Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Αris22 αν ο ήχος που έχουν οι ταινίες είναι dts τότε λογικά δεν ακούς τίποτα γιατί η τηλεόραση δεν υποστηρίζει dts(απ όσο ξέρω).Αν βρείς κάποια ταινία ή σειρά που να έχει ac3 ήχο(δλδ dolby digital) θα πρέπει να ακούς ήχο.
Η σύνδεση μεταξύ tv και ενισχυτή ποιά έιναι;Μόνο με scart;Δοκίμασε να συνδέσεις το line out της tv(άσπρο-κόκκινο) με μία είσοδο του ενισχυτή(πχ το tape).
Αν θές να μετατρέψεις το dts σε ac3 κοίτα εδώ

Reaction score
32
Απάντηση: Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!

το γνωριζω το θεμα με το DTS και ολες μου τις ταινιες τις εχω μετατρεψει σε AC3 με το XviD4PSP.θα συνδεσω απευθειας τον ενισχυτη με την tv (AV IN ) και οχι με το πολυσκαρτ της HAMA να δω τι γινεται και θα τα πουμε

Reaction score
32

παιδια τζιφος!αφου ειδα και αποειδα και οτι συνδεσεις και να εκανα δεν μπορουσα οταν παιζει ταινιες blue ray η tv (samsung led 7000) απο την θυρα usb να παιξει ο ηχος απο το hi fi (ενισχυτης arcam A9) πηρα τηλεφωνο την samsung οπου μου ειπαν οτι μοναδικη περιπτωση για να γινει αυτο ειναι να συνδεθει ο ενισχυτης μεσω οπτικης ινας με την tv.οπτικη ινα δεν εχει ο ενισχυτης οποτε την κατσαμε! με βλεπω αργοτερα για αγορα set home sinema......

Reaction score
0

εγω την δικια μου 40b650 την εχω συνδεσει και μεσω optical αλλα και μεσω stereo (ασπρο-κοκκινο οπως ειπε πολυ σωστα ο gstriftos)
απο στικακι ταινιες τις παιζει κανονικα και στελνει ηχο χωρις προβλημα στον ενισχυτη!!
δοκιμασες αυτο που σου ειπε ο gstriftos..?

Reaction score
32

φιλε popolaros δοκιμασα καποια πραγματα χωρις να καταφερω τιποτε(η αληθεια ειναι οτι δεν τα παω καλα με τις συνδεσεις).σε παρακαλω μπορεις να μου πεις τι ακριβως συνδεσες και που μπας και γλυτωσω την αγορα home cinema?(πιστευω οι τηλεορασεις μας πανω κατω θα εχουν τις ιδιες συνδεσεις)περιμενω απαντηση σου....:121:

Reaction score
0

Σήμερα δοκίμασα σε κατάστημα με ηλεκτρικά 2 απο τις τηλεοράσεις που με ενδιαφέρουνε για να δώ αν μπορούν και τί μπορούν να αναπαραγάγουν μέσω USB

1 - Philips 5604 (32+42) -
720*400 Avi το έβλεπε άλλα δεν υποστήριζε την αναπαραγωγή
624*352 Αvi το έπαιζε άλλα η εικόνα έκανε συνεχώς σπασίματα

2 - LG LH5000
Έπαιξε και τα 2 αρχεία χωρίς κανένα κόμπιασμα και είδε και στα 2 ξεχωριστούς υπότιτλους

Reaction score
0
Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα καλώδια σύνδεσης HDMI. ?
Θέλω να συνδέσω το PC με την TV από DVI ΣΕ HDMI (απόσταση 20 μέτρα)
Τι διαφορά έχει αυτό http://www.elektronik.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&products_id=13697
Από αυτό
http://www.elektronik.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&cPath=54_60_1115&products_id=16790
εκτός βέβαια που το ένα είναι DVI-HDMI και το άλλο HDMI-HDMI (και αυτό λύνετε με ένα αντάπτορα) κατά τα άλλα έχουν όντος κάποια διαφορά και έχουν τόση διαφορετική τιμή ?

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.661

On-topic: Από τη στιγμή που η τηλεόραση έχει ενσωματωμένο media-player, γιατί να ξοδεύεται και να παιδεύεται κανείς με καλώδια;

Reaction score
0

Παιδιά, έχω μπερδευτεί... Καλά το ότι παίζουν αρχεία βίντεο αλλά όλα; Ας πούμε της Samsung το media 2.0 παίζει τα πάντα όλα σε όλα τα μοντέλα που υπάρχει ή όχι;

Reaction score
0
Για τις νέες LG (βλέπε σειρές LH, LU, LF) ισχύει αυτό:

http://lgusb.wikispaces.com/

με λίγα λόγια υποστηρίζουν media playback εκτός αυτών που "διαφημίζονται" και τα παρακάτω μοντέλα μέσω μιας διαδικασίας που είναι σχετικά απλή και δίνει το μενού άπαξ και γίνει μια φορά μόνο:

LH2000
LH3000
LH4000
LH5000
LH7000

LU4000
LU5000

LF2500

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες, γιατί η διαδικασία μπορεί να βλάψει την συσκευή σας...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!

Υπάρχει κάποιος που να το έχει δοκιμάσει στη πράξη;

με λίγα λόγια υποστηρίζουν media playback εκτός αυτών που "διαφημίζονται" και τα παρακάτω μοντέλα μέσω μιας διαδικασίας που είναι σχετικά απλή και δίνει το μενού άπαξ και γίνει μια φορά μόνο:

LH2000
LH3000
LH4000
LH5000
LH7000

LU4000
LU5000

LF2500

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες, γιατί η διαδικασία μπορεί να βλάψει την συσκευή σας...

Reaction score
0
να ρωτησω κατι αμα ξερετε...σημερα παραλαμβανει ενας φιλος απο κωτσοβολο την lg 37" fullhd lh3000.
Απο οτι καταλαβα λογικα θα κανει και αυτο το μοντελο το κολπακι αυτο.Αμα το ενεργοποιησεις παιζει θεμα εγγυησης να σου πουνε τπτ?γτ εδωσε και αλλα 120 ευρω νομιζω να την κανει 5ετη την εγγυηση οποτε μην του το κανω,γινει μετα τπτ και βγουμε και χρεωμενοι που λεει ο λογος οτι δεν επρεπε να πειραξει το κρυφο μενου κτλπ...

Reaction score
6

LH2000
LH3000
LH4000
LH5000
LH7000

LU4000
LU5000

LF2500

Οι δύο με bold το υποστηρίζουν από μαμά χωρίς κανένα χέριασμα.

Reaction score
0

Αν δεν κάνω λάθος όλες (οι σειρά LH τουλάχιστον) έχουν το hardware για να διαβάσουν HD από την usb θύρα. Στις LH5000, LH7000 μάλλον είναι ήδη ενεργοποιημένη η επιλογή γι αυτό που στις άλλες πρέπει να 'χακέψεις' εσύ. Με κάθε επιφύλαξη πάντα.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!

Αν δεν κάνω λάθος όλες (οι σειρά LH τουλάχιστον) έχουν το hardware για να διαβάσουν HD από την usb θύρα. Στις LH5000, LH7000 μάλλον είναι ήδη ενεργοποιημένη η επιλογή γι αυτό που στις άλλες πρέπει να 'χακέψεις' εσύ. Με κάθε επιφύλαξη πάντα.
Έτσι ακριβώς είναι. Κάτοχος LH5000 που παίζει χωρίς να μπεις στο κρυφό μενού, από το κουτί της.
Από περιέργεια μπήκα και είδα ότι ήταν ενεργοποιημένες οι επιλογές.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
να ρωτησω κατι αμα ξερετε...σημερα παραλαμβανει ενας φιλος απο κωτσοβολο την lg 37" fullhd lh3000.
Απο οτι καταλαβα λογικα θα κανει και αυτο το μοντελο το κολπακι αυτο.Αμα το ενεργοποιησεις παιζει θεμα εγγυησης να σου πουνε τπτ?γτ εδωσε και αλλα 120 ευρω νομιζω να την κανει 5ετη την εγγυηση οποτε μην του το κανω,γινει μετα τπτ και βγουμε και χρεωμενοι που λεει ο λογος οτι δεν επρεπε να πειραξει το κρυφο μενου κτλπ...
Το κολπάκι το κάνει.
Eξ όσων ξέρω είναι στην διακριτική ευχέρεια της εκάστωτε αντιπροσωπείας το πώς θα το αντιμετωπίσει.Απ την στιγμή που πλήρωσε για την επέκταση εγγύησης ίσως να ήταν καλύτερα να αγοράσει ένα οικονομικό media player για να είναι ήσυχος.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.661
Απάντηση: Re: Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!

Απ'ότι αντιλαμβάνομαι αυτή είναι μια επιλογή On/Off που μπορεί ακίνδυνα να περάσει από τη μία κατάσταση στην άλλη -κάτι που όμως δεν ισχύει για όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν στα εργοστασιακά μενού.
Το μόνο πρόβλημα θα ήταν εάν η τηλεόραση πάθαινε κάποια βλάβη, που να μην επέτρεπε την πρόσβαση στις ρυθμίσεις γενικά (πχ να μην άναβε), οπότε αναγκαστικά θα επέστρεφε "On" στο σέρβις.

Μια από πριν επικοινωνία με την εταιρεία, είναι το καλύτερο σε τέτοιες περιπτώσεις. Πχ εγώ έχω χακάρει... 3rd-party νεότερο OS στο Windows Mobile κινητό μου. Όταν κάποια στιγμή χάλασε το joystick εντός εγγύησης, τους κάλεσα και οι άνθρωποι απλά με ρώτησαν αν το πρόβλημα είχε σχέση με το χακάρισμα. Δεδομένου ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε, μου το επισκεύασαν χωρίς να ζητήσουν καν να κάνω revert στο παλιό OS.

Reaction score
0

παιδια μπορει να παιξει η 650 απο usb stick ταινια μεγαλυτερη των 4gb?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!

Έτσι ακριβώς είναι. Κάτοχος LH5000 που παίζει χωρίς να μπεις στο κρυφό μενού, από το κουτί της.
Από περιέργεια μπήκα και είδα ότι ήταν ενεργοποιημένες οι επιλογές.
Έκανα τη 'χακιά' στην 37LH4000 και όλα κομπλέ. 10 λεπτά υπόθεση. Παίζει μια χαρούλα. :107:.
Το μόνο άσχημο είναι οτι δεν υποστηρίζεται dts. (Αν και νομίζω ότι αυτό είναι ανεξάρτητο της 'χακιάς').

Reaction score
0
λοιπον πηγα και εγω χθες στο φιλο και του συνδεσα την νεα του τν.
Αφου βαλαμε ps3-nova κτλπ μπηκα στο μενου και ειδα οτι εχει την εκδοση 3.55.
Αυτο σημαινει downgrade σε 3.15 ενεργοποιηση της λειτουργιας και μετα παλι upgrade σε 3.55?
huskarl εσυ τι εκδοση ειχες?και ποια η διαδικασια που εκανες?

Υγ.LG lh3000 37" full hd-mpeg4 στα 444 ευρω κωτσοβολος οποιος ενδιαφερεται

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss