Τι παιχνίδια?

Reaction score
62
Αλήθεια τι είδους παιχνιδιών προτιμάτε να παίζετε και ποιό ήταν/ είναι το αγαπημένο σας παιχνίδι σε PC/Κονσόλες ή και παλιότερα μηχανάκια (Amiga, Atari, Amstrad κ.τ.λ)? Ας ξεκινήσω εγώ: Αγαπημένες μου κατηγορίες είναι Adventure, Platform, Beat em up,Racing. Απ' τα πιό αγαπημένα μου παιχνίδια είναι τα Space Quest (όποιος τα θυμάται), τα Street Fighter και από πιό καινούρια τα Final Fantasy, Resident Evil αλλά και Need for Speed (άχ αυτό το 1 και το 2) :D :D !

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Μετα απο τα Tomb Raider και τα Resident Evil ολα τα αλλα μου φαινονται.... απλες οδοντοκρεμες :wink:

Ποδοσφαιρακια και rally?Ουτε κατα διανοια!

Reaction score
164
Κατά καιρούς έφαγα κολλήματα με διάφορα παιχνίδια...
Με το Head Over Heels και το Fighter Pilot στον... Amstrad. Πολύ αργότερα στα πισιά με το Warcraft, με το Age Of Empires...
Στο ΧΒΟΧ έπαιξα αρκετά τελευταία το Forza Motorsport.
Έπίσης είχα κολλήσει άσχημα, σε όλες τις πλατφόρμες, με το Tetris.
Γενικά, τώρα πλέον, παίζω παιχνίδια που δεν απαιτούν πολύ χρόνο, γιατί μου λείπει σε μεγάλο βαθμό. Κανένα παιχνίδι με αυτοκίνητα δηλαδή και άλλα παρόμοια.
Πολύ ενδιαφέρον μου φαίνεται το Call Of Duty II, αλλά δεν το βλέπω να ασχολούμαι μαζί του. Ο λόγος; Τα παιχνίδια πρώτου προσώπου μου προκαλούν... ναυτία!
Δεν κάνω πλάκα, μιλάω κυριολεκτικά. Δέκα λεπτά σε ένα τέτοιο παιχνίδι και μου δένεται κόμπος το στομάχι!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Επαιξα λίγο το King Kong αλλα βαρέθηκα. Ωραίο ειναι βέβαια. Εγώ απλά δεν κάνω κέφι πια, όπως κάποτε που πλακωνόμουν στα παιχνίδια.
Επίσης πριν ενα μήνα έπαιξα και σχεδόν τερμάτισα το fi στο PSP.

Reaction score
4.494
Εμένα μου αρέσουν πολύ τα adventure.
Έχω 4-5 και τα περισσότερα δεν μπορούσα να τα συνεχίσω χωρίς τις λύσεις!!:D

Έχει κάποιος να μου πρότείνει μερικά καλά adventure;

Reaction score
313

Σε τι υπολογιστή; Παλιά ή νέα; "Κανονικά" adventures, ή τύπου "Tomb Raider";

Αν σου αρέσουν τα..."παλιά" text adventures, "κατέβασε" έναν emulator κάποιου 8-bit υπολογιστή και θα βρεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ στο internet. Έχω "κατεβάσει" τον Caprice 32 (για Amstrad CPC) και γύρω στα...500 παιγνίδια, εκ των οποίων τα...350 είναι adventures...

Reaction score
7

Σου ελεγα εγω να μη βγεις απο την κουζινα, αλλα δε με ακουγες...

Reaction score
7
Προτιμω...

Role playing
Flight simulation (combat)
Adventure...
Shoot-em-up, απλα για να περνα η ωρα...

Kαθολου...

Ποδοσφαιρο και αθληματα γενικα,
αυτοκινητα (αγνοω τη χρηση του φρενου)
Strategy (εκτος απο το Tiberian sun)
Παλη

Reaction score
0
FPS Freak!!!
Aυτον το καιρο μολις τελειωσα το FEAR, Multiplayer CoD και για "τεστ" Serious Sam 2(εχει πλακα),Brothers In Arms EiB (μια απ τα ιδια),Quake 4 (the same) και Dangeon Siege 2 (μολις το εβγαλα).Α...και το i-ninja για fun.Γενικα.....δεν παιζω παιχνιδια!!!! :D :D :D

Υ.Γ. Το XBOX δεν το εχω βαλει ακομα γιατι θελω να το κανω media center. :mrgreen:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Warcraft και μόνο warcraft!!!
Ενα κολληταρι παιζει WoW Σπυρο.Δεν πιστευω να εχεις "αρρωστησει" σαν κι αυτον ; :wink: :wink: Φτου ,μακρυα απο δω.Κολλαει!!! :D
έχω κολλήσει με το Warcraft από την εποχή του πρώτου. Μιλάμε για ξημερωβραδιάσματα στο pc. Με το WoW δεν έχω ασχοληθεί λόγω έλλειψης χρόνου. Εδώ και 2-3 μήνες παλεύω με το frozen Throne...

Reaction score
7
Αυτά τα έχω λιώσει σχεδόν στο πέρασμα των αιώνων:

Shadow Dancer στον Commodore 64

Doom, Sensible Soccer, UFO Enemy Unknown, X-Wing στον 486

FIFA, Unreal Tournament, Mechwarrior 4 (online κιόλας) σε επόμενα μηχανήματα

Half Life 2, Hitman contracts, Need for speed undergound στο ακριβώς προηγούμενο PC από το τωρινό

PES 4 & 5, Smackdown Vs Raw στο PS2, Chronicles of Riddick, GTA San Andreas στο PC στη μ.p. (μετά projector) εποχή...

Reaction score
50
GRAN TURISMO (όλη η σειρά) & TOMB RAIDER (όλη η σειρά επίσης...)

Περιμένω με μεγάλη αγωνία την νέα Lara (TOMB RAIDER LEGEND) που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο (λογικά) αλλά και το νέο (εκπληκτικό) TOURIST TROPHY με μοτοσυκλέτες (από την POLYPHONY DIGITAL, την εταιρία που φτιάχνει και την σειρά GT.......)

Δείτε εδώ για το TT &

& την γυναικάρα μας εδώ!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.069
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494