Sugah
Ζαχαρούλης
- Reaction score
- 3.326
Για επικάλυψη μετά το λαδακι, προτείνω σκόρδο σε σκόνη και καπνιστή πάπρικα.
Εκπληκτικός συνδυασμός
Εκπληκτικός συνδυασμός
Σκόρδο σε σκόνη δεν έχω, αλλά έχω κανονικό και αν με πιάσει η όρεξη, ρίχνω μερικές σκελίδες φρέσκες και τις σωτάρω πολύ καλά σε ελαιόλαδο και μετά ποτίζω με αυτό τις πατάτες με το πινέλο.Για επικάλυψη μετά το λαδακι, προτείνω σκόρδο σε σκόνη και καπνιστή πάπρικα.
Εκπληκτικός συνδυασμός
Αντικαταβολή με χρεωση παραλήπτη στέλνετε ?Σκόρδο σε σκόνη δεν έχω, αλλά έχω κανονικό και αν με πιάσει η όρεξη, ρίχνω μερικές σκελίδες φρέσκες και τις σωτάρω πολύ καλά σε ελαιόλαδο και μετά ποτίζω με αυτό τις πατάτες με το πινέλο.
Παίρνουν πολύ ωραία μυρωδιά και γεύση όλες οι πατάτες, χωρίς να βρωμοκοπάς σαν το κουνάβι.
Η πάπρικα εμπεριέχεται στο μείγμα μπαχαρικών που φτιάχνω και έχω σε ποσότητες καθόλου ευκαταφρόνητες.
Ακόμη και στα μακαρόνια το βάζω αυτό το μείγμα και το βγάζω σε δύο εκδόσεις.
Μια κανονική και μια καυτερή με τριμμένο μπούκοβο.
Ντομάτα και αγγούρι και τυρί, με λεμόνι;
Θα τον ενημερώσω γιατί μέσα του μήνα θα κατέβει αθήνα, οπότε εκτός από τα τρίγωνα πανοράματος του "Ελενίδη" που εγώ τα θεωρώ τα καλύτερα, ακόμη κ από του Τερκενλή κ του χατζή (έχω πάει, κ έχω φάει από αυτούς) θα του πώ να φέρει κ μπουγάτσα από εκεί που είπες..Να τον πεις να σε πάει για μπουγάτσα στην γωνία Φράγκων με Λέοντος Σοφού.
Αυτή είναι η καλύτερη. 60 χρόνια μαγαζί.
Τότε θα μου πεις για μπουγάτσα.
Κάνει και την λεγόμενη σκέτη.
Δηλαδή μόνο φύλλο, χωρίς καμιά γέμιση. Μανιφίκ!
Αρχοντας!!!Σήμερα ήταν προχειρογρήγορη κατάσταση.
Καλαμάρι κατεψυγμένο πανέ στην φριτέζα.
View attachment 106300
Πατάτες τραγανές ψητές στον φούρνο, απλά περασμένες με ελαιόλαδο με το πινέλο.
View attachment 106301
Μια απλή ντοματοσαλάτα με 2 μικρές πολύ καυτερές πιπερίτσες. (κολασμένες)
View attachment 106302
Κανονικές καυτερές ανθρωπινές με λαδόξυδο. Πάει κι αυτό το τάπερ, άδειασε.
View attachment 106303
Τυρί κατσικίσιο από μια ελληνική φίρμα δήθεν γκουρμέ.
View attachment 106304
Και μια μπύρα.
Η πάπρικα εμπεριέχεται στο μείγμα μπαχαρικών που φτιάχνω και έχω σε ποσότητες καθόλου ευκαταφρόνητες.
Ακόμη και στα μακαρόνια το βάζω αυτό το μείγμα και το βγάζω σε δύο εκδόσεις.
Μια κανονική και μια καυτερή με τριμμένο μπούκοβο.
Αποδομημενη χωριατικη μάλλον .
Η φέτα έφερε εξάρες βλέπω...Χωριατικη, στο ΣανΕλιζε
![]()
Ραδιοταξί;Στο τέλος σερβιρίστηκε σε ευρύχωρο ταξί ....
Συμφωνώ απόλυτα.Ωραίο φαίνεται! Στην επόμενη φορά, δοκιμάστε να "αλείψετε" το κοτόπουλο με γλυκειά πάπρικα. Τεράστια διαφορά σε χρώμα και γεύση!
Ταξί έγραψα..?Ραδιοταξί;
Ωραίο φαίνεται! Στην επόμενη φορά, δοκιμάστε να "αλείψετε" το κοτόπουλο με γλυκειά πάπρικα. Τεράστια διαφορά σε χρώμα και γεύση!
...της βγάζεις την πετσούλα, μην της πέσει βαριά, και την τσακίζεις εσύ έτσι λουκούμι που θα είναι.Την πάπρικα την λατρεύω, αλλά για έναν παράξενο λόγο ενοχλεί την γυναίκα μου στο στομάχι, οπότε..
Ok.....της βγάζεις την πετσούλα, μην της πέσει βαριά, και την τσακίζεις εσύ έτσι λουκούμι που θα είναι.![]()