Τι λέτε, ανταλλάσσουμε κανένα δωράκι?

Αποφασίστε εσείς αν...

• Total voters
    12

Reaction score
23
Sambalis said:
Νομίζω πως πρέπει να ξεξαθαρίσουμε το θέμα Web_Nautilus!!!!

Αν θα κάνουμε σε mp3 ή σε CD!!!!

Προτείνω σε CD!!!
Επιθυμητό θα είναι να παίζουν τα CD παντού!!!

Αυτο που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι πως κάθε μέλος που συμμετέχει στα Δώρα, γράφει ΕΝΑ cd που θα γίνει τυχαία δώρο σε άλλο μέλος που έγραψε και εκείνο ένα!!!!
Ετσι θα γίνει...

Reaction score
118
Φανταστικά τα κομμάτια, δεν θα τα στερήσω απο κανέναν.
80 songs σε σούπερ μετατροπή σε mp3 και μάλιστα δίχως πνευματικά δικαιώματα διοτι δεν είναι απο κανονικές κυκλοφορίες.
H μετατροπή έγινε σε 256 kbps. Ελπίζω να είναι καλός ο αριθμός αυτός(των 256) ώστε να έχουμε καλό ηχητικό αποτέλεσμα.

Θα τα δώσω και ας τα μετατρέψει όποιος θέλει σε cd ξανά. Εύκολο είναι.

Reaction score
1
Ας παρακινήσουμε τα μέλη να τα γράψουν σε Audio μορφή για τους λόγους που ήδη αναφέραμε. Παρόλα αυτά εάν κάποια μέλη έχουν αρκετά υποψήφια κομμάτια στο μυαλό τους και δεν μπορούν να επιλέξουν 15-20, ας τα γράψουν σε mp3. Υπάρχει και η ενδιάμεση λύση του να χωρέσουν 50 κομμάτια σε audio μορφή σε 3 CD τα οποία βέβαια θα σταλούν (ως ομάδα τριων CD) από το μέλος που θα τα κάψει σε 1 μέλος.
Θα κάνω στο αρχικό ποστ κάποιες απαραίτητες διευκρινήσεις και μια συγκεντρωτική ονομάτων ακόμα.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ
1) ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
2) Sambalis
3) VIDEOMIX
4) Web_Nautilus
5) Andrew
6) giotamike
7) Σπύρος Μπλάτσιος
8.) VG
9) Μαρία Παρασκευοπούλου
10) HV
11) VILLA21 (?)
12) dream_GR
13) Μάριος Λαζάρου
14) stellios

Reaction score
1
Μάριος Λαζάρου said:
Και όχι μόνο αυτό αλλά προτίνω μέσα στα Χριστούγεννα να κανονίσουμε μια συνάντηση και να έχουμε και μια μαύρη σακούλα...Θα ρίξουμε μέσα όλοι τον όβολον..εεεε...το cd μας και μετά τραβάμε στην τύχη...:)
είναι πολύ καλή η ιδέα

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Σας στελνω τσιπουρο Τυρναβου για να γνωρισετε το ΓΝΗΣΙΟ τσιπουρο και για να κανετε κεφαλι γεματο μελωδιες!!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
lakiss51 said:
Σας στελνω τσιπουρο Τυρναβου για να γνωρισετε το ΓΝΗΣΙΟ τσιπουρο και για να κανετε κεφαλι γεματο μελωδιες!!!
ME H XΩΡΙΣ? :lol:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Οπως θελετε! (για τους μη επαϊοντες εννοει με γλυκανισο ή οχι! Κατι ξερει ο πονηρουλης!!!)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
lakiss51 said:
και το κόκκινο κρασί Τυρνάβου, αλλά και η ρετσίνα αμπελόφυλλο δεν μας χαλά...

HV

Reaction score
0
Αν θελετε παμε σαλλονικα στον φιλο μου τον τσανταλη να μας βαλει στο εργοστασιο του να γινουμε ντιρλα ! :p

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Σπυρο βλεπω ενημερωμενος εισαι! Για κοκκινο εβγαλε ενα φιλαρακι (απο Αμπελωνα)δικο του και χθες βραδι το τεσταρησα τρις! Σηκωθηκα με ενα κεφαλι ξαστερια! Αποψε οικοθεν θα τεσταρουμε ενα λευκο οινοποιου Φαρσαλων, αποκλειστικα εξαγωγεα, του 2004 (αυτο ειναι δωρακι λογω ...λαμογιας!) Το Vinsanto ειναι σε αλλη κατηγορια και οχι μαζικης καταναλωσης. Ο Τσανταλης (οριστε, παλι αυτος ο HV μπροστα μου!) βγαζει ενα κοκκινο Ραψανης μουρλια!
Μωρε οργανωστε εσεις "κοπη πιτας" και η ...επαρχια θα σας ποτισει!

Reaction score
5
Rtallus said:
Κανα Vinsanto Σαντορίνης από καλή κάβα υπάρχει διαθέσιμο?? :lol: :lol:
Μόνο Αργυρού φίλε μου...τα άλλα είναι απομιμήσεις :D

Reaction score
0
Mέσα,μέσα,μέσα,μέσα,μέσα,μέσα,μέσα,μέσα, :D :D :D
Α!!!!!! και μην ξεχάσω....
Μέσα και 'γω...... :p :p

Reaction score
1
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ

1) ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
2) Sambalis
3) VIDEOMIX
4) Web_Nautilus
5) Andrew
6) giotamike
7) Σπύρος Μπλάτσιος
8.) VG
9) Μαρία Παρασκευοπούλου
10) HV
11) VILLA21
12) dream_GR
13) Μάριος Λαζάρου
14) stellios
15) tipoliani
16) ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ
17) willie

Reaction score
248
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
Για πες!!
Μου αρεσαν οι Villa 21!
Ισως όσοι ασχολούνται με Ιατρική, Ψυχολογία, κλπ, να γνωρίζουν τον David Cooper, ψυχολόγο και από τους πρωτοπόρους της υπαρξιακής ψυχιατρικής. Οταν πήγε στο Λονδίνο διατέλεσε διευθυντής της πειραματικής μονάδας για νεαρούς σχιζοφρενείς που ονομάστηκε...VILLA 21 (http://laingsociety.org/colloquia/thercommuns/villa21.1.htm). Νομίζω έχει μεταφραστεί και στα Ελληνικά το βιβλίο του "The Grammar of Living,an Examination of Political Acts" (1974) (Η Γραμματική της Ζωής, μια επισκόπιση των Πολιτικών Πράξεων). :)
Αυτά με τα 'μικρά μυστικά της μουσικής".
Το Cd που θα το στείλουμε? Συμφωνώ και εγώ ότι πρέπει να είναι Audio CD.

Reaction score
7
ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ!!!ΑΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!!!Όχι πάλι όπως τα προηγούμενα χρόνια που όλοι είναι ωραία και καλά και εγώ μασάω το καπέλο μου που είμαι Κρήτη...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa