Το νέο AVSite είναι γεγονός...

Reaction score
39
Ασχετα με το οτι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι κουράστηκαν - και λιγο λέω - για να γινει η αναβαθμιση , πιστεύω πως το πιο σημαντικό ειναι οτι το χρώμα (...) είναι φοβερα κουραστικό για τα μάτια. Είναι σα να βρίσκεσαι ή ψηλά στον Παρνασσό ή...σε αίθουσα χειρουργείου... Δεν ξεχωρίζει τίποτε. Τουλάχιστο θα δωρίσει στα μέλη του πιστευω το σαιτ από ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά...:116. Σίγουρα το σκουρόχρωμο φόντο γραφει καλύτερα. Εξάλλου που ακούστηκε... να γίνεται τόση κουβέντα εδω μέσα για το πραγματικό μαύρο και να βγάζουμε σελίδα που το μονο μαυρο να ειναι τα γράμματα.:140:

ΥΓ: ελπίζω να μην έθιξα κάποιον

Reaction score
7.038
Απάντηση: Το νέο AVSite είναι γεγονός...

Κάτι λείπει πάντως από το φόρουμ. Σίγουρα δεν είναι όμορφο αυτό το στένεμα
που λέει και ο Κώστας καθώς επίσης και τα χρώματα, δεν μπορώ να προσδιορίσω τι ακριβώς,
αλλά κάπου δεν κολλάει κάτι, αυτά αν σας ενδιαφέρει το φιντμπακ από εμάς που είμαστε
οι χρήστες. Όπως και να' χει πάντως καλορίζικο να είναι και είμαι σίγουρος ότι στην πορεία όλα θα φτιάξουν.

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Το νέο AVSite είναι γεγονός...

καθε αρχη κ δυσκολη αλλα που θα παει θα προσαρμοστει!!! αντε αερα στα πανια μμαααςςς!!!!

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Κάτι λείπει πάντως από το φόρουμ. Σίγουρα δεν είναι όμορφο αυτό το στένεμα
που λέει και ο Κώστας καθώς επίσης και τα χρώματα, δεν μπορώ να προσδιορίσω τι ακριβώς,
αλλά κάπου δεν κολλάει κάτι, αυτά αν σας ενδιαφέρει το φιντμπακ από εμάς που είμαστε
οι χρήστες. Όπως και να' χει πάντως καλορίζικο να είναι και είμαι σίγουρος ότι στην πορεία όλα θα φτιάξουν.
Δεν υπάρχει κοινότητα στον κόσμο που να μην ενδιαφέρονται οι υπεύθυνοι για το τί λένε τα μέλη της, αυτό έλειπε.

Υπάρχει οργασμός εργασιών από πίσω και όλα γίνονται προς τις κατευθύνσεις που πιστεύουμε ότι θα ικανοποιήσουν περισσότερο την κοινότητα αλλά και θα της δώσουν τις μεγαλύτερες δυνατότητες για εξέλιξη.

:107:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057

Συγχαρητηρια σε ολους τους συντελεστες. Ενω στην αρχη ψιλομπερδευτηκα, οσο περναει η ωρα το βρισκω ταχυτερο και πιο ευχρηστο.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057

εχω αυτο στην αρχικη σελιδα.

''Error: Header Template is Customised''

εχω κανει καποιο λαθος σε καποια ρυθμιση?

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

εχω αυτο στην αρχικη σελιδα.

''Error: Header Template is Customised''

εχω κανει καποιο λαθος σε καποια ρυθμιση?
κ' γω το'χω αυτο, τι ειναι

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Το παλιο χρωμα στο φοντο θα μας λειψει.

Ηταν ξεκουραστο και ηταν "trademark" του Avsite.
Το ξεχωριζες απο μακρυα.
Κατα τα αλλα θελει λιγο προσπαθεια να μαθεις τα καινουργια κολπα.

Timaras

Reaction score
2.153

Εχω την εντυπωση οτι το αβαταρ στο πλαι με τα διαφορα στοιχεια ηταν καλυτερο...:133:
Ή τουλάχιστον το username πάνω από το avatar.Και λίγο χρώμα ρε παιδιά!!!
Πιστεύω σιγά σιγά θα διορθωθούν όλα.Μπράβο παιδιά,καλορίζικο.Συγχαρητήρια για την
πολύ καλή δουλειά.Και τόσο γρήγορα εεέέ?

Reaction score
1.685

Θελω να πιστευω οτι θα ακουστουν οι αποψεις μας και σε λιγες μερες θα δουμε ενα πολυ καλυτερο site...

Αν και πολυ αμφιβαλω, αν κρινω απο τις αποψεις των ειδικων που λενε πως "δεν γινεται"...

Reaction score
0

Παιδιά συγνώμη αλλα δεν μου αρέσει καθόλου...Το πλάτος και τα χρώματα το βασικό μου πρόβλημα..

Reaction score
0

Λειτουργικα μπορει να ειναι καλυτερο ..
Εμφανισιακα ομως το παλιο ηταν κλασεις ανωτερο!

Reaction score
1.285

Δώστε έμφαση στο περιεχόμενο !
Τώρα κάθε μήνυμα είναι χαμένο μέσα στις πληροφορίες για τον συντάκτη και τις λεπτομέρειές του !
Υπάρχει θέμα με την Γραμματοσειρά ! Το κείμενο του μηνύματος δεν ξεχωρίζει από την ... υπογραφή !
Θέλει μπόλικη δουλειά στον τομέα αυτό !

Reaction score
11.759

Το παλιο χρωμα στο φοντο θα μας λειψει.

Ηταν ξεκουραστο και ηταν "trademark" του Avsite.
Το ξεχωριζες απο μακρυα.
Συμφωνώ. Υπάρχει καμιά περίπτωση να επιστρέψει το παλιό χρώμα;

Επίσης, ένα bug ακόμα που παρατήρησα στο Φωτογραφικό thread:
Το resize κάνει τη δουλειά του, αλλά μειώνει μόνο το πλάτος της φωτογραφίας για να χωρέσει στο στενότατο πλαίσιο του μηνύματος, αλλά αφήνει το ύψος ίδιο. Έτσι οι φωτογραφίες (αν κάποιος δεν κάνει κλικ στη μπάρα για να τις δει στο φυσικό τους μέγεθος) φαίνονται συμπιεσμένες (σας αναμορφικά ένα πράγμα).

Και το πλάτος του κουτιού του μηνύματος είναι πολύ μικρό. Ξέρω τα ξαναείπαμε γιατί πρέπει να είναι στενό, αλλά με οθόνη πλάτους 58 εκατοστών στο γραφείο, το site χρησιμοποιεί λιγότερα από 24....

Θα το ξαναπώ, στο κάτω-κάτω ας κάνουν scroll δεξιά-αριστερά οι μικροοθόνηδες!:116:

Reaction score
2.248

Οι 2-3 χθεσινοβραδυνές ώρες με κούρασαν λόγο του ανοιχτού χρώματος και της αντανάκλασης της οθόνης στο σκοτεινό περιβάλλον.
Το πλάτος επίσης μπορεί να σημειωθεί στα μείον και δεν καταλαβαίνω τον λόγο ύπαρξης τόσο στενής οθόνης.
Η ταχύτητα όμως είναι βελτιωμένη εάν αυτό ήταν το ζητούμενο

Εάν είχα την δυνατότητα επιλογής θα προτιμούσα το προ αναβάθμισης περιβάλλον

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut