Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!

Είχα την έκδοση 3.40.
Όπως τα λες και εσύ, downgrade στην 3.15, κρυφό μενού αλλαγές, upgrade στην 3.55.
λοιπον πηγα και εγω χθες στο φιλο και του συνδεσα την νεα του τν.
Αφου βαλαμε ps3-nova κτλπ μπηκα στο μενου και ειδα οτι εχει την εκδοση 3.55.
Αυτο σημαινει downgrade σε 3.15 ενεργοποιηση της λειτουργιας και μετα παλι upgrade σε 3.55?
huskarl εσυ τι εκδοση ειχες?και ποια η διαδικασια που εκανες?

Υγ.LG lh3000 37" full hd-mpeg4 στα 444 ευρω κωτσοβολος οποιος ενδιαφερεται

Reaction score
0

Hello και από εμένα.

Παρατήρησε κανείς στην έκδοση 3.55 αν έχει πρόβλημα ο divX player με τα srt που περιέχουν κεφαλαία φωνήεντα με τόνους;

Έβαλα εχτές να δω μια ταινιούλα και στο παρακάτω κείμενο:

5
00:00:10,160 --> 00:00:13,608
Μόνο μια φορά τελειώνει.
Ό,τι συμβεί πριν απ' αυτό...

έδειξε μόνο την πρώτη πρόταση, δεν έδειξε τη δεύτερη και από εκείνη τη στιγμή σταμάτησε να δείχνει υπότιτλους. Είναι γνωστό bug;

Reaction score
0

Βρήκα τί φταίει, κάποιοι "υποτιτλάδες" βάζουν στο τέλος και μια γραμμή του στυλ:

9999
00:00:0,500 --> 00:00:2,00
<font color="#ffff00" size=14>www.www.ww</font>

η οποία δεν αρέσει καθόλου στον subtitle parser της LG. Αν σας κολλάνε οι υπότιτλοι ανοίξτε το srt, αφαιρέστε τη γραμμή, σώστε και διασκεδάστε! ;)

Reaction score
0
Απάντηση: Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!

Καλημέρα και συγχαρητήρια για το thread. Επειδή μάλλον συγκρίνω τις εξής τηλεοράσεις,
samsung b650 (32 ή 37) sony kdl - 37ex500AEP , μήπως μπορεί κάποιος να μου πει για τα ακόλουθα;

1) Media player. Διάβασα για κάποιες sony ότι υποστηρίζουν μόνο mpeg1 αληθεύει; Αν συγκρίνουμε τους media players στις δύο τηλεοράσεις ποιος θεωρείται καλύτερος;

2) Στο site της sony που μπήκα μέσω του link που έδωσε κάποιος παραπάνω παρατήρησα ότι η KDL37EX503 (μάλλον ίδια σειρά θα είναι , μιας και αυτήν που έψαχνα δεν την βρήκα) δεν έγραφε πουθενά ότι έχει τον αποκωδικοποιητή mpeg4 (απαραίτητο για τα νέα ψηφιακά που έρχονται). Παράλειψη του site ή πράγματι δεν τον έχει;

3) Αν κάποιος τις έχει δει να παίζουν μπορεί να μου δώσει μία άποψη για την εικόνα τους;
Ξέρω ότι είναι αρκετά υποκειμενικό αλλά μια πρώτη άποψη θα την ήθελα.

4) Επίσης επειδή με το θέμα "δίκτυα" δεν είμαι και πολύ καλός και δεν κατάλαβα πολύ καλά. Τελικά η samsung B650 έχει ethernet; Αυτό που αναφέρθηκε ότι έχει dlna αλλά όχι ethernet; Μπορεί να μπει κάποιος στο διαδίκτυο ή να φτιάξει δίκτυο με το pc;

*Ζητώ συγγνώμη αν σας βάζω να επαναλάβετε πράγματα. Απλά προσπαθώ να τα κατανοήσω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Καλημέρα και καλώς ήρθατε στο AVSite!

1)Yπάρχει κάποιο λινκ από αυτό που διαβάσατε;Πάντως η σαμσουνγκ απ την δοκιμή που έκανε o MaxHeadroom δείχνει να αναγνωρίζει πληθώρα αρχείων εικόνας.Όσον αφορά το ηχητικό κομμάτι δεν υποστηρίζει dts(όπως όλες απ ότι ξέρω)

2)Μάλλον παράληψη.Στο Πλαίσιο πχ υπάρχει η 500 και αναφέρει ότι αναγνωρίζει mpeg4.

3)Η σαμσουνγκ είναι μια πάρα πολύ καλή τηλεόραση.Ζωντανα χρώματα,καλό μαυρό,κίνηση καλή για την κατηγορία.Την σονυ δεν θυμάμαι να την έχω δεί.

4)Έχει ethernet.

Reaction score
0

σε εμένα στην samsung 7000 γιατί δεν μου παίζει τα mkv bluray, ούτε εικόνα, ούτε ήχο;Μηπώς πρέπει να κάνω καμία ρύθμιση στο αρχείο και ποιά;

Reaction score
0

Ίσως αρκετοί από εμάς γνωρίζουν ότι κάποια σύγχρονα μοντέλα τηλεοράσεων υποστηρίζουν την αναπαραγωγή αρχείων πολυμέσων απευθείας από στικάκι ή από εξωτερικό σκληρό δίσκο, χωρίς την ανάγκη άλλης συσκευής. Αυτό που -εγώ τουλάχιστον- δε γνώριζα, είναι το πόσο καλή είναι η υποστήριξη αυτής της λειτουργίας.

Συγκεκριμένα, μία Samsung που έκανα χθες δοκιμή, έπαιξε άψογα όχι μόνο φωτογραφίες, mp3 και "εύκολα" SD avi, αλλά και όσα HD mkv της έδωσα, σε αναλύσεις μέχρι και 1080p, ήχο AC3 και υψηλά bitrate συμπίεσης AVC. Έπαιξε ακόμα και αρχεία παρμένα απευθείας από τη HD βιντεοκάμερά μου, σε ανάλυση 1080i και bitrate 24Mbit/s, με Profile [email protected]!

Κι όλα αυτά με κίνηση "νερό" (χάρη και στα κυκλώματα frame interpolation της τηλεόρασης), άριστη απόπλεξη στα "i" αρχεία, δυνατότητα γρήγορης αναζήτησης, παύσης κλπ. H απόκριση στις εντολές του χειριστηρίου ήταν πάντα άμεση και το μενού πλοήγησης πολύ όμορφο και εξαιρετικά λειτουργικό.
Σημειωτέον επίσης ότι υπήρχε άψογη υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων, με δυνατότητα ρύθμισης του μεγέθους γραμματοσειράς και σε πραγματικό χρόνο μετατόπισής τους πριν ή μετά, για την περίπτωση που αυτοί δεν είναι σωστά συγχρονισμένοι με το αρχείο βίντεο!

Αν στα παραπάνω προσθέσουμε:
  • τη δυνατότητα σύνδεσης στο τοπικό δίκτυο του σπιτιού -ή ακόμα και σε ειδικές σελίδες του internet- μέσω DLNA (θύρας EtheNet, που μπορεί να γίνει και WiFi με κατάλληλο module). Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να παίρνουν αρχεία και από κάποιον άλλον υπολογιστή του δικτύου ή -ακόμα καλύτερα- από NAS ώστε να μην χρειάζεται καν ανοικτός υπολογιστής,
  • την απουσία επιπλέον συσκευών, καλωδίων, μετασχηματιστών και τηλεκοντρόλ,
  • τη αποφυγή του επιπλέον κόστους αγοράς χωριστού media player,
τότε νομίζω ότι οι αυτές οι τηλεοράσεις προσφέρουν μια λύση όχι απλά εναλλακτική, αλλά ενδεχομένως και πλεονεκτική σε σχέση με την κλασσική του εξωτερικού media player.

Σημειωτέον ότι, εκτός των Samsung που δοκίμασα, ανάλογες δυνατότητες έχουν και πολλά μοντέλα τουλάχιστον των σειρών των Philips και Sony -και σημειωτέον ότι δεν αναφέρομαι μόνο στα μοντέλα των ακριβών σειρών. Δεν έχω κάνει δοκιμή στα μοντέλα αυτών των εταιρειών -αν κάποιος έχει κάνει και γνωρίζει κάτι παραπάνω, ας μας πει σχετικά.
Εντυπώσεις από Philips 42PFL9664H/12:
1)Αναπαραγωγή ταινιών μέσω USB συσκευής (flashάκι, εξωτερικός σκληρός, multimedia εξωτερικός σκληρός με σύνδεση highspeed USB):
Ομαλή για 4 λετπά, μετά αρχίζει το πάρκινσον στην εικόνα (σπασίματα) και αποζυγχρονίζεται ο ήχος σε σχέση με την εικόνα.
Η ομαλότητα είναι καλή με αναπαραγωγή ταινίας μέσω moultimedia εξωτερικού σκληρού μόνο μέσω σύνδεσης HDMI αλλά έτσι δεν εχει την ίδια καθαρότητα η εικόνα.
2)Αναπαραγωγή αρχείων PC μέσω DLNA (ασύρματα ή ενσύρματα):
Τραγική κατάσταση, την αναφέρω στο Topic: Home Cinema > Τηλεοράσεις στο θέμα: Philips 42PFL9664 & DLNA problems
Προσοχή παιδιά.. μας υπόσχονται παπάδες αλλά μούφα η δουλειά..

Reaction score
0

Μια ερωτηση που μπορει να ακουστει και σαν κοτσανα απο καποιους γνωστες.....υπαρχει περιπτωση ο σκληρος που εχουμε συνδεσει στην τηλεοραση να εχει καποιο ιο και να την βλαψει?

Reaction score
0

Μια ερωτηση που μπορει να ακουστει και σαν κοτσανα απο καποιους γνωστες.....υπαρχει περιπτωση ο σκληρος που εχουμε συνδεσει στην τηλεοραση να εχει καποιο ιο και να την βλαψει?
Απάντηση από το site της philips:
No, just like other devices with a built-in browser, does not require a virus scanner.

Reaction score
32

παιδια μια πληροφορια για οποιον ενδιαφερεται.....ειχα κανει νυξη στο φορουμ παλιοτερα για το συγκεκριμενο θεμα χωρις να βγαλουμε καποιο σιγουρο συμπερασμα, οπως ακρη δεν μπορεσα να βγαλω και με πολλα τηλεφωνα που εκανα στην SAMSUNG. τελικα η λυση δοθηκε με επιτοπια δοκιμη σε καταστημα(electro world).αν συνδεσουμε την Samsung 7000 led μεσω οπτικης ινας με συστημα home cinema δινει κανονικοτατα ηχο οταν παιζουμε ταινιες(blue ray & hd ) απο την θυρα usb.(το οποιο ηταν και το ερωτημα στο οποιο δεν βγαζαμε ακρη. και πιστεψτε με οι απαντησεις που επαιρνα ηταν 9 στις 10 οτι δεν δινει η δεν ξερω...)τωρα λοιπον κατοχος ενος συστηματος home sinema sony dav dz 260 απολαμβανω ταινιες blue ray & hd με φοβερη εικονα και φανταστικο ηχο!!!!!γιατι γνωριζα εκ των προτερων οτι απο ηχο η tv δεν ελεγε....:107::107:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.661

Έτσι μπράβο, πολύ χρήσιμη πληροφορία! Μόνο με δοκιμή μπορούμε να ξέρουμε ποια είναι η πραγματική απόδοση της τηλεόρασης που μας ενδιαφέρει. :444:

Προτείνω όποιος ενδιαφέρεται να το ζητάει ευγενικά και πειστικά, κατά προτίμηση σε ώρα που δεν είναι αιχμής για το κατάστημα. Εμένα πάντως και στα τρία μαγαζιά όπου είχα ζητήσει να κάνω δοκιμές όταν ξεκίνησα αυτό το thread, οι άνθρωποι είχαν δεχτεί ευχαρίστως και χωρίς καμία αντίρρηση να ψάξω ότι θέλω. Όταν έβαλα δε τα διάφορα πάτερνς για να ρυθμίσω φωτεινότητα, αντίθεση, χρώματα και να δοκιμάσω το deinterlacing, το scaling και την κίνηση, μαζευτήκανε οι πωλητές και κάνανε πηγαδάκι γύρω από την τηλεόραση που δοκιμάζαμε. Μιλάμε για... μίνι-συγκριτικό! :142:

Reaction score
0

maxhaedroom μιας και το έχεις ψάξει τόσο θα μου λύσεις την απορία που έχω θέσει και λίγο παραπάνω για την led 7000 και τα αρχεία mkv x 264 που δεν τα παίζει από usb stick. Ευχαριστώ!

Reaction score
0

έβαλα το 3.15 στην τηλεόραση αλλά δεν βρίσκω το μενου για το divx μου βγάζει αυτά που φαίνονται στην φωτό μετα το μενου σε τηλεχειρισρήριο και τηλεόραση αλλα ουθενά το divx

http://img85.imageshack.us/i/snc00272.jpg/
οκ το βρηκα,άλλαξα τον αριθμό δίπλα στο tool options 3 σε 54692 και βρήκε τις ταινίες στο usb.όλα άψογα

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.661

maxhaedroom μιας και το έχεις ψάξει τόσο θα μου λύσεις την απορία που έχω θέσει και λίγο παραπάνω για την led 7000 και τα αρχεία mkv x 264 που δεν τα παίζει από usb stick. Ευχαριστώ!
Τι να σου πω, όταν έκανα εγώ τις δοκιμές μου, οι Samsung έπαιζαν σχεδόν τα πάντα, περιλαμβανομένων και των H.264. Απ' ότι βλέπω και άλλοι χρήστες το ίδιο αναφέρουν για την 7000 και άλλες Samsung.
Δοκίμασες αρκετά αρχεία από διαφορετικές ταινίες, μήπως έτυχε κάποια περίεργη κωδικοποίηση;

Reaction score
0
Εχω και εγω την 7000 και μου παιζει κανονικα τα ΜΚV. Αλλο ειναι το προβλημα. Εχω περιγραμμα γυρω απο τα σωματα οταν κοινουνται. Κατι σαν pixel.

Reaction score
0

Τι να σου πω, όταν έκανα εγώ τις δοκιμές μου, οι Samsung έπαιζαν σχεδόν τα πάντα, περιλαμβανομένων και των H.264. Απ' ότι βλέπω και άλλοι χρήστες το ίδιο αναφέρουν για την 7000 και άλλες Samsung.
Δοκίμασες αρκετά αρχεία από διαφορετικές ταινίες, μήπως έτυχε κάποια περίεργη κωδικοποίηση;
Τα H 264 τα παίζει κανονικα, δεν παίζει όμως τα mkv x 264 που είναι η κωδικοποίηση όσων bluray έχω βρεί για κατέβασμα.

Reaction score
0

Εχω και εγω την 7000 και μου παιζει κανονικα τα ΜΚV. Αλλο ειναι το προβλημα. Εχω περιγραμμα γυρω απο τα σωματα οταν κοινουνται. Κατι σαν pixel.

κ μενα παιζει τα mkv αρχεια αλλα χωρις ηχο απο τηλεοραση. αν ειχα home cinema θα ακουγα κανονικα? τι μετατροπη χρειαζεται να κανω?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Re: Απάντηση: Re: Τηλεοράσεις με ενσωματωμένο media player!

κ μενα παιζει τα mkv αρχεια αλλα χωρις ηχο απο τηλεοραση. αν ειχα home cinema θα ακουγα κανονικα? τι μετατροπη χρειαζεται να κανω?
Για μετατροπή δοκιμάστε αυτό το πρόγραμμα.Λογικά έτσι θα έχετε ήχο απ την τηλεόραση.

Reaction score
0

Καλημέρα σας παιδιά!
Πρώτα απ'όλα να ευχαριστήσω τον gstriftos για απάντησή του σε προηγούμενο post μου.

aris22 said:
παιδια μια πληροφορια για οποιον ενδιαφερεται.....ειχα κανει νυξη στο φορουμ παλιοτερα για το συγκεκριμενο θεμα χωρις να βγαλουμε καποιο σιγουρο συμπερασμα, οπως ακρη δεν μπορεσα να βγαλω και με πολλα τηλεφωνα που εκανα στην SAMSUNG. τελικα η λυση δοθηκε με επιτοπια δοκιμη σε καταστημα(electro world).αν συνδεσουμε την Samsung 7000 led μεσω οπτικης ινας με συστημα home cinema δινει κανονικοτατα ηχο οταν παιζουμε ταινιες(blue ray & hd ) απο την θυρα usb.(το οποιο ηταν και το ερωτημα στο οποιο δεν βγαζαμε ακρη. και πιστεψτε με οι απαντησεις που επαιρνα ηταν 9 στις 10 οτι δεν δινει η δεν ξερω...)τωρα λοιπον κατοχος ενος συστηματος home sinema sony dav dz 260 απολαμβανω ταινιες blue ray & hd με φοβερη εικονα και φανταστικο ηχο!!!!!γιατι γνωριζα εκ των προτερων οτι απο ηχο η tv δεν ελεγε....
Μου έσπασε το κεφάλι αυτό το ζήτημα. Το σκέφτηκα λίγο καλύτερα και πλέον νομίζω ότι μπορώ να δώσω μια λογική εξήγηση για το φαινόμενο.
Προφανώς για λόγους κόστους η τηλεόραση δεν έχει μετατροπέα ψηφιακού ηχητικού σήματος σε αναλογικό (από πίσω δεν έχει έξοδο ήχου αναλογική αν το προσέξετε). Ένας ενισχυτής με αναλογική είσοδο δεν μπορεί να δεχτεί ψηφιακό σήμα.
Συνεπώς επειδή η tv είναι ακόμα αναλογική γι'αυτό και σε αυτό το mode μπορεί κάποιος χρησιμοποιώντας το καλώδιο scart και με έναν αντάπτορα rca να έχει ακόμα ήχο. Λογικά όταν μας έρθει το digea ούτε εκεί θα παίζει ένας τέτοιος ενισχυτής. Ενώ από την άλλη επειδή ότι παίζουμε στην usb είναι ψηφιακό γι'αυτό και δεν θα δίνει ήχο σε τέτοιο ενισχυτή.

Εσύ την συνέδεσες οπτικά (και ψηφιακά) στον home cinema ενισχυτή σου και παίζεις μια χαρά!

Η άλλη λύση για κάποιον που έχει ήδη ενισχυτή, πιστεύω ότι είναι να πάρει ένα μηχάνημα μετατροπής ψηφιακού σε αναλογικό. Υπάρχουν τέτοια αλλά δεν ξέρω τιμές. Επιπλέον υπάρχουν ενισχυτές που έχουν και τις δύο εισόδους.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss