Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Reaction score
2.687
Πρόβειο, άμα μπορείς φρέσκο από παραγωγό, ακόμα καλύτερα
Έχω παραγωγό με αιγοπρόβατα αλλά φοβάμαι μην έχει βαριά μυρωδιά και σκεφτόμουν αγελαδινό. Τρώω τα πάντα βέβαια (εδώ μου αρέσουν οι μπάμιες) αλλά μιας και θα βγουν 5 κιλά στην δόση είπα να ρωτήσω. Υπάρχει επιλογή και για κατσικίσιο σκέτο και ανάμεικτο , εννοείται γάλα ημέρας που θα το βράσω εγώ.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.784
Θα χαθεί η μυρουδιά μην ανησυχείς, απ 'ότι γνωρίζω πρόβειο ή κατσικίσιο χρησιμοποιούν στο τραχανά.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
έκαψα τα αυγά που ήθελα μόνο να βράσουν κι εκτοξεύτηκαν έτσι ώστε η κουζίνα να μοιάζει με πολεμικό πεδίο..
Το έχω κάνει/μου έχει συμβεί 2 φορές αυτό... Ξέρω, ξέρω, το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

Ευτυχώς, το κακό ολοκληρώθηκε με τα αυγά στο ταβάνι και δεν έβαλα φωτιά στην κουζίνα. :biggrin:

Reaction score
17.412
Το έχω κάνει/μου έχει συμβεί 2 φορές αυτό... Ξέρω, ξέρω, το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

Ευτυχώς, το κακό ολοκληρώθηκε με τα αυγά στο ταβάνι και δεν έβαλα φωτιά στην κουζίνα. :biggrin:
Ε,τότε εμεις οι δυο δεν είμαστε σοφοί άντρες.Ειναι η δεύτερη φορα μου.Δοκίμασα ένα να δω πως είναι….Στο Ισραηλ,κάθε Σάββατο στο πρωινό υπήρχαν Kataμαύρα αυγά…αυτά που σιγοψηνονται από την Παρασκευή …

Reaction score
2.687
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε με το χαμός, εγώ μια φορά που έβραζα ένα αυγό σε μπρίκι στο καμινέτο , χρειάστηκε να φύγω έκτακτα για 10 λεπτά και όταν γύρισα είχε σωθεί το νερό, είχε μαυρίσει το μπρίκι (το πέταξα) και το αυγό μέσα ήταν σκούρο καφέ δίχως όμως να σπάσει το κέλυφος. Την βρώμα του καμμένου ακόμη την θυμάμαι.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.784
Τέλος εποχής για τις φρέσκιες my precious, όλο το καλοκαίρι (για όσους δεν το πρόσεξαν) ήμανε καλό παιδάκι και υπάκουο. :biggrin:
Η μπάμια παίζει από Ιούνιο έως αρχές Σεπτέμβρη, τις χαιρετάω για φέτος με μια μπελαλίδικη συνταγή.
Γεμιστές με κιμά!!

5d2dee6fc49b1.image.jpg

Η φώτο δεν είναι θκιάμ, είναι από το σάιτ που δίνω τις συνταγέσμ

Reaction score
11.671
Τέλος εποχής για τις φρέσκιες my precious, όλο το καλοκαίρι (για όσους δεν το πρόσεξαν) ήμανε καλό παιδάκι και υπάκουο. :biggrin:
Η μπάμια παίζει από Ιούνιο έως αρχές Σεπτέμβρη, τις χαιρετάω για φέτος με μια μπελαλίδικη συνταγή.
Γεμιστές με κιμά!!

View attachment 308342

Η φώτο δεν είναι θκιάμ, είναι από το σάιτ που δίνω τις συνταγέσμ
Τιιιι !!!!
Υπάρχουν κι άλλοι ;;;;;;
Ζουν ανάμεσα μας :thumbsdown:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.845
Last edited:

Staff online