Τι παιχνίδια?

Reaction score
7
Παιδιά Call Of Juarez...FPS το οποίο διαδραματίζεται στο Far West...Πιστολέρο,σαλούν και δεν συμμαζεύεται...Παίξτε το είναι από τα καλύτερα που δοκίμασα τελευταία...

Reaction score
0
.....τo εβαλα για λιγο αφου τελειωσα το Prey.
Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα Μαριε!! :?

Reaction score
7
xfader said:
Λοιπόν, για τους οπαδούς των action games, και ειδικά για όσους έχουν παίξει το Far Cry και τους άρεσε, η EIDOS μας έχει για τις 27 του Σεπτεμβρίου το "Just Cause" που αναμένεται να είναι το παιχνίδι της χρονιάς.
http://www.eidosinteractive.co.uk/gss/justcause/index.html
Το έχω ήδη ξεκινήσει (έχω έκδοση για reviewers) και είναι φανταστικό. Όσο για το μέγεθός του ...κοντά στα 6.3 GB!!!
Οπου να'ναι (μέχρι το βράδυ ίσως) θα παίζει στο Xbox. Πρέπει να είναι όντως πολύ καλό.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.934
petesoulis said:
Οπου να'ναι (μέχρι το βράδυ ίσως) θα παίζει στο Xbox. Πρέπει να είναι όντως πολύ καλό.
Τώρα που το έχω προχωρήσει αρκετά και το συνήθισα, βλέπω ότι γίνεται λίγο βαρετό και επαναλαμβανόμενο. Όχι ότι δε θα το τελειώσω βέβαια. 8)

Reaction score
0
xfader said:
petesoulis said:
Τώρα που το έχω προχωρήσει αρκετά και το συνήθισα, βλέπω ότι γίνεται λίγο βαρετό και επαναλαμβανόμενο. Όχι ότι δε θα το τελειώσω βέβαια. 8)
xfader ημουν ετοιμος να το αρχισω μεχρι που εμπλεξα με το war rock.
Τελικα λεει η δεν λεει???
Ειναι βαρυ Game ??? :D

off topic.Στο party του AVSite ημασταν στο ιδιο τραπεζι.
Το ανακαλυψα απ τις φωτος που ανεβασες!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.934
Andrew said:
xfader ημουν ετοιμος να το αρχισω μεχρι που εμπλεξα με το war rock.
Τελικα λεει η δεν λεει???
Ειναι βαρυ Game ??? :D
Είναι πολύ εντυπωσιακό στην αρχή, αλλά δυστυχώς αυτό δεν κρατάει για πολύ. Γίνεται όλο και πιο επαναλαμβανόμενο και κουράζει. Άσε που δυσκολεύει αρκετά και τα save δεν είναι και πολύ πρακτικά. Κι επειδή δε φημίζομαι για την υπομονή μου στα παιχνίδια, έβαλα ένα trainer και έχω άπειρη "υγεία" και πυρομαχικά. Έτσι γλίτωσε για λίγο το uninstall...
Βαρύ... Το περίμενα χειρότερο. Αλλά η εγκατάσταση πιάνει 7.5 ολόκληρα GB στο σκληρό μου!

Andrew said:
off topic.Στο party του AVSite ημασταν στο ιδιο τραπεζι.
Το ανακαλυψα απ τις φωτος που ανεβασες!!
Το κατάλαβα κι εγώ μετά από κάποιες ερωτήσεις που έκανα στους πιο "γνώστες" για να μάθω ποιούς είχα βγάλει φωτογραφία! :D

Reaction score
1
Τελευταια παιζω το Black. Ισως το καλυτερο fps, για μενα σιγουρα ναι. Λες και εισαι ο ηρωας σε κινηματογραφικη ταινια. Τρομερα ρεαλιστικα γραφικα. Το προτεινω ανεπιφιλακτα.

Reaction score
0
Ax ti mou thymizeis...Turican, Shadow of the Beast, Lotus Challenge ka...Aytes itan epoxes
Akomi, thymatai kaneis to thryliko Wing Commander???? (snif....dakrya sygkinisis)
Kai apo RPG den to syzitw: Oblivion sto 360 kanei ti diafora

Reaction score
0
Eγώ παιδιά έχω κολλήσει με το Gun για Xbox (εξελίσσεται στην Αγρια δύση και θυμίζει το παλιο Οutlaws - μιας και ειναι first-person shooter) απίστευτα γραφικά , φοβερή ατμόσφαιρα.....

Reaction score
7
Απο "τεχνικης" αποψης (γιατι απο φυσικης... δεν) εχω το Matrix-Path of Neo και το Battlefield 2142 στα "χερια" μου, αλλα δε μπορω να τα παιξω με ενα χερι δεμενο... τι γκαντεμια ειναι αυτη...?

Reaction score
7
Το Matrix είναι μαι χαρά παιχνίδι...Το είχα σχεδόν τερματίσει...Κάνεις όλα τα φοβερά χορευτικά που κάνει ο Neo και είναι ένα και ένα για να ξεσπάς...Ειδικά στην φάση που πλακώνεις στο ξύλο 5 αρμαθιές από Agent Smith... (Μού άνοιξε η όρεξη να το ξαναστήσω ^^)

HV

Reaction score
0
Εγω παιδια λεω να αγορασετε οσοι εχετε PC και καλη συνδεση το Battlefield 2142 για να κανουμε μια Avsite ομαδουλα...

Reaction score
0
Παιδιά αν παίζετε ποδοσφαιράκια τότε σίγουρα θα έχετε πορωθεί με Kick Off και Sensible Soccer. Κυριως στα διπλά έχουμε ρίξει ξενύχτια να παίζουμε πρωταθληματάκια! :bravo:

Reaction score
5
Αυτό το thread πως μου είχε ξεφύγει; ΟΕΟ

Απο τον Γενάρη του 1997 (δεν θα την ξεχάσω ποτέ την ημέρα) παίζω μονο mmorpgs.

βλέπω και αλλα παιχνιδάκια αλλα οχι τιποτα ιδιαίτερο. εκτός απο Command & Conquer φυσικα :)

Reaction score
0
Το Matrix είναι μαι χαρά παιχνίδι...Το είχα σχεδόν τερματίσει...Κάνεις όλα τα φοβερά χορευτικά που κάνει ο Neo και είναι ένα και ένα για να ξεσπάς...Ειδικά στην φάση που πλακώνεις στο ξύλο 5 αρμαθιές από Agent Smith... (Μού άνοιξε η όρεξη να το ξαναστήσω ^^)
συμφωνω μονο που το shooting ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ...

αν μπορεις να παραβλεψεις μερικα λαθακια και τα ασχημα για την εποχη γραφικα θα παιξεις ενα game με πολυ καλα στοιχεια διαρκειας 9/12 ωρων...

ακομα θυμαμαι πως εχουν αλλαξει μερικα κομματια του στορυ για να γινει πιο πιστευτο σαν video game πχ. στην αρχη μπαινεις σε εναν εξομοιοτη και κανεις εντελως διαφορετικο training απο την ταινια

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.121
Members
38.654
Νεότερο μέλος
panaplio