- Reaction score
- 73.204
Ήρθε ξανά η καταραμένη μέρα!!! 
Πάλι θα πάρω ένα κιλό από τα συνοδευτικά.
Πάλι θα πάρω ένα κιλό από τα συνοδευτικά.

Last edited:
Ασουρέ .Τα διάφανα μπολάκια τι περιέχουν ?
Είχα χρόνια να το ακούσω.Ασουρέ .
Καλά μου φάνηκε γνωστό !Ασουρέ .
Τι βλέπουμε στη εικόνα?
Μου αρέσει που κάνεις και τον ανήξερο.Τι βλέπουμε στη εικόνα?
Αλήθεια τώρα?Μου αρέσει που κάνεις και τον ανήξερο.
Σπανακόρυζο ή αλλιώς "Τρόμος στο τραπέζι!".
Τρία κουλούρια Θεσσαλονίκης έφαγα κι από πάνω έριξα ένα τέταρτο τριμμένη παρμεζάνα για να τα καταφέρω.
Το πιάτο σου δ3ν είναι καλό.Το αναβάθμισες όμως με το σχόλιο!Βραδινό μου!! View attachment 286272
Κότα ψητή με τηγανιτό ρύζι, αυγό, μανιτάρια και προσθήκη με ωμή πράσινη πιπεριά στο τέλος, η σόγια ήταν λίγο μάπα και υποβάθμισε αρκετά το τελικό γευστικό αποτέλεσμα, Κι τι α κάνς? Ν'κατς α μαλως![]()
Καλα βρε Κωστή,στ αλήθεια τώρα,μας βάζεις φωτογραφίες από τα ψυγεία των ΣΜ?!Αν τυχόν δε τα έχετε δοκιμάσει, τα νωπά μπιφτέκια από Μπλάκ Άνγκους Αργεντινής, που βρίσκονται στα ψυγεία του ΑΒ Βασιλόπουλος, είναι εξαιρετικά, και σε πολύ λογική τιμή, για τέτοιο κρέας, λίγο κάτω από 5€ τα 2 μπιφτέκια 150gr.
Λίγο ψήσιμο σε δυνατή, και είναι εξαιρετικά νόστιμα.
Πήρα ένα ζεύγος για δοκιμή, και στη δεύτερη επίσκεψη άδειασα το ψυγείο, 9 συσκευασίες είχε όλες κι όλες..
Γενικά τα κρέατα αυτά, μου άρεσαν, το rib eye λίγο παραπάνω (πιο λιπαρό), και κορυφαίο το flat iron steak.
Το fillet με το λιγότερο λίπος, μετά ακολουθεί το rump.
View attachment 286251
Άμα έχει κάτι καλό, περιμένω να το δω αύριο.Εγώ αύριο κιόλας από τον περίφημο κρεοπώλη μου δέκα χιλιόμετρα μακρυά.Και στο ψυγείο του με την κάμερα θα μπω…