Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Status
Not open for further replies.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.670

Reaction score
1
Εγώ πάντως έχω διαπιστώσει ότι όσοι άνθρωποι διαθέτουν AV γνώσεις και προσφέρουν στο forum....την κάνουν σιγά σιγά...πράγμα πολύ κακό για το forum. Αυτό είναι το ρεζουμέ της υπόθεσης .
Εκτός βέβαια και αν το forum έχει χαράξει αλλαγή πλεύσης προς άλλη κατηγορία..εκτός AV (δεν το νομίζω).

Δεν μπορώ να έχω προσωπική άποψη διότι δεν γνωρίζω λεπτομέριες για την φυγή του Γιάννη ή άλλων πολύ σημαντικών μελών-ανθρώπων απο το forum, άρα κρατάω μικρό καλάθι.
To μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.
Η αλήθεια έιναι πάντως ,ότι όσα μέλη απολάμβανα να διαβάζω τις απόψεις τους και με εμπλούτιζαν με τις γνώσεις τους και το πάθος τους για το αντικείμενο τους ,είτε έχουν αποχωρήσει απο το forum ,είτε γράφουν πλέον πολύ αραιά.

Η προσωπική μου και ειλικρινής μου άποψη είναι ότι στο forum υπάρχει κάποιο θέμα με την διαχείρηση του ,αλλιώς δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλοι αυτοί τρελαίνονται σιγά σιγά και είτε την κάνουν είτε σταματάνε να γράφουν.
θα την καταθέσω και θα επαναλάβω οτι πρόκειται για άποψη προσωπική που έχει βγεί αποκλειστικά απο την δική μου εμπειρία στο forum και δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την αποχώρηση του Γιάννη. Επίσης να πώ ότι μπορεί να πέφτω και εντελώς έξω .

Υπάρχει η διαχειριστική ομάδα amberjack και ΣΙΑ απο τη μια και μια δεύτερη διαχειριστική ομάδα απο την άλλη που περιλαμβάνει όλους τους υπόλοιπους.
Η διαχειριστική ομάδα amberjack και ΣΙΑ δρούν σαν καλοπληρωμένα μεγαλοστελέχη εταιρίας που αποφασίζουν και διατάσουν κατά το προσωπικό τους βίτσιο ,αφήνοντας το καλό της εταιρίας και των πελατών σε δεύτερη μοίρα ,κάτω φυσικά απο την προσωπική τους ικανοποίηση.
Μου έχουν δώσει την εντύπωση αμπανάριστων διαχειριστών ,που δεν κρίνονται ποτέ απο κανέναν ,διότι πολύ απλά δεν υπάρχει κανείς να τους κρίνει ,και αν υπάρξει μπανάρεται. Το συμπερασμα αυτό βγαίνει και απο τον τρόπο γραφής ,που είναι άκρως εριστικός και προσβλητικός ,για τρόπος γραφής διαχειριστών.
Αν κάποιος μου έλεγε ότι πρόκειται για έμμισθες θέσεις γενικών διευθυντών του forum ,θα τον πίστευα αμέσως.

Απο την άλλη, η δεύτερη διαχειριστική ομάδα προσπαθεί για το καλό του forum και των κατηγοριών να κάνει τη δουλειά της όσο το δυνατόν καλύτερα με όποια δικαιολογημένα στα ανθρώπινα όρια λαθάκια ή παραλείψεις. Ατομα με γνώσεις ΑV ,που τους ενδιαφέρει η τεχνική στήριξη του forum και των κατηγοριών του ,καθώς και η σωστή του λειτουργία.

Πιστεύω ότι το καλύτερο που μπορεί να γίνει στη παρούσα φάση ή στο μέλλον ,είναι να παρθούν κάποιες αποφάσεις απο τον Ανδρέα ,σαν ιδιοκτήτης του forum ,όπου θα αποσκοπούν στην λύση του προβλήματος φυγής μελών που έχουν προσφέρει ή συνεχίζουν να προσφέρουν επι της ουσίας πάνω στην AV πλατφόρμα του forum και αυτό ίσως απαιτήσει την εκθρόνιση ή την ένταξη κάποιων ανθρώπων μελών σε θέσεις κλειδιά.

Αυτή είναι η ταπεινή προσωπική μου άποψη και πριν πέσουν κάποιοι να με φάνε :116:,να πώ ότι στηρίζεται σε προσωπικές εντυπώσεις και τίποτα παραπάνω ,άρα μπορεί να είναι και εξ'ολοκλήρου λάθος.

Reaction score
2.248
Απάντηση: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Δεν θα μιλήσω σαν μέλος του φόρουμ καθώς ο μικρός χρόνος παραμονής μου σε αυτό δεν μου επιτρέπει να έχω μία ολοκληρωμένη άποψη της καταστάσεως που διαμορφώθηκε και παρόλο που άνοιξε το βήμα (βλέπε νήμα) για επικρίσεις περί της πλειοψηφικής αποφάσης της ΔΟ/ΣΟ για την αναφερόμενη απομάκρυνση του Smod Giovanni.
Εξάλλου οι mods σε αυτό το νήμα έδωσαν το στίγμα με τα προσωπικά ευχολόγια περί υγείας και ευημερίας του κου Δημητρόπουλου απεμπλέκοντας την ιδιότητά του που απέπεμψαν πρωτίστως.

Θα μιλήσω όμως σαν επί σειρά ετών mod, smod και admin, γαλουχημένος από Αμερικάνους και Ολλανδούς σε forums, IRC, MMORPG, MMO κτλ
Για αρχή να θυμάστε ένα και μόνο πράγμα και απευθύνομαι στην ΣΟ
ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
Αυτό να το εκτυπώσετε και να το κολλήσετε απέναντι από το laptop σας για να το βλέπετε κάθε φορά πριν κάνετε log-on. Εάν ο admin σας δεν σας το είπε ως όφειλε ακούστε το από μένα που το έχω εμπεδώσει.

Μπορεί όλοι σας να είσαστε υπέροχοι άνθρωποι στις συναναστροφές σας real world, αλλά πίσω από το PC όταν κάνετε expand την ιδιότητά σας πάσχετε και δεν δέχομαι καν διαφωνίες σε αυτό αφού είναι σε συνάρτηση με το "ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ"
και δεν περιμένω να πείτε ΟΧΙ ή ΝΑΙ μεν αλλά.... την στιγμή που έχω και την γνώση αλλά και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμπειρία να σας πω κατάμουτρα κάτι τέτοιο και δεν μου καίγεται καρφί εάν συμφωνείτε ή όχι αφού είναι "αξίωμα". ΤΕΛΟΣ

Για να προχωρήσετε σαν διαδυκτιακοί συντονιστές δεν αρκούν οι γνώσεις που νομίζετε ότι πρέπει να έχετε αλλά ούτε και η δίαθεση για βοήθεια στα μέλη. Αυτά τα δύο είναι οι τελευταίοι τροχοί της άμαξας. Πρέπει να είσαστε bots στους κανονισμούς ακόμα και εάν πρόκειται για την μαμά σας και εάν αυτό δεν γίνεται expand από τον admin σας μην περιμένετε να υιοθετηθεί από εσάς (mods/smods).

Δεν δικαιούστε να είσαστε "παρεούλα" με τα απλά μέλη. Είσαστε Ελληνες και αυτή η "παρεούλα" θα σας φέρει σε conflict of interest σε κάποια δεδομένη στιγμή που πρέπει να δράσετε, ως οφείλετε στα μέλη με βάση την ιδιοτητά σας και τις ευθύνες σας, με ανιδιοτέλεια.

Το να βγαίνετε τώρα και να λέτε για τον κο Δημητρόπουλο για τηλέφωνα και κρασάκια και υγεία με την συντονιστική σας ιδιότητα και avi είναι θέμα "σεμιναρίου προς αποφυγή". Ψηφίσατε, συμφωνήσατε ως έθιστε και εκεί βάζετε τέλος σαν ΣΟ. Προς τι η εμπλοκή του "ανθρώπινου" παράγοντα διαμέσου ιδιότητας? Επειδή μερικοί έχετε avi με ονοματεπώνυμο? Πλάκα μας κάνετε?

Για ποιούς βγαίνετε όλοι μαζί αυτές τις δύο μέρες και λέτε ευχολόγια? Να σας δει ποιός? Ο Giovanni? Ο κος Δημητρόπουλος? Εμείς? ή ο admin σας?

PS: Μας = Μέλη
PS: Δεν έχει και dislike να πετάξω καμιά εικοσαριά.....

Reaction score
2.237
Εγώ πάντως έχω διαπιστώσει ότι όσοι άνθρωποι διαθέτουν AV γνώσεις και προσφέρουν στο forum....την κάνουν σιγά σιγά...πράγμα πολύ κακό για το forum. Αυτό είναι το ρεζουμέ της υπόθεσης .
Εκτός βέβαια και αν το forum έχει χαράξει αλλαγή πλεύσης προς άλλη κατηγορία..εκτός AV (δεν το νομίζω).

Δεν μπορώ να έχω προσωπική άποψη διότι δεν γνωρίζω λεπτομέριες για την φυγή του Γιάννη ή άλλων πολύ σημαντικών μελών-ανθρώπων απο το forum, άρα κρατάω μικρό καλάθι.
To μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.
Η αλήθεια έιναι πάντως ,ότι όσα μέλη απολάμβανα να διαβάζω τις απόψεις τους και με εμπλούτιζαν με τις γνώσεις τους και το πάθος τους για το αντικείμενο τους ,είτε έχουν αποχωρήσει απο το forum ,είτε γράφουν πλέον πολύ αραιά.

Η προσωπική μου και ειλικρινής μου άποψη είναι ότι στο forum υπάρχει κάποιο θέμα με την διαχείρηση του ,αλλιώς δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλοι αυτοί τρελαίνονται σιγά σιγά και είτε την κάνουν είτε σταματάνε να γράφουν.
θα την καταθέσω και θα επαναλάβω οτι πρόκειται για άποψη προσωπική που έχει βγεί αποκλειστικά απο την δική μου εμπειρία στο forum και δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την αποχώρηση του Γιάννη. Επίσης να πώ ότι μπορεί να πέφτω και εντελώς έξω .

Υπάρχει η διαχειριστική ομάδα amberjack και ΣΙΑ απο τη μια και μια δεύτερη διαχειριστική ομάδα απο την άλλη που περιλαμβάνει όλους τους υπόλοιπους.
Η διαχειριστική ομάδα amberjack και ΣΙΑ δρούν σαν καλοπληρωμένα μεγαλοστελέχη εταιρίας που αποφασίζουν και διατάσουν κατά το προσωπικό τους βίτσιο ,αφήνοντας το καλό της εταιρίας και των πελατών σε δεύτερη μοίρα ,κάτω φυσικά απο την προσωπική τους ικανοποίηση.
Μου έχουν δώσει την εντύπωση αμπανάριστων διαχειριστών ,που δεν κρίνονται ποτέ απο κανέναν ,διότι πολύ απλά δεν υπάρχει κανείς να τους κρίνει ,και αν υπάρξει μπανάρεται. Το συμπερασμα αυτό βγαίνει και απο τον τρόπο γραφής ,που είναι άκρως εριστικός και προσβλητικός ,για τρόπος γραφής διαχειριστών.
Αν κάποιος μου έλεγε ότι πρόκειται για έμμισθες θέσεις γενικών διευθυντών του forum ,θα τον πίστευα αμέσως.

Απο την άλλη, η δεύτερη διαχειριστική ομάδα προσπαθεί για το καλό του forum και των κατηγοριών να κάνει τη δουλειά της όσο το δυνατόν καλύτερα με όποια δικαιολογημένα στα ανθρώπινα όρια λαθάκια ή παραλείψεις. Ατομα με γνώσεις ΑV ,που τους ενδιαφέρει η τεχνική στήριξη του forum και των κατηγοριών του ,καθώς και η σωστή του λειτουργία.

Πιστεύω ότι το καλύτερο που μπορεί να γίνει στη παρούσα φάση ή στο μέλλον ,είναι να παρθούν κάποιες αποφάσεις απο τον Ανδρέα ,σαν ιδιοκτήτης του forum ,όπου θα αποσκοπούν στην λύση του προβλήματος φυγής μελών που έχουν προσφέρει ή συνεχίζουν να προσφέρουν επι της ουσίας πάνω στην AV πλατφόρμα του forum και αυτό ίσως απαιτήσει την εκθρόνιση ή την ένταξη κάποιων ανθρώπων μελών σε θέσεις κλειδιά.

Αυτή είναι η ταπεινή προσωπική μου άποψη και πριν πέσουν κάποιοι να με φάνε :116:,να πώ ότι στηρίζεται σε προσωπικές εντυπώσεις και τίποτα παραπάνω ,άρα μπορεί να είναι και εξ'ολοκλήρου λάθος.
Στο πρώτο σκέλος θα συμφωνήσω, καθώς έχω και εγώ την αίσθηση ότι όταν πρωτομπήκα διάβαζα πολύ περισσότερα ενδιαφέροντα τεχνικά πράγματα από ότι τώρα. Από την άλλη αυτό ίσως έχει και κάποιες λογικές εξηγήσεις: Π.χ. αυτοί που ξεκίνησαν να γράφουν το 04, το 05, το 06 και είχαν κάτι να πουν το είπαν πριν 5-6 χρόνια, είναι εκεί, γραμμένο. Π.χ. διαβάσαμε για τον τρόπο που λειτουργεί η ακοή, για τη σημασία της ενεργής πολυενίσχυσης, για τους αναμορφικούς (που είναι πιο κοντά στο αντικείμενό σου), για τις τρελές κάρτες ήχου, για το βινύλιο, για τα ψηφιακά, για το PC audio, τα μάθαμε. Δεν μπορείς να περιμένεις αυτόν που τα έγραψε τότε να τα ξαναγράψει σήμερα, το έχει ήδη κάνει, πιθανώς πάνω από μια φορά. Κάποια θέματα είναι κορεσμένα, κάποιοι έγραφαν τόσα χρόνια και μπορεί να κουράστηκαν, να βαρέθηκαν, να βρήκαν άλλες ασχολίες.

Μπορεί επίσης τότε απλώς ως νεοεισερχόμενος να όρμηξα στα θέματα διαβάζοντας σελίδες επί σελίδων από θέματα τα οποία είχαν ήδη γραφεί, οπότε να μην έχω καλή εικόνα του τι πράγματι γραφόταν εκείνη τη στιγμή πριν 3 χρόνια στο φόρουμ, αλλά του τι είχε ήδη γραφεί, οπότε να μην μπορώ να κάνω αντικειμενική σύγκριση.

Σίγουρα λείπουν π.χ. δοκιμές, συγκριτικά κλπ. Αλλά σε ένα φόρουμ όπου οι δοκιμές και τα συγκριτικά γίνονται συχνά από αγορές μελών, τι να περιμένει κανείς όταν πλέον λίγοι μπορούν να αγοράζουν και έχει τύχει να γίνουν και θύματα λεκτικής επίθεσης για αυτό; (π.χ. "άλλοι δεν έχουν να φάνε και εσύ έσκασες 15.000 για προβολέα, πας καλά;;;" Και άλλα όμορφα).

Οπότε αυτή η αίσθηση την οποία μοιραζόμαστε και εμείς, αλλά και αρκετοί άλλοι, είναι και σημείο των καιρών, αλλά μπορεί να είναι και ενισχυμένη από το ότι άλλη εντύπωση μας έδινε το φόρουμ όταν πρωτομπήκαμε και άλλη να μας δίνει τώρα, λόγω δικής μας αλλαγής.

Σχετικά με τη διαχειριστική ομάδα όμως, και χωρίς να μιλάω για την προκειμένη περίπτωση όπου αυτά που διάβασα δε μου άρεσαν, αλλά και πάλι δεν μπορώ και δε χρειάζεται να τα ξέρω όλα, νομίζω ότι υπερβάλλεις. Πράγματι η διαχειριστική ομάδα συμμετέχει και ως απλά μέλη, δεν κάνουν απλά διαχείριση. Και γράφουν τις απόψεις τους, έντονα, πολλές φορές και εριστικά. Αλλά αλήθεια πιστεύεις ότι μπανάρεται όποιος τους την πει, όποιος διαφωνήσει μαζί τους; Πόσα μπαν έχουν πέσει τον τελευταίο καιρό; να είναι 10- 15 στην τρέχουσα χρονιά; Και λάθος να κάνω και να είναι παραπάνω πόσο μεγαλύτερος να είναι ο αριθμός; Είναι μεγάλος ο αριθμός για μια κοινότητα 20.000+ μελών πολλά από τα οποία είναι ενεργά, όπου γράφονται πολλές εκατοντάδες μηνύματα την ημέρα, όπου υπάρχουν κατηγορίες όπου υπάρχει συχνά πόλωση; Δε νομίζω ότι πέφτει μπαν για ψύλλου πήδημα εδώ. Ούτε πέφτει μπαν σε όποιον διαφωνήσει με τους διαχειριστές. Ξαναλέω αυτό σε ότι αφορά τη διαχείριση, σε σχέση με τα απλά μέλη και δεν έχει να κάνει με την περίπτωση του Γιάννη, όπου είναι προφανές ότι άλλα πράγματα έπαιξαν ρόλο.

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.670

Ωραίο μήνυμα το παραπάνω! :444:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.670

Πόσα μπαν έχουν πέσει τον τελευταίο καιρό; να είναι 10- 15 στην τρέχουσα χρονιά; Και λάθος να κάνω και να είναι παραπάνω πόσο μεγαλύτερος να είναι ο αριθμός; Είναι μεγάλος ο αριθμός για μια κοινότητα 20.000+ μελών

Περίπου τόσα είναι και μάλιστα το 80% απ' αυτά, είναι για spam (π.χ.k@n@pedatos).

Reaction score
1
Σίγουρα λείπουν π.χ. δοκιμές, συγκριτικά κλπ. Αλλά σε ένα φόρουμ όπου οι δοκιμές και τα συγκριτικά γίνονται συχνά από αγορές μελών, τι να περιμένει κανείς όταν πλέον λίγοι μπορούν να αγοράζουν και έχει τύχει να γίνουν και θύματα λεκτικής επίθεσης για αυτό; (π.χ. "άλλοι δεν έχουν να φάνε και εσύ έσκασες 15.000 για προβολέα, πας καλά;;;" Και άλλα όμορφα).
μπορείς να βρείς και άλλα ποστ μου και να κάνεις ολοκληρωμένη την επίθεση σου επειδή τόλμησα και είπα την άποψη μου,και θα προτιμούσα ευθέως και οχι πλαγίως όπως έκανες σε αυτό το ποστ σου. Προφανώς το γεγονός ότι εξήγησα ότι πρόκειται περι προσωπικής μου άποψης που μπορεί να είναι και λανθασμένη και μην πέσετε να με φάτε δεν σε επηρέασε καθόλου.
Πέστε να με φάτε λοιπόν..
Επίσης πουθενά δεν έγραψα οτι πέφτει μπαν για ψίλου πηδημα. Είναι δική σου παρερμηνεία.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
μπορείς να βρείς και άλλα ποστ μου και να κάνεις ολοκληρωμένη την επίθεση σου επειδή τόλμησα και είπα την άποψη μου,και θα προτιμούσα ευθέως και οχι πλαγίως όπως έκανες σε αυτό το ποστ σου. Προφανώς το γεγονός ότι εξήγησα ότι πρόκειται περι προσωπικής μου άποψης που μπορεί να είναι και λανθασμένη και μην πέσετε να με φάτε δεν σε επηρέασε καθόλου.
Πέστε να με φάτε λοιπόν..
Επίσης πουθενά δεν έγραψα οτι πέφτει μπαν για ψίλου πηδημα. Είναι δική σου παρερμηνεία.
Μα τι λες τώρα;:121:
Κατά ποιόν τρόπο σου επιτέθηκε ή έπεσε να σε φάει;
Και ποιος σου απαγορεύει να λες την άποψη σου;

Reaction score
1.788

Παιδια δεν ειναι ωραια πραγματα αυτα!!!!

Καλο θα ειναι ολοι να επανεξετασουν τον ρολο τους!!

Φορουμ δεν ειναι ο ιδρυτης και καποιοι διαχειρηστες!!Φορουμ ειναι κυριος τα μελη!!
Κατα την ταπεινη μου γνωμη πανω απ ολα πρεπει να υπαρχη ο σεβασμος, αλλα κυριος να αποβαλουν καποιοι τον ρολο του υπερβαλον ζηλου!!!!
Το καταλαβαινω , το εχουν αναγκη!!!
Ας δεχτουμε οτι απλα μοιραζωμαστε την ιδια τρελα και τιποτα παραπανω!!
Δεν νομιζω οτι εχουμε αναγκη απο διαφορους εισαγγελεις εδω μεσα!! Ας αναλωσουν την καλη τους πενα σε πραγματα γνωσεων και προσωπικων εμπειριων . Αυτα εχει αναγκη το καθε μελος, και οχι στον αυταρχικο εριστικο αντιλογο!!!!
Ας προσπαθησουμε ολοι μαζι να ειμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!ειναι το μονο που θα βγαλει τον σεβασμο!!!!!

Reaction score
1
Μα τι λες τώρα;:121:
Κατά ποιόν τρόπο σου επιτέθηκε ή έπεσε να σε φάει;
Και ποιος σου απαγορεύει να λες την άποψη σου;
Το έδωσες 15.000 ευρώ για προβολέα ενω άλλοι δεν έχουν να φάνε ,πήγαινε μπηχτή σε δικό μου ποστ στο παρελθόν. Απλά αντί να το γράψει ευθέως ,το πέρασε σαν γενικό περιστατικό με δόσεις ειρωνίας.

κανείς δεν μου απαγορεύει να λέω την άποψη μου,πως έβγαλες το συμπερασμα αυτό και μου κάνεις αυτή την ερώτηση??

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Το έδωσες 15.000 ευρώ για προβολέα ενω άλλοι δεν έχουν να φάνε ,πήγαινε μπηχτή σε δικό μου ποστ στο παρελθόν. Απλά αντί να το γράψει ευθέως ,το πέρασε σαν γενικό περιστατικό με δόσεις ειρωνίας.

κανείς δεν μου απαγορεύει να λέω την άποψη μου,πως έβγαλες το συμπερασμα αυτό και μου κάνεις αυτή την ερώτηση??
Ειλικρινά δεν το θυμόμουν καθόλου το συγκεκριμένο περιστατικό που αναφέρεις για το κόστος προβολέα. Θυμάμαι κάποιον άλλον (James Bond) και πιστεύω ότι για εκείνον έγινε η αναφορά.
Το ποιος σου απαγορεύει να λες την άποψη σου πήγαινε στο:
"Πέστε να με φάτε λοιπόν..".
Μάλλον δεν το εξέφρασα σωστά. Έχεις δικαίωμα στην άποψη σου και κανείς δεν στην απαγορεύει ούτε θα πέσει να σε φάει. Πάντα όμως θα υπάρχει κι ο αντίλογος. Λάθος έκφραση απ' τη πλευρά μου.

Reaction score
1
δεν πειράζει φίλε loggeo ,μάλλον δεν γνώριζες για ότι πρόκειται για δικό μου ποστ πριν απο μερικά χρόνια και φυσικά δεν κατάλαβες τον δόλιο τρόπο που το χρησιμοποίησε στη παρούσα φάση. Ας κλείσουμε το off-topic κάπου εδώ.

Η αποχώρηση του Τζιοβάνη είναι μεγάλο πλήγμα για το forum και εγώ προσωπικά θα τον παρακαλούσα να το ξανασκεφτεί ,να δώσει τόπο στην οργή,να βάλει στην άκρη οτι τυχόν τον πλήγωσε ,διότι το forum δεν αποτελείται μονάχα απο τους ανθρώπους που τον πλήγωσαν, με όποιο τρόπο και αν το έκαναν αυτό ,άλλα και απο χιλιάδες μέλη που βρίσκουν την παρουσία του στο forum χρήσιμη και απαραίτητη.

Reaction score
1
Ειλικρινά δεν το θυμόμουν καθόλου το συγκεκριμένο περιστατικό που αναφέρεις για το κόστος προβολέα. Θυμάμαι κάποιον άλλον (James Bond) και πιστεύω ότι για εκείνον έγινε η αναφορά.
Το ποιος σου απαγορεύει να λες την άποψη σου πήγαινε στο:
"Πέστε να με φάτε λοιπόν..".
Μάλλον δεν το εξέφρασα σωστά. Έχεις δικαίωμα στην άποψη σου και κανείς δεν στην απαγορεύει ούτε θα πέσει να σε φάει. Πάντα όμως θα υπάρχει κι ο αντίλογος. Λάθος έκφραση απ' τη πλευρά μου.
μαζί γράφαμε...:444:
θα στο έστελνα με πμ ,για να μην θεωρηθεί γλύψιμο ή κάτι παρόμοιο αυτό που θα πώ, άλλα δεν με πολυνοιάζει ...λέω πάντα και παντού αυτό που αισθάνομαι....οπότε....
Εύχομαι το forum να είχε περισσότερα μέλη ή διαχειριστές της δική σου 'ηθικής πάστας'...και πιστεύω οτι τέτοια περιστατικά αποχωρήσεων και διαπληκτισμών θα ήταν εξαιρετικά σπάνια..

Reaction score
786
Ααααχ αυτη η φαγωμάρα, ίδιον ημων των Ελληνων απο τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα...

Στα "δικα μας" συγκεκριμενα, απο την εποχη του AVforum.gr ακομα, υπηρχε παντα φαγωμάρα.
Οταν εγινε η διασπαση οι χομπιστες ξαφνικα χωριστηκαμε σε στρατοπεδα.
Οι απο'δω και οι απο'κει, οι δημοκρατες και η χουντα, το μαγαζάκι και το παραμάγαζο.
Οι καλοι και οι κακοι, αναλογα ποια πλευρα διαβαζες.

Καποιες προσπαθειες προσεγγισης λοιδωρηθηκαν, επεσαν τελικα στο κενο και γρηγορα ξεχαστηκαν.

Ο "εχθρος" ομως τελικα φαινεται πως υπηρχε οχι μονο απεναντι, αλλα και μεσα στα στρατοπεδα.
Ειρωνειες, μισόλογα, "αποφασισομεν και διατασομεν", ιντριγκες αξιες να παιχτουν σε σηριαλ υψηλης τηλεθεασης.
Αλλοι εφυγαν μονοι τους, αλλους τους πηραν σηκωτους. Τα ιδια και στις δυο πλευρες.

Συχνα, οταν τα πραγματα ηταν ηρεμα, γινοταν πεσιμο σε αλλο στρατοπεδο, πιο "υψηλου προφιλ". Καποια στιγμη ουτε αυτο ειχε νοημα, ειχε καταντησει βαρετο. Τοτε ξαναγυριζαμε στους απεναντι, εκτος αν υπηρχε κανενας που "ενοχλουσε" ή ειχε διαφορετικη ιδιοσυγκρασια και τροπο εκφρασης, οποτε και ηταν το ευκολο θυμα για δουλεμα ψιλο γαζι.

Ολα αυτα γιατι; Γιατι ετσι. Ισως επειδη δεν εχει και πολυ ενδιαφερον τελικα ποια τηλεοραση εχει καλυτερο μαυρο και αν το βινυλιο ηχει καλυτερα απο το CD. Ισως να εχει πιο πολυ ενδιαφερον ποιος εχει δικιο (γενικα) και ποιος αδικο (γενικα), ποιος ειναι σωστος (παντα) και ποιος λαθος (παντα).

Ασχετα με το συγκριμενο περιστατικο, προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το παρον φορουμ δεν ειναι πλεον αυτο που ηταν. Μελη διαμαντια εχουν εξαφανιστει, οι συζητησεις εχουν παρει την κατιουσα ποσοτικα αλλα κυριως ποιοτικα, το καφενειο επισκιασε το χομπι.
Επειδη βρισκομαι εδω απο την πρωτη μερα (και ας μην εχω 30.000 μηνυματα) στεναχωριεμαι. Αλλα στην τελικη εχω πολυ πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθω, οπως πιστευω ολοι μας. Ειμαστε και σε δυσκολη περιοδο γενικα, ας μην μαυριζουμε τις μερες μας περισσοτερο.

Καλη καρδια ρε σύντροφοι.

ΥΓ: Αυτο το "εχετε προσβαση επειδη σας το επιτρεπουμε" μαλλον δεν εχετε ιδεα ποσο, μα ποσο, ασχημα χτυπαει στο ματι...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ψηφίσατε, συμφωνήσατε ως έθιστε και εκεί βάζετε τέλος σαν ΣΟ.

Η γνώση και η ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμπειρία σου , σε ώθησε να γράψεις το παραπάνω?

Reaction score
2.248
Απάντηση: Re: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

2.Ποιός μοίρασε διαχειριστικά προνόμια σε όλα τα μέλη της ΣΟ, εισήγαγε τα infractions και έδωσε δικαιοδοσίες ban, κάνοντας ουσιαστικά όλα τα μέλη της ομάδας ισότιμα, ενώ μέχρι τότε είχαν απλά δικαιοδοσία edit;
- Κι άλλο ανέκδοτο: Εγώ! Μπορεί κι αυτό να το επιβεβαιώσει ο ιδρυτής.
Αυτό είναι ανέκδοτο πραγματικά!!! :142:
Πήρες άτομα υγιή με γνώση περί του αντικειμένου που διαχειρίζεται το forum, επώνυμα, με δύναμη γραφής και αγαπητά και τα μετέτρεψες σε police με δικαιοδοσία infraction επί ανωνύμων μελών!!!
Φυσικά ποτέ δεν σκέφτηκες ένα share acct με tasks mod ανώνυμο για αυτή την χρήση με τον φόβο του who is who.

Επίσης δεν σκέφτηκες ότι το forum διαχειρίζεται θέματα κοινωνικού, πολιτικού, αθλητικού περιεχομένου που δημιουργούν ομαδοποίηση και εντάσεις.

Αυτό είναι πρόοδος.

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

ΥΓ: Αυτο το "εχετε προσβαση επειδη σας το επιτρεπουμε" μαλλον δεν εχετε ιδεα ποσο, μα ποσο, ασχημα χτυπαει στο ματι...

Συμφωνο στα περισσοτερα του μυνήματο, αλλά αυτη η φράση τα λεέι όλα!!

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης