- Reaction score
- 383
Mεσα και εγω...
Ετσι θα γίνει...Sambalis said:Νομίζω πως πρέπει να ξεξαθαρίσουμε το θέμα Web_Nautilus!!!!
Αν θα κάνουμε σε mp3 ή σε CD!!!!
Προτείνω σε CD!!!
Επιθυμητό θα είναι να παίζουν τα CD παντού!!!
Αυτο που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι πως κάθε μέλος που συμμετέχει στα Δώρα, γράφει ΕΝΑ cd που θα γίνει τυχαία δώρο σε άλλο μέλος που έγραψε και εκείνο ένα!!!!
είναι πολύ καλή η ιδέαΜάριος Λαζάρου said:Και όχι μόνο αυτό αλλά προτίνω μέσα στα Χριστούγεννα να κανονίσουμε μια συνάντηση και να έχουμε και μια μαύρη σακούλα...Θα ρίξουμε μέσα όλοι τον όβολον..εεεε...το cd μας και μετά τραβάμε στην τύχη...![]()
ME H XΩΡΙΣ?lakiss51 said:Σας στελνω τσιπουρο Τυρναβου για να γνωρισετε το ΓΝΗΣΙΟ τσιπουρο και για να κανετε κεφαλι γεματο μελωδιες!!!
και το κόκκινο κρασί Τυρνάβου, αλλά και η ρετσίνα αμπελόφυλλο δεν μας χαλά...lakiss51 said:Σας στελνω τσιπουρο Τυρναβου για να γνωρισετε το ΓΝΗΣΙΟ τσιπουρο και για να κανετε κεφαλι γεματο μελωδιες!!!
Μόνο Αργυρού φίλε μου...τα άλλα είναι απομιμήσειςRtallus said:Κανα Vinsanto Σαντορίνης από καλή κάβα υπάρχει διαθέσιμο??![]()
![]()
Ισως όσοι ασχολούνται με Ιατρική, Ψυχολογία, κλπ, να γνωρίζουν τον David Cooper, ψυχολόγο και από τους πρωτοπόρους της υπαρξιακής ψυχιατρικής. Οταν πήγε στο Λονδίνο διατέλεσε διευθυντής της πειραματικής μονάδας για νεαρούς σχιζοφρενείς που ονομάστηκε...VILLA 21 (http://laingsociety.org/colloquia/thercommuns/villa21.1.htm). Νομίζω έχει μεταφραστεί και στα Ελληνικά το βιβλίο του "The Grammar of Living,an Examination of Political Acts" (1974) (Η Γραμματική της Ζωής, μια επισκόπιση των Πολιτικών Πράξεων).ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:Για πες!!
Μου αρεσαν οι Villa 21!