- Reaction score
- 7
Παιδιά Call Of Juarez...FPS το οποίο διαδραματίζεται στο Far West...Πιστολέρο,σαλούν και δεν συμμαζεύεται...Παίξτε το είναι από τα καλύτερα που δοκίμασα τελευταία...
Οπου να'ναι (μέχρι το βράδυ ίσως) θα παίζει στο Xbox. Πρέπει να είναι όντως πολύ καλό.xfader said:Λοιπόν, για τους οπαδούς των action games, και ειδικά για όσους έχουν παίξει το Far Cry και τους άρεσε, η EIDOS μας έχει για τις 27 του Σεπτεμβρίου το "Just Cause" που αναμένεται να είναι το παιχνίδι της χρονιάς.
http://www.eidosinteractive.co.uk/gss/justcause/index.html
Το έχω ήδη ξεκινήσει (έχω έκδοση για reviewers) και είναι φανταστικό. Όσο για το μέγεθός του ...κοντά στα 6.3 GB!!!
Τώρα που το έχω προχωρήσει αρκετά και το συνήθισα, βλέπω ότι γίνεται λίγο βαρετό και επαναλαμβανόμενο. Όχι ότι δε θα το τελειώσω βέβαια. 8)petesoulis said:Οπου να'ναι (μέχρι το βράδυ ίσως) θα παίζει στο Xbox. Πρέπει να είναι όντως πολύ καλό.
xfader ημουν ετοιμος να το αρχισω μεχρι που εμπλεξα με το war rock.xfader said:Τώρα που το έχω προχωρήσει αρκετά και το συνήθισα, βλέπω ότι γίνεται λίγο βαρετό και επαναλαμβανόμενο. Όχι ότι δε θα το τελειώσω βέβαια. 8)petesoulis said:Οπου να'ναι (μέχρι το βράδυ ίσως) θα παίζει στο Xbox. Πρέπει να είναι όντως πολύ καλό.
Είναι πολύ εντυπωσιακό στην αρχή, αλλά δυστυχώς αυτό δεν κρατάει για πολύ. Γίνεται όλο και πιο επαναλαμβανόμενο και κουράζει. Άσε που δυσκολεύει αρκετά και τα save δεν είναι και πολύ πρακτικά. Κι επειδή δε φημίζομαι για την υπομονή μου στα παιχνίδια, έβαλα ένα trainer και έχω άπειρη "υγεία" και πυρομαχικά. Έτσι γλίτωσε για λίγο το uninstall...Andrew said:xfader ημουν ετοιμος να το αρχισω μεχρι που εμπλεξα με το war rock.
Τελικα λεει η δεν λεει???
Ειναι βαρυ Game ???![]()
Το κατάλαβα κι εγώ μετά από κάποιες ερωτήσεις που έκανα στους πιο "γνώστες" για να μάθω ποιούς είχα βγάλει φωτογραφία!Andrew said:off topic.Στο party του AVSite ημασταν στο ιδιο τραπεζι.
Το ανακαλυψα απ τις φωτος που ανεβασες!!
Στραβάδι!!:happy_5::happy_5:Αυτό το thread πως μου είχε ξεφύγει; ΟΕΟ
:bravo: :bravo: :bravo:Command & Conquer![]()
ψήσου για κανα map ^_^:bravo: :bravo: :bravo:
+1 :crazy_1:Αυτό το thread πως μου είχε ξεφύγει; ΟΕΟ
συμφωνω μονο που το shooting ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ...Το Matrix είναι μαι χαρά παιχνίδι...Το είχα σχεδόν τερματίσει...Κάνεις όλα τα φοβερά χορευτικά που κάνει ο Neo και είναι ένα και ένα για να ξεσπάς...Ειδικά στην φάση που πλακώνεις στο ξύλο 5 αρμαθιές από Agent Smith... (Μού άνοιξε η όρεξη να το ξαναστήσω ^^)