Το καλύτερο Cd player όλων των εποχών???

Reaction score
3.606
Ο προενισχυτής του πανκροκ θα έχει δύο τελεστικούς OPA στην πορεία του σήματος. Κάθε ένας από αυτούς διαθέτει 100 τρανσίστορς.
Τα μισά από αυτά αναλαμβάνουν να μειώσουν την μετρήσιμη παραμόρφωση.
Δηλαδή ακούγονται τελικά σαν ένα κομμάτι σύρμα, όπως λένε οι ειδικοί.
Ο Nelson Pass, στον προενισχυτή του τον Bride of Zen, έχει μόνο ένα mosfet ανά κανάλι.
Τον έχω φτιάξει και ακούγετε πολυ όμορφα. Με κάποιες μετατροπές βέβαια, γιατί ως έχει το σχέδιο είναι λάθος και δεν παίζει σωστά.

Reaction score
3
αυτα κυριε να μας τα πειτε οταν ξηλωσετε απο τον προενισχυτη σας τα ρυθμιστικα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Αυτά να μας τα πεις όταν ξηλώσεις τον... προενισχυτή σου. :wink: :lol:
Tα κουμπάκια υπάρχουν για να υπάρχουν,οκτώ είναι αυτά,όμως υπάρχει διακόπτης που επιλέγεις να τα έχεις εντός ή τελείως εκτός κυκλώματος και σε δύσκολες καταστάσεις τα χρησιμοποιείς για να φέρνουν τον ήχο απο κάποιες κακογραμμένες παλιές ηχογραφίσεις σε υποφερτά ακουστικά πλαίσια,ή για κάποιους να κάνουν μια μικρή ισοστάθμιση στον χώρο.

Προσωπικά ακούω flat και προσπαθώ να ταιριάξω το σύστημα στον χώρο με μικρές παρεμβάσεις σε αυτόν.Σαλόνι είναι άλλωστε... :wink:

Για παθητικό προ,ή σκέτο σύρμα,είμαι μέχρι στιγμής αρνητικός,για δικούς μου προσωπικούς λόγους... :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.984
Kαι ποιοί είναι αυτοί οι προσωπικοί λόγοι αν επιτρέπεται?

ζώρζ.... πές τα όλα! ανάκριση!

Reaction score
3
Είπαμε.ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Παντως,ότι παθητικό προ και να άκουσα,μου έλλειπαν κάποια πράγματα,ιδιαιτέρως τα δυναμικά.

Τώρα εάν κάποιος έχει αντίθετη γνώμη,ας κάνουμε μια ακροασούλα και το ξανασυζητάμε. :)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.984
Καλά.
άλλη ερώτηση:
Αυτός στη φωτό με το μηχανάκι εσύ είσαι;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Γιάννη φυσικά και θα κανονιστεί η ακρόαση.
Είναι η αμέσως επόμενη εκδήλωση. Να τελειώσει την Τετάρτη το σεμινάριο και θα αμέσως μετά θα κανονιστεί η ακρόαση.

Reaction score
25.714
α και επειδη ξεχαστηκα:
εγω προενισχυτη δεν ξηλωνω ναουμ (εκτος αν με φερετε ενα σιντι που οδηγει αξιοπρεπως εναν τελικο)
επισης ο προ μου ακομα δεν παιζει , καλο πασχα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.160
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound