Το νέο AVSite είναι γεγονός...

Reaction score
1.988
Απάντηση: Το νέο AVSite είναι γεγονός...

Καλή αρχή και ελπίζω να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα γρήγορα..!!!!!!:107:
Όλα είναι θέμα συνήθειας παιδιά!!!
Πάντως κρατώντας πατημένο το Ctrl, μπορεί όποιος θέλει να παίξει με το mouse wheel πάνω-κάτω και να αυξομειώσει το μέγεθος της εικόνας....Θα βολευτεί η κατάσταση αρκετά!!!

Μπράβο για την προσπάθεια και τον κόπο σας!!!

Reaction score
207

Καλορίζικο,μπράβο για την ταχύτατη προσπάθεια.
Τώρα όσο αναφορά το χρώμα θα το ήθελα λίγο ποιο σκούρο αλλά νομίζω πως αυτό θα μπορούσε στο μέλλον να επιτευχθεί με την ενσωμάτωση αλλαγής skin στο πίνακα επιλογών κάθε χρήστη,καθώς ίσως και το πλάτος.

Reaction score
457

πολύ καλή προετοιμασία και πολύ καλό αποτέλεσμα για δουλειά μαις μέρας..:)
keep up the good work..;)

Reaction score
1

Πάντως κρατώντας πατημένο το Ctrl, μπορεί όποιος θέλει να παίξει με το mouse wheel πάνω-κάτω και να αυξομειώσει το μέγεθος της εικόνας....Θα βολευτεί η κατάσταση αρκετά!!!

Όντως, πολύ σωστή παρατήρηση, δουλεύει άψογα κατά πως φαίνεται, και θα εξυπηρετήσει πολύ κόσμο στα μόνιτορς με τις υψηλές αναλύσεις. Κι εγώ σκεφτόμουν το μόνιτορ της δουλειάς, με την ανάλυση 2560x1440, και με έλουζε κρύος ιδρώτας για το πως θα διάβαζα το σάιτ από εκεί. Αλλά με αυτό το συγκεκριμένο «κολπάκι», νομίζω ότι βολευόμαστε όλοι επαρκώς!

Όσον αφορά τα παράθυρα των μηνυμάτων και το στήσιμο των κειμένων σε αυτά, θεωρώ ότι πρέπει να μεγαλώσει το διάστιχο. Θα κάνει το κείμενο περισσότερο ευανάγνωστο, μια και τώρα οι αράδες κολλάνε πολύ μεταξύ τους. Είναι απλά η ταπεινή μου άποψη, μια και σχετίζεται με το χώρο που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που κοπιάζουν για το νέο στήσιμο του σάιτ, κάθε αρχή και δύσκολη, θα το συνηθίσουμε σιγά σιγά...

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
καλορίζικο παίδες, εμένα μου άρεσε πάντως η αλλαγή. Για να ειμαι ειλικρινής κοίταξα κανα 2 φορες εαν μπηκα στο σωστό σαιτ.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

καλοριζικο! Απο ταχυτητα ειναι μπουχος, με δυσκολευει το καινουριο interface.. Στην οθονη μου με αναλυση 1680χ1050, υπαρχει θεμα γιατι το interface δεν εκτεινεται σε ολο το πλατος της οθονης. Επισης, το γκρι background με μαυρο font ειναι κουραστικο. Καλη συνεχεια σε οσους δουλευουν πανω στο θεμα, ειναι θεμα χρονου ολα να διορθωθουν.:444:

Reaction score
1.269
Re: Απάντηση: Το νέο AVSite είναι γεγονός...

Καλορίζικο,να το χαιρόμαστε,καλά ποστ σε όλους μας,και συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτής της προσπάθειας !
Δεν θέλω να βιαστώ να βγάλω βιαστικά συμπεράσματα,πριν ολοκληρωθεί τελείως η όλη διαδικασία,πιστεύω ξέρετε καλύτερα τι θα αλλάξετε ωστόσο έχω την εντύπωση πως το προηγούμενο φόρουμ ήταν καλύτερο,επειδή έχω 24άρα οθόνη και πριν σε όλη την οθόνη έβλεπα σχεδόν όλα τα θέματα και (κάθε νέα απάντηση) ενώ τώρα βλέπω λιγότερα.Επίσης το μαύρο φόντο πριν έκανε πολύ ωραία αντίθεση και έβλεπες τα θέματα αμέσως,τώρα πρέπει να εστιάζεις περισσότερο την προσοχή σου.

Τέλος δεν υπήρχε (για μένα) κανένα ελάττωμα στο προηγούμενο σάϊτ,απορώ γιατί το αλλάξατε,αν κάτι θα άλλαζα θα ήταν μόνο το εξής: κάθε χρήστης αφότου αποστείλει ένα ποστ,να έχει την δυνατότητα να επεμβαίνει πλήρως στο μήνυμα που έστειλε και να το τροποποιεί ή να το διαγράφει κιόλας,οποτεδήποτε..

Ισως να θέλει λίγο χρόνο να το συνηθίσω..

Reaction score
152

Καλή αρχή και ελπίζω να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα γρήγορα..!!!!!!:107:
Όλα είναι θέμα συνήθειας παιδιά!!!

Μπράβο για την προσπάθεια και τον κόπο σας!!!
μπραβο Γιωργο!
αψογη επισημανση.....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το νέο AVSite είναι γεγονός...

... μόνο το εξής: κάθε χρήστης αφότου αποστείλει ένα ποστ,να έχει την δυνατότητα να επεμβαίνει πλήρως στο μήνυμα που έστειλε και να το τροποποιεί ή να το διαγράφει κιόλας,οποτεδήποτε..
Πάντα υπάρχει δυνατότητα edit, αλλά για 15 λεπτά.
Αν ισχύει για πάντα , θα αλλάζει κάποιος το αρχικό ποστ και τα επόμενα θα είναι άσχετα.

Reaction score
249

δεν μου αρεσει πολυ
δεν εχει την εποπτεια του παλιου στα πμ
το χρωμα αυτο δεν αλλαζει;
αυτα.

Reaction score
201

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου! Προτιμούσα την προηγούμενη μορφή και δομή του site. Πιστεύω ήταν πιο λειτουργική. Αλήθεια γιατί αλλάζει κάθε τόσο?

Reaction score
50
Καλή αρχή παιδιά και μπράβο για τη δουλειά! Το sub forum για τα infractions έφυγε ανεπιστρεπτί;

Reaction score
201

Πιστεύω ότι το προηγούμενο site είχε καλύτερη δομή και ήταν πιο λειτουργικό. Με την τωρινή μορφή λίγο χάνεσαι. Αλήθεια γιατί αλλάζει μορφή τόσο συχνά? Μέχρι να συνηθίσεις, έχει πάλι αλλάξει! Αν παρόλα αυτά εσάς αρέσει, τότε καλή αρχή!

Reaction score
75

υπαρχει τροπος για να αλλαξει το χρωμα του backround απο γκρι σε κατι πιο σκουρο?

Reaction score
460
Απάντηση: Για το νεο Look του site....

Παιδια μεγαλωστε λιγο, ειναι τρομερα μικρο και πολυ δυσκολο...!!!

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, εμενα προσωπικα...αν ειναι να μεινει ετσι...
Συμφωνω με τον Κωστα.

Reaction score
460

Δυσκολο μου φαινεται και μη κατανοητο σε πολλες παραμετρους.
Κατ αρχην δεν μπορω να δω ποιος παρακολουθει το νημα ταυτοχρονα με μενα,και κατα δευτερο το λευκο φοντο ειναι απιστευτα κουραστικο για τα ματια μο(δεν εχω καμια παθηση).
Πριν μου αρεσε πιο πολυ τωρα ........δεν θα μπορω παντως να το παρακολουθω και να γραφω για πολυ ωρα,κριμα!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Οταν ο Δευαλιων με ρωτησε ποιο ειναι το πρωτο ζητουμενο του απαντησα "η ταχυτητα"
Αυριο-λογω μεγαλυτερης κινησης-θα ξερουμε εαν τα εχουμε καταφερει.
Απο εκει και περα το 90% των αιτηματων σας ειναι στο ιδιο προγραμμα που ειχαμε θεσει ως ομαδα,
αρα θα γινουν.
Λιγη υπομονη μονο...:126:

Reaction score
33
Είναι σημαντικό νομίζω να βλέπει κανείς ποιος είναι συνδεδεμένος σε ένα νήμα.

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Απάντηση: Re: Το νέο AVSite είναι γεγονός...

Είναι σημαντικό νομίζω να βλέπει κανείς ποιος είναι συνδεδεμένος σε ένα νήμα.
συμφωνώ!:612::109:

minas

Πισιά
Reaction score
4.201

Καλορίζικες οι αλλαγές. Τεχνικά αποτελεί βελτίωση και νομίζω θα το καταλάβουν όλοι σιγά σιγά.
Και η δική μου παράκληση είναι για σύντομη προσθήκη παραμετροποίησης θεμάτων/χρωμάτων.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis