Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Δηλαδή όπως και η LG στις σειρές LH3000 και LH4000.Πριν λιγες μερες πηρα την led ueb6000 και οπως παντου γραφετε οτι δν παιζει σαν media player.Ερχομαι να διαψευσω οτι κ η σειρα 6000 παιζει.Το πως το βρηκα μεσω ξενου site.Απλα να αναφερω οτι η 6000 με την 7000 ειναι πανομοιοτυπες με μονη διαφορα οτι εχει ασυρματο η 7000.Δυστυχως ειναι ολα ειναι θεμα marketing.Μεσα απο κρυφο μενου ανοιγει κ η επιλογη ή μαλλον το εικονιδιο movie.Μπορω να βαλω κ φωτο για τους απιστους.Φιλικα.
Για μενα προτιμησε την 7000.Παιζει σχεδον τα παντα απο usb.Εγω εχω την 6000 κ ειμαι υπερευχαριστημενος.Είμαι ανάμεσα σε LG-47SL9000 και την Samsung UE46B7000
Πια από τις δυο να προτιμήσω μιας και αυτό που θα βλέπω πιο πολλή θα είναι ταινίες που έχω στο PC
Μπορούν να συνδεθούν με το pc μέσου ασύρματου δικτύου και να βλέπεις στην TV τον σκληρό δίσκο και να χειρίζεσαι τα αρχεία (δηλαδή πιο να επιλέξεις για να παίξει) με το control της TV.?
Το έχει δοκιμάσει κανείς μέσα από δικτύωση (αν γίνετε βέβαια)?
Δν παιζουν οι ταινιες mkv με dts ηχο,δηλ παιζει αλλα χωρις ηχο.Ψαξε το προγραμμα αυτο XvidD4PSP που αλλαζεις τον ηχο σε AC3.Διαδικασια 20 λεπτων κ λιγοτερο.Μετα θα σ παιζει κανονικα.Επισης οι υποτιτλοι να μην ειναι ενσωματωμενοι αλλα σαν δευτερο αρχειο srt.Το προγραμμα καπου εδω μεσα νομιζω υπαρχει κιολας με οδηγο αλλα αν εχεις προβλημα μ λες.Είμαι κάτοχος μιας 40B650 και σήμερα άρχισα της δόκιμες. Με stick παίζει τα πάντα. avi χωρίς κανένα πρόβλημα mkv 720 και 1080 επίσης χωρίς πρόβλημα. Τώρα στο θέμα του ήχου στης ταινίες που είναι DTS μου έβγαλε μήνυμά "Μη υποστηριζόμενο Codec ήχου" η ταινία όμως ξεκίνησε κανονικά χωρίς ήχο. Τώρα μέσο δικτύου δεν έχω καταφέρει και πολλά πράγματα. Μέσω Dlna έχω δοκιμάσει με το Mediatomb και το Windows media player. Με το mediatomb έχω καταφέρει να παίξω ορισμένα avi μόνο. mkv τίποτα ακόμα. Το mediatomb τρεχει σε Linux γιατί το μηχάνημά που έχω για fileserver είναι σε ubuntu.
Με αυτο το προγραμμα ζητησα μετατροπη του video clips Hotel california 1080i και μου ζητα για 3 λεπτα 1 ωρα και 30 λεπτα.Δν παιζουν οι ταινιες mkv με dts ηχο,δηλ παιζει αλλα χωρις ηχο.Ψαξε το προγραμμα αυτο XvidD4PSP που αλλαζεις τον ηχο σε AC3.Διαδικασια 20 λεπτων κ λιγοτερο.Μετα θα σ παιζει κανονικα.Επισης οι υποτιτλοι να μην ειναι ενσωματωμενοι αλλα σαν δευτερο αρχειο srt.Το προγραμμα καπου εδω μεσα νομιζω υπαρχει κιολας με οδηγο αλλα αν εχεις προβλημα μ λες.
Το πρόβλημα είναι προφανώς στο αρχείο των υποτίτλων και όχι στο αρχείο βίντεο.παιδια σας παρακαλω λιγο τα φωτα σας!!εχω την samsung 7000 40' και οπως ειπα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. παιζει σχεδον τα παντα απο usb,αλλα εχω ενα μικρο προβληματακι.ενω παιζει κανονικα( με υποτιτλους) τουλαχιστον 30 με 40 ταινιες (bd & hd)που εχω,κανα δυο( απο τις οποιες η μια με ενδοιαφερει πολυ star wars the return of the jedi)αρνειται πεισματικα να εμφανισει υποτιτλους.το αρχειο ειναι srt και η γραμματοσειρα ειναι ιδια με του εργου.πως μπορει να λυθει το προβλημα?το συγκεκριμενο εργο το εχω κατεβασει τρεις φορες απο διαφορα site αλλα το προβλημα παραμενει(ταινια 1080p) καλη χρονια σε ολους!!!!!!
καλα θα ηταν φιλε μου να επαιζε ολα αυτα,αλλα δεν μπορω να το κανω!ειναι κανενα κρυφο μενου?Η σειρά W5500 παίζει AVCHD, mpeg4, mpeg1, mpeg2
Δημιουργείς έναν φάκελο και βάζεις μέσα το αρχείο της ταινίας και των υποτίτλων.Ωστοσο πρέπει να έχουν την ίδια ονομασία.ααα και μια ερωτηση ακομη βρε παιδια.
αν η ταινια και οι υποτιτλοι ειναι χωριστο αρχειο, πως τα παιζω μαζι?
ευχαριστω.