- Reaction score
- 50
Νομιζω οτι αυτο πρεπει να ειναι το αγαπημενο του Τσαρουχα λογω περιεχομενου αλλα και λογω ονοματος
Ωραία επιλογή ονόματος!!!!!

Νομιζω οτι αυτο πρεπει να ειναι το αγαπημενο του Τσαρουχα λογω περιεχομενου αλλα και λογω ονοματος
έχω κολλήσει με το Warcraft από την εποχή του πρώτου. Μιλάμε για ξημερωβραδιάσματα στο pc. Με το WoW δεν έχω ασχοληθεί λόγω έλλειψης χρόνου. Εδώ και 2-3 μήνες παλεύω με το frozen Throne...Ενα κολληταρι παιζει WoW Σπυρο.Δεν πιστευω να εχεις "αρρωστησει" σαν κι αυτον ;Warcraft και μόνο warcraft!!!![]()
Φτου ,μακρυα απο δω.Κολλαει!!!
![]()
Πανο μη μου πεις οτι "κολλησες " και συ;;;έχω κολλήσει με το Warcraft από την εποχή του πρώτου. Μιλάμε για ξημερωβραδιάσματα στο pc. Με το WoW δεν έχω ασχοληθεί λόγω έλλειψης χρόνου. Εδώ και 2-3 μήνες παλεύω με το frozen Throne...Ενα κολληταρι παιζει WoW Σπυρο.Δεν πιστευω να εχεις "αρρωστησει" σαν κι αυτον ;Warcraft και μόνο warcraft!!!![]()
![]()
Πάντος αξίζει να ασχοληθείς με το WoW αν και είναι online!!!!!!!!!!!!!!!!Κάτι ξέρουμε και εμείς!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Πανο μη μου πεις οτι "κολλησες " και συ;;;έχω κολλήσει με το Warcraft από την εποχή του πρώτου. Μιλάμε για ξημερωβραδιάσματα στο pc. Με το WoW δεν έχω ασχοληθεί λόγω έλλειψης χρόνου. Εδώ και 2-3 μήνες παλεύω με το frozen Throne...Ενα κολληταρι παιζει WoW Σπυρο.Δεν πιστευω να εχεις "αρρωστησει" σαν κι αυτον ;Warcraft και μόνο warcraft!!!![]()
![]()
Πάντος αξίζει να ασχοληθείς με το WoW αν και είναι online!!!!!!!!!!!!!!!!Κάτι ξέρουμε και εμείς!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ωχ φιλε.
Τον "δικο" μου εχουμε να τον δουμε κανα 2μηνο.
Τον παρακαλαμε να ερθει για καφε αλλα αυτος δεν μπορει γιατι με το guild του κανονιζουν quest στα dungeons .
Εχει μπει στο Matrix !!!![]()
Με ολα αυτα εχω πει οτι δεν θα το αγγιξω.
Πανο take the red pill soon!!!![]()
:mrgreen:
Mαλλον.Για να μην ερχεται!!!Δεν πάει που δεν πάει για καφέ τουλάχιστον του δίνουν κανένα καλό quest Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Γιωργος Ανδρεαδης said:Εχω ξεκινησει..
Call of Duty - Καλο ειναι, αν και θα προτιμουσα κατι πιο συγχρονο...
Γιατί δεν δοκιμάζεις το Battlefield 2 ή το Counter Strike???????????/
παιξε το COD2 ρε .Call of Duty - Καλο ειναι, αν και θα προτιμουσα κατι πιο συγχρονο...
Θα την περιμενεις πολυ ακομα...την εχει ο Δημητροπουλος και μαλλον....τα εχουνε.Περιμενω τη Lara καποια στιγμη....