Snow Whitty
SRS
- Reaction score
- 17.666
Αααααααα ειπαμε 8ελω να γινω χαι εντου πως θα εχω και σεξ ταυτοχρονα γινεται δεν γινεται ε αρζι

Οταν είπα sex δεν εννοούσα αυτό που κάνουν οι γάτες κάτω από τα αυτοκίνητα. Εννοούσα να βάλω εγώ το transport κι εσύ το DAC και να τα συνδέσουμε με AES/EBU στα 96KHz κι όσα bits γουστάρεις ναμμμΑααααααα ειπαμε 8ελω να γινω χαι εντου πως θα εχω και σεξ ταυτοχρονα γινεται δεν γινεται ε αρζι![]()
...ή τον nespresso! :happy_8: :cool_11:Όλη αυτή η συζήτηση είναι πολύ hi-end... Πανάκριβες μηχανές καφέ, συγκεκριμένο νερό, ειδικά χαρμάνια...
Και τελικά το αποτέλεσμα δεν συγκρίνεται με τον ελληνικό της γιαγιάς, στο μπακιρένιο μπρίκι, στη στάχτη από το τζάκι...
Να χαίρεσαι τους φίλους σου:happy_9:...Είναι γόνος πάμπλουτης οικογένειας και βασικό του χόμπι είναι τα αγωνιστικά αυτοκίνητα (και το φάγωμα της περιουσίας του μπαμπά)... :happy_9:
Βασικά καλούτσικος είσαι, αλλά σου λείπουν οι εμπειρίες... :happy_9:Ρε παιδιά, εγώ δεν έχω 27 χρόνια στην κλασική, αλλά τραγουδάω αρκετά καλά, βασικά δεν είμαι φάλτσος, και έχω ρεπερτόριο από Tom Waits μέχρι Γιάννη Καλαντζή, και είχα 20 στη μουσική στο γυμνάσιο. Επίσης, έχω ένα γνωστό που παίζει κιθάρα και τραγουδάει και το Λα Μπάμπα άμα λάχει. Τη γλιτώνω, ή είμαι ισοπεδωτικός και τα κάνω κρεμαστάρια;
Η ειρωνια σου και ο εμπαιγμος προς τα λεγομενα μου απλα τα επιβεβαιωνει...Ρε παιδιά, εγώ δεν έχω 27 χρόνια στην κλασική, αλλά τραγουδάω αρκετά καλά, βασικά δεν είμαι φάλτσος, και έχω ρεπερτόριο από Tom Waits μέχρι Γιάννη Καλαντζή, και είχα 20 στη μουσική στο γυμνάσιο. Επίσης, έχω ένα γνωστό που παίζει κιθάρα και τραγουδάει και το Λα Μπάμπα άμα λάχει. Τη γλιτώνω, ή είμαι ισοπεδωτικός και τα κάνω κρεμαστάρια;
με φωναζουν daddy cool με φωναζουνε μπι τζιΡε παιδιά, εγώ δεν έχω 27 χρόνια στην κλασική, αλλά τραγουδάω αρκετά καλά, βασικά δεν είμαι φάλτσος, και έχω ρεπερτόριο από Tom Waits μέχρι Γιάννη Καλαντζή, και είχα 20 στη μουσική στο γυμνάσιο. Επίσης, έχω ένα γνωστό που παίζει κιθάρα και τραγουδάει και το Λα Μπάμπα άμα λάχει. Τη γλιτώνω, ή είμαι ισοπεδωτικός και τα κάνω κρεμαστάρια;
:happy_4:Αααααααα ειπαμε 8ελω να γινω χαι εντου πως θα εχω και σεξ ταυτοχρονα γινεται δεν γινεται ε αρζι
σεξ και χαι εντ ειναι σαν δεν μπορω δεν μπορω με ουισκι και με σουβλακια
τζιμης πανουσης:happy_4:
![]()
Ααααα, παιδιάαααααα, με παρεξήγησε, με πέρασε για χαϊεντά! Βοήθειααααααααααα! :happy_9:Η ειρωνια σου και ο εμπαιγμος προς τα λεγομενα μου απλα τα επιβεβαιωνει...
Τελικα δεν υπαρχουν μονο στα μαγαζια... βρισκονται αναμεσα μας αυτοι...:bravo:
Ααααα, παιδιάαααααα, με παρεξήγησε, με πέρασε για χαϊεντά! Βοήθειααααααααααα! :happy_9:
Και ξέρεις τι λένε ε? Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα. Θα το κάνω sticky, θα το βάλω στο portal και θα προβιβαστείς άμεσα από ημίθεος σε χαϊεντάς! "happy_1"Ααααα, παιδιάαααααα, με παρεξήγησε, με πέρασε για χαϊεντά! Βοήθειααααααααααα! :happy_9:
Δε μιλουσα για hi-endάδες... :happy_6:Ααααα, παιδιάαααααα, με παρεξήγησε, με πέρασε για χαϊεντά! Βοήθειααααααααααα! :happy_9:
Ααααα, παιδιάαααααα, με παρεξήγησε, με πέρασε για χαϊεντά! Βοήθειααααααααααα! :happy_9:[/quote
11880
μην αγχωνεσαι