Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Μοιραστείτε τις φωτογραφίες, τη μουσική και τα βίντεο που αγαπάτε στη μεγάλη οθόνη με το εύχρηστο USB Media Player
Eδώ αναφέρει ότι παίζει Βίντεο.Δεν διευκρινίζει όμως τί είδους αρχεία.Το μάνιουαλ αναφέρει κάτι σχετικό;

Reaction score
0
Απάντηση: Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!

απο οτι δαβαζω αναφερει οτι παιζει mpeg1

Reaction score
0

το μανουαλ λεει γενικα οτι παιζει βιντεο και φωτο. δε λεει τους τυπουσ γμτ....

τον ηπια, ετσι?

Reaction score
32

παιδια καλα χριστουγεννα!εχω παρει την samsung 7000 led 40 και ειμαι υπερευχαριστημενος! τι απο στικακι 16gb τι απο σκληρο 500gb seagate παιζει πραγματα που ουτε το φανταζομουν!εχω πανω απο 40 εργα blue ray & hd και καμια 25 ντοκυμαντερ hd & blue ray απο τα οποια ελεγα τα μισα να παιζει θα ημουν ευχαριστημενος.λοιπον τα παιζει ολα απροβληματιστα,κανονικα με υποτιτλους(πρεπει να ειναι ιδια γραμματοσειρα με την ταινια)και με παρα πολυ καλη ποιοτητα! επισης τα διαβαζει πολυ γρηγορα (2 με 3 sec για να ξεκινηση η ταινια.και μιλαμε για 1080p τα οποια ειναι 8 και 11gb.(star wars,300,home κλπ) καλες γιορτες σε ολους!!!

Reaction score
0

Πριν λιγες μερες πηρα την led ueb6000 και οπως παντου γραφετε οτι δν παιζει σαν media player.Ερχομαι να διαψευσω οτι κ η σειρα 6000 παιζει.Το πως το βρηκα μεσω ξενου site.Απλα να αναφερω οτι η 6000 με την 7000 ειναι πανομοιοτυπες με μονη διαφορα οτι εχει ασυρματο η 7000.Δυστυχως ειναι ολα ειναι θεμα marketing.Μεσα απο κρυφο μενου ανοιγει κ η επιλογη ή μαλλον το εικονιδιο movie.Μπορω να βαλω κ φωτο για τους απιστους.Φιλικα.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!

Πριν λιγες μερες πηρα την led ueb6000 και οπως παντου γραφετε οτι δν παιζει σαν media player.Ερχομαι να διαψευσω οτι κ η σειρα 6000 παιζει.Το πως το βρηκα μεσω ξενου site.Απλα να αναφερω οτι η 6000 με την 7000 ειναι πανομοιοτυπες με μονη διαφορα οτι εχει ασυρματο η 7000.Δυστυχως ειναι ολα ειναι θεμα marketing.Μεσα απο κρυφο μενου ανοιγει κ η επιλογη ή μαλλον το εικονιδιο movie.Μπορω να βαλω κ φωτο για τους απιστους.Φιλικα.
Δηλαδή όπως και η LG στις σειρές LH3000 και LH4000.

Μάλιστα, ενδιαφέρον. Περιμένουμε φωτογραφίες.

Reaction score
0

Η σειρά W5500 παίζει AVCHD, mpeg4, mpeg1, mpeg2.

Reaction score
0
Είμαι ανάμεσα σε LG-47SL9000 και την Samsung UE46B7000
Πια από τις δυο να προτιμήσω μιας και αυτό που θα βλέπω πιο πολλή θα είναι ταινίες που έχω στο PC
Μπορούν να συνδεθούν με το pc μέσου ασύρματου δικτύου και να βλέπεις στην TV τον σκληρό δίσκο και να χειρίζεσαι τα αρχεία (δηλαδή πιο να επιλέξεις για να παίξει) με το control της TV.?
Το έχει δοκιμάσει κανείς μέσα από δικτύωση (αν γίνετε βέβαια)?

Reaction score
0
Είμαι κάτοχος μιας 40B650 και σήμερα άρχισα της δόκιμες. Με stick παίζει τα πάντα. avi χωρίς κανένα πρόβλημα mkv 720 και 1080 επίσης χωρίς πρόβλημα. Τώρα στο θέμα του ήχου στης ταινίες που είναι DTS μου έβγαλε μήνυμά "Μη υποστηριζόμενο Codec ήχου" η ταινία όμως ξεκίνησε κανονικά χωρίς ήχο. Τώρα μέσο δικτύου δεν έχω καταφέρει και πολλά πράγματα. Μέσω Dlna έχω δοκιμάσει με το Mediatomb και το Windows media player. Με το mediatomb έχω καταφέρει να παίξω ορισμένα avi μόνο. mkv τίποτα ακόμα. Το mediatomb τρεχει σε Linux γιατί το μηχάνημά που έχω για fileserver είναι σε ubuntu.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!

Είμαι ανάμεσα σε LG-47SL9000 και την Samsung UE46B7000
Πια από τις δυο να προτιμήσω μιας και αυτό που θα βλέπω πιο πολλή θα είναι ταινίες που έχω στο PC
Μπορούν να συνδεθούν με το pc μέσου ασύρματου δικτύου και να βλέπεις στην TV τον σκληρό δίσκο και να χειρίζεσαι τα αρχεία (δηλαδή πιο να επιλέξεις για να παίξει) με το control της TV.?
Το έχει δοκιμάσει κανείς μέσα από δικτύωση (αν γίνετε βέβαια)?
Για μενα προτιμησε την 7000.Παιζει σχεδον τα παντα απο usb.Εγω εχω την 6000 κ ειμαι υπερευχαριστημενος.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!

Είμαι κάτοχος μιας 40B650 και σήμερα άρχισα της δόκιμες. Με stick παίζει τα πάντα. avi χωρίς κανένα πρόβλημα mkv 720 και 1080 επίσης χωρίς πρόβλημα. Τώρα στο θέμα του ήχου στης ταινίες που είναι DTS μου έβγαλε μήνυμά "Μη υποστηριζόμενο Codec ήχου" η ταινία όμως ξεκίνησε κανονικά χωρίς ήχο. Τώρα μέσο δικτύου δεν έχω καταφέρει και πολλά πράγματα. Μέσω Dlna έχω δοκιμάσει με το Mediatomb και το Windows media player. Με το mediatomb έχω καταφέρει να παίξω ορισμένα avi μόνο. mkv τίποτα ακόμα. Το mediatomb τρεχει σε Linux γιατί το μηχάνημά που έχω για fileserver είναι σε ubuntu.
Δν παιζουν οι ταινιες mkv με dts ηχο,δηλ παιζει αλλα χωρις ηχο.Ψαξε το προγραμμα αυτο XvidD4PSP που αλλαζεις τον ηχο σε AC3.Διαδικασια 20 λεπτων κ λιγοτερο.Μετα θα σ παιζει κανονικα.Επισης οι υποτιτλοι να μην ειναι ενσωματωμενοι αλλα σαν δευτερο αρχειο srt.Το προγραμμα καπου εδω μεσα νομιζω υπαρχει κιολας με οδηγο αλλα αν εχεις προβλημα μ λες.

Reaction score
32

παιδια σας παρακαλω λιγο τα φωτα σας!!εχω την samsung 7000 40' και οπως ειπα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. παιζει σχεδον τα παντα απο usb,αλλα εχω ενα μικρο προβληματακι.ενω παιζει κανονικα( με υποτιτλους) τουλαχιστον 30 με 40 ταινιες (bd & hd)που εχω,κανα δυο( απο τις οποιες η μια με ενδοιαφερει πολυ star wars the return of the jedi)αρνειται πεισματικα να εμφανισει υποτιτλους.το αρχειο ειναι srt και η γραμματοσειρα ειναι ιδια με του εργου.πως μπορει να λυθει το προβλημα?το συγκεκριμενο εργο το εχω κατεβασει τρεις φορες απο διαφορα site αλλα το προβλημα παραμενει(ταινια 1080p) καλη χρονια σε ολους!!!!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!

Δν παιζουν οι ταινιες mkv με dts ηχο,δηλ παιζει αλλα χωρις ηχο.Ψαξε το προγραμμα αυτο XvidD4PSP που αλλαζεις τον ηχο σε AC3.Διαδικασια 20 λεπτων κ λιγοτερο.Μετα θα σ παιζει κανονικα.Επισης οι υποτιτλοι να μην ειναι ενσωματωμενοι αλλα σαν δευτερο αρχειο srt.Το προγραμμα καπου εδω μεσα νομιζω υπαρχει κιολας με οδηγο αλλα αν εχεις προβλημα μ λες.
Με αυτο το προγραμμα ζητησα μετατροπη του video clips Hotel california 1080i και μου ζητα για 3 λεπτα 1 ωρα και 30 λεπτα.
Εχω Duble core επεξεργαστη στα 2.66Ghz και 4Mb μνημη. Τι λαθος κανω;

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.660

παιδια σας παρακαλω λιγο τα φωτα σας!!εχω την samsung 7000 40' και οπως ειπα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. παιζει σχεδον τα παντα απο usb,αλλα εχω ενα μικρο προβληματακι.ενω παιζει κανονικα( με υποτιτλους) τουλαχιστον 30 με 40 ταινιες (bd & hd)που εχω,κανα δυο( απο τις οποιες η μια με ενδοιαφερει πολυ star wars the return of the jedi)αρνειται πεισματικα να εμφανισει υποτιτλους.το αρχειο ειναι srt και η γραμματοσειρα ειναι ιδια με του εργου.πως μπορει να λυθει το προβλημα?το συγκεκριμενο εργο το εχω κατεβασει τρεις φορες απο διαφορα site αλλα το προβλημα παραμενει(ταινια 1080p) καλη χρονια σε ολους!!!!!!
Το πρόβλημα είναι προφανώς στο αρχείο των υποτίτλων και όχι στο αρχείο βίντεο.

Επανέλεγξε πρώτα ότι έχουν το ίδιο ακριβώς όνομα. Ακόμα καλύτερα, κάνε copy-paste το όνομα του αρχείου βίντεο σε αυτό των υποτίτλων, αποφεύγοντας τα ιδιαίτερα περίπλοκα ονόματα, ειδικά αν περιέχουν περίεργους χαρακτήρες.

Αν αυτό δε δουλέψει, τότε έχεις πρόβλημα κακοφτιαγμένων υποτίτλων. Μπορεί να οφείλεται σε λάθος κωδικοποίηση, σε παρουσία απαγορευμένων χαρακτήρων ή σε άλλα είδη λαθών δομής του αρχείου υποτίτλων.
Μου έχει τύχει κι εμένα να μην παίζουν κάποια αρχεία υποτίτλων στον stand-alone player μου για τους λόγους που προανέφερα και τα διόρθωσα με το Subtitle workshop ή το Σημειωματάριο. Αν πάντως η διαδικασία σου φαίνεται δύσκολη, μπορείς απλά να κατεβάσεις άλλο αρχείο υποτίτλων που να μην έχει αυτά τα σφάλματα.
Όταν δοκιμάσεις κάτι από τα παραπάνω, θυμήσου να μας γράψεις το αποτέλεσμα.

Reaction score
32

τελικα ολα καλα!μετα απο κατεβασμα 5 με 6 υποτιτλων που δεν τους εμφανιζε καθολου βρηκα εναν που τον εμφανιζε κανονικα.χαρηκα πολυ γιατι την συγκεκριμενη ταινια(star wars return of the jedi 1080p) την ηθελα πολυ αφου οι αλλες δυο που εχω δεν ειχαν προβλημα.ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.να ειστε παντα καλα! :105:

Reaction score
0

Η σειρά W5500 παίζει AVCHD, mpeg4, mpeg1, mpeg2
καλα θα ηταν φιλε μου να επαιζε ολα αυτα,αλλα δεν μπορω να το κανω!ειναι κανενα κρυφο μενου?

οσο για τα προβληματα στην εικονα κ την ποιοτητα της με την βοηθεια σας παιδια, διορθωθηκε κι ευχαριστω1 οσο για τις ταινιες,, μαλλον θα χρειαστω media player.
εκτος κι αν εχει δικιο ο ironman...
εχετε να προτεινετε κανενα media player?ποσα ευρο χρειαζονται?

ευχαριστω και παλι

Reaction score
0

ααα και μια ερωτηση ακομη βρε παιδια.
αν η ταινια και οι υποτιτλοι ειναι χωριστο αρχειο, πως τα παιζω μαζι?
ευχαριστω.

Υ.Γ. ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑς ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ AVI σε mpeg1 (πολυ χρονοβορο περιπου 1 ωρα με AVS CONVERTER) παιζουν κανονικα αρκει να να ειναι ενσωματωμενοι οι υποτιτλοι. αλλιως δεν βρηκα τροπο να βαλω τουσ υποτιτλουσ μεσα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Re: Απάντηση: Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!

ααα και μια ερωτηση ακομη βρε παιδια.
αν η ταινια και οι υποτιτλοι ειναι χωριστο αρχειο, πως τα παιζω μαζι?
ευχαριστω.
Δημιουργείς έναν φάκελο και βάζεις μέσα το αρχείο της ταινίας και των υποτίτλων.Ωστοσο πρέπει να έχουν την ίδια ονομασία.
Πχ:ΤΑΙΝΙΑ.avi και ΤΑΙΝΙΑ.srt

Reaction score
32

παιδια ξανα την βοηθεια σας παρακαλω!θελω να συνδεσω την samsung 7000 led με τον ενισχυτη που εχω (δικαναλος arcam A9) ωστε οταν παιζω ταινιες απο το στικακι η τον σκληρο δισκο να ακουω τον ηχο απο τα ηχεια του στερεοφωνικου συστηματος.εχω συδεσει μεχρι τωρα τον ενισχυτη με καλωδιο ηχου με ενα πολυσκαρτ της hama (εχω συνδεμενα nova,dvd κλπ).οταν παιζουν τα καναλια της tv η του nova ακουγεται ο ηχος απο τα ηχεια του στερεοωνικου κανινικα ομως οταν βαλω ταινια απο το στικακι η τον σκληρο δε ακουγεται τιποτα!τι πρεπει να κανω?γιατι ολη η ιστορια ειναι να ακουω απο τα ηχεια του hi fi τον ηχο απο τις blue ray & hd ταινιες και οχι απο τις ειδησεις και τις ελληνικες σειρες.....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera