Τι παιχνίδια?

Reaction score
7
Λιώνω με οποιοδήποτε FPS βρεθεί στα χέρια μου.ΝΒΑ live,pro evolution soccer 4&5,nfs όλη την σειρά,ραλλάκια ότι πέσει στα χέρια μου,από RPG neverwinter nights που και που,ΜΑΜΕ φανατικά για beat em up και platform.Και πολύ Defense Of The Ancients (Dota) το οποίο είναι mod για το Warcraft 3

Reaction score
0
Warcraft και μόνο warcraft!!!
Ενα κολληταρι παιζει WoW Σπυρο.Δεν πιστευω να εχεις "αρρωστησει" σαν κι αυτον ; :wink: :wink: Φτου ,μακρυα απο δω.Κολλαει!!! :D
έχω κολλήσει με το Warcraft από την εποχή του πρώτου. Μιλάμε για ξημερωβραδιάσματα στο pc. Με το WoW δεν έχω ασχοληθεί λόγω έλλειψης χρόνου. Εδώ και 2-3 μήνες παλεύω με το frozen Throne...

Πάντος αξίζει να ασχοληθείς με το WoW αν και είναι online!!!!!!!!!!!!!!!!Κάτι ξέρουμε και εμείς!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
0
Ενα κολληταρι παιζει WoW Σπυρο.Δεν πιστευω να εχεις "αρρωστησει" σαν κι αυτον ; :wink: :wink: Φτου ,μακρυα απο δω.Κολλαει!!! :D
έχω κολλήσει με το Warcraft από την εποχή του πρώτου. Μιλάμε για ξημερωβραδιάσματα στο pc. Με το WoW δεν έχω ασχοληθεί λόγω έλλειψης χρόνου. Εδώ και 2-3 μήνες παλεύω με το frozen Throne...

Πάντος αξίζει να ασχοληθείς με το WoW αν και είναι online!!!!!!!!!!!!!!!!Κάτι ξέρουμε και εμείς!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Πανο μη μου πεις οτι "κολλησες " και συ;;;
Ωχ φιλε.
Τον "δικο" μου εχουμε να τον δουμε κανα 2μηνο.
Τον παρακαλαμε να ερθει για καφε αλλα αυτος δεν μπορει γιατι με το guild του κανονιζουν quest στα dungeons .
Εχει μπει στο Matrix !!! :lol:
Με ολα αυτα εχω πει οτι δεν θα το αγγιξω.
Πανο take the red pill soon!!! :wink:
:mrgreen:

Reaction score
0

Πανο μη μου πεις οτι "κολλησες " και συ;;;
Ωχ φιλε.
Τον "δικο" μου εχουμε να τον δουμε κανα 2μηνο.
Τον παρακαλαμε να ερθει για καφε αλλα αυτος δεν μπορει γιατι με το guild του κανονιζουν quest στα dungeons .
Εχει μπει στο Matrix !!! :lol:
Με ολα αυτα εχω πει οτι δεν θα το αγγιξω.
Πανο take the red pill soon!!! :wink:
:mrgreen:

Δεν πάει που δεν πάει για καφέ τουλάχιστον του δίνουν κανένα καλό quest :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
0
Δεν πάει που δεν πάει για καφέ τουλάχιστον του δίνουν κανένα καλό quest Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Mαλλον.Για να μην ερχεται!!! :lol: :lol: :lol:

Reaction score
7
Εχω ξεκινησει..

Half Life 2 - Πολυ καλο, γενικα.

F.E.A.R. - Ο τυπος που το εφτιαξε πρεπει να ειναι πολυ ψυχακιας... Ψιλα χοντρα... Αυτο το ψυθιρισμα απο το κοριτσακι που ακουγεται συνεχεια ειναι αρκετο για να αποκτησεις μια ψυχολογια τρομου... Ειναι πραγματικα FEAR...

Call of Duty - Καλο ειναι, αν και θα προτιμουσα κατι πιο συγχρονο...

Age of Empires III - Χμμμ... Μολις βρω χρονο θα το απεγκαταστησω...

Περιμενω τη Lara καποια στιγμη....

Reaction score
0
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Εχω ξεκινησει..

Γιατί δεν δοκιμάζεις το Battlefield 2 ή το Counter Strike???????????/

Reaction score
0
παιξε το COD2 ρε .

Περιμενω τη Lara καποια στιγμη....
Θα την περιμενεις πολυ ακομα...την εχει ο Δημητροπουλος και μαλλον....τα εχουνε. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε Yoda τι τα θες τετοια παιχνιδια εσυ.
Αφου σου αρεσε ο γκρινιαρης και το φιδακι .

Reaction score
7
Το COD2 το συνεχισα χθες.... Καλο ειναι. Το ειπαμε αυτο. Στο easy βεβαια...
Θα το δυσκολεψω λιγο να δω πως θα παει...
ΓΟυσταρω το ρολο του ελευθερου σκοπευτη...

Reaction score
7
Τον τελευταίο καιρό έχω καεί στα παιχνίδια.Fable:The Lost Chapters,Star Wars : Knights of the Old Republic 2 - The Sith Lords,X-Men Legends 2 : Rise Of The Apocalypse,λίγο Halo από δω,λίγο Most Wanted από κει...Τώρα μόλις μπήκε και το Oblivion στο PC

Reaction score
7
Όχι.Το περίμενα πολύ καλύτερο.Καταρχάς ο χειρισμός είναι χείριστος.Σε πετάει απότομα μέσα στο παιχνίδι χωρίς να σου εξηγεί βασικά πράγματα όπως τιο κάνει κάθε ιδιότητα και διάφορα τέτοια.Συν τοις άλλοις η κάμερα είναι σπάσιμο...Δεν κόβω να ασχολούμαι πολύ μαζί του.Τερμάτισα το Fable (πολύ καλό!),τερματίζω το KOTOR (επίσης καλό),και μετά βλέπουμε...Α μου φέρναε το Godfather οπότε κάτι θα έχω να κάνω...

Reaction score
7
Χμμμ...Τον τελευταίο καιρό παίζω The Elder Scrolls:Oblivion, Need For Speed: Most Wanted, XIII και κανένα Pro Evolution Soccer 5 για ξελασκάρισμα...Ααα μην ξεχάσω...Και Diablo 2

Reaction score
7
Το Most Wanted το τερμάτισα...Το ΧΙΙΙ το τερμάτισα...Σειρά έχει το Condemned:Criminal Origins το οποίο έχει εκπληκτική ατμόσφαιρα και πολύ βία και περιμένω να μαζέψω κανα φράγκο να πάρω το WoW να το δοκιμάσω...Μέχρι τότε Counterstrike 1.6 φανατικά...

Reaction score
0
Πρωτο post :D :D :D

Καλως σας βρηκα!!!

Σε PC παιζω Age of Empires, The Sims 2, Sim City και γενικοτερα οτι χτιζεις.
Στο XBOX360 Lara, Burn out, Ghost Reckon και Call of Duty.
Στο PS2 ειχα κολλησει με Tony Hawk και SSXTricky.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.092
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67