Φωτογραφίες HOME CINEMA μελών AVsite!!!!

Reaction score
14
Cinemusic - Ανδρεας said:

Γιαννη θα σκασω.
Απο που βρε φιλε πηρες τα ταπελακια;
Τα θελωωω...

Σε λιγο θα βαλω και το δικο μου χωρο
τα πάνω είναι απο το ebay, ηρθαν απο Κίνα, με τιμή αγοράς $0.01 το dvd video και το dolby digital ασε μου τον έπιασαν... 0.75 δολλάρια. Μεταφορικά 22 δολλάρια έκαστο. 35 Ευρώ το σύνολο και των δύο.

Τα κάτω είναι αγορασμένες οι φωτό τους απο Δανία (ebay) 7.5 Ευρώ όλα μαζί (αγορά/μεταφ) και τα έβαλα σε ξύλινα κάδρα που έιναι απο το Praktiker μασίφ ξύλινα πορτάκια για ντουλάπια κουζίνας.

Βαμμένα μάυρα με σπρεϊ και μετά αφού κολήθηκε το λογότυπο τα πέρασα απο επάνω με βερνίκι ξύλου για μόνιμο λακάρισμα. Μου έκαναν ζάρες αφού η κόλα που έβαλα ήταν μία UHU κοτσάνα όχι δυνατή, ενώ ήθελε βενζινόκολα.

Reaction score
6
Εφόσον τα κατω είναι πατέντα θα σου πρότεινα και αφου ασχολείσαι με photoshop να κανεις το εξης σε μια προσεχή ανανέωση .
Εγω στο παρελθον σχεδίασα τα λογότυπα DTS και Dolby τα τύπωσα σε φωτογραφικό Glossy 230 γρ. και μετα τα πηγα για πλαστικοποίηση.
Ετσι ποτε δεν σουροσανε και θα μπορούσα να κάνω αυτό που έκανες με τα καδρακια.

Πρέπει να τα εχω πάνω από 6 χρόνια κολλημένα στην πόρτα μου

Reaction score
14
αααα Αντρίκο, ο homeCinema-Maniac και η αυτού εξυπνάδα μου, όταν τα παραγγέιλαμε απο την Δανία νομίζαμε και οι δύο ότι αγοράζαμε τουλάχιστον σκαλιστές ταμπέλες απο αρτίστα που αποφάσισε να ξεπουλήσει....

Αντ'αυτού μας ήρθαν 3 εκτυπώσεις απο κακό color laser.

Αυτό που λές θα το κάνω τώρα γιατί οι 3 δικές μου ταμπέλες είναι σαν ισπανός γκολκήπερ... (κανειζάρες) και είναι για πέταμα.

Οπότε πάω για δική μου εκτύπωση, πλαστικοποίηση και μετά ξαναμανά βερνίκωμα.

Reaction score
6
Εχω την εντύπωση πως οι τυποι που φτιάχνουν τις σκαλιστές επιγραφές με τα στοιχεία εξω απο τις πορτες (πχ γραφείων) εαν τους δώσεις την μακέτα, μπορουν να σου κανουν ενα πανομοιότυπο σκαλιστό καδρακι απο μπρούντζο ιδιο με αυτα που βλέπουμε στους κινηματογράφους.

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Συνεχιστε ετσι να αρχισω τις αλλαγες παλι! :lol: :lol: :lol:
Φανταζομαι οτι ειναι Lazy boy oi καρακλες και την βρισκω...
Κοιτα με τον καναπε απεναντι κλεινει η διοδος του χωλ. Οποτε τον εβαλα στα πλαγια... Τον Δεκεμβρη εχω πει στον Αγιο Βασιλη να μου φερει μια Lazy boy για αρχη και βλεπουμε... Αλλα και παλι δεν θα <<κολαει>> με τα υπολοιπα επιπλα... Ειμαι και σε ενοικιο και δεν λεει να παρω καναπε γωνια που θα ταιριαζε στον χωρο η να αλλαξω γενικα επιπλα αφου μενω με τους γονεις μου ακομα! (ντροπη) Τσ τσ τσ τσ ...
Ετσι προσπαθησα για το καλυτερο με τα υπαρχων επιπλα του σπιτιου.
Οσο για το rack που ηθελα να παρω και αυτο μπαινει στα μελλοντικα σχεδια οταν θα παρω διαμερισμα. Κατα το 2.012 δηλ :lol:
Τωρα καθομαι και βλεπω ταινιες οπως ειμαι. Απλα με πιανει η μουρλα της αλλαγης πολυ συχνα! :shock:
Λες να παω σε ψυχιατρο?

Reaction score
175
HomeCinema-Maniac said:
Απλα με πιανει η μουρλα της αλλαγης πολυ συχνα! :shock:
Λες να παω σε ψυχιατρο?
Χμμμμ.... αν σε πιάσει η μούρλα πες μου να σου πω τη γνώμη μου.... κάποιες αλλαγές θα μπορούσες να κάνεις μια και από ότι βλέπω έχουμε πάνω κάτω τον ίδιο χώρο, πάντως μέχρι τότε... καλές θεάσεις...

Reaction score
17.790
n_olympios said:
KELLER XRISTINA said:
ΑΛΛΑ, στα "μεγαλα" λεμε ΝΑΙ! :lol: :lol: :lol:
Εσύ πώς και δεν έχεις περάσει από κιτρίνισμα ακόμα? Με τέτοιες ατάκες δεν απέχεις πάντως... :lol:

Πάντως ο χώρος έχει σίγουρα μεγάλη "κινηματογραφική" αίσθηση, εύγε! 8)
:lol: :lol: :lol:Μαλλον δεν τα προσεξες τα επεισοδια και καλα εκανες.Τι ψεγαδι μπορει να βρει κανεις σε μια "ασπιλη κι αμωμητη' σαν εμενα?
Μια φορα παρεκτραπηκα -μην φανταστεις τιποτα χυδαιο...-,απλα τη γνωμη μου κατεθεσα και βρηκα τη θεση μου στο "πανθεον'!

Μην κανεις καποια νυξη σε παρακαλω,εξαλλου εχει φορτο εργασιας το παιδι αυτες τις μερες! :lol: :lol:

Reaction score
0
4,5 μ για 120 " δεν ειναι μικρη ? αποσταση εγω εχω 106 " και απο 6 μ καθομαι στα 5 με 5,4 για 120" δεν το συζηταω ειναι μικρος ο χωρος μου πιστεβω μιας και τα εικονοστοιχια γινονται εντονα και αρχιζεις και ψαχνεις τους υποτιτλους .
Α' τα κατω ακρα της οθονης μηπως ειναι τσαλακομενα.
και η δικη μου ειναι τσαλακομενη στο κεντρο απο την ωρα που την πηρα (κουραστικη και κηματιζει και χανεις ολοι την αιστηση της ταινιας).

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Eμενα δεν τσιτωνει πολυ καλα στα κατω ακρα στις γωνιες. Δεν φαινετε ομως και δεν γινετε αισθητο μιας και η τσαλακωση ειναι σε πολυ μικρη επιφανεια. Τα προβληματα αρχιζουν οταν το πανι δεν στρωνει καλα σε μεγαλη επιφανεια και ιδιως στο κεντρο.
Οσο για τις καρεκλες βλεπεις και ταινια και φτιαχνεις και Σπαρτιατικη μεση ! Ειναι 2 σε 1. Γυμναστικοκαρεκλοκινηματογραφικη. :lol:
Οσο για το κακο παιδι που ανεφερε οτι εχει τον ιδιο χωρο με εμενα και θα μπορουσε να μου πει τι αλλαγες να κανω ειμαι ολος αυτια !!!
Για πες για πες ................

Reaction score
0
Eμενα παντος ειναι πολυ ενοχλητικη η εικονα και με τιν πρωτη ευκαιρια θα την αλλαξω με μια σταθερη.Και να σκεφτεις οτι αυτην την πηρα για καλη (DA-LITE 106" αναρτομενη) και μου βγηκε μουφα απο την αρχη.
Αλλα δεν μου απανηισε για την αποσταση ?
Εγω παντος ετοιμαζομαι να βαψω γκρι τους τοιχους ! :shock:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.232
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney