε καθημερινά σε μια άλλη "γειτονιά", και αυτό δεν σημάινει ότι επειδή δεν επέλεξαν την "γειτονιά μας" είναι ακατάδεχτοι και παρίσακτοι. Το αντίθετο μάλιστα.

Θα ήθελα να κλείσω λέγοντας ότι νομίζω ότι το θέμα αυτό κακώς ανοίχτηκε ή μαλλον κακώς εκτροχιάστηκε και θα ήταν καλό να ξαναγυρίσουμε στην καθημερινότητα μας και να ξαναβρούμε την ησυχία και πλάκα που συνηθίζουμε να εχουμε εδώ. Αυτή είναι και αλλωστε η ατμόσφαιρα που μας χαροποιεί... ας απολαύσουμε μουντιάλ και ας κλέισουμε την ανουσια (για το 99% των απλών φίλων του φόρουμ) αντιπαράθεση εδώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef