Χαϊεντάδες οι ψυχανώμαλοι...

Reaction score
17.666
Αααααααα ειπαμε 8ελω να γινω χαι εντου πως θα εχω και σεξ ταυτοχρονα γινεται δεν γινεται ε αρζι

Reaction score
3.581
Αααααααα ειπαμε 8ελω να γινω χαι εντου πως θα εχω και σεξ ταυτοχρονα γινεται δεν γινεται ε αρζι
Οταν είπα sex δεν εννοούσα αυτό που κάνουν οι γάτες κάτω από τα αυτοκίνητα. Εννοούσα να βάλω εγώ το transport κι εσύ το DAC και να τα συνδέσουμε με AES/EBU στα 96KHz κι όσα bits γουστάρεις ναμμμ

Reaction score
47
Οι Χαιενταδες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ψυχανωμαλοι. Απλα πασχουν απο ψυχαναγκαστικη διαταραχη.:happy_4:

Reaction score
5
Η πρωτη μου επαφη με HiEnda...
Ειμαι στο καταστημα του... ακουω ηχεια (στερεο φυσικα) με ενα φιλαρακι μου απο ενα καλο ενισχυτη και CD player που επελεξε αυτος για να αποφασισω τι θα παρω... τα cd επιλογης μου ηταν ενος συνολου κλασικου (ενα quartet που εχω παιξει μαλιστα) και ενα αγαπημενο κομματι jazz...
Μετα απο αρκετη ωρα με το καθενα... του λεω... "μ'αρεσουν αυτα..."
Αυτος μου απανταει... "αποκλειεται!... αυτα παιζουν καλυτερα απο αυτα..."
και του λεω.. "μπα! ξυνουν στα αυτια μου λιγο... δεν ειναι φυσικα..."
και ερχετε η απαντηση (και μαλιστα δυνατα που μας ακουγαν ολοι οι πελατες για να δειξει υπεροχη) που ακομη το κανω καλαμπουρι με τον φιλο μου...
"φιλε εσυ δεν εχεις εκπαιδευμενο αυτι..."
και τον διακοπτει το φιλαρακι γελοντας να του πει... "αστο!... το εχασες!... κλπ κλπ..." και φυσικα δε με ξαναειδε ουτε αυτος και μαλιστα αποφευγω πλεον να ζητω την γνωμη "τους"...

Δε ξερω αν ειναι ψυχανωμαλοι... αλλα απο τοτε και σε εκθεσεις, κλπ εχω δει οτι ολοι τους ειναι υπεροπτες, ξερολες και απαξιωτικοι με τους κατωτερους γυρω τους... και μαλιστα με ενα υφος (ψευτο)κουλτουρας λες και ειναι οι παντοκρατορες του ηχου...
Δε ξερω τι εκπαιδευση εχουν... αλλα τα 27 χρονια μου, επαγγελματικα στην κλασικη μουσικη δε νομιζω να τον εχουν πολλοι απο δαυτους...
το ποσο καλα μπορει να ακουνε ΑΝ καποιο ηχειο παιζει καλυτερα απο καποιο αλλο ισως ειναι αληθεια... και ισως παιζουν με συχνοτητες, ισοροποια, και οτι αλλες εννοιες εχουν ευευρεσει για την τεχνητη αναπαραγωγη του φυσικου ηχου... αλλα πιστευω οτι μπορω ομως να εχω μια καλυτερη αποψη απο δαυτους απο το ποιο μπορει να παιζει πιο κοντα στο φυσικο οργανο απο ενα αλλο...
και στην τελικη... κανε κουβεντα ρε "καραγκιοζη", μη το παιζεις υπεροπτης και προσπαθεις να τον βγαλεις τον αλλο ασχετο...
Η ιστορια τελειωνει με "συγνωμη δεν ηξερα, σιγουρα οι γνωσεις σου ειναι ανωτερες, απλα η εμπειρια μου στα ηχεια, κλπ κλπ και ισως εχεις δικιο τελικα γιατι οντως αυτα παιζουν πιο μαλακα, οποτε να σου θυμιζουν καλυτερα τα φυσικα οργανα και κλάιν μάιν"...

Τον τυπο τον ειδα με το ιδιο υφακι αργοτερα σε εκθεση hi-end...

Σιγουρα δεν ειναι ολοι ετσι... αλλα σιγουρα ολοι νιωθουν ανωτεροι απο τους απλους ακροατες... το πως αποκτουν τον τιτλο...? αγνωστο!

Reaction score
14
Όλη αυτή η συζήτηση είναι πολύ hi-end... Πανάκριβες μηχανές καφέ, συγκεκριμένο νερό, ειδικά χαρμάνια...
Και τελικά το αποτέλεσμα δεν συγκρίνεται με τον ελληνικό της γιαγιάς, στο μπακιρένιο μπρίκι, στη στάχτη από το τζάκι...
...ή τον nespresso! :happy_8: :cool_11:

Reaction score
14
Perception is reality.

Διαφορετικές αντιλήψεις οδηγούν σε διαφορετικές πραγματικότητες.

Κάποιες από αυτές είναι σίγουρα ψυχωσικές.

Για ψυχανώμαλες δεν ξέρω. :happy_8:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Ρε παιδιά, εγώ δεν έχω 27 χρόνια στην κλασική, αλλά τραγουδάω αρκετά καλά, βασικά δεν είμαι φάλτσος, και έχω ρεπερτόριο από Tom Waits μέχρι Γιάννη Καλαντζή, και είχα 20 στη μουσική στο γυμνάσιο. Επίσης, έχω ένα γνωστό που παίζει κιθάρα και τραγουδάει και το Λα Μπάμπα άμα λάχει. Τη γλιτώνω, ή είμαι ισοπεδωτικός και τα κάνω κρεμαστάρια;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Χαϊεντάδες οι ψυχανώμαλοι...

Ενταξει βρε παιδια ,οχι και ψυχανωμαλοι...
ολοι εχουμε τα φετιχ μας!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε παιδιά, εγώ δεν έχω 27 χρόνια στην κλασική, αλλά τραγουδάω αρκετά καλά, βασικά δεν είμαι φάλτσος, και έχω ρεπερτόριο από Tom Waits μέχρι Γιάννη Καλαντζή, και είχα 20 στη μουσική στο γυμνάσιο. Επίσης, έχω ένα γνωστό που παίζει κιθάρα και τραγουδάει και το Λα Μπάμπα άμα λάχει. Τη γλιτώνω, ή είμαι ισοπεδωτικός και τα κάνω κρεμαστάρια;
Βασικά καλούτσικος είσαι, αλλά σου λείπουν οι εμπειρίες... :happy_9:

Reaction score
5
Η ειρωνια σου και ο εμπαιγμος προς τα λεγομενα μου απλα τα επιβεβαιωνει...
Τελικα δεν υπαρχουν μονο στα μαγαζια... βρισκονται αναμεσα μας αυτοι...:bravo:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
με φωναζουν daddy cool με φωναζουνε μπι τζι
με φωναζουν επιπολεο σαν το γιαννη καλατζη
οσο για τον τομ ολοι missing u:happy_4:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
σεξ και χαι εντ ειναι σαν δεν μπορω δεν μπορω με ουισκι και με σουβλακια
τζιμης πανουσης:happy_4:
:happy_4:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Η ειρωνια σου και ο εμπαιγμος προς τα λεγομενα μου απλα τα επιβεβαιωνει...
Τελικα δεν υπαρχουν μονο στα μαγαζια... βρισκονται αναμεσα μας αυτοι...:bravo:
Ααααα, παιδιάαααααα, με παρεξήγησε, με πέρασε για χαϊεντά! Βοήθειααααααααααα! :happy_9:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Χαϊεντάδες οι ψυχανώμαλοι...

Ααααα, παιδιάαααααα, με παρεξήγησε, με πέρασε για χαϊεντά! Βοήθειααααααααααα! :happy_9:

Bοηθεια?
about what που λενε και οι μορφωμενοι...
θες να γραφτεις σε κανα ΜΗ κερδοσκοπικο συλλογο?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Και ξέρεις τι λένε ε? Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα. Θα το κάνω sticky, θα το βάλω στο portal και θα προβιβαστείς άμεσα από ημίθεος σε χαϊεντάς! "happy_1"

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
τι ειναι χειροτερο να εισαι χαιντας η να το κρυβεις

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος