Υψηλής Ποιότητας Ηχείο Βάσης.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.785
Απάντηση: Re: Υψηλής Ποιότητας Ηχείο Βάσης.

Και μια φωτογραφία από το εσωτερικό του ηχείου όπου φαίνονται τα αποσβεστικά που τοποθετήθηκαν στη πλάτη και στα πλαϊνά του ηχείου.
ορίστε?:138:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425

Μια φωτογραφία του εσωτερικού του ηχείου όπου διακρίνονται τα ηχοαπορροφητικά με τα οποία ντύθηκε εσωτερικά.

• Like
Reactions: PPG

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425

Αυτή είναι και η τελική μορφή του ηχείου με τον σωλήνα του bass reflex ακριβώς κάτω από το woofer.

• Like

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: Υψηλής Ποιότητας Ηχείο Βάσης.

Ενεργο σου βγηκε τελικα.........Βλεπω καλωδιο ρευματος απο την πριζα.

Τελικα ολους μας εχει χωσει ο Κωσταυτιας.Λεγε λεγε ολο και κατι μενει:142::143::139::135:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Re: Απάντηση: Υψηλής Ποιότητας Ηχείο Βάσης.

Ενεργο σου βγηκε τελικα.........Βλεπω καλωδιο ρευματος απο την πριζα.

Τελικα ολους μας εχει χωσει ο Κωσταυτιας.Λεγε λεγε ολο και κατι μενει:142::143::139::135:
Μπα παραπλάνηση. Το καλώδιο που φαίνεται τροφοδοτεί το κεντρικό πολύμπριζο.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425

Και η φάτσα του ηχείου. (βλέπεις Μανώλη που καταλήγει το καλώδιο!:138:)

• Like

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Ειπα κι'εγω......." παει χαλασε και το καλο αναλογικο παιδι"
:114:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.785

άσε, δε βάζει μυαλό αυτός...:137::138::136::142:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Ότι είμαι αλλεργικός στα μακρυά καλώδια διασύνδεσης σας το έχω πει? Βγάζω καντήλες...:138::138::138:

Reaction score
0

Λοιπον μετα απο ακουσμα πανω 2 ωρες μ ε 2 διαφορετικους ενισχυτες εναν λαμπατο με 25watt ενα ενα σκαλισμενο τρανζιστορατο 50+ watt καταληγω.
Το ηχειο δεν ειναι βασεως.
ειναι ενα μεγαλο ηχειο.
μπορει να κανει τα παντα απο home cinema μεχρι λαμπατα ακουσματα.χαμηλες,χρειες,λεπτομερεια ,εμφανιση,ευκολα τοποθετειται στο χωρο (22 λιτρα)
Παρα πολυ καλο.
Μπραβο πετραν

Reaction score
1.379

Πολυ ωραιο εμφανισιακα, απο τις φωτογραφιες δε θα καταλαβαινα οτι δεν ειναι εργοστασιακα κατασκευασμενο. Φινιρισμα και επιλογη χρωματος αψογα. Το ιδιο και τα φαλτσα της καμπινας!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Η καμπινα ειναι εργοστασιακη-ΤΖΙΑΦΗΣ
Απο ηχο καταλαβαινεις οτι ειναι απο χερι μαγου και οχι εργοστασιακο

Reaction score
1.379

Η καμπινα ειναι εργοστασιακη-ΤΖΙΑΦΗΣ
Περισσοτερες λεπτομερειες παρακαλω. Ασχολειται αποκλειστικα με ηχεια? Που βρισκεται?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Ειναι παλιοσειρα στο χωρο.Και πολυ αξιολογος.Οι πρωτες καμπινες ελληνικων υλοποιησεων ηταν δικες του.(Audio Spectrum).Μεχρι σημερα το παλευει με διαφορες υλοποιησεις.
Εισαγει και τα λαμπατα Dared.
Παρε μια ιδεα περι Τζιαφη
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=49419

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Re: Απάντηση: Υψηλής Ποιότητας Ηχείο Βάσης.

Πολυ ωραιο εμφανισιακα, απο τις φωτογραφιες δε θα καταλαβαινα οτι δεν ειναι εργοστασιακα κατασκευασμενο. Φινιρισμα και επιλογη χρωματος αψογα. Το ιδιο και τα φαλτσα της καμπινας!
Καλώς σας βρήκα λοιπόν.
Η καμπίνα και το φινίρισμα της όπως σου είπε και ο Μανώλης φτιάχτηκαν από το Γιώργο Τζιάφη.
Εγώ, με τις λίγες ξυλουργικές μου γνώσεις και δυνατότητες, έφτιαξα τις εσωτερικές νευρώσεις, άνοιξα την οπή του σωλήνα συντονισμού και κατασκεύασα ένα ξύλινο κουτί που βρίσκεται στη πίσω πλευρά του ηχείου και μέσα υπάρχει το κύκλωμα διαχωρισμού.

Φωτογραφίες του τελευταίου σύντομα.

Εκτός από το να βρεις έναν καλό μάστορα της ξυλουργικής, όπως τέτοιος είναι και ο Μανώλης (Manos58), πρέπει και να του δώσεις να καταλάβει τι ακριβώς θέλεις να σου φτιάξει και βέβαια να έχεις κάνει καλούς υπολογισμούς.

Reaction score
448

Καποια στιγμη θα δωσεις μηπως περισσοτερα στοιχεια, οπως διαστασεις καμπινας, σωληνα ρεφλεξ, κροσοβερ κτλ, ωστε αν θελουμε να το σιαξουμε να μπορουμε?.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Αμα γινεις Παναθηναϊκος ισως..........:136::142::138::143:

Reaction score
1.379
Απάντηση: Re: Απάντηση: Υψηλής Ποιότητας Ηχείο Βάσης.

Καλώς σας βρήκα λοιπόν.
Η καμπίνα και το φινίρισμα της όπως σου είπε και ο Μανώλης φτιάχτηκαν από το Γιώργο Τζιάφη.
Εγώ, με τις λίγες ξυλουργικές μου γνώσεις και δυνατότητες, έφτιαξα τις εσωτερικές νευρώσεις, άνοιξα την οπή του σωλήνα συντονισμού και κατασκεύασα ένα ξύλινο κουτί που βρίσκεται στη πίσω πλευρά του ηχείου και μέσα υπάρχει το κύκλωμα διαχωρισμού.

Φωτογραφίες του τελευταίου σύντομα.

Εκτός από το να βρεις έναν καλό μάστορα της ξυλουργικής, όπως τέτοιος είναι και ο Μανώλης (Manos58), πρέπει και να του δώσεις να καταλάβει τι ακριβώς θέλεις να σου φτιάξει και βέβαια να έχεις κάνει καλούς υπολογισμούς.
Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Δυστυχως ξερω τι θελω μονο στη θεωρια (μεγαλο ηχειο βασης με οχταρι woofer και αρκετα λιτρα καμπινας) αλλα ουτε γνωσεις ξυλουργικης εχω ουτε ηλεκτρονικων. Βλεποντας το ηχειο σου σκεφτηκα οτι αν η καμπινα ηταν ετοιμη οτι ισως θα μπορουσα να κανω τις κολλησεις του crossover και να δεσω τα μεγαφωνα. Εννοειται ολα αυτα ακολουθωντας οδηγιες απο καποιο κιτ. Ψαχνοντας ομως στο νετ βλεπω οτι τα κιτ που μου αρεσουν θα κοστισουν κοντα η πανω απο 1000ρικο οποτε το ξεχναω.

Παντως η δουλεια σου φαινεται πολυ καλη και με καλα υλικα, θεωρω οτι πρεπει και το ηχητικο αποτελεσμα να ειναι αντιστοιχο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.843
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo